Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
púúúúú
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A beállításokban csináltam egy complete scant, felismerte mindet és kész.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
micsináljak hogy kapjak küldetéseket? megcsináltam a blod brothers küldetést és azóta semmi nincs
hajrá,lilák!
púúúúú
Vagyis az alapokat. Összehasonlítottam a Steam által most létrehozott mappát és a tartalmát a korábbi GTA4 mappával, s túl sok mindenben nem egyezik a kettõ.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Úgy értettem, hogy hiába van meg már az eredeti GTA IV Steam-en, a DLC-khez megint letölti az alap játékot.
Így van nálad is ugye?
<#conf>#conf><#sir>#sir>
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
GTA 4: Episodes from Liberty City v1.1.1.0 Patch
* Performance
o • Improved memory management
* Bug Fixes
o • "RESC 10" error fix for specific hardware configurations
Next PC upgrade: 2022
Lécci segítsetek ha tudtok!
Elõre is köszi!
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Sehol sem kell az alapjáték. Ezért is "rinyáltam", hogy a két GTA 34GB helyet foglal😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
miért.....hogyan tudom vissza állítani...
Köszi!!!
:R
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
Azt meg leszarja, hogy már van-e Steam-en GTA IV telepítve vagy nem. (MerlinW írománya alapján szûrtem le ezeket, amit a korábbi Half-Life: Source-vel való tapasztalataim alapján méginkább elhiszek)
Remélem a dobozos verzió észlelni fogja, ha van már telepítve GTA IV és nem telepíti fel nekem 2x az egészet.
De az közelben nincs
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW