Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wollnerd

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

acsati
66,5%-nál vagyok, de a sztorinak vége. Ilyenkor mit csináljak még?
bakvarnyu
Nálam az a Windows live szokott szarakodni.

bazs1
Hello!
Olyan problémám lenne, hogy letöltöttem steamrõl az EFLC-t, el is indul a játék, azonban ha kiválasztom valamelyik epizódot és rányomok a startra, akkor bejön a fekete képernyõ és nem történik semmi. Nem kapok semmilyen hibakódot, csak a fekete képernyõt látom. Megpróbáltam letörölni, majd újra letölteni, de a probléma ugyanúgy fennáll. Próbáltam neten utánanézni, de nem találtam megoldást ilyesmire.
Valaki tudja, hogy mi lehet esetleg a gond? Elõre is köszönöm!

tomo05
Megint én! 😊 Miért dobálhat sokszor appcrash-t a game? Semmi mód nincs, csak magyarosítás. Azt mondták, hogy ha valaki moddolt game-el játszik,akkor a a többieket kidobja néha.<#fejvakaras>

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Ger0121
Én is.
De, ha egyszerre két autónak mindkét fájlját kicserélem akkor csak az mûködik amelyiket elõször betettem. Nem értem én sem a logikát. Most úgy tudtam beletenni amit akartam, hogy egyszerre egy autó. Utána mentés, Spark bezár, spark megnyit megint egy auto... stb.stb...
De sebaj, nem visz el sok idõt, meg nem is szeretném az egész autóparkot lecserélni.

---Ger----

wollnerd
Ez érdekes.ú<#fejvakaras> Én még 2 fájlt is be tudom importálni egyszerre, a Shift billentyûvel...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

tomo05
Köszi! Amúgy miért írja ki a ranked macth-nél amikor szerót akarok csinálni, hogy ebben a mérkõzéstípusban nem tudsz módokat használni?Erre ok és kilép. Nem használok egyetlen módot se 😞 Még a trainert is kiszedtem. Van valami ötleted?

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Ger0121
Szia.
Köszi a videót láttam már, megoldódott. Annyi volt a baj, hogy egyesével be kellett importálni, menteni becsukni a sparkot és újra. Tehát minden kocsinál újraindítani a sparkot. Nem értem miért, de így most megy.
Minden esetre köszönöm a gyors segítséget.
Szép estét!

---Ger----

wollnerd
Akkor vhogy Te csinálsz rosszul... Nem nézted el az img fájlt?
Nézd meg ezt a videót!

Ger0121
Sziasztok.
Eredeti játékomba tettem(tennék) be jármûveket. A probléma az, hogy a FAQ-ban leírtakat követem, és egyszerûen nem sikerül.
a handling, carcols, stb átírtam. A SparkIV-vel egyesével hozzáadtam (import) a modelleket, rebuild->save stb megvolt. Mégis a gyári autót tölti be amikor belépek. Mi lehet ennek az oka? Fent van a négy mellett a EFLC-is.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
(Ui.: A Spark nálam nem települt, nem kérte hol a IV.exe fájl stb.. ) De benyitni be tudtam. Csináltam úgy is, hogy a nagy IV logóra kattintottam és onnan kikerestem bemásoltam a dolgokat, akkor se ment és sináltam simán az OPen gomb megnyomásával kikeresve a vehicle fájlt... így sem ment. )
szerk.: Legfrisebb frissítésig mind fent van. IV-en is és EFLC-n is.

