54919
-
Vlala #47262 Nálam is játszott ilyet. Maga a játék bejön, de a mentéseim elmentek vadászni.
A probléma az, hogy a két game ugyanoda ment. Nemcsak a játékállást, a beállításokat is.
C:\Users\ <<név>> \Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\Settings mappából próbáld meg kivenni (ne dobd el, hátha kell még) a setings.cfg-t, és úgy próbáld.
Nem szólnék én semmit erre a mentési rendszerre, ha legalább a két játékot egymásra lehetne telepíteni (lévén 70%-ban ugyanaz), és nem kellene 30 gigát elhasználnom arra, hogy két Liberty City legyen a vincsimen. -
#47261 ááá faszom sehogy sem tudom működésre bírni a sima GTA4-et, pedig még nem fejeztem be azt.... Már újratettem a játékot és úgy sem jó. Valami az episodes telepítésénél nagyon bekavart neki. Bejön a GTA4 logo aztán kifagy. Meg addig is a szokásos helyett ilye kb 800x600-as felbontásban fut... -
mikiking #47260 Sziasztok,most rakom fel a játékot. Azt szeretném kérdezni,hogy mégis milyen beállitásokat ajánlotok a gépemhez,hogy azért szép legyen még,és élvezhető is ?? És mit rakjak fel a játékhoz (patch,modok ilyesmire gondolok) ? Köszi előre is -
#47259 srácok az miért van, hogy miután az episodes of liberty city-t feltettem, a sima GTA4-et nem tudom indítani? fekete képrnyővel kezdésnél kifagy.. -
n3whous3 #47258 csak az utolsót kell -
Romanzidan #47257 Üdv all!Eredeti gta4em van idő hiányában most kezdem csak el!olyan kérdésem lenne,hogy érdemes felrakni minden patchet? -
#47256 Social Clubbal most minden rendben van??
Mert sehogy sem enged be :(
Weboldalra simán belépek de a progiba nem enged :( -
#47255 sziasztok! tbogt-ba a bahama mamas klub sose lesz már nyitva vagy kikéne 100%osra vinni a játékot? -
#47254 Amúgyis nyugodtan. Nekem az EFLC is eredeti de crack-el használom. Azóta a random fagyás is megszűnt -.- -
n3whous3 #47253 jó hát nem tehetsz róla, általában ez nem jellemző :D -
Majestic01 #47252 segítséget* -
Majestic01 #47251 Ja jó, nem tudtam akkor elnézést. És köszi a segytséget. -
n3whous3 #47250 [originál doboz owner]
-
#47249 Az előfordulhat.
-
#47248 Azért van kitéve a fejlécbe, mert az nem crack, csak loader. -
n3whous3 #47247 A no-dvd ehhez egy hivatalos cucc volt, ha nem tudnád. -
ricso46 #47246 Hát . Minden all Medium, és Benchmarknál azt irja ki, hogy GPU Usage: 33%
Meg csak 334 MB-ot használok fel az 1GB-ból.
A csikoknál, minden felénél van. A RAM Usage 66%
A CPU Usage45%
Nem értem mi lehet a baj.
-
n3whous3 #47245 De az pl. az EFLC-hez már nem jó tudtommal. -
Majestic01 #47244 Jó persze majd crackelem az eredeti játékot... -
#47243 Ott a fejlécben a no-dvd... -
n3whous3 #47242 milyen sok olvasástól? minden fent van a gépen, csak annyit olvas rajta, hogy bent van-e, onnantól kezdve hozzá nem nyúl -
Master Rick #47241 Hi all!
Moddolva szeretnénk haverommal GTAIV-t játszani, és most nem látjuk egymás szerverét... Eddig mindig láttuk, most felmoddoltuk mind2en, és nem találja a másik szerverét semelyikünk... Még azt is megpróbáltuk, h visszaállítjuk a dolgokat, de már úgysem... Van erre valami megoldás? -
Majestic01 #47240 :D kb én se csak felek h szetmegy a sok olvasastol:S -
n3whous3 #47239 Én ki se vettem azóta, hagyd te is benne :D -
Majestic01 #47238 Valaki segitene abban hogy meg lehet-e csinalni azt h ne kelljen minden elinditasnal betenni a cd-t?
Nekem nem steam-esen van meg, és elég zavaro hogy minden egyes inditasnal be kell tennem a cd-t. :S
Valaki aki tud segitsen pls, kösz -
xxxpaulxxx #47237 billentyűzet+egér csere---> Xbox 360 gamepad:D
És még így is harmadjára sikerült csak:D -
Szabeebmx #47236 Kapcsold ki hogy egérrel is tudd irányitani a helit Billen numerikussal könnyebb 1000000000 szor. Hajrá hozzá -
#47235 Gyakorolj:) Nekem is kellett 3-4 nekifutás, de végül sikerült. A helikopterek pedig ilyenek:) -
spy803 #47234 EFLC ben mikor azt a küldetést kapom, hogy helikopterrel kell kilőnöm egy hajót utána még 3 pici csónakot is. Létezik valami módszer amivel egyszerűen meglehet csinálni billentyűzet+ egér kombinációval, mert nekem még a helikopter sem marad meg ugyan abban a magasságban, mikor előre vagy hátra megyek veszít a magasságából és mindig a vízben végzem. -
Majestic01 #47233 Köszi szépen. -
#47232 A GTA 4 kiegészítője. 2 új történet, új karekterek, stb. EFLC = Episodes From Liberty City.
Google it! -
n3whous3 #47231 Még mielőtt megütne téged, a blokkolás gombot megnyomod. Ha CSAK akkor nyomtad meg és nem nyomkodod állandóan akkor csinál egy elhajolást és asszem még 1x nyomva elveszi. Amúgy alapból így volt eddig is gta-ban a verekedés, ha kivédted az ütést elhajolással, lehetett szép kombót nyomni az ellenfélnek. -
n3whous3 #47230 1. Read Dead Redemptiont is R* csinálta
2. Játékmenet hasonló
3. Ugyanaz a grafikus motor -
donoki #47229 jó időzítéssel space + iránygomb (asszem) -
#47228 Császtok!
A ketrec harcoknál, hogy lehet a kést/fa testápolot elvenni az ellenféltől. Láttam videokon, hogy lehet, 1X sikerült is csak nem tudom, hogy Elméletileg a space-el kellene, de azzal mindig csak blokkol, szóval valami kombináció lesz. -
#47227 -
Majestic01 #47226 Ja, és meg lenne egy olyan kérdésem hogy mi a különbség a GTA IV és EFLC között? mi az az EFLC?
Köszi. -
Majestic01 #47225 Köszi szépen a segítséget mindenkinek. -
#47224 csá carbon kukorica -
#47223 Van egy magyar oldal a GTA 4 EPISODES FROM LIBERY CITY-hez? (pályák, térképek, patchek, cheatek, stb.:)