Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
8600gts-en? áhh...

Forza.

Palinko
köszi, sikerült rájönnöm 😊
Az E6400-at lazán felhúzod 3ghz köré, és akkor már játszható lesz.
LOL! azt álmodtam, hogy leszedtem valami grafikai modot a GTA IV-hez és néhol szebb lett a grafikája, néhol pedig rondább.

PS. Kb már eyg hónapja nem játszottam a játékkal! xD

arty
játszhatatlan lesz ugyan, de mozogni fog, azt garantálom 😊)

Forza.

Palinko
nem tudom miért szaggat a játék, friss windows 7 re raktam a vas alatta Radeon 5770 AMD Phenom II 965 4gb DDR3. valakinek valami ötlete? felbontást leveszem 800*600 ra mindent minimumra akkor is ugyanúgy szaggat mintha minden maxon lenne 😄 volt másnak is hasonló problémája, valakinek a 9.12 catalyst segített, nekem nem segít, valakinek a patch, ha felteszem jön egy ilyen hibaüzi:
GTA IV FATAL ERROR: Invalid Resource Detected - Please re-install the game. próbáltam újrarakni megint patch fel, de ugyanez az üzenet. tudnátok még tippet adni hogy mit nézzek meg?
bertino
meg.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

megvan az "újj" gép
E6400, 2GB ram,8600GTS ezen megmozdul már minimumba?
Csabesz6
Beszarok öregem.
Ahogy megnyitom az User Music mappát a dokumentumokban, behal a gépem.Elkezd dolgozni ezerrel, de mire fel?
Ha kijelölöm a zenefájlokat törlésre vagy bármire, egy szimpla alt+a-ra is dob egy hátast, és dolgozik a vinyó ezerrel.
Még mindig nem sikerült mûködésre bírni az independence fm-et, ezért szarozok vele.De hogy még itt is szarakodjon, hihetetlen.És csak ebben a mappában.

Tapasztalt más is ilyet?:\

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

n3whous3
oda van írva bazzeg, hogy sound mod a desert eaglehöz, ennyire nem figyelsz oda semmire?

púúúúú

majd ha mindenkinek lesz minimum 6 magos procija, akkor kapunk egy AA patch-et <#idiota>
amúgy szerintem még van rá esély, hogy valamit csiszolnak
mit gondoltok lesz valaha ujabb patch ?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

na még ezt itt is írnak róla szerintem tuti benne van az alapban is nem találkozot már valaki vele?
http://gtaworld3.mindenkilapja.hu/?m=2931785
na ez a legjobb vidi róla
http://www.youtube.com/watch?v=TnPae46-b6g
http://www.youtube.com/watch?v=dutD75135bM
na é ilyenre gondoltam és mondom több helyen is írták. amúgy te végig is kerested a található fegyókat? mert én már elég sok helyen néztem a libercity térkép segítségével. lehet hogy van benne csak el van rejve
http://www.youtube.com/watch?v=ce-jTvKmkjk
n3whous3
figy, amióta megjelent meg van a game, 2x kijátszottam + órák multizásai, nincs benne hangtompítós hidd el. AZ a helyzet, hogy eredetileg talán lett volna, egyik eredeti fileban pl. van hangfile a hangtompítóshoz, de nincs már benne az eredetiben. Talán a kiegészítõkben lesz és azért van a terep elõkészítve..

púúúúú

n3whous3
nincs benne sajnos, talán kiegészítõt lehet találni

púúúúú

pedig elméletileg írják hogy van több helyen is pl itt:
http://www.gta4iv.com/index.php?pageid=07hu
és ha nem lenne benne az alapjátékban akkor nem írnák vagy max odaírnák mellé hog módosítás. másvalaki nemtudja hol lelhetek rá eggy silenced /hangtopítós/ pisztolyra? hogy e van rejtve valahol? vagy eggy küldetés során kaphatom meg?
fery02
Nem emlékszem, hogy lenne benne hangtompítós.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

http://grandtheftauto.ign.com/maps/1/Liberty-City-Map
sziasztok! imádom a játékot, a fõ küldetések kb 70%ánál tartok, jó kocsik szép öltöny és napszemüveg . az lenne a kérdésem, hogy már átkutattam 3 városrészt és nem találok hangtopítós pisztolyt, pedig az lenne a szívem csücske.
azt szeretném kérdezni hogy az alapjátékban eggyltalán van hangtopítós pisztoly? vagy bele kell rakni, illetve ha van akkor hol található? mert van 1 térkép liberty cityrõl ahol megvannak jelölve a fegyók meg minden más is ami kell de nincsenek külön kategóriákra osztva hogy pl pisztolyok, ütõ fegyverek és gépfegyverek stb és így piszkosul sok idõbe telik míg találok eggyet és feleslegesen nem akarok idõt vesztegetni. amúgy onnan merlt fel hogy ilyen pisztoly nincs sem a fegyóbltban sem jacobnál. az is nagy segítség lenne ha megmondanátok hogy valamelyik küldetés során kapok e ilyen pisztolyt de a legjobb az lenen ha megmondanátok hol található. Elõre is köszönöm a segítségeket. Szerintem ez a térkép nagy segítség a kezdõknek és a haladóknak is/itt kategóriákra van osztva minden és ha a kis + jelre kattintotok meglátjátok mit tartalmaz és külön külö s be lehet jelölni
yeppy
köszi megnézem

