Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Melyik a legújabb patch a játékhoz?Elegendõ azt feltennem vagy sorban az elõzõeket is?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem tölthetõ még le sehonnan, majd hamarosan lesznek képek, videók a fejleményekrõl.
Az eredeti (kecsegtetõen hangzik), 1.0.4.0-es verziójú játékot támogatja, függetlenül a LIVE-tól, Steam-tõl és bármikor kikapcsolható lesz a mod.
Nekem személy szerint felkeltette az érdeklõdésemet.
mármint berakni én egy script mappát találtam de oda berakom és nem jó.
minden filet beraktam szal nem tudom mit kellene csinálni.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
1.Nem vagyok semmijen kukorica
2.Nem én vagyok az akiröl sztem te beszélsz.
3.Nem ezt a kérdést tettem fel.
Van egy telefonos üzenet,és Friday:18:00-(Interwiew)-Ez mi? Mert talalkozni kellene valakivel vagy mi?
Segitsetek:Köszi
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
http://iv-multiplayer.com/
botforum.co.cc :p
Csak azt nem tudni, hogy ehhez mindenkép kellenek-e majd a DLC-k.
Én magyar közösségrõl nem tudok, nem igazán jellemzõ amúgy sem a játékra a közösségiség szerintem, játékmódok vannak és nemzetiségtõl függetlenül csatlakozhat mindenki.
Így magyar szerver sincs, de megoldható, hogy pl LIVE-on gyûjtesz sok magyar játékost, host-olsz egy szervert és meghívsz oda néhány magyart.
Vagy ha véletlenül találsz olyan játékot, ahol szinte csak magyarok játszanak (sajnos a nemzetiséget nem jelzi ki a játék, de ha néhány játékos nevében találsz valami "hun" feliratot, akkor jó eséllyel magyarokkal játszhatsz majd). 😊
ha netán valaki kiszeretné próbálni küldhetne privát üzenetben egy ip címet!
botforum.co.cc :p
Arra volnék kiváncsi, hogy multi miatt van-e éertelme megvenni a játékot... van-e aktiv magyar közösség?...(van-e magyar szerver)?....nem egészen tiszta hogy meg ez....
THX
Van egy küldetés 3.országrészen és egy Ember hiv Telon.nevem :U:K Pail-ás Ljacob-bal helikopterrel felkell szallni és nem tudok követni kell? Vagy nem tudok? Lécyves segitsetek:
Köszönöm,
Hogy lehet leülni? pl.:Roman*al elmegyek Strip Club*-ba ö leül de én nem tok vagy le lehet? És a Korlatra tamaszkodni?
Gépen persze elvétve tárolok még warez képfájlokat, de azokra is inkább csak játék demo-ként tekintek, szóval átmeneti cuccok. 😊
Legutobb Sniper Elite 500 HUF-ért <#vigyor1>#vigyor1>
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
.jpg)