Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és fontos még a angol account létrehozásánál.
Arra figyelj amikor létrehozod az angol account-ot, hogy amikor a telefonszámot kéri akkor Magyarországot és a te számodat add meg (középtájon lesz ez a kérdés a regisztrációnál). Ez azért kell, mert ha kódbeváltásra kerülne a sor akkor mielõtt bejön ez a lehetõség küld egy sms-t a telefonodra ambe szereplõ kódot be kell majd írni. Az utána megjelenõ adatoknál nyugodtan adj meg angol kamu adatokat.
Ha kellene esetleg: http://hu.fakenamegenerator.com/
A magyar account-al ellentétben ezt a biztonsági kódot nem e-mailben, hanem telefonra küldi. Egyébként az sms semmibe sem kerül neked.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Az angol accountal az Xbox.com-on bejelentkeztél és a Reedem code-nál megadtad a Steam-tõl kapott kulcsot?

Egyébként, hogy az élet ne legyen ennyire egyszerû meg vettem a GTA IV-et is Steamen és elsõ indításnál már azt írja ki, hogy nem tud kapcsolódni a kulcsszerverhez.
Elvileg ez azért van, mert elfogyott a cd kulcs a játékhoz és amíg nem kapnak újakat addig ez a probléma fent fog állni. Írtam nekik ez ügyben és kiváncsi vagyok mit reagálnak.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Ryder62
egy iCEnhancer mod mennyire terheli meg a rendszert, játékot?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Totyak. Megcsináltam. Eg új amerikai accountot csináltam, de így is azt írja. Szerintem írok lassan a supportnak.
Nekem is ugyanez a bajom. Complete edition vásárlása után a sima GTA4 nem indul, mert azt írja a steam, hogy nem tud csatlakozni a kulcsszerverhez, a Liberty Episodesnál van cd kulcs de azt meg a games for windows utasítja el rossz kulcs hibával.
Õ is azt írja, hogy másik angol accountot hozott létre...
totyak
zsoltia, Borg:

Olvassátok el a #53863 hozzászólást, ott is ilyen problémával küzdött az illetõ és sikerült új kulcsot kapnia, ami már jó volt. Érdekes probléma ez, mert pl. az én Complete Editionom-mal semmi gond nem volt a kulcsokkal.

Nekem is invalid kulcsot ír a live a steamen frissen vásároltra...
Márpedig nem fogok csak ezért még egy live accountot létrehozni. Vagy rendberakják, vagy vissza a pénzt...
RatBaG
olvass vissza.

Per Aspera Ad Inferi.

Sziasztok, egy olyan gondom lenne, hogy megvettem a játékot a steamen. Elsõ nap kipróbáltam, és minden jó volt.
Csak mentetni nem tudtam mert valami tört live volt fent. Ma unistall mindenre. Live újra rakás után is invalid kulcsot ír. Konkértan a windows live írja ezt. Valakinek van ötlete?
oké köszi szépen
Tatyla
nem

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sziasztok!
Megvettem a gta 4 complete edition-t steamen és azt szeretném tudni nem baj ha csak két hét múlva raknám fel az
új gépemre?
Sziasztok!
Szeretném kipróbálni a GTA 4-et, de addig nem szeretnék érte pénz kiadni ameddig nem tudom biztosra hogy jól mûködik pc-n kontrollerrel is. Sajnos a San Andreassal megszívtam, mert nem megy csak billentyûzettel.
Szóval a kontrollerem Xbox pc-s kiadás. Ezzel lehet vezérelni a játékot? Valaki tud vmi tapasztalatot mondani ezzel kapcsolatban?
tutituti
egy lua script.
Ezzel lehet a csalásoktól az egyéb dolgokig belenyúlni ingame.
Értsd.: neon a kocsira,festés csere,tiszta autó,törhetetlen autó,god mode,fegyverek, stbstb.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Hol lehet látni hogy hányas verziójú van rátéve?

a GTA IV Simple Native Trainer

Ez mi?

masterthief
Nem kell. A TBOGT (The Ballads Of Gay Tony) a legjobb. Ez a legjobb DLC. Szórakoztató, akciódús. Sokat lehet marhulni. fõleg ha a GTA IV Simple Native Trainer-t, letöltöd és telepíted mellé-

Na, ennyi év játék után megvettem én is 😄
2453ft nem pénz érte...
Ha ki akarom próbálni a multit, akkor a sima IV-et, vagy az episodest tegyem fel?
Köszi

Ryder62
Episodes, azon belül a Tony.

