54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Vlala #47262
    Nálam is játszott ilyet. Maga a játék bejön, de a mentéseim elmentek vadászni.
    A probléma az, hogy a két game ugyanoda ment. Nemcsak a játékállást, a beállításokat is.

C:\Users\ <<név>> \Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\Settings mappából próbáld meg kivenni (ne dobd el, hátha kell még) a setings.cfg-t, és úgy próbáld.

Nem szólnék én semmit erre a mentési rendszerre, ha legalább a két játékot egymásra lehetne telepíteni (lévén 70%-ban ugyanaz), és nem kellene 30 gigát elhasználnom arra, hogy két Liberty City legyen a vincsimen.
  • w77d
    ááá faszom sehogy sem tudom működésre bírni a sima GTA4-et, pedig még nem fejeztem be azt.... Már újratettem a játékot és úgy sem jó. Valami az episodes telepítésénél nagyon bekavart neki. Bejön a GTA4 logo aztán kifagy. Meg addig is a szokásos helyett ilye kb 800x600-as felbontásban fut...
  • mikiking
    Sziasztok,most rakom fel a játékot. Azt szeretném kérdezni,hogy mégis milyen beállitásokat ajánlotok a gépemhez,hogy azért szép legyen még,és élvezhető is ?? És mit rakjak fel a játékhoz (patch,modok ilyesmire gondolok) ? Köszi előre is
  • w77d
    srácok az miért van, hogy miután az episodes of liberty city-t feltettem, a sima GTA4-et nem tudom indítani? fekete képrnyővel kezdésnél kifagy..
  • n3whous3
    csak az utolsót kell
  • Romanzidan
    Üdv all!Eredeti gta4em van idő hiányában most kezdem csak el!olyan kérdésem lenne,hogy érdemes felrakni minden patchet?
  • grebber
    Social Clubbal most minden rendben van??
    Mert sehogy sem enged be :(
    Weboldalra simán belépek de a progiba nem enged :(
  • Atikah
    sziasztok! tbogt-ba a bahama mamas klub sose lesz már nyitva vagy kikéne 100%osra vinni a játékot?
  • Synit HUN
    Amúgyis nyugodtan. Nekem az EFLC is eredeti de crack-el használom. Azóta a random fagyás is megszűnt -.-
  • n3whous3
    jó hát nem tehetsz róla, általában ez nem jellemző :D
  • Majestic01
    segítséget*
  • Majestic01
    Ja jó, nem tudtam akkor elnézést. És köszi a segytséget.
  • n3whous3
    [originál doboz owner]

• MerlinW
    Az előfordulhat.

• MerlinW
    Azért van kitéve a fejlécbe, mert az nem crack, csak loader.
  • n3whous3
    A no-dvd ehhez egy hivatalos cucc volt, ha nem tudnád.
  • ricso46
    Hát . Minden all Medium, és Benchmarknál azt irja ki, hogy GPU Usage: 33%
    Meg csak 334 MB-ot használok fel az 1GB-ból.
    A csikoknál, minden felénél van. A RAM Usage 66%
    A CPU Usage45%
    Nem értem mi lehet a baj.
  • n3whous3
    De az pl. az EFLC-hez már nem jó tudtommal.
  • Majestic01
    Jó persze majd crackelem az eredeti játékot...
  • MerlinW
    Ott a fejlécben a no-dvd...
  • n3whous3
    milyen sok olvasástól? minden fent van a gépen, csak annyit olvas rajta, hogy bent van-e, onnantól kezdve hozzá nem nyúl
  • Master Rick
    Hi all!
    Moddolva szeretnénk haverommal GTAIV-t játszani, és most nem látjuk egymás szerverét... Eddig mindig láttuk, most felmoddoltuk mind2en, és nem találja a másik szerverét semelyikünk... Még azt is megpróbáltuk, h visszaállítjuk a dolgokat, de már úgysem... Van erre valami megoldás?
  • Majestic01
    :D kb én se csak felek h szetmegy a sok olvasastol:S
  • n3whous3
    Én ki se vettem azóta, hagyd te is benne :D
  • Majestic01
    Valaki segitene abban hogy meg lehet-e csinalni azt h ne kelljen minden elinditasnal betenni a cd-t?
    Nekem nem steam-esen van meg, és elég zavaro hogy minden egyes inditasnal be kell tennem a cd-t. :S
    Valaki aki tud segitsen pls, kösz
  • xxxpaulxxx
    billentyűzet+egér csere---> Xbox 360 gamepad:D
    És még így is harmadjára sikerült csak:D
  • Szabeebmx
    Kapcsold ki hogy egérrel is tudd irányitani a helit Billen numerikussal könnyebb 1000000000 szor. Hajrá hozzá
  • MerlinW
    Gyakorolj:) Nekem is kellett 3-4 nekifutás, de végül sikerült. A helikopterek pedig ilyenek:)
  • spy803
    EFLC ben mikor azt a küldetést kapom, hogy helikopterrel kell kilőnöm egy hajót utána még 3 pici csónakot is. Létezik valami módszer amivel egyszerűen meglehet csinálni billentyűzet+ egér kombinációval, mert nekem még a helikopter sem marad meg ugyan abban a magasságban, mikor előre vagy hátra megyek veszít a magasságából és mindig a vízben végzem.
  • Majestic01
    Köszi szépen.
  • MerlinW
    A GTA 4 kiegészítője. 2 új történet, új karekterek, stb. EFLC = Episodes From Liberty City.

Google it!
  • n3whous3
    Még mielőtt megütne téged, a blokkolás gombot megnyomod. Ha CSAK akkor nyomtad meg és nem nyomkodod állandóan akkor csinál egy elhajolást és asszem még 1x nyomva elveszi. Amúgy alapból így volt eddig is gta-ban a verekedés, ha kivédted az ütést elhajolással, lehetett szép kombót nyomni az ellenfélnek.
  • n3whous3
    1. Read Dead Redemptiont is R* csinálta
    2. Játékmenet hasonló
    3. Ugyanaz a grafikus motor
  • donoki
    jó időzítéssel space + iránygomb (asszem)
  • caprine #47228
    Császtok!

A ketrec harcoknál, hogy lehet a kést/fa testápolot elvenni az ellenféltől. Láttam videokon, hogy lehet, 1X sikerült is csak nem tudom, hogy Elméletileg a space-el kellene, de azzal mindig csak blokkol, szóval valami kombináció lesz.
  • akyyy
  • Majestic01
    Ja, és meg lenne egy olyan kérdésem hogy mi a különbség a GTA IV és EFLC között? mi az az EFLC?
    Köszi.
  • Majestic01
    Köszi szépen a segítséget mindenkinek.
  • tommygear
    csá carbon kukorica
  • longhaul
    Van egy magyar oldal a GTA 4 EPISODES FROM LIBERY CITY-hez? (pályák, térképek, patchek, cheatek, stb.:)