---Ger----

totyak
Ezt sajnos nem tudom megsaccolni. Nekem hosszú idõnek tûnt. 5 millát elérni elég nehéz volt, met már akkor is viszonylag kevesen játszottak. Mondjuk nekem nem volt ismerõsöm, aki segít.

tomo05
Mennyit játszottál a 10es szintért? Órába kb 😊

totyak
Egyedül szinte lehetetlen szintet lépni, de ha a barátok segítenek, akkor még van esély. Annak idején már nekem is küzdelem volt elérni a 10-es szintet.

tomo05
Köszi a választ! Amúgy nehéz fejlõdni, mert akkor 2 haverral nyomatnánk a missziókat, hogy fejlõdjünk valamit?

totyak
Ma kipróbáltam, nekem elfogadta az EfLC kulcsát elsõre. a GTA IV-et még nem próbáltam ki, mert órák alatt jön csak le. Bár nekem a complete edition van meg, lehet, hogy a különálló részek esetén van gáz a kulccsal. De nem is értem, hogy nálad hogy volt. Nálam felment a játék Steam-rõl a gépre, indítottam, rögtön kérte a kulcsot, hogy az aktiváció végbe menjen. Elindult a játék, aztán beléptem a Live-ba is, de ott már nem is kérte a kulcsot. Nálam semmi gond nincs szerencsére. Majd még az IV-re leszek kíváncsi.
Steam verzióknál is vissza kell vonogatni mindig a kulcsot, mint a lemezesnél, vagy itt már nem számít? Illetve a Steam kulcsa jó a lemezeshez is?

tomo05: Igen, sajnos alig vannak már a multiban. Ranked módban azért még néha el lehet csípni egy-két embert versenyeken vagy hangmens noose-ban. Másik multiban meg ugye nem fejlõdsz, de azért ott többen vannak.

tomo05
Ennyire kihalt a multi? Ranked match egyáltalán nincs nálam... 😞 Pedig jó lenne fejlõdni, de így nem lehet 😞 A sima multiba is alig vannak... 😞

totyak
Demót???

Ha a warez verzió ment, akkor nem kevés hozzá a gép nyilván. Magyarán az a két lehetõség maradt, hogy vagy a rendszer szarozik veletek és akkor tényleg érdemes egy újratelepítés, vagy valóban a lemez hibás. Ezért írtam, hogy próbáljátok ki a másik gépen azt a lemezt, amelyikkel nem akar indulni.

tomo05
Végsõ megoldás: rakjátok újra az oprendszert.

Az én gépemen indul. Akk nem bírja a gépe? A törtet vitte meg a demót is. Az eredetit nem?

totyak
Egyszerû megoldásnak azt tudom javasolni, hogy amelyikõtök lemeze nem indítja a játékot, arról a másik próbálja meg feltelepíteni a játékot a saját gépére. Ha felmegy és el is indul, akkor nem a lemez a hibás és a probléma a másik gépben keresendõ. Ha nem indul el így már 2 gépen sem, akkor sajnos lehet, hogy hibás a lemez. Blokkal (remélhetõleg egyik blokk megvan még) visszaballagtok a boltba, elregélitek, hogy mi a hiba és valószínûleg cserélik újra.

Szia! Így se mûködik valami miatt. Semmit nem ír ki indítás után semmi nem történik. Lehet nem fog indulni?

tomo05
Skacok! Kinek van kedve péntek este gémelni? Live nevem: tomo5750 Youtube nevem: gamezone05 itt is írhattok.

tomo05
A LaunchGTAIV.exe-vel indul. (Ja és kell neki az elsõ DVD) Vagy szedd le innen a no dvd-t és akkor nem fogja kérni) Amúgy van itt fent FAQ menüpont ahol minden hibakód benne van, hogy mit jelent. Sok sikert! Amúgy felvehetsz live-on: tomo5750

Sziasztok! Az lenne a gondom hogy tegnap haverommal befektettünk 2 GTA 4-re 576-ban vettük. Feltelepítettük nála nem indul nála igen. 7-es patch van fent ugye a legújabb. Érzékeli a CD-t de nem indul neki. Valami megoldás, vagy fölösleges 6ezer forint? <#help> Üdv.

Sziasztok ! Aki esetleg tolta valaha ezt a gamet Tungglen az legyen oly szives és segitsen, mert csinálunk szervert az okés . De aki joinol az pár perc mulva ki crashel.. Ez miért lehet? Teljesen mindegy milyen játékmód fut. rajt akkor is ez az eredmény.. Elõre is köszönöm szépen a segitséget. 😊

Pm- ben elküldtem

wollnerd
? Nem tudom, mit mondasz...
simán kibontania kellene kérdés nélkül...
Nyomd nekem egy printsceent!

