54919
-
#47624 Én 29-ért vettem megjelenéskor, ne aggódj:) -
#47623 Köszi!
Még jó, hogy délután vettem meg 15 euróért. -
BIHU117 #47622 Hy
Lenne egy olyan problémám hogy amikor fel rakom az 1.04-es petchet akkor nem indul el e játék azt írja ki hogy a sorszám nem található de amikor vissza rakom az 1.03-as petchet akkor meg jó.
Mi lehet a gond? -
#47621 EFLC féláron Steam-en! -
Kakaduduka #47620 Na Hali!
A WS10 problémámat sikerült megoldani. Nekem úgy ment, hogy levakartam mindent amit csak lehetett, GTA, Social Club, Live, deaktiváltam a kulcsomat, nyomtam egy restartot, majd szépen feltettem mindent. Ezután felraktam az 1.0.0.1.0 patchet, és működött. Utánna meg szépen 1.0.0.3.0-ig. Remélem ez segít másoknak!
Még egy kérdés: meddig érdemes patchelni, illetve van-e valami probléma a további patcheknek? (hallottam ilyesmit is) -
#47619 Úgy tűnik elhárult a hiba. Náluk lehetett a hiba, bár egy router és modem reset is lehet, hogy besegített. Akinek esetlegesen ilyen jellegű gondja lenne, az próbálja ki az említett dolgokat, hátha segít.
Szép estét mindenkinek! -
#47618 *beírtam
(bocs az elírásért) -
#47617 Az is biztos, hogy nem a jelszavammal van a gond, mert direkt beítam rosszat, és akkor más szöveget adott ki, miszerint hogy a jelszóm, vagy az ID-m nem megfelelő. Furcsa ez az egész. Az internet kapcsolatomat már többször ellenőriztem, minden renben van. -
#47616 Sziasztok!
Valaki meg tudná erősíteni nekem, hogy jelenleg nem jó a windows live, mert majdnem egy órája próbálkozom, és nem neged fel. Internetkapcsolat gondot mond, vagy hogy nincs jelenleg live. No de az internet rendben van, és ilyennel én még nem találkoztam. Eddig mindíg szépen felengedett a Live-ra.
Előre is köszönöm a válaszotokat! -
#47615 -
#47614 Nem. Két különböző játék, két különböző multival. -
#47613 Ha EFLC-ben multizok, akkor látom azokat az embereket, akik az alapjátékkal játszanak ? Azért kérdezem, mert meglehetősen kevesen vannak. -
#47612 ha 1 kocsin előbréb vagy hátréb akarom tolni a kerekeket, akkor azt hogytudom megcsinálni? a handling.dat -ban? help pls!! -
#47611 Miért van az hogy nem tudok menteni az EFLCbe? -
#47610 VGA. -
Kakaduduka #47609 Sziasztok!
Kaptam kölcsön egy eredeti GTA 4-et, fel is tettem, elsőre szépen elindult, csak nagyon akadt. Igazából ilyen hirtelen, nagy akadások voltak, nem is értem mi történt. Aztán leszedtem a 7-es patchet, felraktam, mostmár nem indul el a játék. Elkezdni olvasni a lemezt, majd megáll és kész, nem indul. Mi lehet a baj? Egyébként ilyen konfigtól mit várhatok?
Intel Core i3 2,93 GHz
4GB 1333 Mhz DDR3 RAM
GT 220 1GB videokártya
Újratelepítés után WS10-es hibakódot kaptam, pedig a videokártya támogatja a DX10-et.... -
#47608 Én szóltam az anyázás miatt, valszeg véletlenül mellétöröltek:) -
#47607 cserélni akartam őket csak nemjött össze azzal dolgozok most is, nehéz magamtól rájönni... -
ldavid #47606 én nem töröltem senkiét -
#47605 Szívesen! Levetted a kerekeket? -
#47604 kössz szépen!! lett is már porgram :-D
... csak még bele kéne jönni :
xDD -
Jobboka #47603 az én hozzászólásomat törölték, bezzeg azt, h a kis hugy ivadék takony anyázik azt nem, gg ldavid gg... -
#47602 Szia!
Eztnézd meg! Itt szerintem kapsz segítséget! -
#47601 akinek megvan a Zmodeler 2.2.2. , vagy ettől újabb verzió feltörve, az írjon lécci privátban!! köszi -
#47600 Akkor vége a dalnak? Ha az illető megváltoztatja a jelszó a SC-ban, akkor ugrik a GTA multitm? -
#47599 Csá mindenki!!! Zmodeler 2.2.1. -el nemtudja valkai hogykell *wft -t exportálni??? Nagggyon jólenne ha tudnátok segítteni!!! Előre is köszönöm -
ldavid #47598 de értelmileg te sem lehetsz magasabb szinten ;) -
ldavid #47596 emiatt már reklamáltam nekik én is, de csak a szokásos "jelenleg nincs rá lehetőség" duma volt a válasz -
#47595 Ellopták az email-emet. És a SC-be emailcímmel kell belépni. De profile szerkesztésben nem lehet megváltoztatni a ímélcímet :( -
#47594 szerintem inkább Dr.House -
schumika #47593 szerintem anyádra hasonlít
amúgy meg nicora. -
Jobboka #47592 Ez am. kire hasonlít? :D:D:D -
n3whous3 #47591 -
#47590 az EFLC root könyvtárában amik vannak fájlok, azoknak leírnátok a listáját? -
#47589 heló mindenki! van 1 kis problémám. Felraktam a car spawnert, 1.0.4.0-es patch van fent, felvan téve hozzá a sdound.dll a vehicle.ini, carspawner.asi, meg minden ami kell hozzá, de nem működik... nem írki semmi hibát csak amikor vagy a játékban leütöm a hotkey-eket vagy ha kimegyek játékból a startal és ott nyomom le a spawn cart, akkor az írja ki alul hogy car not spawned. :S nemtudnátok segíteni milehet a baja? -
#47588 Valamit javul a játék 1.0.7.0-ás patchel? -
SL #47587 nem, én teljesen nyugott vagyok -
#47586 google 2. találata am -
#47585 Léccci valaki segítsen, ittvagytok csomóan, valaki tutitudja hogykell... plsssss -
#47584 te idegbeteg vagy