54919
-
janika1972 #46943 Ilyen vagy az életben is? Nem sok barátod lehet..hehe -
n3whous3 #46942 ótvar poénjaidat hagyd otthon -
#46941 pedig valószínű hogy amiatt van,amikor én raktam újakat be akkor ugyanezt csinálta és amint visszacseréltem megszűnt a probléma -
janika1972 #46940 Win95? -
#46939 Így kell:
-
#46938 na akko' mégegyszer...tehát,mitől van az, hogy akárhányszor megnyitom a játékot, szinte csak taxik mennek az utcám, vagy egy másik autó, de semmi más...mivel lehetne ezt megszüntetni? betett autók vannak a játékban, de eddig soha semmi baj nem volt vele.... -
brendon566 #46937 már csinálja szépen lassan, csak nem tudom, hogy úgy-e ahogy a leghatékonyabb -
brendon566 #46936 vajon alapértelmezetten úgy fogja rendezni a fájlokat vagy be kéne állítanom, mert az én angol tudásommal...szóval elég összetett proginak hat. -
brendon566 #46935 rendben, kösz a segítséget, meglátom mire jutok -
#46934 Én momentán perfectdisk 7-est használok XP-hez. Hogy más oprendszerhez hányas kell, azt meg kell nézni a site-jukon. -
#46933 Nem pont, mert range-ek vannak amiket te tudsz megadni hány naposak (ritkán használt, időszakosan használt és gyakran használt fájlok), de kb. érted a lényeget. -
#46932 4 magos kell hozzá elvileg. Gondolom egy AMD Phenom II 965 AM3 BE megteszi, de én inkább core i5 750-et vennék, vagy core i7 860, vagy 920-at. -
brendon566 #46931 meg tudnád mondani hogy hanyas számut lenne érdemes leszednem?
-
dark night #46930 episode form liberty city: Én nem régen vettem meg ezt a konfigomat ami az aláírásomban is le van írva!!
-A videókártyám nem olyan jó és amiatt szaggat a játék de csak ha az árnyékokat bekapcsolom! de mediumon van a nappali és az esti árnyékok is és olyan 20-40 fps
-Ha kikapcsolom az árnyékokat akkor olyan 26-50 fps attól függ merre vagyok.
-az új patch-el nekem is jobban megy de nem sokkal!
a GTA4-et is fel akarom majd rakni mert a 3. patch-el jól ment és kíváncsi vok ezzel a gépemmel hogy fog menni!!
-
brendon566 #46929 szóval mivel egyszerre fért hozzá " legutóbb" a gta fájlokhoz, ezért mindet egymás mellé tudja tenni?? az baromi jól hangzik... -
#46928 Noigen, de a perfectdisk nem csak defragol, hanem előlre tudja rendezni a szektorokat (utolsó hozzáférés alapján osztályoz), SŐT ki tudja venni végleg közülük az üres helyeket. Így tömör lesz az adat a HDD-n és az elejére rendezve, ahol gyorsabb. Mivel réseket sem hagy benne, így oda írni már nem tud az op, ezért emiatt már nem fog töredezni, csak az üres részeken szenved tovább. -
brendon566 #46927 habár az zavar hogy a 7-ben nem mutatja ezt vizuálisan is...csak megad egy számot...
szoval még várom a tippet , hogy milyen proci kéne...ha már állítólag az kevés -
brendon566 #46926 ahaaaam :D szoktam rendszeresen csinálni 5 %nál jobban sohasem töredezett
de kösz a magyarázatot -
#46925 Perfectdisk egy defragmentáló szoftver (mint ami a windos-ban amúgy is van, csak sokkal jobb). Elég ha windows-os defragot lefuttatod (töredezettségmentesítő), de az közel sem hoz olyan jó eredményt. ÉS MINDIG legyen 15-25% szabad hely legalább a HDD-n, különben nagyon elkezd töredezni az adat. -
brendon566 #46924 amugy 1 giga rammal vettem, ezért is furcsállom, bocs hogy nem mondtam kapásból... -
brendon566 #46923 " hdd-det defragmentáld le mondjuk perfectdisk-kel, smart replacement és agressive free space consolidation (meg előtte egy offlien boot defrag)"
ez nem tudom mi...de kell hozzá formatálás? ... és ha nem akkor mi ez?
-
#46922 - ha fél gigás a memória rajta akkor csak medium textúrával futtasd és vegyél vissza view distance-ból, különben streamel
- az árnyékok nagyon megfektetik, vegyél vissza minőségből/számosságból és segíthet
- a reflekciókat sem érdemesmaxra rakni, ha lassú
- detail distance-ot nyugodtan lejjeb lehet húzni észre sem fogod venni a különbséget, de ő igen
- hdd-det defragmentáld le mondjuk perfectdisk-kel, smart replacement és agressive free space consolidation (meg előtte egy offlien boot defrag)
- a nagy részletesség procaigényes is, vehicle density-t húzd le 50 alá
- új patch-csel gyorsabb amúgy is
NÁLAM van 55-60 FPS fullon, néha még így is leesik 45 alá. Akkor számold ki nálad mennyi lesz a konfigkülönbségből adódóan. :D -
brendon566 #46921 ami még nem olyan brutál...csak már azért, elég jó ehhez
-
brendon566 #46920 mit ajánlasz? -
#46919 Proci kuka.. a miatt lassú! -
brendon566 #46918 a proci 2.7-es...igaz csak dual-core -
brendon566 #46917 250-es csak már pár éves, és az élmény index (win7) amiatt ad csak 5.6-ot :S -
#46916 Winyó is lehet, proci lehet hogy kevés... -
brendon566 #46915 Pár napja szenvedek a vga vásárlással, mire egy új táp kíséretében vettem egy gts 250-est....és nem jó!!! Mármint nem a kártya...az biztos pazar teljesítménnyel bír, csak a gta még most is 15-20 fps-sel fut max grafikán...nem értem, mit tehetnék még, esetleg a vinyónak van köze a sebességhez? az a gyenge pont...elég ócska -
dark night #46914 Te nem nagyon bírsz okosakat írni ahogy olvasgattam -
n3whous3 #46913 te vén maki -
janika1972 #46912 -
#46911 ne pls -
janika1972 #46910 Írjak? -
dark night #46909 valaki valami okosad írjon már!! #46897 -
#46908 szedd ki a módokat belőle, vagy ha nem tudod akkor telepítsd újra az egész játékot. -
pdani512 #46907 mit csináljak hogy menjen a multi?
Megcsináltam mindent amit kell :regiztem,letöltöttem dolgokat.
De amikor a telefonba arra akarok menni hogy multiplayer akk azt írja:You cannot access multiplayer with
modified files.You must restore the original files in order access multiplayer.
Mit csináljak?A választ előre is kössz -
#46906 srácok,mitől van az, hogy akárhányszor megnyitom a játékot, szinte csak taxik mennek az utcám, vagy egy másik autó, de semmi más...mivel lehetne ezt megszüntetni? betett autók vannak a játékban, de eddig soha semmi baj nem volt vele.... -
Newfronter #46905 Csak megjött a ZAVVI-tól az EFLC. 1 hónap küldési idő után újraküldték, és 3 nap alatt itt volt. -
n3whous3 #46904 legnagyobb, már írtam is egy szép hozzászólást a fórumba :D