A kicsomagolóban melyik opciót választottad? A legfelsö valami msi rendszergazdai cucc, alatta meg msi2xml, az utolsó meg tc packer..

wollnerd
Nem. Ismeretlen az oka.<#fejvakaras>

Szia. Köszi a segitséget, 😊 megpróbálom így. Amugy mi okozta anno Neked ill most Nekem ezt a galibát lehet tudni ??

wollnerd
Ja a pacthet letudod szedni manuálisan a bannerbõl. pontosan innen Kibontod egy mappába, és akkor tarlózod be a progival.

wollnerd
Ez a probléma vmikor régen már nekem is elõfordult! Ez ügyben írtam a Rockstar Supportnak is, de nem segített a megoldásuk.
Csak az tud segíteni hogy ha kibontjuk a patch .msi fájlját (vagy az exe-t) ezzel a progival Letöltöd, majd elindítod a progit, betarlózod a .msi fájlt (Mellette kell lennie a telepítõhöz tartozó data1.cab fájl is) kibontod az általad megadott könyvtárba, látni fogod, 2-3 egymásután furcsa nevû mappában benne lesz a GTAIV mappa, benne a játékknak patchelt fájljai. Na azokat beteszed a játék fõkönyvtárába és felülírod õket, és kész.

Sziasztok ! Az mitöl van ,hogy a gta4 feltelepült, felraknám rá az 1.0.7.0 ás patchet. Igen ám de, jön egy kedves kis hibaüzenet ,hogy "Failed install title update.See log bla bla bla"... Eddig ilyent soha a büdös életbe nem irt ki.. A gépen semmi sem változott a legutobbi telepités ota. Se oprendszer, se semmi... Probaként megnéztem a többi patchet elötte, azok mind felmennek. De ez az utolso ez nem... Mi a fene okozhatja ? Ujratelepitettem már a gamet, azt a games for live-ot is, géprezet is megvolt. Wn7 x64 az OS mielött kérdi valaki.

acsati
itt a topikban ami van térképes link, azon vannak jelölve Base Jumping helyek. Azokra az épületekre hogyan lehet feljutni? Kipróbálnék egyet 😊 Egyet ahova elmentem ott nem lehetett bemenni sehol.
Szabi84
utálom ennél a játéknál ezt a rohadt sok kódót meg a baszakodást, Liberty city nálam sem megy

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

12346
Hát ez a Vehicle Mod Installer tényleg egy fos. Most némi játék után a vehicles.img-t nem találja. És hiába tolom az arcába.

Ha neked sem lenne jó a kulcs akkor arra figyelj amikor létrehozod az angol account-ot, hogy amikor a telefonszámot kéri akkor Magyarországot és a te számodat add meg (középtájon lesz ez a kérdés a regisztrációnál). Ez azért kell, mert ha kódbeváltásra kerülne a sor akkor mielõtt bejön ez a lehetõség küld egy kódot a telefonodra amit be kell írni.Az utána megjelenõ adatoknál nyugodtan adj meg angol kamu adatokat.
Ha kellene esetleg: http://hu.fakenamegenerator.com/
A magyar account-al ellentétben ezt a biztonsági kódot nem e-mailben, hanem telefonra küldi.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

totyak
Köszönöm. Valamelyik nap akkor feltelepítem, aztán ha nekem sem jó a kulcs, akkor eljátszom, amit te.

A Grand Theft Auto Episodes from Liberty City-hez több mint valószínû, hogy hibás a Steam által adott kulcs, hogy másik változatához is, azt nem tudom. A mentést szerintem onnan veszi ahonnét a dobozos verzió, mert nekem is megmaradtak az elõzõ mentéseim. Igaz, az tört verzió volt és mikor a multival tököltem akkor töröltem azokat, most pedig Games For Windows-on keresztül ment.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

totyak
Most ez lehet buta kérdés, de a Steam mindig hibásan küldi a GTA kulcsot vagy csak a tied volt egyedi eset? Csak azért kérdezem, mert nemrég lett meg a Complete Edition, de eddig még nem volt idõm telepíteni õket.

