Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a fõmenü ugyebár a honlap mg sztinén majdnem ilyen csak a szöveg kicsit másképp vanfogalmazva

"-Ultimate Texture pack 2.0
-VisualIV 1.5.4
-Sharpen Shader 2 DKT70
-Environment mod 5
-Realism mod
esetleg még EnbSeries 0.077b vagy újabb."
Azt hiszem a Realism volt a kocsik..
Hiába rakom fel az IE flasht a javat az akarmit ugyanugy ez van a fomenuben
Sõt a honlapnál is a social club TV honlapja is ilyen szarul jön be
Másnak megy rendesen a honlap is mg a gém fõmenüje is?
Mit tudok tenni?
Nem értem, ah megcsinálták az egészet és amúgy is az éjszakai életrõl szól a a buzi tóni egy jó nagy része, miért nem lehet meglátogatni amikor csak akarjuk.
Valakinek már küldött levelet a CD galaxis?:S
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
[merlinw.org]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Rendelni nemszeretek.
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

Battlelog: Purga5
Itt mit kell csinálni ruhát már cseréltem....de mindig azt mutatja hogy cseréljem le...hová menjek, vagy melyik ruha kell?????

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
GTAMissions videók:
"Note: These videos contain NO CUTSCENES!! This is the ONLY way I can upload GTA IV missions without being suspended so please don't complain! IF YOU ASK ABOUT THIS, I WILL IGNORE YOU! Please understand."
GTASeriesVideos:
" Grand Theft Auto IV Mission Walkthrough Video
(NO SPOILER - Storyline cutscenes are not shown in this video)
Írtam is, hogy érthetõ okokból nem találtam, de hátha mégis van valahol valaki, aki leszarta és feltette.
Mégegyszer bocs és kössz.
Felraktam a gémet elinditom csak az alap GTA IV és a fõmenüben ilyen fehér oszlopban irja hogy rakjam fel a flasht ami már venn van a plugin meg az activex is
ujraraktam a flasht már a GTA IVet is ujraraktam semmi válzotás flashbol a 10.1es is volt azzal sem ment
Mi a baj??
két channel amin vannak videók: GTASeriesVideos GTAmissions
<#falbav>#falbav>
rámegyek playre.. és nem indul el,minden hibaüzenet nélkül
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Youtubeon érthetõ(?) okokból nem találom a cutesceneket, valaki tudna dobni rájuk linket? Alap GTA IV-esek érdekelnének.
Vagy ha valaki mégis tud olyan felhasználóról tubeon, aki felrakta mindet az legyen oly kedves belinkelni nekem!