Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Next PC upgrade: 2022
Ja és hogy milyen gép kéne ehhez!
TDU NICK:anudis0000[hun]
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Egy q8200 2.33 ghz procival radeon hd 5750-el és 2gb rammal hogy menne a játék??
púúúúú
púúúúú
Ez nem kérdéses. E8000-en kezdi magát jól érezni, Q9000-en már halványan elmosolyodik, Q9000/i7 + HD5000-es VGA-val pedig már kacag.
[merlinw.org]
Hát, örültem volna egy kicsit látványosabb javulásnak 😊
1280-ban medium/highon (shadow low) játszottam eddig , teljesen játszható fps-el (fassetudjamennyi, nem érdekelt sose). Envmod, enb stb. High textúrával cpu limites mint az állat, megy-megy de akad. A többi opciót picit feljebb tudtam tekerni jobb fps mellett, de kb ennyi. Gondolom hasonló beállításokon viszont menne már HD felbontásban is, csak arra meg nincs szükségem.
Fel se pörög a VGA ventije, szóval tuti, hogy a CPU-m visszafogja a kártyát a max teljesítményétõl... (E6300 2.8-on)
Autó packra meg - google-be mondjuk ezt: "gta iv car pack"
Sok sikert!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Behind the enemy lines,óriási,aki nemlátta kötelezõ!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
<#hehe>#hehe>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Volna 1 kis gondom! Megvettem GTA-t eredetiben,feltettem hozzá a Windows7-et,erre telepítésnél ez jön elõ! Social Klub-ot telepíti,utána pedig ezt csinálja.
Most ki a fenét csináljak? :S
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep