Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sakkoo.......Baszkiiii
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
[merlinw.org]
most viszont a legutóbbi patch után változott a helyzet az ellenkezõjére.
mákunk van, hogy még mindig foglalkoznak a pc-sekkel a rockstarnal.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
[merlinw.org]
Mondjuk le tudom kapni steamrõl,fel tudom rakni..mint egy preload verziótés majd a bolti seriallal tudom aktiválni?😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Végre tettek bele wishlist-et (kedvencek) is.
[merlinw.org]
Ezt feltétlenül ki kell próbálni. 😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Az a varázslatos ebben a játékban, hogy krúzolás közben a mai napig fedezek fel új dolgokat a városban.
Zseniális lett. Bár mondjuk én sokkal sokkal sokkal több belsõteres helységet csináltam volna.
Ti kaptatok már értesítést a CD galaxistól?!
Elvileg holnap jelenne meg a játék, de én még nem kaptam semmit :S
púúúúú
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
púúúúú
pedig itt hogy adta volna magát C:
púúúúú
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Olyan részletek, mint a kocsimosás (a kabriókat kézzel mossák), a gumiégetés defektig (sok értelme nincs, de marhajóóó), a tévéadsások, a beépített internet a rengeteg baromsággal, és a telefon ezer felhasználási módja (911 rulez) is valami egészen jól el van találva.
A targoncával tényleg nem lehet emelni, vagy csak én vagyok ennyire béna?
Még valami: Easter eggek, LC-ben lévõ vicces "megtalálható dolgok" érdekelnének. Lentebb írta valaki a "Város szívét", azt megtaláltam.
#45111: Én eredeti mellé biztos nem használnám.
Én személy szerint nagyon büszke vagyok, nem bántam meg, hogy anno kiadtam az alap játékért 12k-t, a DLC-kben sem fogok csalódni szóval nekem nincs szükségem zsákbamacskásat játszani, biztosra meg fogom venni ezt is. 😊
A lelkem is nyugodt lesz (de szar duma). 😄