54919
-
f1alonso #47303 Pontosabban az hogy elindítom a játékot (eredeti) fekete képernyő látom h próbálkozna a gép utána ledob h a játék működése leáll. XP-n tökéletesen működött.Csak jó lenne ha meglehetne oldani vhogy , mert most megjött hozzá újra a kedvem h játszak vele csak ez miatt nem akarom felrakni a XP-t. És pedig működnie kéne mert másnak is megy win7.en. Próbáltam rendszergazdaként, xp módba inditani de semmi. Amikor elinditom elmegy a fekete képrenyőig utána ledob h a játék müködése leáll.Kösz előre is. -
#47302 nekem a D-n nincs több hely ezért raktam máshova... azt a kurva életbe nekije már tényleg... -
#47301 akkor valószínű ez, nekem 1 meghajtón mindkettő -
#47300 nálam mindkettő egy meghajtón van -
#47299 nálatok hogy van a két játék telepítve? Nekem az egyik a D másik a H meghajtón.... ez kavarhat be? -
SL #47298 a játék win7 kompatibilis.
bővebben mi a problémád? -
f1alonso #47297 Sziasztok!
Hogyan tudnám működésre bírni a játékot windows 7 alatt?
Kösz előre is. -
Master Rick #47296 Hi all! Multiban megoldható vhogy billentyűzettel, h gyalogoljon a karakter? -
#47295 nálam ilyen probléma nem volt -
SL #47294 bannerban van egy No-DVD-s exe -
Romanzidan #47293 Sorry nem ide akartam!Vagyis félig meddig!Megvan eredetibe a játék de valami oknál fogva az 1es cd-t nem akarja beolvasni!Ultra isoval sikerült csinálnom egy képfájlt rola sikerült így telepítenem,de nem tudom elindítani a játékot hiába teszem be az 1es cd-t!minden mást olvas csak ezt nem,pedig semmi karc nincs!Ötlet valakinek?thx -
SL #47291 warez topikba menj át. -
Romanzidan #47290 Üdv!
Felraktam ma a gta4et hozzá az 1.0.6.0 patchet utána krekkeltem!Elindítom bejön az a razor logo aztán error!
A sorszám(5367) nem található a DLL-ben (xlive.dll)
ezt írja!valakinem ötlet?thx -
n3whous3 #47289 nálam alapból jó volt mindkettő. Dobozos verzió, nem steames C: -
#47288 bah jo menjenek a faszba a GTA kiészítői... egyidejűleg nem lehet az alapot és az episodes-ot használni. Végre megcsináltam az alapot hogy jó legyen, erre most az episodes szarakszik... gyökér egy amatőr banda ez... -
n3whous3 #47287 vagy inkább google: EFLC soundtrack :) -
Vlala #47286 ZiT!
Telefonba: 9485550100, Lazlow beejelentkezik, és jól megmondja, hogy épp mit hallasz. Te pedig szépen írod egy papírra. :)
-
#47285 Valaki már összegyűjtötte, be is volt linkelve. Olvass vissza. -
kr1szmester #47284 Valaki a Ballad of Gay Tony új zenéihez tudna adni valami listát, letöltési lehetőséget(az ilyen house, electro részre gondolok mint pl ez ) -
Vlala #47283 Azokat nem törölted ki, ugye? Csak a settings-ből kellett a cfg-t.
Az alapjáték indítása után kiírja, hogy "load failed, starting new game".
Ez azért van, mert megprtóbálja a kiegészítő mentését betölteni, de nem talál Nikora való motorosdzsekit. :)
Semmi baj, lődd le az introt, és amikor Roman autójával kellene hazamenned, töltsd be a régi mentést.
-
#47282 viszont az alap GTA mentéseimet esélyem sincs visszakapni???? Nem akarom elölről kezdeni... -
Vlala #47281 Nocsak, ez egy jó hír.
Épp fontolgatom az újrajátszást, de így megvárom a magyarítást. -
burkos01 #47280 Pár nap és kész a teljes magyarosítás. 95%nál tart, és most van (45%)lektorálás alatt. Én még nem játszottam vele csak egy pár küldetést. Ezt vártam. -
Vlala #47279 Gyanítom, Win7 oprendszer alá szeretnéd telepíteni. Azzal nem kompót, próbáld XP SP2 -es kompatibilitási mód alatt futtatni. -
Vlala #47278 Azért írtam, hogy ne dobd el a fájlt, mert kellhet később. :) -
gregtom6 #47277 Hy mindenki!
(Nem nekem!!), de azt írja ki a telepítője a játéknak, hogy:
Your system is incompatible with %p.
és oda van írva, hogy Microsoft oldalára lehetne menni több infóért.
HELP!!!! -
#47276 ez segített, csak a mentéseim eltűntek úgy ahogy vannak+ így most az azal GTA4 megy, a Stories nem.... Grat a készítőknek, képesek voltak összeférhetetlenséget produkálni két játékuk között... -
Vlala #47275 Igaz, rosszul fogalmaztam.
A Yusuf-ház elé kapsz akkor. -
#47274 "Tankot akkor kapsz, ha kivégezted az ötven madarat" -
xxxpaulxxx #47273 jááááá -
Vlala #47272 Tudom, de arra kérdezett rá, hogy Yusuf háza előtt ott fog-e állni a masinéria. -
Majestic01 #47271 Okés, köszi szépen. -
#47270 nemkell kivégezni az 50 madarat a tankhoz a főküldetések után megrendelheted telefonon és a helikopterhez sem kell -
Vlala #47269 Amint végigviztted a játékot, egy Y jelzi a térképen, és egy sms-t kapsz Yusuftól, hogy letette Neked arra a leszállóra, ahová a múzeum-jelenet után vissza kellett vinned. -
Bal0924 #47268 Köszi!
A csatahelikoptert hol találom, majd? -
Vlala #47267 Ha végigvitted a játékot, az arany kabrió mindig a rendelkezésedre fog állni.
Tankot akkor kapsz, ha kivégezted az ötven madarat, de onnantól bármikor elérhető.
Csakúgy, mint a csatahelikopter. -
#47266 tankot majd lehet telón rendelni a sárga autót nemtom -
Bal0924 #47265 Kérdés!
Az a sárga autó és a Tank mindig ott fognak állni? Az "Y" helyén? -
mikiking #47264 Azt magyaarázza el nekem valaki,hogy hogy kell feltenni a patchet ? Mert patch előtt ment ,patch utan akarmit csinalok nem megy -
n3whous3 #47263 töröld le a config fájlokat, mentéseket ne. Elvileg aztán nem lesz gond, másnak is volt itt hasonló gondja és megoldotta.