Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
púúúúú
Azt szeretném megkérdezni, hogy a játékban hogyan kell a ,,consolt" elõhívni? Láttam videókat, ahol 1-2 gomb nyomással pl: az éjszakát nappalra váltotta vagy csak kamionok rohangáltak az utakon. Amúgy ezt egy program segítségével lehet megoldani? A segítséget elõre is köszi!!!
Olvasni kéne megtanulni, és mindenki boldog lenne.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
mindenesetre a FAQ linkbõl kiszedtem a popup scriptet, így megy simán új lapra
(az eredetivel villogást amugy kinél olvastad? és erre ez a "szerezzetek nõt" duma ... uh)
Forza.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
lopjál hardvert is, azért is minek adnál ki több ezret?
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Megvettem a GTA 4-et felraktam , elindítom mûködik , de ha elakarom menteni kirakja azt a Windows Live -hoz Logoljak de már megtettem és nem enged menteni , nagyon örülnék ha tudnátok segíteni !
Van aki tud játszani eredetivel neten?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Van itt valaki aki játszik interneten eredeti játékkal? Segítségét szeretném abba kérni, hogy mûködésre bírjuk neten, mert hibaüzenettel nem enged fel! Válaszaitokat elõre köszönöm!
én a 4870 1g mellett se tudok 30fps-t elkapni a kétmagos procim miatt... 😞 neki pedig még gyengébb core2-je van ...
"megvan az "újj" gép
E6400, 2GB ram,8600GTS ezen megmozdul már minimumba?"
Forza.
És már megint a GT-t említed, mikor csávóka meg GTS-t mondott, ami nem elhanyagolhatóan gyorsabb, mint a GT, ha jól emlékszem a régi tesztekre.
púúúúú
És low-on is akadozik neki.
púúúúú
Forza.
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
púúúúú