54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • n3whous3
    a patchek mind kompatibilisek voltak eddig a mentésekkel, nem lesz gond
  • Lacee86
    Te ki a francról beszélsz? Én nem céloztam senkire, csak emlékeztem, h régebben volt róla szó, h így is működik a multi... Amúgy nem kell senkinek sem tömjéneznie magát, mert mondjuk van eredeti játéka, mert biztos h amellett van 56 warez is, ezenkívül nem mindenki engedheti meg magának h 10E Ft-os játékokat vegyen. Mivel azonban van warez topik, a kifejezetten warezos kérdéseknek valóban ott a helye. Aki ide ír ilyen jellegű kérdést, vagy finoman át kell küldeni oda, vagy egyszerűen nem válaszolni neki. Amúgy meg ne mondja nekem senki, h ide kizárólag az ír akinek eredetije van, mert lefexem Kiszel Tündével 2x...
  • donoki
    Ha felfrissítem a játékom újabb patchre, akkor elveszhet az elmentésem? És ha ilyen modokat rakok bele?
    Ez a native trainer hogy működik?
  • huszattila
    és ha felrakom a 1.0.5.0-ás patch-et akkor van rá esély hogy jó lesz??
  • n3whous3
    jah akkor az már más tészta, esetleg másold ki a hibaüzenetet amit ír, ha beírod googlebe, tuti lesz találat fórumokra, ahol ugyanilyen hibával írt valaki kérdést, hogy "mi lehet az"
  • huszattila
    Amugy én patchet se raktam fel és ugy se müködik a sparkIV!!
  • huszattila
    Nem tudom elég kicsire letömöriteni bocsi!!
  • tomo05
    Köszönöm uram! :)
  • n3whous3
    elég az utolsót, nem szoktak soha olyat csinálni (max akkor kijelzik), hogy külön az új patch és minden megelőzőt fel kéne rakni. Ilyet utoljára rég láttam, de akkor is jelzik, hogy visszamenőleges patch (1.0-ról), vagy előzőről (pl. 1.5). Asszem Boiling Point volt ilyen, de leginkább azért, mert kurva nagy patchek voltak :D
  • donoki
    komoly elég egy live-os játék, hogy lehessen a többivel is multizni?:o
  • tomo05
    akkor elég ha csak ezt a 6osat felteszem?vagy sorba rakjam?
  • n3whous3
    hát jóhogy a legújabbat, abban volt mindenféle optimalizálás
  • n3whous3
    mi a hibaüzenet?

amúgy lehet, hogy verzió probléma, az újabb patcheknél még nem működik egy régi spark
  • tomo05
    Hali!Holnap teszem fel a gémet és azt akarom kérdezni hogy melyik patch-et tegyem fel??Haverom csak a 4eset tette fel és azt mondta, hogy működik rendesen.
    Köszi a választ!!!
  • huszattila
    Az miért van hogy leszedem a sparkIV-ot de nem iditja el valami hibaüzenetet ir ki!!
  • n3whous3
    én nem mondtam egy szóval sem, hogy nem töltöttem le ezt-azt. Csak azt, hogy itt szinte mindenkinek eredeti van, aki tolja online és elég sokan vagyunk, mint a listából látszik. És a topik hozzászólás nagy része "belőlünk" áll. Azért, mert bántja a szemed, hogy itt vagyunk sokan, akiknek eredeti van, még nem kéne olyanokat bepofázni, hogy

"csak ő fúdevagány hogy van egy azaz 1 eredeti játéka amit ráadásul anyu vett neki és most arra veri minden nap,ez az egy öröme van hogy"

