Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shortstop
Hello!

Egy magos intel pentium 3GHz, 4GB RAM, HD4730 kombóval nekiugrottam a játéknak. Viszont tartósan nem tudom semmilyen beállítással tartósan 20fps fölé tornázni a játékot. 1680x1050-ben ugyanúgy viselkedik az fps érték mint 800x600-ban.
Mindenki azt mondogatta hogy ezzel a konfiggal mennie kellene közepesen legalább, még úgy is hogy a CPU egy magos. Viszont a fentiek tükrében elképzelhetõ hogy kevés neki?
A CPU visszahúzná a procit és ezért mindegy a felbontás mondván hogy úgysem tudja számolni a processzor?

Vagy van valami patch ami a teljesítményre is hatással van?
LaunchGTAIV.exe -norestrictions -nomemrestrict -- ezzel a kapcsolóval indítom a játékot (nemtudom ez mennyit számít)

Elõre is köszi a választ!

SötétBarom
Nekem valami sonym van, újkorában sem volt egy hûde nagy szám, szóval.

Másrészt elég sokat játszottam mostanában a TV-men, és rájöttem, hogy a 4:3 képarány egy raklap enyhén langyos fos 😄DD Kanapéról viszont elég körülményes BF-ezni, vagy bármilyen más FPS-t tolni.. Autós játékokról nem is beszélve, shifttel képtelen vagyok monitoron játszani, mert a wide után kiborít, hogy nem látom a széleket.

Grátiszként meg windowsban jól egymás mellé lehet pakolni egy csomó mindent 😊))

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

hello jó estét mindenkinek
fel raktam e legujabb patch-ot és nem indult el a játék és maikor vissza raktam a régit akkor elindult de nincs menü
elõre is kösszönöm a segitséget.
Firerock
neked mi a bajod?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Én maradok a 19-es monitoromnál. S-PVA panelnél szebb képût még nemnagyon hoztak ki elérhetõ árban. Céghez is vettek 2 ilyen fullhd monitort, de TN+Film panellal, hát elhányom magam tõlük...
MerlinW
Ezt a stílust szemtõl szemben, talán még egy pofont is kapsz. De most komolyan.. ettõl te jól érzed magad?

[merlinw.org]

Firerock
kisegítõsuliban?

MerlinW
Nem. HD4000+

[merlinw.org]

SötétBarom
Én is veszek nemsokára. 😄 Egyelõre monitor project van. Utána rájövök, hogy a nagyobb felbontás miatt szarul fut minden, és akkor veszek majd négymagost 😄DD

Ahhoz vettem 😄
Ez csak járulékos 😊
Rage47
amd-nél van am2-es 4magos? milyet ajánlanátok?
SötétBarom
😄DDD

Nem bírtad? Kell a BF-hez úgyis 😄

fery02
Ha viszont késõbb bejelentkezel a profilodba online, akkor azonnal hozzáadódnak a közben elért achievementek.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Vettem egy Q9300-at.

GTA4 úgy megy, hogy e öröm e bódottá 😄

Kell neki a 4 mag, nincs mese.
tommygear
kussoljmár el most már komolyan
longhaul
Bármelyik RADEON videokártya jó ennek a játéknak?

ez is jó MSI Radeon[/ b] HD3650 512MB 128bit DDR2 PCI-E R3650-T2D512 Videokártya

OMSI FOREVER!!!

tommygear
csõ carbon
hosszan nyomod az f-et
longhaul
Jo estét!

Hogy lehet taxizni?? Megnyomom a "E" gombot füttyent egyet, de nem tudok beszállni, csak h ellopom a taxit.
hanyadik hsz. volt feltéve a hozzászólás.

OMSI FOREVER!!!

n3whous3
Hát akkor elég nagy szégyen vagy már nem azért

púúúúú

SötétBarom
3 éve heti 3 órában tanulok angolt, 4-es és 5-ös között vagyok.

😄DDDDDDDD

Te vagy a nyelvpró. :A?SD

grebber
#44322-re írta ha valakit annyira érdekel!

Next PC upgrade: 2022

SL
válasz gombot te sem ismered meglátszik, hogy újreg vagy.

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

3 éve heti 3 órában tanulok angolt, 4-es és 5-ös között vagyok... Szal ez nem jött be...újház
grebber
Nekem steam-es verzió van fent legújabb patchel és nekem nincs vele gond!

