54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • ProEvoFan
    valaki tudna segíteni, h a GTA4 bechmark miért Pentium3-nak ismeri fel a procimat?

Hardware
    Microsoft Windows XP Professional
    Szervizcsomag 3
    Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
    Video Driver version: 6.14.10.7050
    Audio Adapter: Realtek HD Audio output
    Intel Pentium III Xeon processzor

érzésem szerint nem úgy fut a játék ahogy kellene
  • n3whous3
    beállítások alatt engedélyezed, hogy menjen a clip capture

aztán mész mész és ha valami érdekes történt, elmenti az utolsó kb 1 perc - 20 másodperces időintervallumot (attól függően, hogy mennyi dolog volt épp a képen, ha 238826 kocsi robbant fel 234832 ember mellett és közben jöttek a rendőrök stb akkor alig lesz pár másodperc).

Aztán telefonnal tudsz videóvágásos módba menni, onnantól kezdve meg... hát vannak tutorialok neten rá, youtubeon is találsz
  • alfaboooy
    hali! a GTA IVbe van olyan hogy clip clature, asszem valahogy így írja, nekem az F2 megnyomásával kapcsolja be, de én most úgy tudom hogy az azt veszi fel ahogy én játszom, megírja nekem valaki az egészet hogy hogyan müködi, mert totál nem tom, köszi
  • bakvarnyu
    7.5 Euro az alapjáték a steam-en még 3 óráig, siessetek , akit érdekel..
  • NeBa
    Nálam is lassabbnak tűnik az EFLC (v1.1.0.1), mint az alapjáték (v1.0.6.0). Meg talán a graf (textúrák) is csúnyább ugyan olyan beállítások (+napszak, stb) mellett, persze ez szubjektív.
  • pisztácia
    Hát köszi a válaszokat, akkor elrakom a játékot, aztán majd nyaron elvileg kapok uj gepet, akkor előevszem... Sajnálom mert mas jatekkal nem is jatszanek ha ez menne... na de mind1 ez van. Köszi és mindenkinek jó játékot hello.
    Talán meg visszaterek ide..
  • ronso
    Én mondok valami töröld le azt a fos vistát és tegyél fel normális oprendszert..
  • MerlinW
    Azon a gépen örülj, hogy elindul:)
  • Lacee86
    Hát sokat ne várj ettől a géptől. Abból kiindulva, h nekem hogy megy a játék, neked is csak 800x600 minden low-on van értelme próbálkozni, és így is átlag 25 FPS körülnél ne várj többet.
  • fery02
    Szóval te mindenkép gépkínzásra vágysz...

A teendőd a következő. Ha még nem raktad fel, felrakod az új patch-t, majd játékban a Shadow beállítást feltornászod Very High-ra és úszkálhatsz is a tizen fps-ekben, de mindezt olyan minőségű árnyékok mellett, hogy nem akarod elhinni.
  • pisztácia
    Jó hát pipa vagyok hogy potyára vettem meg. Vki írta hogy 20 Fpsel tobb lett neki az 1.6os patch utan...mondom akkor nekem is menni fog... erre semmivel nincs több fps..:S
  • pisztácia
    áhh, komolyan mondom egyre kevesebb az FPS em..:S
  • akyyy
    te nem is pisztácia vagy hanem kukorica:D