B.I.T.C.H - Beautiful, Intellidgent, Talented, Cute, Humorous!

n3whous3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy annyit most már szeretnék egyes könnyû és FAQ-ban megtalálható kérdésekhez hozzátenni, hogy barátnõm 15 éves tesókája is képes googlet használni mindig, ha valami baja van és ha megkérdez valamit pl tõlem, akkor is elég általában körülírni a dolgot. És nem idén kezdte ezt a szokását.

púúúúú

n3whous3
úgy, hogy megnyitod a homemal a liveot, create new profile és offline-t beállítod

púúúúú

yeppy
Sziasztok.
Van egy eredeti GTA-ja a haveromnak és szerencsétlen nem tud menteni a játékba átmentem és kb 2h keresztül szerencsétlenkedtem a windows live accountal meg társaival és hát... the region is not supported... :X hát elég gáz vén Európa és lófasz sincs... mindegy túlléptem rajta és azt olvastam ,hogy offline üzemmódban lehet menteni.
Namármost sehogysem tudom beüzemelni. Valakinek van vmi tapasztalata hogy hogyan tudok offline accountot csinálni ?

B.I.T.C.H - Beautiful, Intellidgent, Talented, Cute, Humorous!

fery02
Jó, scak magamból indultam ki, hogy én pl nem bírnám ki, hogy ne tudjam meg, mi a másik vége a játéknak, ha tudom, hogy több vége is van. 😊

Gondoltam nem futok fölösleges köröket ha valaki esetleg tudja<#vigyor2>

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

Kicsit konkrétabban nem tudod? 😊

fery02
Ments elõtte egyet és próbáld ki mindkettõt!

n3whous3
$ jeles bizonyos szempontból hepiendesebb a másiknál, de az se valami fúde:

púúúúú

Az utolsó küldetésnél (vagy az utolsó küldetések egyikénél) lehet választani két ikon között. Az egyik egy zöld $ (Deal), a másik egy piros emberke (Revange). Tud valaki segíteni, hogy melyiknél mire számíthatok és mi lesz a következmény? (Azt már tudom, hogy elõbbinél egy hajógyári lövöldözésre kerül sor, de elsõre meghaltam, így a következményre nem sikerült rájönni.) Elõre is köszi.

fery02
Mod-olt játékkal ne nagyon akarj multizni!

Az utolsó helitours repülés (legészakibb landolóhely) mikortól érhetõ el? az összes többit megcsináltam. Kell a 3. szigetet is unlockolni hozzá?

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

höh..köszi 😄de am hogyha eljutottam odáig h tudok saját szerót indítani akk miért nem tudok én más szerókhoz csatlakozni?azt írja ki h unable to connect v mi 😄lehet h az ASI loader miatt van?😄

bertino

aha köszi..😄és azt hol tehetem meg?xd

bertino
live-ot amerikai vagy nagy-britanniai vagy olyan országbeli címmel regisztrálj, ahol támogatva van a live.
amíg ezt nem teszed meg, kicsi az esélye, hogy menni fog.

Sziasztok!
azt szeretném kérdezni,hogy a multiplayerbe miért nem tudok belépni?vmi olyasmit ír ki hogy a live nem támogatja ezt az országot

gond ^^

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Huh ebben a 100%-ra való kijátszásban ezek az ugratások elég szarok...<#wow1>

ollie
Na de mi van, ha még óvodás? <#wow1>

A mondatot nagybetûvel kezdjük, a végére pedig írásjelet rakunk. Ja, és a vesszõt is feltalálták már. Általános iskola 1. osztály.

SL
csá én tudom, hogy kell! úgy kell, hogy át takarodsz a warez topikba míg nem veszed meg a játékot elõre is nincs mit!

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

A Warez topicban segítenek.
csá valaki nem tudja hogy kell multizni a gta 4 be de nem vetem meg eredetibe a játékokt elõre is thx
fery02
Ez a másik. Nem igazán látom értelmét annak, hogy autókázás közben mosott mûszerfalat, meg nem tekerõdõ kormányt kelljen bámulnom.
GTA egyértelmûen tps játék és fps-ben valahogy soha sem lesz az igazi.

Amúgy érdekességképp nálam a NO-DVD Launcher miatt hitte a játék, hogy másolt...

MerlinW
GTAIV.exe mellé ezek kellenek:

asiloader (dsound.dll)
filecheckfix
fpsmod.asi

persze mindenbõl az aktuális patchez való verziót.

Egyébként:
- tudtommal nincs a legfrissebb verzióhoz FPS mod
- anno kipróbáltam és egy rakás sz@r, nem érdemes tökölni vele

[merlinw.org]

Szerintem nem lesz (sokkal) élvezhetõbb a játék az FPS mod miatt...sõt...talán jobb is így.