Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de nem a bechmarktól függ, hogy hogyan megy
azzal meg ne foglalkozz, mit ír ki. Core 2 Duoknál asszem mindig azt írja
valaki tudna segíteni, h a GTA4 bechmark miért Pentium3-nak ismeri fel a procimat?

Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 6.14.10.7050
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel Pentium III Xeon processzor

érzésem szerint nem úgy fut a játék ahogy kellene

n3whous3
beállítások alatt engedélyezed, hogy menjen a clip capture

aztán mész mész és ha valami érdekes történt, elmenti az utolsó kb 1 perc - 20 másodperces idõintervallumot (attól függõen, hogy mennyi dolog volt épp a képen, ha 238826 kocsi robbant fel 234832 ember mellett és közben jöttek a rendõrök stb akkor alig lesz pár másodperc).

Aztán telefonnal tudsz videóvágásos módba menni, onnantól kezdve meg... hát vannak tutorialok neten rá, youtubeon is találsz

púúúúú

hali! a GTA IVbe van olyan hogy clip clature, asszem valahogy így írja, nekem az F2 megnyomásával kapcsolja be, de én most úgy tudom hogy az azt veszi fel ahogy én játszom, megírja nekem valaki az egészet hogy hogyan müködi, mert totál nem tom, köszi
bakvarnyu
7.5 Euro az alapjáték a steam-en még 3 óráig, siessetek , akit érdekel..

Nálam is lassabbnak tûnik az EFLC (v1.1.0.1), mint az alapjáték (v1.0.6.0). Meg talán a graf (textúrák) is csúnyább ugyan olyan beállítások (+napszak, stb) mellett, persze ez szubjektív.

GA-EP45-DS3R | C2D E8400@3Ghz | Gigabyte Poseidon 310 | KHX8500D2K4/4G | GV-N28-1GH-B/1GB | ODIN Pro 800W | Windows VHP (32 bit)

pisztácia
Hát köszi a válaszokat, akkor elrakom a játékot, aztán majd nyaron elvileg kapok uj gepet, akkor elõevszem... Sajnálom mert mas jatekkal nem is jatszanek ha ez menne... na de mind1 ez van. Köszi és mindenkinek jó játékot hello.
Talán meg visszaterek ide..

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

ronso
Én mondok valami töröld le azt a fos vistát és tegyél fel normális oprendszert..

Sakkoo.......Baszkiiii

MerlinW
Azon a gépen örülj, hogy elindul😊

[merlinw.org]

Lacee86
Hát sokat ne várj ettõl a géptõl. Abból kiindulva, h nekem hogy megy a játék, neked is csak 800x600 minden low-on van értelme próbálkozni, és így is átlag 25 FPS körülnél ne várj többet.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

fery02
Szóval te mindenkép gépkínzásra vágysz...

A teendõd a következõ. Ha még nem raktad fel, felrakod az új patch-t, majd játékban a Shadow beállítást feltornászod Very High-ra és úszkálhatsz is a tizen fps-ekben, de mindezt olyan minõségû árnyékok mellett, hogy nem akarod elhinni.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

pisztácia
Jó hát pipa vagyok hogy potyára vettem meg. Vki írta hogy 20 Fpsel tobb lett neki az 1.6os patch utan...mondom akkor nekem is menni fog... erre semmivel nincs több fps..:S

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
áhh, komolyan mondom egyre kevesebb az FPS em..:S

akyyy
te nem is pisztácia vagy hanem kukorica😄

amugy miért nem vársz 1 percet mielõtt elküldöd a hozzászólásodat, és igy egymás után nem lenne 10 hozzászólásod?😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

pisztácia
Csak ugye hallottam vmi olyat is hogy a virtualis memóriat kell atallitani. De en ennyire nem ertek hozza. Ja, és Vista-m van, SP vel.

pisztácia
Legujjabb Forceware, és 1.6os játék patch fent van. Mondjuk azt sehol nem írja, de a menüben lehet választani a kieg és a sima GTA 4 közül, szval elvileg fent kell hogy legyen.

pisztácia
Intel core 2 duo 1,8, 2 giga DDR 2es RAM 800MHZ, GeForce 8500GT 512 Mbyte és a Winchester.

akyyy
persze

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Lacee86
Írd le kérlek pontosan, h milyen géped van!

