Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(mi ez amúgy? nem Castle?)
/me unja nagyon, hogy OS-t kell váltogania, mikor játszani akar...
[merlinw.org]
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
Valaki tudna erre válaszolni, tippet adni, hogy miért mutatja még a versenyt?
2. felteszem a social clubot
3. az isok mellet látható patchet felrakom
4. crack
és ezek után indítom a 78kb-os cuccot? és ennyi?
meg csinálok egy commandline.txt-t és beleírom a dolgokat 1-1 sorba?
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Alábbi konfigon a frissen feltelepített játék csak 1280*1024 mediumon megy. Ez gáz? Vagy esetleg vmi driver hotfixet kéne felraknom esetleg még patch megoldhatja a problémát?
Megcsináltam mind a 12 versenyt amit kért..
De most megint van olyan ikon ami a versenyre hív..
Miért van? Ha már megcsináltam a kötelezõ 12õt?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Vártam hogy hívjon valaki telefonon, de semmi. Csináljam meg azokat az ember alakú izéket és akkor hátha lesz?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Végre megérkezett az Új GTA és Ku*va jó!
A LD-ben a motor egy kicsit furcsán irányítható..
A versenyekben a motor olyan mint ha nem lenne semmi tapadása... már 4-et megcsináltam a 12bõl...
kérdésem: A sima GTA4 ben offline mentést csináltam,és a kiegben a mentéseim is ugyanerre a profilra kell menteni vagy csinálni kell uj offline profilt?Vagy akkor buktam a gta4 mentést,mert ujratettem a wint és csak egy mentést találtam .
Sakkoo.......Baszkiiii
http://www.tenke.hu
<#awink>#awink>
A Gay Tony-ban újra lehet a telón keresztül.
fontból átszámolva se volt egyébként túl drága 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Samsungban gyárlátogatáson a bemutató teremben láttunk csomó olyan cuccot (leginább TV-ket), amiktõl tátva maradt a szánk az osztállyal és pl volt ott egy ugyanilyen monitor is. Na annak a képminõségén is be lehetett nem kicsit f0sni, inkább nem kérdezem meg, mennyibe került: 😄 (bár lehet ebbõl is van sok ugyanígy kinézõ fajta)
ON
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Furcsálom hogy vladividstokon nem národnyák megy hanem david guetta és eric prydz.
Ezt hülyeségnek tartom, adhattak volna új nevet a rádióállomásnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!