Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elsimítást tényleg semmivel nem lehet megoldani?olvastam pár helyen hogy igy meg ugy lehet, de nem világos. Rá áldoznám a kevéske kis húsvéti pénzem, de addig nem teszem nyugott szivvel mig nem tudom, hogy van valami patch vagy akármilyen csekélység. "Csak" ennyi kéne hozzá egy aprocska kis Anti-alias. ha bárki tudna segíteni....<#szomoru1>#szomoru1>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Misszió alatt kéne internetezni, de ha lenyomom a belépési gombot akkor nem csinál semmit és ugyan úgy kiírja újra amikor elengedem. Legfrissebb patch van rajta. Tud valaki segíteni?
Just place Files inside your .net scrpts folder (GtaIV/Scripts)"
ezt írja h így kell telepíteni.
Ez a bus mód
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
nekem is eredeti(félig)😄 csak nem tudok vele multizni mert social klubb kód nincs hozzá, de a live-ra online jelentkezik be.
Igaz a mondás Nagy az Isten állatkertje de kicsi a kerítés
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ha eredeti lenne tudná h hol a kód ennyire nem lehet senkire hülye, hogy ne fordítsa meg azt a füzetet
assassins creed 2 topikban is volt egy hülyegyerek eredetis kódokat akart kérni ilyen hülye szöveggel, sztem ez a gyerek alreggel
púúúúú
Még mindid aktuális a kérdés.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
amúgy lehet offline profilt is létrehozni.f2,f1 vagy home gomb.caps off.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
vki a sparkIV segítségével, exportálja ki nekem ebbõl a képbõl: "pc/Audio/SFX/Resident.RPF" a "Horn.ivaud" fájlt (az eredetit)!
Sajnos beraktam helyette egy marha idegesitõt 😞
Köszönöm!
Nekm ott semmi nincs beraktam a script mappába ami nekem nem a fõkönyvtárba hanem common mappán belül van de nem jó...
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Olvastam a játékról tesztet, és azt írták, hogy a játék optimizálatlan lett és izomgépeken is szaggat! Nos a legújabb videokártya driverrel és ezzel a 1.0.0.4-es patch-el mennyire szaggat a játék? Valaki tud errõl nekem adni egy kis tájékoztatást? Köszönöm!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
másokat lowozol le amikor te nem vagy képes utánaolvasni ? 😄DDD
grat
\"Erről van szó!\"
Csak elõvigyázatosságként írtam, nehogy belemenjetek még jobban a DLC-kbe.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
(ATOM LOWOKNAK MELYIK MAPPÁBA....)
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
púúúúú
Mielõtt bárki az gondolná, hogy ez az EPISODES FROM LIBERTY CITY-bõl van, elmondom hogy ez a GTA IV egyik missziója. (The Three Leaf)