Kenterbe veri a simát. És nem kell az alap IV, az EFLC külön is fut.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Nagyon régen játszottam vele.
Gondoltam megint eljátszok vele, Melyik a jobb? a sima vagy a episodes?

fery02
Emlékeim szerint nem szükséges.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Ahhoz hogy a GTA4 Episodes-al játszhassak fel kell telepíteni a GTA4 simát is?

SötétBarom
Láttam basszameg, épp nincs kártyám, mert az újat elhagytam, így csak jövõ hét közepére lesz meg az új-új. :@@@@ Pedig a DLC-kel együtt 8 euróért venném is mint a huzat :C

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

fery02
Nézzél csak fel most Steam-re! 😉

SötétBarom
Az, hogy nincs olvasóm elvi kérdés, nem veszek. 😄D

tutituti
Clone dvd-t leszeded.Az a legtisztább.
A jogdíjat kifizetted tehát meg se büntethetnek.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

totyak
Sajnos ez nagy kibaszás manapság, hogy megveszed, de digitális letöltés nem tartozik hozzá. Szétszeded a lemezt, aztán cseszheted. Meg a hülye védelmek miatt elveszik a kulcsodat, mert X alkalommal nem vontad vissza. Röhej. Mondjuk jelen esetben neked inkább ajánlott egy új olvasót venni, még máskor is hasznos lehet.

anélkül hogy újra megvennéd, csak virágboltból
SötétBarom
HA van egy dobozos verzióm, akkor ha megbaszom magam sem tudom leszedni valahonnan digit formában, ugye? Mert optikám már nincs. 😄

lamase
Sziasztok, szerkesztõket keresünk a régi-új Codename:GTA -ra. A vén rókák már biztosan ismerik, így bizonyára nem újdonság. Lassan beindul a szezon és félõ nem lesz elég kapacitás. 😊 Akit érdekel írjon egy privátot és megbeszéljük a juttatásokat, részleteket. Köszi

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

kezdetnek jó 😛 😛
rooney8
ez nagyon rossz 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Lehet 😊
wollnerd
Azt akarja mondani hogy a videóban te vagy! 😄 (Csak viccel sztem 😄)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

????
fery02
Legalább addig is szabad levegõn voltál. 😄

de arra se tudtál milliókat elcseszni - na jó, max egyet.. 😊
Szabi
SA a IV elõtti rész, abban lehetett rakat házat és épületet venni, kaszinózgatni, autokat tuningolgatni stb 😄

"Nulla tenaci invia est via"

korábbi részekkel nem játszottál, hogy ez ilyen nagy meglepetés?
Akkor ezt jól el..szták ha tényleg csak erre van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs semmi értelme a pénznek ebben a játékban. Vehetsz fegyvereket, de a küldetések során amúgy is szerezhetsz egy rakat fegyvert. A taxizás, kaja vásárlás meg nagyon olcsó.

Szevasztok mindenki!

A kérdésem a következõõ!
Mi a fra..ot lehet kezdeni a pénzel???Lehet venni valamiket??Gondolok itt épületekre vagy ingatlanokra vagy valami ilyenek!!??!

berczy
Sziasztok!

Köszönöm a taxis választ, valóban késõbb lehet csak, régrõl nem emlékeztem rá.
Még egy kérdésem lenne:
Melyik grafikai javítócsomagot ajánljátok?
És van-e olyan car pack, ahol mûködik minden rendesen, meg is jelenik és nem is lesz csak ugyan olyan fajta kocsi mindenütt?

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

wollnerd
Akkor még nagyon a sztori elején vagy! Majd késõbb elérhetõ lesz! Asszem az 1. vagy a 2. Vlad küldetésnél lesz elérhetõ!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

acsati
Aztarohadt 😄 Akkor ezzel el lehet még lenni, ha meg akarom csinálni 100%-ra 😮 Bár a biliárd megnyerése nem tudom, hogyan lesz, mert annak egy fos az irányítása. :S

Amúgy ejtõernyõzni, hogyan lehet? Vagy az már valami kiegészítõ? Csak mert láttam pár videot, de nem találkoztam ilyennel még a játékban.
Ryder7
elõször leinted a taxist, megvárod amig megáll és utána F nyomvatartásával beszállsz. én legalábbis igy csináltam.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

berczy
Sziasztok!

Miért nem tudok taxit fogni? Nyomom az E-t ha van taxi a közelemben, ill. nyomom hosszan az F-et is, de nem is inti le és nem is száll be ha nyomom az F-et, csak kiszedi a sofõrt. 😞

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB