54919
-
#47023 Nem adja el valaki a GTA IV-t? 2-3000Ft-ot perkálok érte! -
CamelX #47022 Sima GTAIV-nél pedig az Environment mod és az Ultimate Texture Tweak (asszem így pontosan) mérföldekkel előrerepíti a grafikát. Igazán megoldhatnák már EFLC-hez is -
donoki #47021 ez a sima gta4 igen -
#47020 Hát próba cseresznye!Játszadozz a beállításokkal!
donoki
De ez a GTA IV ugye? nem az EFLC? -
donoki #47019 hát biztosan, a te géped job mint az enyém, és mégis (szerintem) rosszabb grafon tolod :o bár kieggel még nem játszottam, nem tudom az hogy van optimalizálva -
donoki #47018 ez sima grafika, nincs modolva, tegnap este újraraktam a windózt, azt amit beállított magának azon hajtottam, én is csodálkoztam rajta milyen grafikája van :D azért gyorsan le is kaptam :p -
Vlala #47017 Tehát el lehetne érni jobb grafot is? Majd kísérletezem vele. -
#47016 Nincs ezzel a géppel semmi baj!
A játék van érdekesen optimalizálva!Szerintem a többi játékkal simán elboldogul a géped akár maximális beállítások mellett is! -
Vlala #47015 Fekete. :)
(Athlon II X2 250 @ 3 GHz, 2 GB RAM, 4870-es Sapphire)
-
#47014 Te használsz valami módot vagy ez alap grafika? -
donoki #47013 -
Bal0924 #47012 Nem állítottam át a gombokat.
Space-l megy aminek mennie kell, de nem hajol el, csak a kezét tartja fenn.... -
#47011 Lehet csak más gomb-ra van állítva a funkció. Nem vagy benne biztos, de ilyesmire keresgélj rá Options\Controls-ban, hogy "block". -
Majestic01 #47010 hmm, Vki nem tudja h az mitol lehet h ha elinditom a jatekot, leteszi az asztalra es nem csinal semmi? ha rakattintok fekete elsz a kep, kicsit tolt, es megint lerakja...es mikor lerakja (Vistam van), elojon az a penzatvaltos kis ikon amit a kepernyo bal szelere lehet rakni. Oda lehet meg az idojarast meg a hireket is tenni. De az nekem ki van kapcsolva megis mindig latom azt a szar tablat... vki tudja mi lehet a gond? köszi
ja es eddig jo volt. -
Bal0924 #47009 Semmi!
Ő üt és nem reagál semmit a space-re.
Már nagyon kivagyok emiatt a ............... verekedős miatt.
Nincsen semmi trükk. Hogy leverjek őket? -
#47008 Atyaég!
Mert mire kell a pénz úgy őszintén?Nekem van 1 tonna fegyverem a küldetések adták őket... tele lőszerrel, krva sok pénz amit nem tudok mire költeni... ha normálisan játszol vele akkor nincs gond! -
Majestic01 #47007 jó hát nekem van kb 1000 dollárom, igy nem akarok arra költeni... -
#47006 Bizony, nagyon sok pénzbe. Márpedig pénz nélkül nem nagyon lehet megélni GTA-ban... -
#47005 Rá is kell közben "célozni" a célzó gombbal és mikor látod, hogy épp ütni akar, csak szimplán nyomsz egy space-t. -
Majestic01 #47004 ja, h ha ketszer mentek akkor felujitja? akkor köszi szépen.
A pay and spray t tudom h van, de az penzbe kerul..:) -
Bal0924 #47003 Nemsikerül.
Nagy nehezen eljutok az 5.körig, de utána Minden elvész. 1-2 ütéssel kiütnek. A kést utálom a legjobban.
El se tudom venni az ellenféltől az ütős/kést. -
#47002 azzal hajol el pedig pc-n.
amikor üt akkor megnyomod és elhajol.
jól kell időzíteni. -
Bal0924 #47001 Melyik gombbal lehet elhajolni az ellenféltől???? (a verekedősnél)
A Space-t nyomom, de semmi, nem hajol el. -
xxxpaulxxx #47000 pay n spray -
donoki #46999 2x mentesz. -
Majestic01 #46998 Hát, amugy sztem jobb volt az elozo GTA ban hogy garazs volt, bealltal egy full roncs kocsival, mentettel es utanna full jo allapotu kocsid volt, de igy h marad a regi allapotban nem sok ertelme van sztem parkolgatni. -
Majestic01 #46997 Milyen géped van? -
Bal0924 #46996 És nemtudok védekezni. vagy támadok, vagy csak a kezét a fejéhez teszi..... -
#46995 Túl sok a rendőr a játékba. Alig tudok elcsórni úgy kocsit, hogy ne uldoznenek utana. A kedvenc karakterem a Little Jacob a nyomi jamaikai akcentusával, szart se érteni belőle Meg azt vettem észre ha van egy jó kocsi, azt érdemes a saját parkolóba hagyni, a közelben nagy valószínűséggel lesz pár ugyanolyan, a játék motornak köszönhetően. -
Bal0924 #46994 Minimum 7x próbálkoztam a verekedőst.
De semmi. Nem tudom megcsinálni, 1x eljutottam az 5.fordulóig. de kiütöttek.
Nem tudtam elvenni egy fegyvert sem. -
#46993 :D
de megérte -
Vlala #46992
Na, megszülettek a képek.
(igen, a grafika szándékosan rossz, nem kell belekötni, két gyerek meg három macska mellé ilyen gépre futja, így is fél évet éhezett érte a család. :):):) ) -
xxxpaulxxx #46991 mobilXD -
Vlala #46990 Köszi, kipróbálom, nem láttam még ilyet :)
Az F10-et hol találom?
Komolyra fordítva: ismerem a Frapset, de reménykedtem benne, hogy van belső képlopó funkció.:) -
#46989 EZT leszeded.
Mielőtt indítod a játékot benyomod a progit.És F10el csinálsz screenshotot.De át is tudod állítani.
MAjd a képeket a C:Program files/fraps mappában találod alapesetben. -
Vlala #46988 PrintScreen+Paint nagy fekete képernyőt redményez. :( -
donoki #46987 grrr megelőztél :D -
donoki #46986 printscreen -> paintbe beilleszted, vagy fraps.. vagy van belső képlopó? -
#46985 print screen
vagy frapsel mented a képeket ott asszem alapból F12 -
Vlala #46984 ööö... melyik bill a screenshot?