54919
-
#46574 úgyis mindig más kocsival mész meg otthagyod a picsába ha látsz egy jobbat vagy ha szétlövik, nem nfs ez HALÓ -
#46573 azért pl. a Gay Tonyban Lopez nem volt szerintem rászorulva hogy autókat lopjon(tudom,ez a játék lényege), de egy két egyedi autót jó lett volna VENNI -
#46572 de a grand theft auto-hoz(autólopás) hogy jön a kocsi vásárlás? -
#46571 pedig mekkora lett volna venni egy jó kis egyedi sportkocsit a netről :D
vagy a reklámba is ha megtudtuk volna venni a szamurájkardot...kár hogy ezeket kihagyták -
CamelX #46570 Tűzkárra nem, de a Yellowstone vulkán kitörése esetén, vagy a Katrina visszatérésénél térítésmentesen kicserélik neked egy Infernus-ra. Persze csak ha a sárga parkolóhelyen állsz -
#46569 nem lehet csak rendelni tudsz az egyik haverodtól is kiviszi neked a helyszínre -
n3whous3 #46568 -
Vlala #46567 Nem, nem lehet. Fel kell törni,odavinni a ház elé a sárga téglalapba, akkor elmenti, és ott lesz, bármikor mész is vissza, amíg el nem viszed.
(tényleg, ha odaviszek egy autót, felrobbantom, elmegyek, és visszajövök, megjavítják? Kisebb horpadásokat javítanak, de tűzkárra is vonatkozik a "garancia"? Ezt ki kell próbálnom.) -
n3whous3 #46566 gay tonyban asszem már lehet, bár azt még nem kezdtem el, tlad-nél tartok C: -
n3whous3 #46565 miért kell caps lockal írni bizonyos szavakat neked KUKORICA LONGHAUL? Amúgy nem unalmas minden hónapban új reget csinálnod? A stílusodból egyből rájöttem, hogy te vagy az. -
Vlala #46564 Brucie kereskedése.
Érdemes megnézni, hogy miket hirdet az interneten, és ebből mi van a telephelyén.
A múltkor véletlenül behajtottam a telephelyre egy égő autóval, és lenulláztam szerencsétlen kolléga vállalkozását, de úgy tűnik, jó biztosítója van: húsz perc múlva minden autó új volt a telepen.
A városban, hirdetéseken érdemes a telefonszámokat nézni, pl. a ZiT! nagyon hasznos. :) -
#46563 Nem lehet venni autókat (meg, ugye, minek is?). Az internetes számok közül az egyik jó lesz, de csak később kell majd egy küldetéshez. -
#46562 Sziasztok.!
Alderney City-ben van az AUTO Eroticar-nevü Autó szalon.Ott lehet venni kocsikat?Mer az interneten vannak autok de a TELEFONSZAM nem jó.Vagy mit kell csinalni:? -
#46561 csáó az hogy lehet hogy a sparkIV miér nem müködik nem indul el win 7 alatt lehet hogy az episod from liberty city miat?
-
#46560 Nincs mit! -
donoki #46559 zsíííír, király köszi Falkon, amit te küldtél azzal nekem is megy :)) Még1x köszi, huhúú -
#46558 Ennek örülök! :) -
donoki #46557 én most próbálom, eddig kajáltam :d -
n3whous3 #46556 rakj fel valamilyen patchet és az lesz. -
#46555 Na! Amit Falkon berakott ugy tökéletes ahogy van. Amik voltak fajlok ömlesztve beledobtam a GTA4 főmappába, nekem 1.0.0.4 a verziom. Annyi h a Launcher.exe-m ugy van beallitva h rendszergazdaként inditsa, nem tudom ez modosított e barmit is, de igy betöltötte a mentésemet is, nem fagyott ki előtte. Egyelőre kezelni nem tudtam a numpaddal, de ahogy nyomogattam össze vissza valamiket bedobott, szoval tuti mukodik. -
#46554 Nekem a scripthook fájlra rámenve kiirja -
donoki #46553 erre valaki? sehogyse lehet megnézni a játék verziószámát? -
#46552 Megnézem, köszi! -
#46551 Na én ezeket raktam be!
Ezt én csomagoltam össze , próbáljátok meg! -
#46550 Kihagytam : ScriptHook.dll , trainer -
donoki #46549 lehet a verzió probléma a baj, hol tudom megnézni, hogy melyik verzióm van? -
donoki #46548 okés, most próbálgatok ezt-azt, meglátjuk mi lesz -
#46547 donoki - vagy akárki más- ha sikerul megoldani ezt a problémát, kérlek írjátok már le. én is folyamatosan probalkozom meg utana olvasok de idaig nem mukodott:S -
donoki #46546 Scripthook nem volt bent? Most kiszedtem, de hibát írt ki az indításkor, de mégis elindult, de így se működik a tréner.. nemtom miért nem :o -
donoki #46545 hm, nekem is bent volt most, és kifagy miután betöltötte a mentésem :/ -
#46544 Nekem bent volt : FileCheckFix, FileCheckFix.asi , dsound.dll , Trainer.asi , asilog -
donoki #46543 nekem filecheckfix nélkül kifagyott a játék, most megnézem azzal -
xxxpaulxxx #46542 Jajj basszátok meg de rohadt unalmas már ez a warez dolog... -
#46541 Nekem van asi loaderem is (ez a scripthook.dll vagy mi) plusz tainer fajlok és kifagy:S -
donoki #46540 filecheckfix? azt nem írja, azt hol találom? -
donoki #46539 óó az asilódör maradt le -
#46538 Kell hozzá még a FileCheckFIx meg az asiloader! -
donoki #46537 Ez a Native Trainer hogy működik? Most bemásoltam a trainer.asi+init és a scriphook.dll t a gta4 mappájába, és nem akar megnyílni a játékba F3-mal, valamit kihagytam/eltévesztettem volna? -
#46536 Most az nem volt kérdés ! :DDDDD -
n3whous3 #46535 lefekszel te vele anélkül is szívesen