54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • donoki
    be kell jelölni a beállításokba a HOME billentyű után, hogy auto-sign up vagy valami ilyesmi, nekem akkor csinálta ezt amikor windóz reinstall volt és beraktam az elmentéseim
  • Romanzidan
    Abban tud valaki segíteni,hogy miért nem tudok bejelentkezni live-ba miota felpeccseltem?Mikor elindítom nem jelenik meg alul a live ikon meg hogy bejelentkeztem!Az első mentésnél meg kéri hogy jelentkezzek be ,de állandoan szétkapcsol??
  • donoki
    igen, működik
  • Romanzidan
    üdv4Sikerült felpeccselni live.on keresztül a gta4et 1.0.6.0ig!A nodvd file működik ehhez is?thx
  • f1alonso
    Ez vicces. Felraktam a vicc kedvéért öcsém gépére is a Win7-et.Ami azért gyengébb gép mint az enyém, és neki elindul a GTA 4 win7en.
    Szval nem tudom mi okozza az én problémámat h egy csomó játék nem akar futni a gépemen.Elinditom a GTA 4-et és a játékműködése leáll...minden próbáltam már de ilyen a világon nincs.XP-n meg egy szal nem vágom.Drivert,Dx-et frissittettem de semmi.Xp módba,rendszergazdaként is próbáltam, de nem akar működni a gta 4 nekem win7 alatt...vki találkozott hasonló problémával.?Nem szeretném ez miatt vissza tenni az xp-t.
    Előre is kössz.
  • xxxpaulxxx
    Nekem meg a lassan 1 éves gépemen... de várj... volt ilyen kérdés?:D
  • donoki
    pszt
  • tommygear
    na ne pofázz már
  • donoki
    és az kit érdekel, hogy téged nem érdekel?:)
  • Piloss
    háháá nekem meg nem
  • tommygear
    de ezt ki kérdezte? :)
  • donoki
    háháá az új gépemen fut fullon a gta4
  • DeerHunter01
    de
    FAIL :D
  • berczely
    Kérdezni?
    Felrakni nem azt akartad írni?
  • DeerHunter01
    Kikéne írni bannerba, hogy elég csak az utolsó patchet megkérdezni mert kurva unalmas mindig ugyanazokra a kérdésekre válaszolgatni.
  • MerlinW
    Ugye te most csak szívatsz minket?
  • Master Rick
    Vki nem tudja, h lehet-e multiban vhogy gyalogolni billentyűzettel?
  • Romanzidan
    megnéztem egy youtubos videot,hogyan kell peccselni játékon belül!ahogy elindította felugrott egy ablak hogy akar-e frissiteni!na nálam nem jön ilyen elő!viszont meg ha játékon kívül rakom fel megöl mindent!
  • n3whous3
    mikor bejelentkezel a liveba, akkor kiírja neked, hogy le szeretnéd-e szedni. Elvileg minden peccsnél úgy is volt a dolog, hogy nem is engedett téged bejelentkezni tovább aztán multira, amíg fel nem raktad.
  • Met
    Most megint megpróbáltam vagy 20x és a faszom ki van vele.

Valaki nem akarja megcsinálni?:)
  • masterthief
    Az lenne a kérdésem hogy, miként lell pathelni a GTA4-et? Az összes patchet fel kell rakni vagy elég a legutólsót? Eddig még nem használtam pathet hozzá, de nemsokára kész a magyarítás és kell hozzá majd.
  • Romanzidan
    És azt le tudnád írni ,hogyan tudom leszedni játékon belül?mert nem nagyon találom!thx előre is
  • n3whous3
    Nem kell mást felrakni. A legjobb amúgy úgy felrakni a modot, hogy bejelentkezel livera a játékon belül és majd ott letöltődik.
  • f1alonso
    Akkor úgy érzem csak kikéne próbálnom csak ahoz vissza kell tegyem az XP-t mert nekem sehogy se akar működni windows 7-en. :S
  • Vlala #47359
    Új sztori, új karakter, új lakás, néhány új jármű, új fegyverek, galamb helyett sirályt kell lőni - mi kell még? :)
  • Romanzidan
    Üdv! origi gta4-nél ha felrakom az 1.0.6.0át akkor le kell szednem a social clubbot vagy nem?
    mert ha leszedtem utána nem indult a game!thx
  • f1alonso
    A gta 4 kiegészitőbe annyi az újdonság h új sztori meg karakter?Más mind ugyan az mint a gta 4-be?
  • Vlala #47356
    Hogy is van ez a modding?
    Honnan tudja a játék, hgy belenyúltam a handling.cfg-be? Karakterszámra ugyanaz, egyelten számot írtam át benne.
    A dátumot is nézi?

Az agyamra megy, hogy mindig felborul a Smartom. :)
  • Vlala #47355
    A celebrinator? Nézd meg a weblapját, érdekes dolgokat ír :)

A levegőben is tudod magad irányítani.
    W-vel gyorsabban, S-sel lassabban esel. A többi már csak az egér kérdése.
    Nem ördöngösség, meg lehet csinálni.
  • Met
    Hogy kell elkapni azt a buzit akit kilökök a helikopterből? (Gay Tony)
    Egyszer sikerült elkapni ( a 20 pórálkozásból) a víz felett 1 méterrel persze megmurdelt.
  • xxxpaulxxx
    Te választod:

Lost and Damned - Igazi szelídmotoros csóró huligán szerepét játszod... tele dögös r'n'r-al és összetartó motoros haverokkal

Gay Tony - Siker, pénz, nők, csillogás... és egy hatalmas bukás:D

Én nem tudom melyik tetszett jobban nekem... mind2 nagyon jó volt... kezdd a Lost-al... a Gay Tony talán több újdonságot nyújt... azt érdemesebb utána.
  • caprine #47352
    Nagyon szépen köszönöm! Így 1. vagy 2. alkalomra már össze is jött és megvan a 100%!!!!

THx
  • masterthief
    Jobb klikk a GTA4 Launcher exe ikonra, Tulajdonságok és a Cél mezőbe a GTA4 Launcher exe után szünet-norestricktions-nomemrestrict-novblank Alkalmazás Ok. Így már tudod állítani a grafikát, felbontást stb. Beállítod a neked megfelelő grafikát nyomsz egy Space-t rákérdez és Yes!
  • SL
    fúúú én vagy fél órát szívtam vele :D
  • spy803
    Sikerült megcsinálni a helikopteres hajóst! Köszi a helpet, egér nélkül ment elsőre!
  • SL
    rak újra a windowst
  • Balazs15
    igen arra gondolok....mit értesz néhány méter alatt???tegyek egy vonalzot a monitorra???:Dmert ennek a f*sz berninek sztem nem min1 h mien messze vagyok mert futhatok mögötte akárhogyan akár mien messziröl rögtön berinyázik h haza akar menni és missio nem sikerült:d...ekkor szegény bernie mindig kap tölem egy felövést már századjára
  • kr1szmester
    én nemvettem észre hogy lehet választani mert el akartam skippelni az intót, ha van, mondom és akkor autamikba TLATD-ra mentem rá.
  • caprine #47345
    Bernie küldetésére gondolsz? Néhány méterről követni kell, majd az alagutban megtámadják 1 fatestápóloval, és jön a robogós üldözés a parkban.
  • Vlala #47344
    Poén. Alapjáték, Bucie e-mailes mellékküldetései: Lopj el egy Sabre GT-t.

Odamentem egy Zombie bobberrel, az autót épp igazoltatják... Mindegy, beültem, elmentem, a két fakabát üldözőbe vett, de nem a saját autójukkal, hanem a motorral... épületes látvány.