amugy miért nem vársz 1 percet mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, és igy egymás után nem lenne 10 hozzászólásod?:D
  • pisztácia
    Csak ugye hallottam vmi olyat is hogy a virtualis memóriat kell atallitani. De en ennyire nem ertek hozza. Ja, és Vista-m van, SP vel.
  • pisztácia
    Legujjabb Forceware, és 1.6os játék patch fent van. Mondjuk azt sehol nem írja, de a menüben lehet választani a kieg és a sima GTA 4 közül, szval elvileg fent kell hogy legyen.
  • pisztácia
    Intel core 2 duo 1,8, 2 giga DDR 2es RAM 800MHZ, GeForce 8500GT 512 Mbyte és a Winchester.
  • akyyy
    persze
  • Lacee86
    Írd le kérlek pontosan, h milyen géped van!
  • pisztácia
    Hát, én ezt nem értem. Az 1.6os patchel semmivel se lett tobb fps em, talan meg kevesebb eltt csak..:S most ha minden low on van 15 FPS em van ami jatszahatatlan, nem tudtok vhogy segiteni hogy lehetne legalabb 25re folvinni? Vagy a vistaban vmit beallitani... PLS help nbagyon szeretnek ezzel jatszani... és nem akarom elhinni hogy csak potyara vettem meg a jatekot 8ezer HUF ert..:S PLS HELP
  • pisztácia
    pls help, a patch vegen kiirja hogy nincs szukseg a social clubra. Töröljem??
  • pisztácia
    Na már szedem az 1.6os patchet, ó csak adja az ég hogy menjen full min konfigon egy 40 FPS el:)
  • grebber
    GTA 4: Mit diesen Tweaks und Mods sorgen Sie für bessere Grafik oder gute Performance
  • gabor9
    Tudtok egy olyan magyar honlapot mondani, ahol részletesen leírják a TLAD és a TBoGT történetét??
  • Stefling
    Köszi! :)
  • lacinkacinka89
    Igen! Egyébként nekem Niko-nak a karaktere azért tetszett, mert egy háborús veterán katonát kell irányítanunk. Louis viszont nekem is nagyon szimpatikus szereplő. Az a tipikus laza feka csávó, minden hájjal megkenve.:D
  • CamelX
    Nekem inkább a sztorija tetszik, beleértve az összes karaktert, a nagy amerikai kérdéseket, a gazdasági válság kifigurázása a hírekben, de legfőbbképpen Louis személyisége, hogy nem olyan mogorva mint Niko, hanem élettel teli és a megnyílvánulásai is hatalmasak
  • kopa1
    Armandot kell felhívni és Gun Van-t kérni a TBoGT-ban!
  • Stefling
    Az a motoros kiegben van, én a ballad of tony...-ban szeretnék rájuk lelni :D
  • lacinkacinka89
    Lehet, hogy azért, mert azokat a fegyvereket illegálisan tudod beszerezni attól a csávótól, aki az autója csomagtartójából árul. Én ott tudtam volna venni, csak akkor még nem volt pénzem. De, hogy hogyan lehet azt a csávót elérni ismét, azt nem tudom. Talán meg van a száma a mobilban.
  • lacinkacinka89
    Egyetértek! A Lost and Damned nekem sem jön be. Ez a Gay Tony ez nekem bejön, leszámítva, hogy télleg rosszabbul fut mint a sima gta 4. Ennek ellenére pl a kidobóskodás kifejezetten tetszik, meg a ketrecharc. Kár, hogy nincsenek benne mondjuk, dobások, csavarások, törések és több rúgás., vagy nem lehet benne pl edzőterembe lejárni, mint anno a SA-ba.
  • tommygear
    motoros is jó sztem, de a gay tony nagyon sok újítást hozott ezért jobb
  • Lord Myn
    A számomra megszokott 'very high' beállításokon (csúszkák is 2/3-on) jóval lassabb lett, de be lehet úgy lőni, hogy jól fusson és ne is legyen ronda. Illetve kevésbé eszi a rendszer/videó RAM-ot (azaz, ha ezekből kevés van, akkor valószínűleg jobban fut).
  • fery02
    Akkor most dönteni kéne valami véglegeset:
    Gyorsabbak a kiegek vagy lassabbak?
  • arty
    szerintem csak rondább lett: több a popup (gyak folyamatosan jelenik meg minden a szemed előtt - így lett gyorsabb a kieg
  • n3whous3
    mire gondolsz? vágott csövű shotgunra ott van jimmy a tld-ben :-| meg még pár fegyót azt is tud...
  • Stefling
    Egy nagy hibát véltem felfedezni eddig a két kiegben. Mégpedig azt, hogy az új fegyók valami eszméletkenek, de ha kifogyik, akkor nem tudok beszerezni belőle egyet sem.. a fegyverboltokban sajnos nincs belőlük, csak a régi alap fegyverek, ez miért van?
  • MerlinW
    Ahogy érzed. Pedig k*va jó sztorija van annak is.
  • pisztácia
    köszi
  • DeerHunter01
    áááá :DDD

igen !
  • pisztácia
    Ja, és lenne meg egy olyan kérdésem hogy ha fölrakom az 1.6os javítást, akkor települ az 1.4es vmint az elotte levo is?