54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • MerlinW
    Én 29-ért vettem megjelenéskor, ne aggódj:)
  • Tomsteel
    Köszi!

Még jó, hogy délután vettem meg 15 euróért.
  • BIHU117
    Hy
    Lenne egy olyan problémám hogy amikor fel rakom az 1.04-es petchet akkor nem indul el e játék azt írja ki hogy a sorszám nem található de amikor vissza rakom az 1.03-as petchet akkor meg jó.
    Mi lehet a gond?
  • MerlinW
    EFLC féláron Steam-en!
  • Kakaduduka
    Na Hali!
    A WS10 problémámat sikerült megoldani. Nekem úgy ment, hogy levakartam mindent amit csak lehetett, GTA, Social Club, Live, deaktiváltam a kulcsomat, nyomtam egy restartot, majd szépen feltettem mindent. Ezután felraktam az 1.0.0.1.0 patchet, és működött. Utánna meg szépen 1.0.0.3.0-ig. Remélem ez segít másoknak!
    Még egy kérdés: meddig érdemes patchelni, illetve van-e valami probléma a további patcheknek? (hallottam ilyesmit is)
  • shaddoc
    Úgy tűnik elhárult a hiba. Náluk lehetett a hiba, bár egy router és modem reset is lehet, hogy besegített. Akinek esetlegesen ilyen jellegű gondja lenne, az próbálja ki az említett dolgokat, hátha segít.

Szép estét mindenkinek!
  • shaddoc
    *beírtam

(bocs az elírásért)
  • shaddoc
    Az is biztos, hogy nem a jelszavammal van a gond, mert direkt beítam rosszat, és akkor más szöveget adott ki, miszerint hogy a jelszóm, vagy az ID-m nem megfelelő. Furcsa ez az egész. Az internet kapcsolatomat már többször ellenőriztem, minden renben van.
  • shaddoc
    Sziasztok!

Valaki meg tudná erősíteni nekem, hogy jelenleg nem jó a windows live, mert majdnem egy órája próbálkozom, és nem neged fel. Internetkapcsolat gondot mond, vagy hogy nincs jelenleg live. No de az internet rendben van, és ilyennel én még nem találkoztam. Eddig mindíg szépen felengedett a Live-ra.

Előre is köszönöm a válaszotokat!
  • KEnJY #47615
  • MerlinW
    Nem. Két különböző játék, két különböző multival.
  • Tomsteel
    Ha EFLC-ben multizok, akkor látom azokat az embereket, akik az alapjátékkal játszanak ? Azért kérdezem, mert meglehetősen kevesen vannak.
  • KEnJY #47612
    ha 1 kocsin előbréb vagy hátréb akarom tolni a kerekeket, akkor azt hogytudom megcsinálni? a handling.dat -ban? help pls!!
  • JaSoN HuNTeR #47611
    Miért van az hogy nem tudok menteni az EFLCbe?
  • JaSoN HuNTeR #47610
    VGA.
  • Kakaduduka
    Sziasztok!
    Kaptam kölcsön egy eredeti GTA 4-et, fel is tettem, elsőre szépen elindult, csak nagyon akadt. Igazából ilyen hirtelen, nagy akadások voltak, nem is értem mi történt. Aztán leszedtem a 7-es patchet, felraktam, mostmár nem indul el a játék. Elkezdni olvasni a lemezt, majd megáll és kész, nem indul. Mi lehet a baj? Egyébként ilyen konfigtól mit várhatok?

Intel Core i3 2,93 GHz
    4GB 1333 Mhz DDR3 RAM
    GT 220 1GB videokártya

Újratelepítés után WS10-es hibakódot kaptam, pedig a videokártya támogatja a DX10-et....
  • MerlinW
    Én szóltam az anyázás miatt, valszeg véletlenül mellétöröltek:)
  • KEnJY #47607
    cserélni akartam őket csak nemjött össze azzal dolgozok most is, nehéz magamtól rájönni...
  • ldavid
    én nem töröltem senkiét
  • Rob02
    Szívesen! Levetted a kerekeket?
  • KEnJY #47604
    kössz szépen!! lett is már porgram :-D

... csak még bele kéne jönni :

xDD
  • Jobboka
    az én hozzászólásomat törölték, bezzeg azt, h a kis hugy ivadék takony anyázik azt nem, gg ldavid gg...
  • Rob02
    Szia!
    Eztnézd meg! Itt szerintem kapsz segítséget!
  • KEnJY #47601
    akinek megvan a Zmodeler 2.2.2. , vagy ettől újabb verzió feltörve, az írjon lécci privátban!! köszi
  • ffxi
    Akkor vége a dalnak? Ha az illető megváltoztatja a jelszó a SC-ban, akkor ugrik a GTA multitm?
  • KEnJY #47599
    Csá mindenki!!! Zmodeler 2.2.1. -el nemtudja valkai hogykell *wft -t exportálni??? Nagggyon jólenne ha tudnátok segítteni!!! Előre is köszönöm
  • ldavid
    de értelmileg te sem lehetsz magasabb szinten ;)
  • ldavid
    emiatt már reklamáltam nekik én is, de csak a szokásos "jelenleg nincs rá lehetőség" duma volt a válasz
  • ffxi
    Ellopták az email-emet. És a SC-be emailcímmel kell belépni. De profile szerkesztésben nem lehet megváltoztatni a ímélcímet :(
  • KEnJY #47594
    szerintem inkább Dr.House
  • schumika
    szerintem anyádra hasonlít
    amúgy meg nicora.
  • Jobboka
    Ez am. kire hasonlít? :D:D:D
  • n3whous3
  • GhostR1der
    az EFLC root könyvtárában amik vannak fájlok, azoknak leírnátok a listáját?
  • KEnJY #47589
    heló mindenki! van 1 kis problémám. Felraktam a car spawnert, 1.0.4.0-es patch van fent, felvan téve hozzá a sdound.dll a vehicle.ini, carspawner.asi, meg minden ami kell hozzá, de nem működik... nem írki semmi hibát csak amikor vagy a játékban leütöm a hotkey-eket vagy ha kimegyek játékból a startal és ott nyomom le a spawn cart, akkor az írja ki alul hogy car not spawned. :S nemtudnátok segíteni milehet a baja?
  • balint1111
    Valamit javul a játék 1.0.7.0-ás patchel?
  • SL
    nem, én teljesen nyugott vagyok
  • DeerHunter01
    google 2. találata am
  • KEnJY #47585
    Léccci valaki segítsen, ittvagytok csomóan, valaki tutitudja hogykell... plsssss
  • tommygear
    te idegbeteg vagy