54919
-
#45906 20.-án tették postára a rendelésemet a zavvi-nál (GTA4 EFLC) ma meg is érkezett.
-
n3whous3 #45905 ban -
#45904 ez az akyy am beütéses -
#45903 mai sikerélmény megvolt -
#45902 -
SL #45901 remélem kapod a bant -
#45900 TÉK!!44 -
#45899 fail -
#45898 nyóc -
#45897 heti hetes fekete leves -
#45896 -
#45895 kifizettem egyszer, annak visszafizették az árát. kifizettem másodszor, azt elküldték. egyszer csak kaptam egyet ingyen, amit eladva olyan, mintha a másodikat nem fizettem volna ki. -
SL #45894 jó én is támogatom a fejlesztőket veszek én is eredeti cuccokat de csak olyasmi játékot veszek meg amit tudom hogy ha előveszem 1 év múlva akkor még fogom tolni (pl: Halo 1-2, counter strike stb.) -
Newfronter #45893 Nem hiszem, csak hát ez a magyar posta se egy életbiztosítás(dolgoztam az OLK-ban), meg itt van a légtérzár is. A kettő együtt szép baleset, jól lelassulnak a dolgok. Viszont a Techneten ingyen rendelt DVD tartóm megjött 2-3 nap alatt, igaz Németországból és UPS-el.
Lehet nem gyors a zavvi, de mégis eredeti terméket veszek, és nem a warezt töltöm le, támogatom a fejlesztőket, legalábbis azokat akik megérdemlik. -
#45892 2 éve vásárlok zavvi-ról - főleg sorozatokat, sosem volt még problémám velük.
(hogy mennyi kis kárörvendő gyennyláda van itt..) -
SL #45891 mind1 az a lényeg, hogy szerintem átverés ez a zavvi -
#45890 "Kissé " zavaros az érvelésed, attól, hogy feloldották a légtérzárat pénteken, még több mint egy hetes lemaradást kell behoznia a légi teherszállításnak.Én amúgy nem is várok semmit. -
SL #45889 az hogy nem a légtérzár miatt nem kaptátok még meg -
#45888 és ennek aztán mi köze az ügyhöz? -
SL #45887 és nem is fogjátok :D szomszédom tegnap jött haza Angliából... -
#45886 Tuti küldik majd, nekik is érdekük, hogy elégedett legyen a vevő, meg nyugaton amúgy is keményen működik a fogyasztóvédelem nem ugy mint itt. -
#45885 - úgy látszik nem hallottál a légi közlekedési zárlatról
- steam rohadt drága, csak az akcióik érik meg, cdgalaxis sokkal olcsóbb és kézzel fogható terméket kapsz
pedig épp a digit disztribúciónak kellene olcsóbbnak lenni. Ami egyedül megérte, hogy karocsonykor vettem a GTA IV-et kb. 2000-ért -
#45884 mér lett ingyen? kifizetted más boltnak nem? -
#45883 énis megrendeltem az xboxos verziót külfölről, több mint 1 hónapig nem jött meg, szóltam nekik, megkérdezték, hogy újra kiküldjék, vagy visszafizessék az árát. mivel közbe én megrendeltem m áshonnan, ahonnan meg is jött, ezért kértem vissza a pénzem. vissza is utalták, rá egy hétre meg megjött. sebaj, eladtam, igy lett ingyen gtam :D -
#45882 Nahh gyerekek megint steam akcio van, most az EFLC 15.74 Eur , csak ma este. -
n3whous3 #45881 jól beszoptátok akkor :DDDDDD így kell elhinni azt, hogy kurvaolcsóért megkapod azt, ami kurva drága.... van egy forgalmazói ár, a zavvis ár alá még a steam se tudott licitálni, van ebben azért valami, nem úgy gondoljátok? -
#45880 a megoldást itt találod. -
#45879 Ha ez megnyugtat én sem kaptam még meg a zavvitól, nekem is azt írták, hogy 14.-én elküldve. Már én is elég nyugtalan vagyok. Szólj ha neked már megjött! -
n3whous3 #45878 eredeti gta iv? -
Rewerse #45877 Császtok. Nekem lehet nemide kéne ezt írnom de nemtom máshova. Szóval leszedtem a GTA 4 kieget(episodes from liberty city) és mikor felraknám és kéri a 2-es DVD-t akkor tölt kb 10 percet és utána megin az 1-est.Ekkor van az hogy ahogy berakom kiír egy error-t és valami olvasási hibát sztem de nemtom pontosan.(Amugy win7-em van )
TUD VALAKI MEGOLDÁST? -
Newfronter #45876 Köszi! Akkor várok még egy picit. -
Vlala #45875 Mentetek már Faggioval motorosbanda-háborúzni?
Én még nem, mert nem találtam robogót, de kipróbálnám. :) -
#45874 Sziasztok!
Aki multiban tolja, az felvehetne engem Live-ra, Jakesz92 néven -
#45873 Én írtam, az amcsi azóta itt van, az angol még nincs. Nem a zavvi tehet a vulkánról és a légitársaságok óvatosságáról.
Ha ez nem tetszik, máskor kérj fedex vagy más szolgáltatást és 50-100 fontért akár biciklin is elviszik neked 1-2 napon belül.
Türelem, meg fog érkezni. Több mint valószínű, hogy ott pihen a királyi postán a többivel együtt és várja az engedélyt. Ha bizonytalan vagy, írsz nekik egy levelet és megmondják hogy áll a dolog. -
Newfronter #45872 2 napja még azt írta itt valaki hogy nyugodjak meg mert még USA-ból és UK-ból sem jött még meg a csomagja aki várta... soha többet nem rendelek zavvi.com-ról ha ennyire bizonytalan az egész :@ -
#45871 szerintem az már elkeveredhetett -
Newfronter #45870 Még mindig nem jött me ga csomagom a zavvi.com-tól, pedig 14.-e óta eltelt pár nap és a hamunak is vége van már... Nem értem hol késlekedik. Aki rendelt innen annak már megjött a csomag? -
#45869 Nekem ENB series mod ami legjobban bejön.De majd csak 1 év múlva tudok vele játszani (most olyan stabil 5-7 fps) akkor veszek kb új gépet majd. -
#45868 Na, miután kiderült, h az EFCL szörnyű szarul megy a gépemen, feltettem újra az alap GTA IV-et, csak most Win7-re (régebben XP SP3-am volt). Hát az igaz, h sajnos XP-hez képest kb. -3 FPS lett, de még így is sokkal jobban megy, mint az EFLC. Szóval lehet, h erősebb gépekre optimalizáltak vmit, de gyenge gépen sokkal szarabbul fut a kiegészítő. -
ldavid #45867 de nem a bechmarktól függ, hogy hogyan megy
azzal meg ne foglalkozz, mit ír ki. Core 2 Duoknál asszem mindig azt írja