54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Vlala #47343
    Mindegy, melyikkel kezded.
  • Balazs15
    császtok

Elakadtam abba a küldetésbe mikor elkell mennem egy csákoval futni a közeli parkba..:S azt hogyan kell megcsinálni??ha pont mögötte megyek ugyse jo ha nem megyek neki semminek az se:D...ha nem megyek le a járdárol az se megelözni meg hiába elözöm mert akkor megáll és elkezd tornagyakorlatokat csinálni.....Vki segitsen már mit kell csinálni mert már nagyon felidegesitett:D
  • n3whous3
    omg már mi a rákért kéne először azt?

amúgy szvsz inkább a tlad-vel told. Az korábban játszódik kicsit, a gay tony az a gta iv kb vége felé. És egyébként is, a finomabb falatokat mindig a végére kell hagyni C:
  • kr1szmester
    nem lehetne Gay Tony-val kezdeni? vagy előtte le kell nyomni a Lost and the Damned-et?
  • Romanzidan
    Origo game 1.0.4.0 peccsel tökéletesen működött! Aztán felraktam a
    no dvd filet,ugy is ment! Ma feltoltam az 1.0.6.0-át és azota nem indul
    origi dvd-vel sem!nem lehet hogy a no dvd kever be valamit?inditásnál miért jön
    be a social club ablak mikor azt elvileg az 1.0.6 leszedi?a peccs után hogyan indul amugy
    a game akinél indul?thx
  • Smirnoff
    Tehát: nyitottam egy új jegyzettömböt,oda beírtam egymás alá
    -norestrictions
    -nomemrestrict

Itt csesztem el vmit?
  • Smirnoff
    Igen,csak itt
    Most próbálkozok a lapozófájllal is kicsit játszadozni
    Azért köszi
  • Vlala #47336
    Commandline.txt.

Remélem, csak itt írtad el.
  • Smirnoff
    Sziasztok.
    Az a problémám, hogy nem tudom a felbontást átállítani 800*600-ról még 1024-re sem. A játék simán elindult, de így élvezhetetlen a game. Commandlive.txt-t csináltam a benne foglalt 2 sorral -norestrictions
    -nomemrestrict de semmit sem segített. Vkinek 5let?
    win7 van fent,2 giga ram,elvileg a videokari és proci is bőven megfelelő.
    razor verzió
  • FSpofon
    vidd vissza a boltba és cseréltesd ki
    .
  • n3whous3
  • Romanzidan
    az origi dvd-vel is csak ez az ablak jön fel bármire nyomok nem indul el!pls help?
  • Romanzidan
    na feltoltam az 1.0.6.0 ás patchet indítanám a játékot ,de csak egy (login in to social club)-os ablak jön fel!
    mi a teendő?thx
  • MerlinW
    Határozottan érdemes.
  • Romanzidan
    Üdv!Felraktam az eredeti gta4et+1.0.4.0 peccset+a no dvd file-t!Melyik peccset érdemes felrakni az 1.0.6 vagy az 1.0.7et?Működni fog utána is rendesen a játék vagy elöjön ez az xlive.dd hiba?thx
  • w77d
    cseszhetem én a külön indítással, nem emgy.... majd megpróbálom, hogy egy meghajtóra rakom a kettőt...
  • rage at work
    Az egyik otthoni gépemen 2004 óta van fent az XP, semmi baja nem volt soha.
    A másikon, ami új, most WIN7 van fent, az még csak 1 hónapos (mint maga a gép is) de egyelőre nem úgy néz ki, mint amit havonta kéne majd újratenni.

Trojan meg rootkit sincs egyiken sem, annál azért jobban le vannak védve.
    Igaz, a régi gépre egyszer rákerült egy, ami az Adobe Reader sebezhetőségét használta ki, de kb 3 perc alatt le lehetett szedni.
  • SL
    és ha netalántán rámegy egy szép kis trójai amit leírtani a rohadt életbe nem fogsz tudni akkor mit csinálsz? cseszel rá egyet és majd mondod: óh majd újrarakom 3év múlva... nekem is fent van egy ubuntu de az nekem is már 2 éve van fent mert persze az nem szokott oly gyakran bebuzulni mint a windows.

FSpofon: te meg fogd be a pofád újreg szar mert te fele annyit se értesz hozzá mint én :]
  • MerlinW
    Én általában telepítem a Windows-t mikor új gépet veszek, és ugyanaz marad rajta amíg el nem adom. Az előző masinán is 3 éves XP volt, és kutya baja sem volt. Júzer error, ha te 3 havonta telepítesz. W7-et is csak egyszer telepítettem eddig. A Linuxom pedig lassan 5 éves:)
  • MerlinW
    Nekem is megy mindkettő (Steam-esek). Külön kell indítani őket, játékon belül csak a Live-os verzióban lehet váltogatni.
  • akyyy
    én feltettem laptopra vista helyett a win7-et szétbaszta egyből a vga-t, azóta nemjó, most xp van rajta, azzal még talán megyen, de megint elkezdett fagyogatni...:)
    de hát ez van sprite, 70ezret nem adok a javitására, ha lenne annyim vennék pc-t:D
  • Vlala #47322
    Itt is megkérdezem.
    Miért van az, hogy SparkIV-vel annyit módosítok a vehicles.img fájlban, amennyit akarok, büntetlenül, de ha egyetlen karaktert is átírok a handling.dat-ban, akkor már nem indul a játék?
  • w77d
    biztos teleszemeteli minden szarral, oszt egyből érthető a dolog...
  • FSpofon
    xp-t hanyagolni kéne már 2010-ben
    ha meg vista/win7nél neked egyáltalán újra kell rakni akkor veled van vmi hozzáértési hiányosság
  • tommygear
    az a felhasználót minősíti ha 3 havonta kell egy rendszert telepíteni
  • n3whous3
    jónak próbálsz ötleteket adni te is :D
  • tommygear
    MAKKOS
  • SL
    az te vagy én 3 havonta rakom újra. windowst ne keverd össze a mac os x-el :C
  • w77d
    be is baszna ha 3 havonta kéne wint újrarakni... én kb évente ha újra teszem, de van amikor még akkor sem...
  • f1alonso
    ezt csinája...és ahogy látom vmit a vga-ról ir...legújabb driver van most fent.
  • f1alonso
  • n3whous3
    xp is simán kibír 3/4 vagy 1 évet újrarakás nélkül, win7 meg főleg, ne beszélj már hülyeségeket :C
  • f1alonso
    Hát megpróbálok mindent elkövetni abban érdekében h ne kelljen telepítgessek....de azért köszi a segtséget.
    egyébként szerintem vhola gépben van a baj mert nekem vistán pl 1 játék nem megy...win 7-en meg meg egy pár de pl a gta se,tdu se cod se ilyenek nem indunak el és mindél ugyan ezt csinálja h fekete képrenyő aztán leál a működés....
  • SL
    te tudod, de szerintem a win buzul.
  • f1alonso
    Most megpróbálom a legújabb nvidia driverrel hátha.
  • f1alonso
    Azt végkép nem akarom :D de egyébként más játék megy csak ez kakaskodik...
  • SL
    szerintem tedd újra a win-t :]
  • f1alonso
    Kb olyan 3hónapja.
  • SL
    Win7-et mikor raktad fel?
  • russh12
    sziasztok!
    1.0.6.0.-ás peccsel is meghülyül a másolt játék? gondolok itt a második peccs hibájira amik miatt nem lehetett leülni a géphez nem lehetett telefonálni adott esetben szóval ezeet a hibákat a hatos peccs kiküszöböli??