Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha pedig közvetlen ugy játszol hogy net van rajta, egybõl látják, és nem marad más, csak a menekülés az országból 😞 Új becenevet , nicnkevet kell kitalálnod magadnak, hogy ne találjanak meg.
Lehet a többi mod nem ilyen, de ez az FPS mód az ilyen. ezeket a Youtube hozzászlásokba olvastam, amiet linkeltél :\ Én nemtudom hogy ebbõl mi igaz,nekem eredeti a gta4, igy nincs félnivalóm, de amiket ott írtak, elég borzasztó a helyzet ezzel a moddal kapcsolatban :SSSSS
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
TDU NICK:anudis0000[hun]
Így járt-e már valaki? 😄
Legújabb patch van fent, mellette a hivatalos No-DVD Launcherrel bemásolva.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ebben mi olyan rohadt nehéz? http://www.google.com/search?hl=en&q=gta+4+first+person+mod
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
Bemásolom Vista alatt az AppDatás könyvtárba és a Documentes könyvtárba is de vagy új játékot kezd, vagy ha meg akarom nyitni a mentést azt írja hogy hibás és vizsgáljam meg a harddriveomat...
Ezt vista alatt ilyen nehéz megcsinálni?<#help>#help>
ilyenkor mi a teendõ ?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Googleben kerestem de letöltöttem vagy 4 féle mentést és akár mit csináltam sehogy se mûködtek.
Megköszönném ha valaki dobna legalább egy linket ahol normálisan le van írva mit hova másoljak meg mit kell letölteni, kösz.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Sakkoo.......Baszkiiii
A mentésemmel kidob ezzel az SMPA60-as hibával. Új profil új játék és mentetem eddig semmi gond semmi hiba. Ekkora gáz is lehet ezzel a játékkal?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
a 32bites win egy alkalmazásnak max 2gb memóriát enged,, hiába van a gépben több
a hangsúly az egy alkalmazáson van, ez nem azt jelenti, hogy nem látja a többit
amikor a gta-val játszol, az is max 2gigát tud használni, plusz a videokártya memóriája
xp 32bit memóriakezelés
GOOBY, pls