Egyébként a Steam verzióhoz használható a lemezes kiadás mentése? Ha igen,hogyan? Mert a IV lemezen is megvan. Illetve a Steam kulcsok jók a dvd kiadáshoz?

12346
Megvilágosodtam. Szal progi használat elõtt legalább egyszer be kell hörrenteni a játékot, hogy tudja mi van^^

Ryder7
keresned kell egy kiutat és le kell rázd a rendõröket. a földszinten valahol kell legyen kijárat, nézz körül jól😉😄

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

acsati
Elakadtam egy küldetésnél, lehet segítséget kérni itt?
Az van, hogy egy rendõr hapsi megbíz, hogy hozzak el valakitõl fájlokat egy irodából. Öltönyben kell mennem interjúra, hogy bejussak, de mikor megölöm bezárják az ajtót ahol bejöttem. Ha az irodaházban elkezdek lefele menni, folyamatosan jönnek be a rendõrök. Akármennyit lövök le, akkor is csak jönnek. Máshogy kell kijutni?
Megoldódott a problémám a Grand Theft Auto Episodes from Liberty City cd kulcsával kapcsolatban.

Az alap gond az volt, hogy a Steam hibásan küldi/küldte a cd kulcsot ehhez a játékhoz. Két megoldás létezik ennek orvoslására az egyik Steam-en belül a játékfájlok épségének ellenõrzése funkció. Elvileg ez is adna új kulcsot, de ez nem történt meg. A másik az xbox.com-on a kód beváltás menüpont. Ez utóbbi pedig mindjárt az elején elakadt " Probléma történt a kódhoz kapcsolódó ajánlattal" hibaüzenettel. Így nem tudtam továbblépni a Games for Windows Marketplace-be, mert ott nem jelent meg a játék.
Az volt a gond, hogy magyar account-al hivatalosan nem lehet elérni a fent említett játékot ezért volt a hibaüzenet az Xbox.com-on. Létrehoztam egy angol hozzáférést az xbox.com-on és így már továbbengedett és meg is jelent a Marketplace-ben a játék, itt már a megváltozott cd kulcs volt amit a játék el is fogadott.

12346
Szevasztok!

Olyan problémám akadt, hogy tegnap fölpakoltam csak a GTA4-et, 1.0.7.0-ás peccsel. Gondoltam kipróbálom a Vehicle Mod Installer v1.3 nevezetû cuccot, aminél alapkövetelmény, hogy be kell neki lõni a játék gyökérkönyvtárát. Meg is van, de sipákol, hogy az american.gxt nevû fájlt nem találja az általa leírt helyen.. Pedig ott van. Ilyenkor mi a történés? A fájl nem írásvédett.

SUNNY84HUN
árnyékok minõségét lentebb veszed vagy kikapcsolod <#rolleyes>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Sziasztok. Az a gondom hogy játszok akkor nap közben megy rendesen amint beesteledik a játékban elkezd szaggatni... mit tudok tenni ez ellen? elõre is köszönöm a válaszokat.
acsati
Rendben, kipróbálom amiket mondtál. Köszi szépen a segítséget! 😊
wollnerd
SZtem igen. Alapból mennyi volt? mert lehet hogy 1024x768 is elég, ami már nem olyan csúnya és a textúra minõséget próbáld ki elõször a Low-ot majd talán a medium is jó. Ami fontos: árnyékot (Shadow Quality) KAPCSOLD KI! Az árnyék is elég gépigényes. Meg a tükrözõdés is ki. lehet low is talán. vizet is vedd le lowra. Night Shadow ki. (ha éjszaka is kevés az fps) a textúraszûrés minõsége nem tudom mit takar.
És ami másodszor fontos: a 3 csúszka (View distance, detail distance, Vehicles density) Minél alacsonyabb annál jobb. (fõleg a látótávolság)
A VSync vagy kikapcsolva vagy bekapcsolva jobb, ki kell próbálni.