Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy magos intel pentium 3GHz, 4GB RAM, HD4730 kombóval nekiugrottam a játéknak. Viszont tartósan nem tudom semmilyen beállítással tartósan 20fps fölé tornázni a játékot. 1680x1050-ben ugyanúgy viselkedik az fps érték mint 800x600-ban.
Mindenki azt mondogatta hogy ezzel a konfiggal mennie kellene közepesen legalább, még úgy is hogy a CPU egy magos. Viszont a fentiek tükrében elképzelhetõ hogy kevés neki?
A CPU visszahúzná a procit és ezért mindegy a felbontás mondván hogy úgysem tudja számolni a processzor?
Vagy van valami patch ami a teljesítményre is hatással van?
LaunchGTAIV.exe -norestrictions -nomemrestrict -- ezzel a kapcsolóval indítom a játékot (nemtudom ez mennyit számít)
Elõre is köszi a választ!
Másrészt elég sokat játszottam mostanában a TV-men, és rájöttem, hogy a 4:3 képarány egy raklap enyhén langyos fos 😄DD Kanapéról viszont elég körülményes BF-ezni, vagy bármilyen más FPS-t tolni.. Autós játékokról nem is beszélve, shifttel képtelen vagyok monitoron játszani, mert a wide után kiborít, hogy nem látom a széleket.
Grátiszként meg windowsban jól egymás mellé lehet pakolni egy csomó mindent 😊))
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
fel raktam e legujabb patch-ot és nem indult el a játék és maikor vissza raktam a régit akkor elindult de nincs menü
elõre is kösszönöm a segitséget.
[merlinw.org]
Ez csak járulékos 😊
Nem bírtad? Kell a BF-hez úgyis 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
GTA4 úgy megy, hogy e öröm e bódottá 😄
Kell neki a 4 mag, nincs mese.
ez is jó MSI Radeon[/ b] HD3650 512MB 128bit DDR2 PCI-E R3650-T2D512 Videokártya
OMSI FOREVER!!!
Hogy lehet taxizni?? Megnyomom a "E" gombot füttyent egyet, de nem tudok beszállni, csak h ellopom a taxit.
hanyadik hsz. volt feltéve a hozzászólás.
OMSI FOREVER!!!
😄DDDDDDDD
Te vagy a nyelvpró. :A?SD
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Next PC upgrade: 2022
törölgettem egyesével a fájlokat és ez volt az utolsó
és ahogy ezt kitöröltem hibátlanül indult
még azt nem próbáltam hgoy enélkül emgy e az enb series
szerintetek megy?mit szolgálhat ez a file?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ami kell hozzá az egy brutális min 2GB-os VGA.
Nagyon eszi a VGA-t. 5870 2GB-os verziójával néznék egy tesztet.
púúúúú
ha kitörlöm a fájlokat akkor jó
5let?
GTA4 0.077a <-- ezt töltöttem le,ehhez kéne még valami?
win7 alatt nekem állandóan késõn rajzolgatja ki a cuccokat a játék. Xp alatt nem volt iyen gond. 8600GT-m van. A vicc az hogy a dobozára az van írva hogy 256-os, xp alatt 512esnek érzékeli, win7 alatt 256-osnak írja everest is meg gta-ban is csak annyinak érzékeli. Próbáltam a memóriát megduplázni a kapcsolóval commandline-ban, akkkor nincs ilyen kirajzolási késés, de kb 4-5 utcányi száguldás után másodpercekre beakad a játék.
Fent van a legújabb peccs is. Nem vágom mivan. És ráadásul az a k*rva Burnout is ugyanezt csinálja. Semmi más játéknál nem jelentkezik ilyen probléma.
Ha valakinek van ötlete írjon legyenszives!
Köszi elõre is!
Amúgy Steam-en vett LIVE-ot használó játékok ugyanúgy LIVE-val futnak?
ON
Szóval emiatt kettõ profilt létrehozni nincs értelme.
Lehet offline is játszani,a single módot,csak elesel egy-két extrától amik könnyítik a játékot...
1.: Ha elkezdek játszani online accounttal (mentek, stb.), akkor ha a gép net nélkül marad nem fogok tudni semmiképp sem játszani a Single résszel?
2.: Lehetséges-e az elõbbi kérdésbõl kiindulva az, hogy a Single módhoz offline profilt használok, a multiplayerhez pedig egy külföldre regisztrált online profilt ugyanazon névvel, amit csatolok a Rockstar Social Clubhoz? Lehet bármikor váltani a kettõ között?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Árpádvezér
Merlin: utólag neked is!
a logójától jobbra ottvan a "privát" felirat