54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • f1alonso
    Pontosabban az hogy elindítom a játékot (eredeti) fekete képernyő látom h próbálkozna a gép utána ledob h a játék működése leáll. XP-n tökéletesen működött.Csak jó lenne ha meglehetne oldani vhogy , mert most megjött hozzá újra a kedvem h játszak vele csak ez miatt nem akarom felrakni a XP-t. És pedig működnie kéne mert másnak is megy win7.en. Próbáltam rendszergazdaként, xp módba inditani de semmi. Amikor elinditom elmegy a fekete képrenyőig utána ledob h a játék müködése leáll.Kösz előre is.
  • w77d
    nekem a D-n nincs több hely ezért raktam máshova... azt a kurva életbe nekije már tényleg...
  • tommygear
    akkor valószínű ez, nekem 1 meghajtón mindkettő
  • Piloss
    nálam mindkettő egy meghajtón van
  • w77d
    nálatok hogy van a két játék telepítve? Nekem az egyik a D másik a H meghajtón.... ez kavarhat be?
  • SL
    a játék win7 kompatibilis.

bővebben mi a problémád?
  • f1alonso
    Sziasztok!

Hogyan tudnám működésre bírni a játékot windows 7 alatt?
    Kösz előre is.
  • Master Rick
    Hi all! Multiban megoldható vhogy billentyűzettel, h gyalogoljon a karakter?
  • tommygear
    nálam ilyen probléma nem volt
  • SL
    bannerban van egy No-DVD-s exe
  • Romanzidan
    Sorry nem ide akartam!Vagyis félig meddig!Megvan eredetibe a játék de valami oknál fogva az 1es cd-t nem akarja beolvasni!Ultra isoval sikerült csinálnom egy képfájlt rola sikerült így telepítenem,de nem tudom elindítani a játékot hiába teszem be az 1es cd-t!minden mást olvas csak ezt nem,pedig semmi karc nincs!Ötlet valakinek?thx
  • SL
    warez topikba menj át.
  • Romanzidan
    Üdv!

Felraktam ma a gta4et hozzá az 1.0.6.0 patchet utána krekkeltem!Elindítom bejön az a razor logo aztán error!

A sorszám(5367) nem található a DLL-ben (xlive.dll)

ezt írja!valakinem ötlet?thx
  • n3whous3
    nálam alapból jó volt mindkettő. Dobozos verzió, nem steames C:
  • w77d
    bah jo menjenek a faszba a GTA kiészítői... egyidejűleg nem lehet az alapot és az episodes-ot használni. Végre megcsináltam az alapot hogy jó legyen, erre most az episodes szarakszik... gyökér egy amatőr banda ez...
  • n3whous3
    vagy inkább google: EFLC soundtrack :)
  • Vlala #47286
    ZiT!
    Telefonba: 9485550100, Lazlow beejelentkezik, és jól megmondja, hogy épp mit hallasz. Te pedig szépen írod egy papírra. :)
  • MerlinW
    Valaki már összegyűjtötte, be is volt linkelve. Olvass vissza.
  • kr1szmester
    Valaki a Ballad of Gay Tony új zenéihez tudna adni valami listát, letöltési lehetőséget(az ilyen house, electro részre gondolok mint pl ez )
  • Vlala #47283
    Azokat nem törölted ki, ugye? Csak a settings-ből kellett a cfg-t.
    Az alapjáték indítása után kiírja, hogy "load failed, starting new game".
    Ez azért van, mert megprtóbálja a kiegészítő mentését betölteni, de nem talál Nikora való motorosdzsekit. :)
    Semmi baj, lődd le az introt, és amikor Roman autójával kellene hazamenned, töltsd be a régi mentést.

• w77d
    viszont az alap GTA mentéseimet esélyem sincs visszakapni???? Nem akarom elölről kezdeni...
  • Vlala #47281
    Nocsak, ez egy jó hír.
    Épp fontolgatom az újrajátszást, de így megvárom a magyarítást.
  • burkos01
    Pár nap és kész a teljes magyarosítás. 95%nál tart, és most van (45%)lektorálás alatt. Én még nem játszottam vele csak egy pár küldetést. Ezt vártam.
  • Vlala #47279
    Gyanítom, Win7 oprendszer alá szeretnéd telepíteni. Azzal nem kompót, próbáld XP SP2 -es kompatibilitási mód alatt futtatni.
  • Vlala #47278
    Azért írtam, hogy ne dobd el a fájlt, mert kellhet később. :)
  • gregtom6
    Hy mindenki!
    (Nem nekem!!), de azt írja ki a telepítője a játéknak, hogy:
    Your system is incompatible with %p.
    és oda van írva, hogy Microsoft oldalára lehetne menni több infóért.
    HELP!!!!
  • w77d
    ez segített, csak a mentéseim eltűntek úgy ahogy vannak+ így most az azal GTA4 megy, a Stories nem.... Grat a készítőknek, képesek voltak összeférhetetlenséget produkálni két játékuk között...
  • Vlala #47275
    Igaz, rosszul fogalmaztam.

A Yusuf-ház elé kapsz akkor.
  • tommygear
    "Tankot akkor kapsz, ha kivégezted az ötven madarat"
  • xxxpaulxxx
    jááááá
  • Vlala #47272
    Tudom, de arra kérdezett rá, hogy Yusuf háza előtt ott fog-e állni a masinéria.
  • Majestic01
    Okés, köszi szépen.
  • tommygear
    nemkell kivégezni az 50 madarat a tankhoz a főküldetések után megrendelheted telefonon és a helikopterhez sem kell
  • Vlala #47269
    Amint végigviztted a játékot, egy Y jelzi a térképen, és egy sms-t kapsz Yusuftól, hogy letette Neked arra a leszállóra, ahová a múzeum-jelenet után vissza kellett vinned.
  • Bal0924
    Köszi!
    A csatahelikoptert hol találom, majd?
  • Vlala #47267
    Ha végigvitted a játékot, az arany kabrió mindig a rendelkezésedre fog állni.
    Tankot akkor kapsz, ha kivégezted az ötven madarat, de onnantól bármikor elérhető.

Csakúgy, mint a csatahelikopter.
  • tommygear
    tankot majd lehet telón rendelni a sárga autót nemtom
  • Bal0924
    Kérdés!

Az a sárga autó és a Tank mindig ott fognak állni? Az "Y" helyén?
  • mikiking
    Azt magyaarázza el nekem valaki,hogy hogy kell feltenni a patchet ? Mert patch előtt ment ,patch utan akarmit csinalok nem megy
  • n3whous3
    töröld le a config fájlokat, mentéseket ne. Elvileg aztán nem lesz gond, másnak is volt itt hasonló gondja és megoldotta.