54919
-
#46983 KÉPET -
Vlala #46982 Minden madár meghalt Liberty Cityben, és ezzel megvan az Innovation. Naggggggggyon durva gép. :) -
donoki #46981 azzal kell fizetni a k**váknak :D -
#46980 A pénznek van-e valamilyen szerepe a fegyvervásárláson kívül? -
#46979 nem ezt írták le pár hsz-el korábban ? -
#46978 na olvass szépen vissza -
Bal0924 #46977 A Ringben hogyan tudom elvenni a másiktól a fegyvert? Melyik gombbal? -
BIZ0906 #46976 Nekem XP-ről Win7-re ment úgyhogy ott sem lesz gond :) -
donoki #46975 azt tudom, csak arra voltam kíváncsi, hogy működik-e xp-vista között, xp-ről xp-re csinálta már!
köszi -
BIZ0906 #46974 Jó de az Xlive mappát is át kell másolni. -
Sponnyabob #46973 Oké akkor azt is kipróbálom. Köszi!
#46972: tudomásom szerint jó lesz de azért várd meg hogy valaki olyan is írjon aki biztos benne. -
donoki #46972 Az megoldható, hogy XP-n kiveszem az elmentéseim és Vistan berakom?:o -
#46971 azt is space-el lehet, amikor az ellenfél támadna, ütne téged akkor kell gyorsan lenyomni a space-t és badja a kombót -
Sponnyabob #46970 Köszi jó tudni ki is próbálom. Amúgy sikerült már néha előhozni ilyen kombókat csak azt nem tudom hogyan. Tehát ilyen pörgőrugás meg fordulásból ütni amivel azonnal ki lehet teríteni az ellenfelet, de azt nem tudom hogy ezeket tudatosan hogy lehet megcsinálni mer mondjuk egy baseball ütős csávót jó volna így leteríteni és nem kéne szenvedni vele. -
#46969 második is box :D -
#46968 space-el kell elvenni -
Vlala #46967 Jó kérdés, egyszer sem használtam. De szívesen kipróbálnám. :) -
Sponnyabob #46966 Hogyan kell elvenni az ellenféltől a fegyvert? Én is PC-n játszom, de nem tudom hogy kell valaki tudja? Köszi! -
ldavid #46965 szvsz AMD-vel jobban jársz, de itt jól megmondják neked -
xxxpaulxxx #46964 Lökd neki a ketrec szélének, ahol ember van és ők lefogják neked -
Vlala #46963 Space.
Jó ütemben el kell hajlni az ütései elől.
Gyakorolj sokat járókelőkön, én is úgy tanultam meg. :)
]Bár ez Xbox, de érdekes: elveszi a kést az előző ellenféltől.
Nekem ez nem jutott az eszembe.
Ez már PC, és itt is elveszi.
És miközben videót kerestem hozzá, találtam ezt:
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=LnpI4djaRTE&NR=1]Family Guy - GTA[/URL -
Bal0924 #46962 A The Ballad of Gay Tony-ban ahol verekedni lehet pénzért.
A 3.körben a baseball-os pasi. Nincsen egy videó ami megmutatja hogyan lehet leverni? Mert engem 1-2csapással lever. -
janika1972 #46961 A Pentium! Ezerszer gyorsabb! -
Vlala #46960 Na, összejött a kollektív motorozás. Az egyik vas, amit kerestem, az Innovation. Rákerestem a nevére, ésazt írják, puffantsak fejbe ötvensirályt, és megkapom.
(Megyek vadászni. :) )
A másik a Nightblade, de az tulképp nem is multi-only, mert néhány küldetésben és versenyen találkoztam vele, csak nem figyeltem oda. :) -
xxxpaulxxx #46959 Pentium?XD -
brendon566 #46958 AMD vagy Pentium? melyik éri meg jobban, árban, teljesítményben?
csak az amd-k számozását nem ismerem..:/ -
donoki #46957 neem :) nem kell 6magos.. ezt a 955BE-t is igen nehezen viseli a tárcám.. remélem meg tudom azt venni :S -
#46956 úgy futna mint az álom de ha a pénztárcád engedi meg az alaplapod támogatja akkor én az új 6 magos thubant venném az 1055t-t
Szerk.: Mielőtt posztoltam volna megnéztem és igen támogatja! Gondolom csak egy bios update kell hozzá. -
donoki #46955 Egy amd 955, esetleg egy 965el jól repeszteni a játék?:D -
xxxpaulxxx #46954 #46942 -
#46953 4 mag szereti gta a sok magot hamm -
brendon566 #46952 Egy core 2 quad ami 2.33 Ghz-es. lényegesen jobb lenne, mint egy 2.7-es dual core ???
Nem tudná ezt valaki szemléletsen elmondani???
úgy fest másképp nem lesz jo :/ -
brendon566 #46951 ok, egyenlőre próba verzió van fenn...nem keresgéltem sokáig honnan lehetne egy újabb, teljes verziót...ha jól szerepel, majd meglátom. de a második be van pipálva, azt megleltem hol lehet.
mégegyszer köszi, az éjszaka újra végigtolom, mindkét meghajtót. -
#46950 azért kerestem a mentést mert nem bírom megcsinálni a lady's night küldetést. nekem baromi nehéz az autó mögött martadni. láttam részletes leírást h hova fog menni az autó, de nem bírtam követni az élpületek miatt és előrementem akkor azért van vége, ha lemaradtam azért. vmi ötlet h hogy tudnám megcsinálni? -
#46949 A napok (mivel a gyári beállítás szerint túl gyorsan rendeződnek át a fájlok egyik range-ből a másikba, ahogy múlik az idő), meg az agressive free space consolidation, mert az kiveszi a legkisebb réseket is belőle. -
brendon566 #46948 Még annyi, hogy a képen amit linkeltél melyik beállítás a lényeg? -
n3whous3 #46947 Veled ellentétben én nem csak játékokról és zenékről beszélek, már ha érted mire célozgatok. -
brendon566 #46946 valószínüleg a 11-es már lényegesen "egyszerűsödött" -
brendon566 #46945 íííí, ne nézz hülyének,de nemmegy...de köszi a segíséget, átböngészem... -
brendon566 #46944 valószínüleg a betett autó miatt van, hallottam már mástól is ezt a problémát és ez okozta...nincs rá tudtommal gyógymód, ha bennehagyod