54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Wanted
    20.-án tették postára a rendelésemet a zavvi-nál (GTA4 EFLC) ma meg is érkezett.
  • n3whous3
    ban
  • H4V0K
    ez az akyy am beütéses
  • Piloss
    mai sikerélmény megvolt
  • tommygear
  • SL
    remélem kapod a bant
  • akyyy
    TÉK!!44
  • akyyy
    fail
  • akyyy
    nyóc
  • akyyy
    heti hetes fekete leves
  • tommygear
  • akyyy
    kifizettem egyszer, annak visszafizették az árát. kifizettem másodszor, azt elküldték. egyszer csak kaptam egyet ingyen, amit eladva olyan, mintha a másodikat nem fizettem volna ki.
  • SL
    jó én is támogatom a fejlesztőket veszek én is eredeti cuccokat de csak olyasmi játékot veszek meg amit tudom hogy ha előveszem 1 év múlva akkor még fogom tolni (pl: Halo 1-2, counter strike stb.)
  • Newfronter
    Nem hiszem, csak hát ez a magyar posta se egy életbiztosítás(dolgoztam az OLK-ban), meg itt van a légtérzár is. A kettő együtt szép baleset, jól lelassulnak a dolgok. Viszont a Techneten ingyen rendelt DVD tartóm megjött 2-3 nap alatt, igaz Németországból és UPS-el.

Lehet nem gyors a zavvi, de mégis eredeti terméket veszek, és nem a warezt töltöm le, támogatom a fejlesztőket, legalábbis azokat akik megérdemlik.
  • MerlinW
    2 éve vásárlok zavvi-ról - főleg sorozatokat, sosem volt még problémám velük.

(hogy mennyi kis kárörvendő gyennyláda van itt..)
  • SL
    mind1 az a lényeg, hogy szerintem átverés ez a zavvi
  • bakvarnyu
    "Kissé " zavaros az érvelésed, attól, hogy feloldották a légtérzárat pénteken, még több mint egy hetes lemaradást kell behoznia a légi teherszállításnak.Én amúgy nem is várok semmit.
  • SL
    az hogy nem a légtérzár miatt nem kaptátok még meg
  • bakvarnyu
    és ennek aztán mi köze az ügyhöz?
  • SL
    és nem is fogjátok :D szomszédom tegnap jött haza Angliából...
  • bakvarnyu
    Tuti küldik majd, nekik is érdekük, hogy elégedett legyen a vevő, meg nyugaton amúgy is keményen működik a fogyasztóvédelem nem ugy mint itt.
  • giorgio81
    - úgy látszik nem hallottál a légi közlekedési zárlatról
    - steam rohadt drága, csak az akcióik érik meg, cdgalaxis sokkal olcsóbb és kézzel fogható terméket kapsz
    pedig épp a digit disztribúciónak kellene olcsóbbnak lenni. Ami egyedül megérte, hogy karocsonykor vettem a GTA IV-et kb. 2000-ért
  • tommygear
    mér lett ingyen? kifizetted más boltnak nem?
  • akyyy
    énis megrendeltem az xboxos verziót külfölről, több mint 1 hónapig nem jött meg, szóltam nekik, megkérdezték, hogy újra kiküldjék, vagy visszafizessék az árát. mivel közbe én megrendeltem m áshonnan, ahonnan meg is jött, ezért kértem vissza a pénzem. vissza is utalták, rá egy hétre meg megjött. sebaj, eladtam, igy lett ingyen gtam :D
  • bakvarnyu
    Nahh gyerekek megint steam akcio van, most az EFLC 15.74 Eur , csak ma este.
  • n3whous3
    jól beszoptátok akkor :DDDDDD így kell elhinni azt, hogy kurvaolcsóért megkapod azt, ami kurva drága.... van egy forgalmazói ár, a zavvis ár alá még a steam se tudott licitálni, van ebben azért valami, nem úgy gondoljátok?
  • Caby
    a megoldást itt találod.
  • giorgio81
    Ha ez megnyugtat én sem kaptam még meg a zavvitól, nekem is azt írták, hogy 14.-én elküldve. Már én is elég nyugtalan vagyok. Szólj ha neked már megjött!
  • n3whous3
    eredeti gta iv?
  • Rewerse
    Császtok. Nekem lehet nemide kéne ezt írnom de nemtom máshova. Szóval leszedtem a GTA 4 kieget(episodes from liberty city) és mikor felraknám és kéri a 2-es DVD-t akkor tölt kb 10 percet és utána megin az 1-est.Ekkor van az hogy ahogy berakom kiír egy error-t és valami olvasási hibát sztem de nemtom pontosan.(Amugy win7-em van )
    TUD VALAKI MEGOLDÁST?
  • Newfronter
    Köszi! Akkor várok még egy picit.
  • Vlala #45875
    Mentetek már Faggioval motorosbanda-háborúzni?
    Én még nem, mert nem találtam robogót, de kipróbálnám. :)
  • Jaka923
    Sziasztok!
    Aki multiban tolja, az felvehetne engem Live-ra, Jakesz92 néven
  • MerlinW
    Én írtam, az amcsi azóta itt van, az angol még nincs. Nem a zavvi tehet a vulkánról és a légitársaságok óvatosságáról.
    Ha ez nem tetszik, máskor kérj fedex vagy más szolgáltatást és 50-100 fontért akár biciklin is elviszik neked 1-2 napon belül.

Türelem, meg fog érkezni. Több mint valószínű, hogy ott pihen a királyi postán a többivel együtt és várja az engedélyt. Ha bizonytalan vagy, írsz nekik egy levelet és megmondják hogy áll a dolog.
  • Newfronter
    2 napja még azt írta itt valaki hogy nyugodjak meg mert még USA-ból és UK-ból sem jött még meg a csomagja aki várta... soha többet nem rendelek zavvi.com-ról ha ennyire bizonytalan az egész :@
  • tommygear
    szerintem az már elkeveredhetett
  • Newfronter
    Még mindig nem jött me ga csomagom a zavvi.com-tól, pedig 14.-e óta eltelt pár nap és a hamunak is vége van már... Nem értem hol késlekedik. Aki rendelt innen annak már megjött a csomag?
  • grebber
    Nekem ENB series mod ami legjobban bejön.De majd csak 1 év múlva tudok vele játszani (most olyan stabil 5-7 fps) akkor veszek kb új gépet majd.
  • Lacee86
    Na, miután kiderült, h az EFCL szörnyű szarul megy a gépemen, feltettem újra az alap GTA IV-et, csak most Win7-re (régebben XP SP3-am volt). Hát az igaz, h sajnos XP-hez képest kb. -3 FPS lett, de még így is sokkal jobban megy, mint az EFLC. Szóval lehet, h erősebb gépekre optimalizáltak vmit, de gyenge gépen sokkal szarabbul fut a kiegészítő.
  • ldavid
    de nem a bechmarktól függ, hogy hogyan megy
    azzal meg ne foglalkozz, mit ír ki. Core 2 Duoknál asszem mindig azt írja