Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nem tudjátok 576-ban is lehete már kapni.?
Ezt az új gta-t.
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
eredeti Liveon regelt gémem van
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Kíváncsi lennék mi a különbség.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Úgy hogy nem tudtam volna meg semmit ez ügyben...
Mi van,ha megjött volna,de sor állna érte és elfogyott volna már,mert kevesebbet kaptak még?
Mert erre is volt már példa,akkor kit hibáztatnál?😊
Eddig még nem csináltak ilyet, azokkal amiket én akartam venni.
De ez a húzásuk....
Elõre kell hogy lássam mikor csinálják ezt?
Csak ezért mentem fel Pestre hogy meglegyen!!!! Erre......
- "bocsi, de késik....."
Mi az hogy a Késik és Hétfõ délután lesz legközelebb?
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
A Steames verzió mondjuk elég hülyén van megoldva, külön játékként letölti az egész GTA-t, így most az alapjáték és a kieg is 16-16GB-ot foglal...
[merlinw.org]
A motoros csávóval elég sok rendõrt fogunk írtani,sõt egy igen ismerõs arcot is elkell majd tenni lábalól,akit már megszerethettünk a GTA 4-ben is..
Csak hogy úgy osszam be ...<#wink>#wink>
Amúgy tényleg nagyon hangulatos a Damned (csak ezt próbáltam még)
Johnny karaktere jobbnak tûnik számomra , mint a Nicoé, a motoros rockos feeling is bejön...
[merlinw.org]
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Bohanban egy rendõr éppen egy bûnözõt kísér a rendõrautóhoz, amit volt olyan bátor az akció idejére az út közepén hagyni.
Nem kellett volna.
Mögötte megállt egy másik rendõr, és "Move your shit, you fuckin' asshole" felkiáltással üdvözölte intézkedõ kollégáját.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!