Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Akciókat nézem ezerrel.Most is 3200Ft-os Empire Total War-om lett.<#taps>#taps>
Next PC upgrade: 2022
Hány DVD-bõl fog ez állni?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
grebber, te nagyon rá álltál mostanában erre a zavvira látom. 😊
Next PC upgrade: 2022
Az eleje felé van egy misszió ahol egy BlistaC-t kell ellopni majd egy garázsba vinni. Konzolon emlékezetem szerint el kell vinni lemosni, majd úgy a garázsba, de itt nem kéri és a garázs ajtó se nyílik ki. Próbáltam dudálni, körbe rohangálni, de semmi. Tudja valaki miért van ez? (1.0.4 patchelve)
Második kérdésedre: Mûködnie KELL Win 7-en is. Ha másolt Win-ed van, pontosan milyen?
2. a setup.exe-t win vista kompatibilitásra tedd és láss csodát!
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Nevuk volt a fontos, majd megkeresem es lehuzom ezeket valahonnan. <#vigyor0>#vigyor0>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Nem tudjátok, hogy a games for windows live-os profilom kulcsát hol tudom megnézni? Nekem már a GTA IV elõtt is volt, szóval nem a játék serialját adtam meg, hanem vmi beta(már nem emlékszem hogy mi volt) serialját és azzal jött létre a profilom.
Mente et Malleo
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
GTA V (*.*)
Egyéb baja meg nincs, csak GTA IV-nél van ez. Na majd meglátom, köszi az infót. Az biztos, hogy magamtól az egérhibára gondoltam volna legutolsónak. 😊
elõre is köszönöm az értelmes válaszokat!
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
Ezért sem hiszem, hogy egér hiba lenne, inkább játéknak nem tetszik az egerem. Csak sehol sem találni rá megoldást, pedig akkor másnak is elõjön ugyanez a baja.
Amúgy a cod az proci igényes játék? 😄 Quake 3 motor az alapja. 😊
-VisualIV 1.5.4
-Sharpen Shader 2 DKT70
-Environment mod 5
-Realism mod
esetleg még EnbSeries 0.077b vagy újabb.
A letölthetõségüket nem tudom, gondolom a nagyobb GTA mod oldalakon fent vannak.
[merlinw.org]
Szóval a problémám:
Játék közben (fõleg célzás közben feltûnõ) nem érzékeli a játék a finom, balra, illetve felfelé való egérmozgásokat.
Nem is kell említeni mennyire idegesítõ, fõleg mikor multi közben azért halok sorra, mert nem tudok célozozni rendesen.
Ilyesmit kell elképzelni.. Mellékesen Logitech G5-ös egerem van.
ryo21: igen, megteheted, én is így nyomtam le régebben 1x a verziót, hogy egy modot tudjak egy ideig singleben használni
púúúúú
Revo uninstallert nem tudom kezelni, az se akarja uninstalálni, megpróbálom ccleanerel.
Magyarul is tud, és jó is.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!