54919
-
szutyi93 #54066 Hogy mi nem megy?
Csinálnék Games for windows ba egy online profilt minden rendben megy egy ideig amikor kiad egy olyan panelt hogy update-eljem a profilt vagy nemtudom. Rámegyek és kiír egy hiba üzenetet (0x80072751 ez a kódja) amivel kidob a francba de ha arra megyek hogy nem akarom a frissítést akkor is kidob. -
#54065 Nahh. Xliveless el sikerült visszaraknom a telpítést. Felraktam ASI loadert, meg trainert, hogy tudjak berakni házat de nem jön elő F3 al menü. ?? Valaki csinált már ilyet? Kertes kecót akarok berakni. -
#54064 Ettől a mentés visszaállítástól kivagyok. Leszedtem egy save backup toolt is.. elvileg berakta a mentést de mégsem megy. Lehet már törlés lesz belőle. -
#54063 Mennék én is csak warez topikba van pár megválaszolatlan kérdésem :) -
#54062 De mit értünk az alatt, hogy 'nem megy'?
Mindig kizárólag a neten multiztam, és ment. -
szutyi93 #54061 Mert ez egy olyan tök jó játék hogy megveszed eredetiben és nem működik a multi ezért hagytuk a baszakodást és hamachival minden tökéletesen megy. -
#54060 1. Külön rész
2."real life server" - az mi az? -
#54059 Miért hamachin nyomjátok, főleg ha eredeti? -
#54058 Hali. Felraktam EFLC-t és a sárga,aztán kék rockstaros logó után kidob végzetes hibával. WTF? -
szutyi93 #54057 Akinek van kedve multiban tolni GTA IV EFLC az írjon és felveszem skypon.
Akár eredeti akár tört tök mind1 csak hamachid legyen. -
ron8 #54056 Dobozos! -
#54055 lenne 2 hülyébb kérdésem:
1.) A Liberty city a gta 4 után jött ki és nem szükséges az hozzá.. de ez csak netre lett, vagy ez egy külön rész ?
2.) GTA IV -en vannak real life serverek vagy nem igazán ? -
Borg #54054 Ha steamen vetted, akkor irsz a supportnak ticketet, és megoldják. -
ron8 #54053 Hello!
Megvettem a gammát, de games for windows belépésnek nem fogadja el a kódot, kiírja h exceed usage allowed stb...
Így nem is tudok multizni :(
Visszaolvastam egy kicsit, és az én problémámra is ez a régió átállítás lenne a megoldás? -
#54052 Én is majd egy évet vártam rá... -
#54051 Azért ez nehéz szülés volt mondjuk ki!
mindenesetre grat! -
Borg #54050 Nos, a steamék rendbehozták a GTA4 key mizériát. Kaptam egy új keyt, amit már elfogadott a rendes magyar live fiókom. Megy a multi is meg minden. -
#54049 Srácok 1.4es patch van fent, hogy a fenébe kell futni? alapbol ugy van, hogy shift a sprint.. neten keresgéltem kicsit és azt írják, hogy rakjam át sprintet pl tabra, akkor shiftre futni fog, de nem, ugyan az, vagy sprint vagy séta. -
#54048 Miért?
Szerintem nem egy nagy durranás:
AMD FX-4100 + 8GB Kingmax DDR3 1600 mhz + MSI 6850...
Ez nem hinném hogy high gép... -
#54047 Neked bizonyára jóóó High-End PC-d van.... -
#54046 VRÜMM VRÜMM -
#54045 Szerintem elég vegyes az autófelhozatal.
-
#54044 Negatív,tele a város mindenféle autóval... -
#54043 Király.. köszi!!! A GTA 2 vel játszottam utoljára. nem most volt :D -
#54042 Teljesen különálló játékok. Még GTA IV sem kell a futtatásukhoz ezért semmilyen kapcsolatban nincsenek az alapjátékkal. -
#54041 :) Lenne még egy kérdésem.. két kieg van a játékhoz?
-The Ballad of Gay Tony
-The Lost and Damned
Ha felteszem őket folytatólagosan jönnek a + küldik vagy új gém? -
Borg #54040 A városban meg gondolom már csak sárga taxik közlekednek :) -
#54039 Megjött a kocsiszállítmányom . :D
-
#54038 Bakker.. realistic car moddal benéztem.. asi log erroral nem indul a gém. rakhatom újra. :( -
Rodman6 #54037 Fire Cube 3 mod is elég széppé teszi a játékot. Abban már tényleg csillog minden. -
#54036 Alap dolog nálam hogy külön játékoknak fenntartott mappába telepítem a gémeket. -
Rodman6 #54035 ...rájöttem még valamire. Ha valaki buherálni akarja modokkal a GTA4-et jobban jár ha nem a Program Files mappába telepíti a játékot mert a fos windóz nem engedélyezi hogy a dll fájlok módosításokat hajtsanak végre még rendszergazdai szinten sem. Napokig szenvedtem vele. -
Rodman6 #54034 Az előző gépem ilyesmi volt igaz hasonló kategóriás AMD procival. Be lehet valamilyen szinten élvezhetőre konfigurálni egy commandline.txt fájllal meg egykét processzor és memóriavezérlő szoftverrel. Mondjuk a 2GB ram kicsit kevés, 4 jobb lenne. -
Rodman6 #54033 Lehet hogy több VRAM és RAM kéne. Nekem 2GB videomemória és 8GB rammal elég szépen fut mostmár az Enhancerrel. Néha már túl gyors is. -
Borg #54032 Elfutna, csak minek... 3 fps-el aligha fogod élvezni. -
Mikoyan #54031 Sziasztok!Szerintetek ezzel a géppel elfutna a GTA IV?(Proci Intel 2ghz dual core ,vidi kártya 512 MB,Ram 2 GB)
-
#54030 Basszus, te olyan értetlen vagy, mint hat másik. Semmi nem történik a régi, sok játékot és barátot tartalmazó profiloddal, ha készítesz egy másik, angol accot. Azzal kérsz másik kulcsot, aztán amikor telepíted a Steam-ről a játékot, akkor az új kulcsot adod meg, majd a nagyon féltett régi Live profiloddal lépsz be multizni. A GTA kulcsai még nem voltak profilhoz kötöttek, tehát pont leszarja, hogy angol accal kérsz-e új kulcsot.
De ahogy látom már mindegy is, mert a Steam megoldotta. -
#54029 FAQ-ban megtaláltam. :) -
#54028 Sziasztok! Akkor mi a teendő,hogyha fentvan az 1.7es patch, ajánlott gépigény megvan bőven, és mégis laggol a játék mint a fene?! Kicsit több fps jóljönne... -
Rodman6 #54027 Szerencsére megoldódott a problémám. Nem az ENB vel volt probléma hanem a feltöltő rakott bele commandline.txt fájlt ami teljesen szétcseszte a képet.