Firerock
a d3d9.dll okozza a hibát
törölgettem egyesével a fájlokat és ez volt az utolsó
és ahogy ezt kitöröltem hibátlanül indult
még azt nem próbáltam hgoy enélkül emgy e az enb series
szerintetek megy?mit szolgálhat ez a file?

Firerock
az leeht a baj hoyg nicsn fenn a legújjab patch?

grebber
Passz.Nekem nincs vele gond.De 7 fps na az nagy gond!Kell majd valami jó 2GB-os VGA!

Firerock
de nemmegy
5let?

grebber
Kéne menni neki pedig simán.
Ami kell hozzá az egy brutális min 2GB-os VGA.
Nagyon eszi a VGA-t. 5870 2GB-os verziójával néznék egy tesztet.

n3whous3
középfok se kell annak a megértéséhez, ami ott van, legalább akkor azt mondtad volna, hogy nem tudsz angolul, de így gondolom szebben hangzik, igaz?

púúúúú

Köszi az oldalt, ezzel csak egy gond van: angoltudásom nem felsõfokú. Nincs vmi magyar honlap, ahol végigjátszást is írnak róla?
Firerock
letöltöttem az enb-series-t a hivatalos oldalról de amikor bemásolom akkor a gtaiv exe hibát észlelt
ha kitörlöm a fájlokat akkor jó
5let?

GTA4 0.077a <-- ezt töltöttem le,ehhez kéne még valami?

Csak éppen nem fogja jóvá irni neked a jutalmakat.Szerintem ezekért érdemes A LIVE-on keresztül játszani.

MerlinW
<#wink>

[merlinw.org]

Rage47
igen
ViniSoundz
Hi!

win7 alatt nekem állandóan késõn rajzolgatja ki a cuccokat a játék. Xp alatt nem volt iyen gond. 8600GT-m van. A vicc az hogy a dobozára az van írva hogy 256-os, xp alatt 512esnek érzékeli, win7 alatt 256-osnak írja everest is meg gta-ban is csak annyinak érzékeli. Próbáltam a memóriát megduplázni a kapcsolóval commandline-ban, akkkor nincs ilyen kirajzolási késés, de kb 4-5 utcányi száguldás után másodpercekre beakad a játék.

Fent van a legújabb peccs is. Nem vágom mivan. És ráadásul az a k*rva Burnout is ugyanezt csinálja. Semmi más játéknál nem jelentkezik ilyen probléma.

Ha valakinek van ötlete írjon legyenszives!
Köszi elõre is!
fery02
OFF
Amúgy Steam-en vett LIVE-ot használó játékok ugyanúgy LIVE-val futnak?
ON

fery02
Net nélkül is megy a játék online LIVE profil-al, csupán csak nem fog felcsatlakozni a LIVE ahová szokott, de attól még a single mûködni fog megfelelõen.
Szóval emiatt kettõ profilt létrehozni nincs értelme.

A single módot is az online kapcsolattal érdemes játszani,mert csak ugy kapod meg az achievementeket......
Lehet offline is játszani,a single módot,csak elesel egy-két extrától amik könnyítik a játékot...

arpad vezer
Sziasztok, készülök megvenni a játékot, de elõtte utánanéztem a GFWL-es, marhaságnak és lenne két kérdésem:

1.: Ha elkezdek játszani online accounttal (mentek, stb.), akkor ha a gép net nélkül marad nem fogok tudni semmiképp sem játszani a Single résszel?

2.: Lehetséges-e az elõbbi kérdésbõl kiindulva az, hogy a Single módhoz offline profilt használok, a multiplayerhez pedig egy külföldre regisztrált online profilt ugyanazon névvel, amit csatolok a Rockstar Social Clubhoz? Lehet bármikor váltani a kettõ között?

Válaszotokat elõre is köszönöm!

Árpádvezér

fery02
BSZN!

tommygear
hbd
thx!

Merlin: utólag neked is!
Firerock
lehet máshogy is privátot küldeni😊
a logójától jobbra ottvan a "privát" felirat

Máté94
BSZN!
MerlinW
Boldogot neked.

[merlinw.org]

😄 amúgy kösz
dragon11
Boldog szülinapod ldavid..

nem tudom hogy sikerült megbûvölni a profilod, ezért nem ment PM.

Még valamit kérdeznék: tudtok olyan oldalt, ami nem csak annyit ír le a l.&d-rõl meg a ballad of g.t.-ról, hogy 1. meg 2. dlc, blablabla.. Hanem: részletes karakterlista, végigjátszás, meg ilyenek. Tudtok ilyet?