itt kurvára senki nem azért mondja, hogy eredetink van, hogy ezzel dicsekedni akarjunk, hanem azért, hogy felfogják a többiek, hogy nem tudunk warezos problémákban segíteni. Menj esetleg picsogni konzol topikokba és meglátod hogy elküldenem a vérvörös francba, ha warezpistázol. Ott mindenki ilyen, mi még ahhoz képest normálisan válaszolunk (először), hogy fáradjon át a delikvens warez topikba.....
  • tomo05
    jólvan elég a vitából!ezt máshol intézzétek légyszi!
  • Firerock
    én nem ilyen stílusba beszéltem hozzád te ostoba!
  • Firerock
    nem kell kamuzni,amúgyse érdekel senkit hogy mennyi és milyen játékod van,szóval abba leheth agyni a nagyképű dumát
    majd akkor járhat az arcod hogyha még életedben nem tölöttél le egy játékot,filmet stb-t
  • n3whous3
    engem te ne puszilgass te buzifejű
  • n3whous3
    te laceenak válaszoltál, aki vlalát osztotta, tehát rá értetted az egészet

amúgy meg saját pénzből vettem, amit munkából kerestem, te meg sejtésem szerint egy kicsit távol állsz ettől a léttől.
  • Firerock
    Egy rossz szót nem szóltam felé
    a te ostoba hozzászólásodra(#46502) válaszoltam pubi
  • Firerock
    1.Normális Ember nem cigányozik látatlanba
    2.Semmit sem tudsz rólam úgyhogy maradj csendbe
    3.Nem érdekelnek a szánalmas önreklámjaid
    4.Puszi!
  • n3whous3
    amúgy meg esetleg nézd már meg hány éves lala te igénytelen, aztán találj ki frappáns visszapofázásokat
  • n3whous3
    te meg azzal dicsekedsz, hogy akkora cigány vagy, hogy kamu seriallal tudod tolni
  • Firerock
    de
    csak ő fúdevagány hogy van egy azaz 1 eredeti játéka amit ráadásul anyu vett neki és most arra veri minden nap,ez az egy öröme van hogy
  • tomo05
    Hali!Holnap teszem fel a gémet és azt akarom kérdezni hogy melyik patch-et tegyem fel??Haverom csak a 4eset tette fel és azt mondta hogy müxik rendesen.
  • SiteDisagner
    Sziasztok! Végigjátszottam a játékot, aztán már egyéb elfoglaltságokat keresek, szóval olvastam, hogy van ez a Native Trainer, próbáltam úgy csinálni ahogy írtátok, de hibaüzenettel kidob. 1.0.0.4 a verzioszamom és az 5.7-es native-val probalkoztam, de nem sikerult. Természetesen a főkönyvtárba helyeztem az .asi fájlokat és bemásoltam az asiloadert is, minden exe rendszergazdaként indulna, de mégse semmi:S a segítséget előre is köszi!
  • Lacee86
    Nem azért, de nem arról volt szó, h elég egy másik LIVE-os játék kódja is a multihoz, vagy ez már nem így van?
  • Piloss
  • Vlala #46504
    Nem, ez így van, a multihoz kell az eredeti. Ennyit meg lazán megér a szórakozás. (mondom én, akinek eredeti játéka van, csak az internet nincs bekötve, azért nem multizik - remélem, nem volt túl átlátszó a kifogásom.)
  • zritya
  • n3whous3
    Ha nem vetted volna észre, legtöbbünk aktív a liveon is + mondtuk is, hogy menjenek innen a warez pisták rinyálni. Aki ebben a topikban akítv, annak 90%, hogy eredetije van.
  • Lacee86
    "Itt mindenki eredetivel játszik." -> Ez a mondat kb. annyira igaz, mint hogy egyetlen pap sem él szexuális életet.
  • n3whous3
  • Falkon
  • misiizsai
    Nem kéne egyébként 3-szor beírni majd válaszolnak.
    2 megoldásod van:1.Megveszed a játékot
    2.Warez Topic.
    Itt mindenki eredetivel játszik
  • MerlinW
    Metéld körbe magad.
  • pdani512
    Sziasztok.
    Tegnap megszereztem a gta 4-et,de amikor játszok és például nekimegyek a kocsival egy másik kocsinak, a kép elkezd rázkódni.
    Mit csináljak?
  • Vlala #46495
    Nem tudom, de felesleges. A lényeg a kocsiban megvan, takarítani meg úgyse tudnak. :)