Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronso
Még mindig nem lehet megrendelni cd galaxisban <#rinya> ,értesitést kérek...

Sakkoo.......Baszkiiii

Shep
A gépigény javult a DLC-kben?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kill3r21

kill3r21
Jó nagyon a két DLC gyerekek, de nekem nagyon nehéznek tûnik, a Gay Tóni-ban a 3-4 mission, amikor az új helivel kell legyakni a jachtot, az nagyon kemény volt nekem, vagy 10. probára sikerült, de jóféle 😊
tommygear
<#smile>
MerlinW
Buktam 800Ft-ot, így jártam😊 Betudom annak, hogy 4000-el olcsóbban vettem az alapjátékot😊 Máris jók vagyunk😊 Pozitív világnézet powa😊

[merlinw.org]

n3whous3
cd galaxison meg 7100... dobozosan... 😊

púúúúú

MerlinW
Én is venném dobozosan, de miután az alapjátékot Steam-en vettem a karácsonyi 2000Ft--os akcióban, gondoltam, ne legyen már összevissza - legyen egy helyen😊 Pedig a dobozost féláron árulja zavvi... náluk ~4800Ft, Steam-en ~8000Ft volt.

[merlinw.org]

A telfonnal rögzített képeket hol tárolja a játék?

bertino
nos, miután én megvettem, hazamentem, telepítettem, majd elindítottam, speciel életem talán legnagyobb csalódása volt és akkor ugy éreztem megbántam, de kurvára.

most viszont a legutóbbi patch után változott a helyzet az ellenkezõjére.

mákunk van, hogy még mindig foglalkoznak a pc-sekkel a rockstarnal.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

MerlinW
Öö a Steam-es anyag tartalmazza a CD-kulcsot. Preload-ot nem tudom lehet-e vásárlás nélkül tölteni, ha igen, akkor természetesen aktiválhatod a bolti kulccsal is.

[merlinw.org]

Azt már az 1.06 patch után láttam,hogy választó menü van a játékon belül,nagyon klassz😊
tommygear
inkább szép dobozban ma délután <#hehe>
Na ezzel lenne ám kérdésem😊
Mondjuk le tudom kapni steamrõl,fel tudom rakni..mint egy preload verziótés majd a bolti seriallal tudom aktiválni?😊
MerlinW
<#vigyor3>

[merlinw.org]

<#taps><#hehe>
kastil
😄DDDDDDD ezen beszartam.

motorbike fail <#idiota>

Kit--Kat
Na ja az MI is megér egy misét. Tényleg zseniális lett a játék, kár, hogy sokaknak játszhatatlan volt az elsõ idõkben.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MerlinW
Hmm, ez az új Steam csini lett (beta)
Végre tettek bele wishlist-et (kedvencek) is.

[merlinw.org]

Helikopteres hinta-palinta
Ezt feltétlenül ki kell próbálni. 😊

tommygear
LOOOOOOOOOOOL
Nagyon sok ilyet lekezeltek a játékban, a 911-es rendõrhívásnál pl. nem jön a Liberty Islandre, vagy a tenger közepére rendõrautó. Sõt, ha kihajózol a nyílt vízre, és rendõrt hívsz, Niko azt sem tudja megmondani, hová kéri: "Tudtam, hogy meg fogja kérdezni, de maradjunk annyiban, hogy visszahívom, ha tudom, hol vagyok".

Én az MI-n halok be...megláttam egy olyan kocsit,amit ritkán..kirángattam a vezetõt,szõke csaj...tököltem,kiszedett,visszaült..eddig semmi extra..közben kirakta a pasiját és elhajtott,pasi meg berág és nekem jön...beugrok kerítésen,elszalad....bejáratot keresni..és bejön..kiugrok,kijön...állat😊
Kit--Kat
Kösz az infót!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Behalok, még nem mosattam ezek szerint kabriót, csekkolom mindjárt.
Az a varázslatos ebben a játékban, hogy krúzolás közben a mai napig fedezek fel új dolgokat a városban.

