54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • janika1972
    Ilyen vagy az életben is? Nem sok barátod lehet..hehe
  • n3whous3
    ótvar poénjaidat hagyd otthon
  • Piloss
    pedig valószínű hogy amiatt van,amikor én raktam újakat be akkor ugyanezt csinálta és amint visszacseréltem megszűnt a probléma
  • janika1972
    Win95?
  • Sir Quno Jedi
    Így kell:
  • Vraaanyek
    na akko' mégegyszer...tehát,mitől van az, hogy akárhányszor megnyitom a játékot, szinte csak taxik mennek az utcám, vagy egy másik autó, de semmi más...mivel lehetne ezt megszüntetni? betett autók vannak a játékban, de eddig soha semmi baj nem volt vele....
  • brendon566
    már csinálja szépen lassan, csak nem tudom, hogy úgy-e ahogy a leghatékonyabb
  • brendon566
    vajon alapértelmezetten úgy fogja rendezni a fájlokat vagy be kéne állítanom, mert az én angol tudásommal...szóval elég összetett proginak hat.
  • brendon566
    rendben, kösz a segítséget, meglátom mire jutok
  • Sir Quno Jedi
    Én momentán perfectdisk 7-est használok XP-hez. Hogy más oprendszerhez hányas kell, azt meg kell nézni a site-jukon.
  • Sir Quno Jedi
    Nem pont, mert range-ek vannak amiket te tudsz megadni hány naposak (ritkán használt, időszakosan használt és gyakran használt fájlok), de kb. érted a lényeget.
  • Sir Quno Jedi
    4 magos kell hozzá elvileg. Gondolom egy AMD Phenom II 965 AM3 BE megteszi, de én inkább core i5 750-et vennék, vagy core i7 860, vagy 920-at.
  • brendon566
    meg tudnád mondani hogy hanyas számut lenne érdemes leszednem?
  • dark night
    episode form liberty city: Én nem régen vettem meg ezt a konfigomat ami az aláírásomban is le van írva!!
    -A videókártyám nem olyan jó és amiatt szaggat a játék de csak ha az árnyékokat bekapcsolom! de mediumon van a nappali és az esti árnyékok is és olyan 20-40 fps
    -Ha kikapcsolom az árnyékokat akkor olyan 26-50 fps attól függ merre vagyok.
    -az új patch-el nekem is jobban megy de nem sokkal!
    a GTA4-et is fel akarom majd rakni mert a 3. patch-el jól ment és kíváncsi vok ezzel a gépemmel hogy fog menni!!
  • brendon566
    szóval mivel egyszerre fért hozzá " legutóbb" a gta fájlokhoz, ezért mindet egymás mellé tudja tenni?? az baromi jól hangzik...
  • Sir Quno Jedi
    Noigen, de a perfectdisk nem csak defragol, hanem előlre tudja rendezni a szektorokat (utolsó hozzáférés alapján osztályoz), SŐT ki tudja venni végleg közülük az üres helyeket. Így tömör lesz az adat a HDD-n és az elejére rendezve, ahol gyorsabb. Mivel réseket sem hagy benne, így oda írni már nem tud az op, ezért emiatt már nem fog töredezni, csak az üres részeken szenved tovább.
  • brendon566
    habár az zavar hogy a 7-ben nem mutatja ezt vizuálisan is...csak megad egy számot...

szoval még várom a tippet , hogy milyen proci kéne...ha már állítólag az kevés
  • brendon566
    ahaaaam :D szoktam rendszeresen csinálni 5 %nál jobban sohasem töredezett

de kösz a magyarázatot
  • Sir Quno Jedi
    Perfectdisk egy defragmentáló szoftver (mint ami a windos-ban amúgy is van, csak sokkal jobb). Elég ha windows-os defragot lefuttatod (töredezettségmentesítő), de az közel sem hoz olyan jó eredményt. ÉS MINDIG legyen 15-25% szabad hely legalább a HDD-n, különben nagyon elkezd töredezni az adat.
  • brendon566
    amugy 1 giga rammal vettem, ezért is furcsállom, bocs hogy nem mondtam kapásból...
  • brendon566
    " hdd-det defragmentáld le mondjuk perfectdisk-kel, smart replacement és agressive free space consolidation (meg előtte egy offlien boot defrag)"

ez nem tudom mi...de kell hozzá formatálás? ... és ha nem akkor mi ez?
  • Sir Quno Jedi
    - ha fél gigás a memória rajta akkor csak medium textúrával futtasd és vegyél vissza view distance-ból, különben streamel
    - az árnyékok nagyon megfektetik, vegyél vissza minőségből/számosságból és segíthet
    - a reflekciókat sem érdemesmaxra rakni, ha lassú
    - detail distance-ot nyugodtan lejjeb lehet húzni észre sem fogod venni a különbséget, de ő igen
    - hdd-det defragmentáld le mondjuk perfectdisk-kel, smart replacement és agressive free space consolidation (meg előtte egy offlien boot defrag)
    - a nagy részletesség procaigényes is, vehicle density-t húzd le 50 alá
    - új patch-csel gyorsabb amúgy is

NÁLAM van 55-60 FPS fullon, néha még így is leesik 45 alá. Akkor számold ki nálad mennyi lesz a konfigkülönbségből adódóan. :D
  • brendon566
    ami még nem olyan brutál...csak már azért, elég jó ehhez
  • brendon566
    mit ajánlasz?
  • berczely
    Proci kuka.. a miatt lassú!
  • brendon566
    a proci 2.7-es...igaz csak dual-core
  • brendon566
    250-es csak már pár éves, és az élmény index (win7) amiatt ad csak 5.6-ot :S
  • berczely
    Winyó is lehet, proci lehet hogy kevés...
  • brendon566
    Pár napja szenvedek a vga vásárlással, mire egy új táp kíséretében vettem egy gts 250-est....és nem jó!!! Mármint nem a kártya...az biztos pazar teljesítménnyel bír, csak a gta még most is 15-20 fps-sel fut max grafikán...nem értem, mit tehetnék még, esetleg a vinyónak van köze a sebességhez? az a gyenge pont...elég ócska
  • dark night
    Te nem nagyon bírsz okosakat írni ahogy olvasgattam
  • n3whous3
    te vén maki
  • janika1972
  • tommygear
    ne pls
  • janika1972
    Írjak?
  • dark night
    valaki valami okosad írjon már!! #46897
  • DeerHunter01
    szedd ki a módokat belőle, vagy ha nem tudod akkor telepítsd újra az egész játékot.
  • pdani512
    mit csináljak hogy menjen a multi?
    Megcsináltam mindent amit kell :regiztem,letöltöttem dolgokat.
    De amikor a telefonba arra akarok menni hogy multiplayer akk azt írja:You cannot access multiplayer with
    modified files.You must restore the original files in order access multiplayer.

Mit csináljak?A választ előre is kössz
  • Vraaanyek
    srácok,mitől van az, hogy akárhányszor megnyitom a játékot, szinte csak taxik mennek az utcám, vagy egy másik autó, de semmi más...mivel lehetne ezt megszüntetni? betett autók vannak a játékban, de eddig soha semmi baj nem volt vele....
  • Newfronter
    Csak megjött a ZAVVI-tól az EFLC. 1 hónap küldési idő után újraküldték, és 3 nap alatt itt volt.
  • n3whous3
    legnagyobb, már írtam is egy szép hozzászólást a fórumba :D