Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
az lenne a gondom, hogy egy másik a GTA IV-el foglalkozó oldalon azt írták, hogy Roman-tól kapott Car Service jutalom már akkor elérhetõ hamár 60% feletti a barátság vele, de nekem már több mint 90%, de nekem még nem adta meg ezt a jutalmat
a segítséget elõre is köszönöm!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Olyan problémám lenne, hogy amikor egyenesen száguldok a kocsival, akkor tökéletes a sebesség, de ha kanyarodni akarok (A-D), akkor beakad, szaggatni kezd, és a számítógép hangja is felerõsödik.
Elõször azt hittem, hogy túl sok a gépemnek, de ha teljesen lehuzom a grafikát, akkor is ez van.
(AMD Phe II X4 955, 9800GT, 2GB DDR3)
A másik az lenne, hogy a kontrolpadot hogy lehet beállítani. Mert rávan dugva egy Saitek dual , de a menüben ha belépek a beállításhoz ott csak össze-vissza állítgatja magát, de semmire nem reagál?
TDU,ETS2 Nick: holecsko
FAQ-ban ott van hogy itt "C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games" találjuk meg a mentés helyét, de ha ki is törlöm ami ott van még is meg marad a mentésem hiába törlöm.
Windows 7 x86-os Ultimate végleges windowsom van.
Kérem valaki, segítsen, mert nem akarom negyedére is neki látni.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
User\Appdate\Local\Rockstar Games
Vki meg tudja nekem mondani, hogy a régi kimentéseim Windows 7 alatt hova másoljam? Xp alatt user\application date meg user\localsettings\application date alatt volt. Itt meg....
a társkeresõnél csak azzal a bizonyos kettõvel lehet a többivel sehogy
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Kerestem végigjátszást de csak olyat találtam ami nem teljes. Olyan végigjátszás érdekel ami a választásoktol függõen több szálon írja le hogy mi a történés. Vagyis az összes választás következménye érdekelne. Ha tudtok ilyet lécci írjátok meg.
A másik dolog meg az hogy mitõl függ hogy a Játékban a társkeresõ oldalon valaki randizik e veled vagy sem. Egyszerüen mindenki visszautasít kettõt kivéve. Help Plíz
Köszi elõre is
skacok,szerintetek melyik a legjobb kocsi modosítós mod?olyan amit csak bemásolom és már játszhatok is
linket is légyszi
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Win 7 nél hová kell tenni a mentést?
púúúúú
azt mondtam, hogy annak az 1080p-nek a gta4 esetében köze sincs a valós 1080p-hez.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
All Pro Football 2K8
Armored Core 4
B (4)
Battlefield 2 (Platinum Hits)
The Bigs
Bioshock
Bullet Witch
C (3)
Call of Duty 3
Call of Juarez
Command & Conquer 3
D (2)
Dead or Alive 4 (Platinum Hits)
Dance Dance Revolution Universe
F (2)
Fantastic Four Rise of the Silver Surfer
Fight Night Round 3
G (1)
Ghost Recon Advanced Warfighter
H (3)
Harry Potter
Halo 3
Hour of Victory
I (1)
Icon
M (2)
Meet The Robinsons
Monster Madness Battle for Suburbia
N (2)
NCAA 08 Football
NCAA 07 March Madness
O (1)
Overlord
P (1)
Pirates of the Carribean
R (2)
Ratatouilio
Rayman Raving Rabbit
S (5)
Saints Row
Shadowrun
Spiderman 3
Superman Returns
Surf’s Up
T (2)
Tetris Evolution
Two Worlds
U (1)
UEFA Championship Soccer
V (1)
Vampire Rain
+:
new!
new!
new!
púúúúú
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ha nem akarsz sokat szenvedni rakj egy másik rendszert a meglévõ mellé, telepításnél figyelj hogy másik mappát válassz! (cd-boot). Így marad a régi is és lassan átállsz az újra, ha készvagy kis boot.ini szerkesztés meg törölgetések 😊
Az új fiókom: DevLupius
Lehet hogy újra kéne rakni a windowst, csak az a baj, hogy már annyi minden van rajta, hogy nem igazán van kedvem újra telepíteni 1 játék miatt, pedig a többi teljesen jól mûködik. :S
OFF:
De mind1 majd akkor kénytelen leszek xboxon játszani, de arra meg várnom kell még 2 hetet, mert még új és nem lehet kiflashelni. 😞
Az új fiókom: DevLupius
Az a gondom, hogy eltûnnek a textúrák, már próbáltam a cacheboostert, azt írja mindenki, hogy így jó lett a játék meg minden, de nekem nem mûködik egyáltalán, már Nvidia drivert is frissítettem, és teljesen letöröltem a régebbi verzió utolsó maradványát is.
Fel is patcheltem, a legújabb verzióval, és már vagy 3-szor újra telepítettem de csak nem jó, és már nem tudok mit kitalálni, hogy mit kiné csinálni, azért hogy mûködjön.
Vagy kell valamit csinálni a cachebooster-el, nem csak simán feltelepíteni és hagyni futni?
Eredeti játékom van!
Elõre is köszi a válaszokat.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
kérdésem az, hogy tényleg "pocsék" a grafikája ahogy írják ? illetve egyáltalán lehet e az, hogy rosszabb a látványvilága mint a san andreasé volt ? mondjuk azt felmodolva a vége felé már hihetetlenül szép lett meg tele jó kocsikkal.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Találtam a neten egy BMW X6 kivitelezést errõl tudtok-e valamit, mert érdekelne hogy lesz-e és mikor, vagy eggyáltalán hogy már van-e a GTA IV hez ez a modell, mert már régódta vadászom. Az oldalon szó van a GTA 4 rõl, ebbõl is gondolom hogy van, vagy hogy lesz esetleg, de mondjuk azt nem tudom hogy mi mert az oldal nem is angol nem is magyar ... :S
<#help>#help><#help>#help> HA VALAKI TUD RÓLA VALAMIT PLS IRJON BE VAGY PM. KÖSZI ELÕRE IS
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Inkább beszéljünk arról, hogy kinek volna kedve multizni valamikor?
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Tehát ha egy ilyet vennék bele akkor ezzel elméletileg menne?
és bocsi az off-ért!
4 magos AMD Phenom
fraps logok
részemrõl errõl ennyit! (E5200 3800mhz, 4870 1g, 4g ram)
Forza.
Forza.
púúúúú
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..