54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • donoki
    Hali!
    Nem tudjátok, hogy pl. a Feltzer tetejét, hogy lehet leerezsteni? Mert amikor még beálltam a parkolóba le volt hajtva, mint egy cabrio, de amikor alvás után visszamentem felhajtotta magát, szóval megtudnátok mondani, hogy mivel lehet leereszteni? Próbáltam már majdnem minden billentyűt :S
  • REPS0L
    Akkor engedelmetekkel én is megkérdezem, remélhetőleg helyesen. Az alap GTA4-hez készített modokat, letölthető kocsikat fel lehet használni a GTA4EFLC-hez is?
  • SZilaJMaGGoT
    Még mindig nem az igazi... :)
  • janika1972
    belsönméz....hehe az meg mi?
  • akyyy
    Hova sietsz? Nem hajt a tatár! :D
  • HEMAXXI
    bocs csak gyorsan irtam!de jók hozzá ilyen hogy autok meg modok meg belsönézet meg a patch? a legfontosabb hogy az autok meg a belsönmézet jó e hozzá?
  • SZilaJMaGGoT
    Tanulj meg beszélni! :D
  • Borg
    mikjók hozzá
  • HEMAXXI
    csáó a gta 4 episodes from liberty city-hez jók a gta 4 kocsiai meg minden vagy vki irhja le hogy mikjók hozzá
  • bthello
    sry
  • SL
    HA te sem vetted meg a játékod akkor neked is ajánlom a #46162-es hozzászólást! :]
  • bthello
    én felraktam az 1.6-os patch-et azóta folyton lefagy a játék nem tudok vele játszani nagoyn idegesítő... valami őtlet.? jah és most felraktam a eflc-t és az is ezt csinálja... nem szeretném előröl kezdeni a játékot már a vége felé járok...:S
  • SL
    szebben kell mondani:

Takarodj át a warez topikba!

• bakvarnyu
    " egyszerűen ki irja hogy Razor "
  • MerlinW
    Fáradj át a Warez topikba:)
  • attila49
    Nah mostmár jó lenne szerintem de amikor el indítom a játékot egyszerűen ki irja hogy Razor és utánna semmit nemcsinál :(( valakinek ötlet?
  • attila49
    Amikor teszem a legújabb patch et akkor el inditom és nemcsinál semmit nemlehet e Next re kattintani !! Miért???
  • fery02
    Nem értelek pontosan, de szedd le ezt az 1.0.6.0-ás patchet a banner alatt, telepítsd, majd úgy próbálj meg játszani.
  • Sir Quno Jedi
    Én inkább a szerényebb széria-autókat kedvelem ebben a játékban, sokkal nagyobb vezetési élményt adnak, mint a kigyúrt sportkocsik. Kurva jól el lehet élmény-autózgatni városban velük.
  • Line
    Eredeti játékom van de már oltári régen játszottam meg valamit eltoltam az első uninstalnál és most nem tudok live al játszani. Ezt hogy lehetne megoldani nem tudja valaki? A multi egyenlőre anyira nem is érdekel csak a perchek. Jól látom hogy anélkül nem lehet 1.5 illetve 1.6 os patchet feltolni?
  • Vlala #46154
    Egy ideje... :)
  • SZilaJMaGGoT
    Te tarjáni vagy? :D Én verebélyi vagyok, bár mostanság többet vagyok egerbe. Nógrádit még nem láttam sg-n... vagy csak nem figyeltem... XD
  • tommygear
    tedd fel a legújabb peccset és nem kell social klubb
  • janika1972
    telepitsd fel a social klubbot! Ott van a játék telepitett helyén az RGSC könyvtárben. Nálam legalább is!
  • attila49
    Sziasztok!!!!
    Valaki tudna nekem segíteni??Nagy hiba van nállam :(( és nagyon szeretnék már játszani a GTA val ime a kép mia baj a patch el lehet hogy nemkompatibilis a windows vagy esetleg rossza a patch??Tudna valaki linket adni a jo patch ről vagy felvenne msn re??És segítene??Válaszotokat köszönöm!!(msn pmbe)
  • janika1972
    Menj át a warez topikba!
  • sanci17
    megvenném..de most újitottam fela gépet h egyáltalánmenjen rajta..ésnincs rá péznem.. máshogy nem lehet megoldani?
  • Máté94
    Vedd meg.
  • sanci17
    Hello! most raktam fel a játékot... és kell hozzá regisztrációs kód. Valaki tudna segíteni hogy honnan szerezhetek?

előre is köszönöm
  • tommygear
    hehe :D
  • Vlala #46144
    Még ott sem haszáltam, mert túl nagyot dob az autón. Mindig egy fán kötöttem ki. :)
  • tommygear
    azért kár hogy nitrót csak a triatlonoknál lehet használni :S
  • Vlala #46142
    Nekem tetszett.

Lehet, hogy csak a V2-es nagyvasak iránti rajongás mondatja velem, de kellett már egy ilyen játék.
    Ami még chopper kategóriában szerepel, az az Outlaw Chopper (felejtős, lehet benne saját mocájt építeni, de kb. ennyi), vagy a Road to Hell (egy éve semmi hír róla).
    Persze, nem egy szimulátor, de legalább ott a városi motorozás lehetősége, annak minden velejárójával (hülye gyalogos, hülye taxis, hülye rendőr - atyám, ez tiszta Salgótarján)

A GTA4 sztorijába szerintem teljesen beleillik, és bár tényleg - sztori és hosszúság tekintetében is - elmarad a többi ep színvonalától, hiányozna, ha nem lenne.

Meg egy kérdés: Hálózatban Club Businesst játszottunk, feltűnt benne pár új moccos. Ezeket singleben nem lehet megtalálni valahol? Angus küldetéseit csak félig csináltam meg.
  • Master Rick
    Hi all! EFLC - TBOGT multi Free Mode-ban lehet valahogyan APChez jutni? És ha igen, akkor hogyan, hol? Előre is kössz a helpet:)
  • tommygear
    vannak idegesítő dolgok oké, de jelenleg jobb fizikai motor van? egyre több játék használja az euphoriát
    havok még ami elmegy
  • Sir Quno Jedi
    Fizika??!!? Helyből fára mászó motor?! Menet közben 360 fokban HÁTRA trigrisbukfencező motor?!? Soroljam még?!

Bemegyek egy üzlet ajtajába, össze motoros utánam és mind ugyanúgy felborul, ott tobzódunk 5-6-an!!! Közröhej! Az egész egy burleszkre emlékeztet, avagy arra SEM! :D
  • tommygear
    hát a karakterek sztem is gagyik, de a grafikára meg a fizikára ilyet mondani
  • Sir Quno Jedi
    Mer undorító lowlife banda, szar karakterek, ócska grafika, görcs irányítás és ruppótlan játékmenet. A "fizika" meg egyenesen hajmeresztő!
  • tommygear
    mér? :D
  • Sir Quno Jedi
    jahá, étem, azt nem próbáltam még, csak a mocisat, de az kibaszta nálam a biztosítékot...