54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • fery02
    Szia!Röviden és tömören..
  • Ricsi234
    Sziasztok!Röviden és tömören..Ma kezdtem a játékot,és szeretnék multizni.Hogyan kell itt?Mert eddig csak xboxon toltam/tolom vele offlineba..
  • mester1987
    Én meg folytatni, persze ha játszhatóan fog futni, amit kétlek
  • papi08
    Mikor elkezd sötétben sétálni, akkor valami döbbenetesen szép a játék :D
  • bertino
    kemeny.
  • grebber
    Egyre jobban várom már,hogy végre legyen gépem hogy tudjam futtatni a játékot!
  • mester1987
  • fery02
    :)
  • Borg
    Jól elbeszélgetsz magaddal...
  • Mikoyan
    HY!Miért van az hogy belépek multyba és nem ad ki szerót?(nem eredeti a game)
  • Dency
    Kösz az infót, de már sikerült megoldanom ezt a "Games for Windows Marketplace Client" kellett felrakni és már megy is. Proci csere az szép is lenne :D
  • szutyi93
    Szia

Nekem ugyan ez a gondom volt anno 2010 ben amikor megvettem a játékot és semmi nem segített kiderült hogy azt a procit ami benne volt a gépben egyszerűen nem szerette a játék és azzal nem volt hajlandó elindulni procit cseréltem és minden oké lett.
  • wollnerd #54094
    Ezzel a moddal lehet megoldani!
    Több FPS-ed lesz! :)
  • jackoneill90
    a Játék elején volt egy küldetés, ahol lehetett választani hogy lelököm-e az épületről vagy pedig felhúzom hogy ne essen le az emberkét akit addig üldöztem. Megváltoztatta ez a történetet valamiben hogy megmentettem? Régebben megöltem, de akkor nem játszottam végig. De most végigtolom akárhogy fog szaggatni.

Meglehet oldani hogy kevesebb tárgy legyen az utcán? Kevesebb ember? a fákat ne materializálja ? Valamikor sikerült azt is megcsinálnom hogy nem voltak fák se, de most nem találom már. A végén már elég simán ment az egész .csak a küldetéseket nem lehetett már folytatni.
  • Dency
    Hali.
    Én is megvettem steamen a gamet. A gond csak az hogy nem indul. Bejön a Social club loginos cucc, bevagyok regisztrálva, akármelyikre rámegyek offline vagy sima play-re , csak tölt egy keveset a gép aztán annyi.
  • fery02
    Steam automatikusan patch-eli neked a játékot.
    Interneten játszani meg úgy tudsz, hogy sima egyjátékos módban a felfele nyíllal előveszed a telefonod és megkeresed benne a megfelelő menüt.
    Telefon használat viszont nem elérhető a kezdetektől még, néhány küldetést meg kell addig csinálni.
    Meg az is lehet, hogy nem találsz túl aktív közösséget, bár fene tudja.
  • hekus2011
    Sziasztok most vettem meg a steamen a Gta 4 hogyan tudóm fel pachelni és hogyan tudók szerverhez csatlakozni és szervert indítani.
  • ldavid
  • papi08
    Még mindig hibás kódokat osztanak hozzá?
    Vagy már nem kell újat kérni? :D
  • ldavid
    steam-en megint olcsóság van
  • KG21
    imádnék egy carpackel játszani, akár ezzel is, de nekem még nem jött össze, hogy ne csak taxi legyen... pedig egy pár hónapja sokat próbáltam. Nemsokára fejlesztek a gépen és megpróbálom még egyszer
  • fery02
    Oké.
  • TBWarrior
    Én ezt a packot tettem fel:
    GTA IV Realistic Car Pack v4.0

1.0.0.4-es patch + xliveless 0.999b7 + ScriptHook 0.4.0 + IV FileCheckFix
    Ezek után feltettem a packot és azóta is műxik.
  • copilot
    bocsi, a játékot vágta haza.
  • copilot
    Sziasztok!

Tudna valaki ajánlani egy működőképes real car pack-et? Eddig akárhányat próbáltam ki, mind hazavágta a gépemet.(esetleg ami exe-s) Köszi!
  • masterthief
    Hozz létre a játék főkönyvtárában egy commandline.txt mappát. Jegyzettömbbel megynyitod és ezeket beírod egymás alá. http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=380517
    Így:
    -renderquality
    -shadowdensity
    -texturequality
    -viewdistance
    -detailquality
    -novblank
    -norestrictions
    ...
    Írd be mindet.

Ezek a kapcsolók feloldják a grafikai korlátozásokat.
  • hekhubá
    Szia!

Azt, hogy érted hogy futtassam Commandline txt. fájlokat??
    Előre köszönöm a választ!
  • hekhubá
    Természetesen fen van. Amit a kártyához adtak CD arról tettem fel. Valószínűleg a CD lévő driver regé verzói lehet???
  • masterthief
    Vagy a legújabb drivert próbáld ki, vagy egy régebbit. Esetleg a Commandline txt. fájlokat futtasd, abban minden grafikai állítható.
  • wollnerd #54077
    A driver fent van?
  • hekhubá
    Sziasztok!
    Tudnátok segíteni, hogy mért nem tudom beállítani a felbontás? Eredetibe van meg a játék, de vettem a gépembe egy Gigabyte HD 7950 3Gb videó kártyát, és azóta a játék a a legkisebb felbontáson és textúrán fut. Akármit csinálok a játék nem engedi át állítani a felbontás és a textúrát.
    Valaki segítsen!
  • AdaKiller
    Sziasztok!

Arra mennyi esély van, hogy korábbi offline(warez) mentésemet, átvinni egy új online profil alá? most lett rá keret, hogy megvegyem a játékot eredetibe...
  • szutyi93
    Akinek van kedve Onlineban magyarokkal jönni az vegyen fel barátnak LIVE-on.

név:
    GrandiosoFire6
  • thegyb1
    Egy kis videó a GTA IV-ről :D
  • wollnerd #54072
    Engem nem zavart... Azért csodálkoztam ezen persze. :) Én magyarítva indítottam el először a játékot.. :)
  • tommygear
    nekem is nagyon
  • papi08
    Angol felirattal is egész jól érthető egy kezdő angolos számára (tapasztalat)

De ha egyszer a magyarosítást kellett volna megcsinálniuk, nem értem mi a francért kellett az összes karaktert összefirkálniuk, és többek közt Lánchidat, illetve a Nemzeti Múzeumot beletenniük. Köze nincs az egészhez, nekem például elvette a kedvemet az egész magyarosítástól.
  • wollnerd #54069
    Nekem sokkal fontosabb volt a magyarítás, anélkül nem értettem volna az egész sztorit.
  • papi08
    Dettó. Töröltem is a magyarosítást. :D
  • tommygear
    feltettem hosszú idő után újra a játékot most már magyarítással, erre látom, hogy a betöltőképernyőt lecserélték lánchídra meg mittomég mire, ennek úgy nagyon sok értelme volt, illik a játékba... de utálom ha a szövegen kívül másba is elkezdenek piszkálni...