Zseniális lett. Bár mondjuk én sokkal sokkal sokkal több belsõteres helységet csináltam volna.

tommygear
A játék péntek nyitástól még NEM lesz kapható. Érkezése, a pénteki nap folyamán várható. Amint megérkezett, honlapunkon feltünetjük és akkortól lehet majd a tényleges rendeléseket is leadni.
Kit--Kat
Hmm...
Ti kaptatok már értesítést a CD galaxistól?!
Elvileg holnap jelenne meg a játék, de én még nem kaptam semmit :S

n3whous3
mondjuk logikus, hogy meg kéne nézni, mert azt nem illene automatával mosatni 😄 nekem eszembe nem jutott, hogy megnézzem mi lesz egy olyan kocsival

púúúúú

Én direkt megnéztem. 😊

tommygear
ja azt hittem amikor az utcán mossák a kocsikat 😄 ki is próbálom azonnal
n3whous3
nemhanem soha nem mosattam kabriót és eddig nem is láttam

púúúúú

tommygear
de miért, lábbal kéne mosni? <#conf>
fery02
Én se. Nem semmi. <#guluszem1>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

n3whous3
bazinagy 😄

púúúúú

n3whous3
lol nem is figyeltem, hogy a kabriókat kézzel mossák, pedig meg van megjelenés óta a game :A:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD

púúúúú

tommygear
saját videjó <#vigyor3>

a hintát próbáld ki szerintem, ha eddig nem tetted, az poén 😊 (videó tutorial)
n3whous3
targoncát sajnos nem lehet buherálni benne vezetésen kívül

pedig itt hogy adta volna magát C:

púúúúú

És én is elnézést kérek, figyelmen kívül hagytam a tiltást.
Értem, semmi gond. Továbbra se tud rá senki valami megoldást? Elõre is köszi azért!
Egyáltalán nem gondoltam úgy,hogy nekem van igazam, de örülök ,hogy te ilyen gazdag vagy. De tudod nem mindenkinek van annyi pénze, hogy akár havonta új játékot vegyen.
TaRka0107
Az elsõ kérdésedet nem vettem figyelembe, szóval bocs a hülyülésért. De tényleg warez topicba kérdezd. Nekem se eredeti egyébként csak hát van live-os játékom😄😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

tommygear
"élõ-lélegzõ város"

Heart of the City
Néhány hete foglalkozom a játékkal (végre van alatta hardver), de nagyon tetszik, ez már nem is a GTA soozat, hanme teljesen új.
Olyan részletek, mint a kocsimosás (a kabriókat kézzel mossák), a gumiégetés defektig (sok értelme nincs, de marhajóóó), a tévéadsások, a beépített internet a rengeteg baromsággal, és a telefon ezer felhasználási módja (911 rulez) is valami egészen jól el van találva.

A targoncával tényleg nem lehet emelni, vagy csak én vagyok ennyire béna?

Még valami: Easter eggek, LC-ben lévõ vicces "megtalálható dolgok" érdekelnének. Lentebb írta valaki a "Város szívét", azt megtaláltam.

tommygear
énse bántam meg ezért veszem meg a dlc-ket is
fery02
Ne neked álljon feljebb, menjél csak a Warez topikba!

fery02
Nincs rá mód. Ez egy akciójáték, nem egy autószimulátor. 😊

#45111: Én eredeti mellé biztos nem használnám.
Én személy szerint nagyon büszke vagyok, nem bántam meg, hogy anno kiadtam az alap játékért 12k-t, a DLC-kben sem fogok csalódni szóval nekem nincs szükségem zsákbamacskásat játszani, biztosra meg fogom venni ezt is. 😊
A lelkem is nyugodt lesz (de szar duma). 😄

DeerHunter01
torrent oldalakon nézz szét.

\"Erről van szó!\"

Ha már ilyen okos vagy, az 1. kérdésem is megválaszolhatnád^^