54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • szutyi93
    Hogy mi nem megy?
    Csinálnék Games for windows ba egy online profilt minden rendben megy egy ideig amikor kiad egy olyan panelt hogy update-eljem a profilt vagy nemtudom. Rámegyek és kiír egy hiba üzenetet (0x80072751 ez a kódja) amivel kidob a francba de ha arra megyek hogy nem akarom a frissítést akkor is kidob.
  • Blinkye
    Nahh. Xliveless el sikerült visszaraknom a telpítést. Felraktam ASI loadert, meg trainert, hogy tudjak berakni házat de nem jön elő F3 al menü. ?? Valaki csinált már ilyet? Kertes kecót akarok berakni.
  • Blinkye
    Ettől a mentés visszaállítástól kivagyok. Leszedtem egy save backup toolt is.. elvileg berakta a mentést de mégsem megy. Lehet már törlés lesz belőle.
  • Blinkye
    Mennék én is csak warez topikba van pár megválaszolatlan kérdésem :)
  • Laza
    De mit értünk az alatt, hogy 'nem megy'?
    Mindig kizárólag a neten multiztam, és ment.
  • szutyi93
    Mert ez egy olyan tök jó játék hogy megveszed eredetiben és nem működik a multi ezért hagytuk a baszakodást és hamachival minden tökéletesen megy.
  • fery02
    1. Külön rész
    2."real life server" - az mi az?
  • Laza
    Miért hamachin nyomjátok, főleg ha eredeti?
  • Blinkye
    Hali. Felraktam EFLC-t és a sárga,aztán kék rockstaros logó után kidob végzetes hibával. WTF?
  • szutyi93
    Akinek van kedve multiban tolni GTA IV EFLC az írjon és felveszem skypon.

Akár eredeti akár tört tök mind1 csak hamachid legyen.
  • ron8
    Dobozos!
  • dragon11
    lenne 2 hülyébb kérdésem:

1.) A Liberty city a gta 4 után jött ki és nem szükséges az hozzá.. de ez csak netre lett, vagy ez egy külön rész ?
    2.) GTA IV -en vannak real life serverek vagy nem igazán ?
  • Borg
    Ha steamen vetted, akkor irsz a supportnak ticketet, és megoldják.
  • ron8
    Hello!
    Megvettem a gammát, de games for windows belépésnek nem fogadja el a kódot, kiírja h exceed usage allowed stb...
    Így nem is tudok multizni :(
    Visszaolvastam egy kicsit, és az én problémámra is ez a régió átállítás lenne a megoldás?
  • Szabi84
    Én is majd egy évet vártam rá...
  • tutituti
    Azért ez nehéz szülés volt mondjuk ki!

mindenesetre grat!
  • Borg
    Nos, a steamék rendbehozták a GTA4 key mizériát. Kaptam egy új keyt, amit már elfogadott a rendes magyar live fiókom. Megy a multi is meg minden.
  • kastil
    Srácok 1.4es patch van fent, hogy a fenébe kell futni? alapbol ugy van, hogy shift a sprint.. neten keresgéltem kicsit és azt írják, hogy rakjam át sprintet pl tabra, akkor shiftre futni fog, de nem, ugyan az, vagy sprint vagy séta.
  • zozyk
    Miért?
    Szerintem nem egy nagy durranás:
    AMD FX-4100 + 8GB Kingmax DDR3 1600 mhz + MSI 6850...

Ez nem hinném hogy high gép...
  • wollnerd #54047
    Neked bizonyára jóóó High-End PC-d van....
  • Fpocok
    VRÜMM VRÜMM
  • zozyk
    Szerintem elég vegyes az autófelhozatal.

• zozyk
    Negatív,tele a város mindenféle autóval...
  • Blinkye
    Király.. köszi!!! A GTA 2 vel játszottam utoljára. nem most volt :D
  • Ryder62
    Teljesen különálló játékok. Még GTA IV sem kell a futtatásukhoz ezért semmilyen kapcsolatban nincsenek az alapjátékkal.
  • Blinkye
    :) Lenne még egy kérdésem.. két kieg van a játékhoz?

-The Ballad of Gay Tony
    -The Lost and Damned

Ha felteszem őket folytatólagosan jönnek a + küldik vagy új gém?
  • Borg
    A városban meg gondolom már csak sárga taxik közlekednek :)
  • zozyk
    Megjött a kocsiszállítmányom . :D

• Blinkye
    Bakker.. realistic car moddal benéztem.. asi log erroral nem indul a gém. rakhatom újra. :(
  • Rodman6
    Fire Cube 3 mod is elég széppé teszi a játékot. Abban már tényleg csillog minden.
  • Ryder62
    Alap dolog nálam hogy külön játékoknak fenntartott mappába telepítem a gémeket.
  • Rodman6
    ...rájöttem még valamire. Ha valaki buherálni akarja modokkal a GTA4-et jobban jár ha nem a Program Files mappába telepíti a játékot mert a fos windóz nem engedélyezi hogy a dll fájlok módosításokat hajtsanak végre még rendszergazdai szinten sem. Napokig szenvedtem vele.
  • Rodman6
    Az előző gépem ilyesmi volt igaz hasonló kategóriás AMD procival. Be lehet valamilyen szinten élvezhetőre konfigurálni egy commandline.txt fájllal meg egykét processzor és memóriavezérlő szoftverrel. Mondjuk a 2GB ram kicsit kevés, 4 jobb lenne.
  • Rodman6
    Lehet hogy több VRAM és RAM kéne. Nekem 2GB videomemória és 8GB rammal elég szépen fut mostmár az Enhancerrel. Néha már túl gyors is.
  • Borg
    Elfutna, csak minek... 3 fps-el aligha fogod élvezni.
  • Mikoyan
    Sziasztok!Szerintetek ezzel a géppel elfutna a GTA IV?(Proci Intel 2ghz dual core ,vidi kártya 512 MB,Ram 2 GB)
  • totyak
    Basszus, te olyan értetlen vagy, mint hat másik. Semmi nem történik a régi, sok játékot és barátot tartalmazó profiloddal, ha készítesz egy másik, angol accot. Azzal kérsz másik kulcsot, aztán amikor telepíted a Steam-ről a játékot, akkor az új kulcsot adod meg, majd a nagyon féltett régi Live profiloddal lépsz be multizni. A GTA kulcsai még nem voltak profilhoz kötöttek, tehát pont leszarja, hogy angol accal kérsz-e új kulcsot.

De ahogy látom már mindegy is, mert a Steam megoldotta.
  • 0Diaz0
    FAQ-ban megtaláltam. :)
  • 0Diaz0
    Sziasztok! Akkor mi a teendő,hogyha fentvan az 1.7es patch, ajánlott gépigény megvan bőven, és mégis laggol a játék mint a fene?! Kicsit több fps jóljönne...
  • Rodman6
    Szerencsére megoldódott a problémám. Nem az ENB vel volt probléma hanem a feltöltő rakott bele commandline.txt fájlt ami teljesen szétcseszte a képet.