54919
-
#47784 -
#47783 Nincs benne szopás. Te Tony jobb kezét játszod. Néha nem elég neki a bal keze. Tulajdonképpen a barátnője vagy. Egy-egy sikertelen - néha sikeres küldetés után pár benga feka megdönget hátulról, közben a kamera az ánuszodra fókuszál. Tony pedig eközben...
18 év alatt nem is játszatnál ezzel a játékkal. Olvass inkább FAQ-t. Meg Kincskereső kisködmönt, mert jó. -
Aaron1212 #47782 Pf.17 leszek szóval tudatában vagyok a szó jelentésében.Egyébként akkor miért írta az egyik felhasználó hogy van benne szopós rész?
Még valami .Az online profilt hol lehet létre hozni????????? -
Vlala #47781 Végre valami jó hír. Végigviszem mégegyszer, már teleraktam szoci autóval :) -
#47780 Ha minden igaz, akkor már ezen a héten tölthető lesz a magyaritás. http://www.hunositokteam.weboldala.net/articles.php?article_id=7 -
#47779 Szvsz senki sem fogja megvenni hogy kódot odaadja neked. Amúgy egy sima offline profil kell, és mehet a mentés. -
#47778 Legjobb GTA a Tony-s, de Te tudod. Semmivel sincs több meleg téma benne mint Tony gesztikulálása, illetve 1-2 mondat. Alapjátékban is volt meleg karakter, kb ugyanannyi homoszexuális megnyilvánulást találsz Tony-ban is. Vagyis semennyit. A karaktered egy igazi hetero nőb@szó fekete srác. -
#47777 miért nem szeretsz szopni? :D -
#47776 Tony nem Tomi, hanem Antony azaz Antal:) -
#47775 10 évesen tudod mi az hogy homofób? -
Aaron1212 #47774 Köszi szépen .Ezt eltaláltad homofób vagyok.Akkor el se kezdem. -
#47773 szerintem a Ballad Of Gay Tony az eddigi legjobb rész.. megvan benne minden ami egy ilyen GTA világhoz kell és a küldetések is rohadt barók lettek.. a Lost And Damned-nek sem volt rosz a hangulata de ez valahogy hitelesebb... -
n3whous3 #47772 Csak gondoltam megjegyzem, hogy aki homofób, az ne tolja (ÉRTED, TOLJA!) a játékot. -
n3whous3 #47771 igen és vannak olyan mellékjátékok, hogy le kell szopni a csávót, meg ilyenek -
#47770 The Ballada of Gay Tony!!!!!!!!!!!
Nem a Tonyval játszunk, ő a főnökünk. -
#47769 Előre sajnálom őket -
n3whous3 #47768 menj a warez topikba az ilyen kérésekkel -
Aaron1212 #47767 Az lenne a kérésem hogy valaki írna kódot vagy valami linket egy ingyenes kód generátorhoz.Nem tudok menteni kód nélkül .Regisztráltam csak ugye aztán kéri a kódot is és sehol sem találtam jó kódot.
Még valami ugye két sztori van az egyik a "The Ballada of Gay Tony ".Most akkor a meleg Tomi balladája?(finoman fogalmazva)
Mert akkor elég beteges.Vagy akivel játszunk ugye nem a Tony?
A segítségeket előre is köszi. -
#47766 Még nincs készül, egyszer lesz. Nem tudni mikor. -
kitt2000 #47765 Sziasztok még új játékos vagyok kérdezném hogy van e magyarosítás?
Előre is köszönöm! -
#47764 Mennyé innen warez topicba' -
#47763 Hello, segitseget szeretnek kerni folrakom a jatekot inditanam ahogy kell, es erre fel ezt csinalja A windows hibaja lehet? Servispack3 van a gepemen es ezt koveteli maga a jatek is. PLs help itt a kep
-
Aaron1212 #47762 Köszi szépen.
-
#47761 az életed a minimap bal része (a kereten a sima játékban ez zöld félkör a minimap kerete) a "páncél" kék csik és a jobb félköl lesz :). menteni pedig ugyanugy a házban tudsz, csak nem floppy lemezre futva, hanem az ágy mellett, ha lefekszel (F vagy E betüt kell nyomni) nem tudom annyira nem toltam singleval h megjegyezzem :) -
Aaron1212 #47760 Köszi a választ de hol lehet menteni ugyanúgy mint a sanadreas-nál hogy majd a házamban lehet majd?
Még valami miért nem mutatja az életemet a játék? -
#47759 A GTA 4 korszerübb a San andreasnál, éppen ezért nagyobb a gépigénye is. Ruházkodni is lehet, lényegében minden megvan benne ami a san andreasban volt kivétel a repülövel való repülés illetve az auto tuning (utobbit moddal megoldják a kollegák :) ) -
Aaron1212 #47758 Azt szeretném kérdezni hogy most melyik a jobb a san-andreas vagy a liberty city legújabb fajtája?
Amúgy a liberty cityben hol lehet menteni?
Még valami.A legújabb liberty city-ben egyik sztori módban sem lehet ruházkodni vagy e téren a san-andreas a jobb? A válaszokat előre is köszi. -
#47757 én azt szeretem mikor nem tudnak anélkül elkapni v megölni, és ilyenkor használják ugye, megölnek és örülnek maguknak :)
minap volt, hogy a srác nem ért utol autoval, ilyenkor jött jol a teleport neki... :D
kicsit szánalom de 1-2 szerver hálistennek teljesen jó. csak meg kell találni -
#47756 Sajnos tényleg így van. -
#47755 Legalábbis a Free ride biztosan erről szól, ez így van teljesen. Ez már akkor is így volt, mikor kőkeményen multiztam vele tavaly nyáron (azóta már csak elvétve, pár hónapja meg már egyáltalán nem).
Sok tizenéves dicsekedik, hogy ők miket tudnak összecsalni. -
#47754 itt tenném hozzá, hogy nékem nincs trainerem, számomra nem az az élvezet a játékban :)
-
n3whous3 #47753 sajnos nincs, ha jól tudom, de esetleg megpróbálhatod az eredeti launcherrel, az nem maga a játék exe, csak a védelemmel ezzel lép túl a játék. én nem próbáltam
meg persze előtte safe copy az eredeti exéről -
#47752 érdeklödnék ilyen no lunch dvd nincs a Liberty City stories-hoz? -
#47751 Természetesen arra gondolok. -
#47750 Egyébként ahogy én látom a multi már arról szól, hogy ki tud nagyobb dolgokat spawnolni, bazinagy tartályoktól kezdve a luxushajókig mindent a reptérre, lángoló hordóból épített autó szerû képződmény és társai. -
#47749 Oké, még Free mode-ban eltűrhető a dolog. -
#47748 Nem azt mondtam, hogy god mode-al gyilkolom a népet
, szimplán a heli miatt kapcsolom be, illetve azért, hogy 2 percnél tovább éljek a sok idióta elmebeteg között.
-
#47747 Amikor jön új patch akkor pár napig nyugi, miután van törés utána már mindenki gmoddol. -
#47746 "god mode be van kapcsolva mindig, dehát ahogy láttam mindenkinél."
Hova jutottunk? Mikor legutóbb multizgattam még nem volt ennyire elkorcsosulva a játék. :/
Igaz, jó régen multiztam már vele. -
#47745 Valószínűleg rp server volt:DDD
Elég komolyan veszi mert sok az idióta killer.