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

pisztácia
Hát, én ezt nem értem. Az 1.6os patchel semmivel se lett tobb fps em, talan meg kevesebb eltt csak..:S most ha minden low on van 15 FPS em van ami jatszahatatlan, nem tudtok vhogy segiteni hogy lehetne legalabb 25re folvinni? Vagy a vistaban vmit beallitani... PLS help nbagyon szeretnek ezzel jatszani... és nem akarom elhinni hogy csak potyara vettem meg a jatekot 8ezer HUF ert..:S PLS HELP

pisztácia
pls help, a patch vegen kiirja hogy nincs szukseg a social clubra. Töröljem??

pisztácia
Na már szedem az 1.6os patchet, ó csak adja az ég hogy menjen full min konfigon egy 40 FPS el😊

Tudtok egy olyan magyar honlapot mondani, ahol részletesen leírják a TLAD és a TBoGT történetét??
Stefling
Köszi! 😊

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

lacinkacinka89
Igen! Egyébként nekem Niko-nak a karaktere azért tetszett, mert egy háborús veterán katonát kell irányítanunk. Louis viszont nekem is nagyon szimpatikus szereplõ. Az a tipikus laza feka csávó, minden hájjal megkenve.😄

Nekem inkább a sztorija tetszik, beleértve az összes karaktert, a nagy amerikai kérdéseket, a gazdasági válság kifigurázása a hírekben, de legfõbbképpen Louis személyisége, hogy nem olyan mogorva mint Niko, hanem élettel teli és a megnyílvánulásai is hatalmasak

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

kopa1
Armandot kell felhívni és Gun Van-t kérni a TBoGT-ban!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Stefling
Az a motoros kiegben van, én a ballad of tony...-ban szeretnék rájuk lelni 😄

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

lacinkacinka89
Lehet, hogy azért, mert azokat a fegyvereket illegálisan tudod beszerezni attól a csávótól, aki az autója csomagtartójából árul. Én ott tudtam volna venni, csak akkor még nem volt pénzem. De, hogy hogyan lehet azt a csávót elérni ismét, azt nem tudom. Talán meg van a száma a mobilban.

lacinkacinka89
Egyetértek! A Lost and Damned nekem sem jön be. Ez a Gay Tony ez nekem bejön, leszámítva, hogy télleg rosszabbul fut mint a sima gta 4. Ennek ellenére pl a kidobóskodás kifejezetten tetszik, meg a ketrecharc. Kár, hogy nincsenek benne mondjuk, dobások, csavarások, törések és több rúgás., vagy nem lehet benne pl edzõterembe lejárni, mint anno a SA-ba.

tommygear
motoros is jó sztem, de a gay tony nagyon sok újítást hozott ezért jobb
Lord Myn
A számomra megszokott 'very high' beállításokon (csúszkák is 2/3-on) jóval lassabb lett, de be lehet úgy lõni, hogy jól fusson és ne is legyen ronda. Illetve kevésbé eszi a rendszer/videó RAM-ot (azaz, ha ezekbõl kevés van, akkor valószínûleg jobban fut).

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

fery02
Akkor most dönteni kéne valami véglegeset:
Gyorsabbak a kiegek vagy lassabbak? <#idiota>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

arty
szerintem csak rondább lett: több a popup (gyak folyamatosan jelenik meg minden a szemed elõtt - így lett gyorsabb a kieg

Forza.

n3whous3
mire gondolsz? vágott csövû shotgunra ott van jimmy a tld-ben :-| meg még pár fegyót azt is tud...

púúúúú

Stefling
Egy nagy hibát véltem felfedezni eddig a két kiegben. Mégpedig azt, hogy az új fegyók valami eszméletkenek, de ha kifogyik, akkor nem tudok beszerezni belõle egyet sem.. a fegyverboltokban sajnos nincs belõlük, csak a régi alap fegyverek, ez miért van?

MerlinW
Ahogy érzed. Pedig k*va jó sztorija van annak is.

[merlinw.org]

pisztácia
köszi

DeerHunter01
áááá 😄DD

igen !

\"Erről van szó!\"

pisztácia
Ja, és lenne meg egy olyan kérdésem hogy ha fölrakom az 1.6os javítást, akkor települ az 1.4es vmint az elotte levo is?

pisztácia
Köszi szépen a válaszokat. Este fölrakom a patchet akkor.

Általánosságban véve legtöbb embernek az 1.04-es patch hozott leginkább javulást. Az EFLC viszont sokkal rosszabbul megy mint az alapjáték. Viszont én visszatérek Gay Tony után az alaphoz, mert ez a Lost and Damned inkább csak taszít, Louis-el is aprítottam a motorosokat ahol csak értem 😛

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

MerlinW
Valószínû, mert nekem sem jött meg se USA-bol a csomagom, se UK-ból.

[merlinw.org]

Van itt olyan ember aki megvette zavvi.com -ról és már megérkezett neki?(EFLC) 14.-én rendeltem, de valószínû a légtérzár miatt késik.
Valószínû gépfüggõ a sajátomon ( c2d E6850 @3ghz,4 gb-1333mhz,9800 gt) 20-25 fps-rõl 40-45 fps re módosult.Megszüntek az akadások folyamatos a kép, illetve éjszakai esõnél azért még érezhetõ egy kis szaggatás.Összességében viszont egy nagyon eltalált patch, az árnyékolást sikerült optimalizálni.
Köszi este kipróbálom.
MerlinW
Gépfüggõ. Nézd meg magad.

[merlinw.org]

pisztácia
És kérdeznék meg egy olyat hogy kb mennyivel csokken a gepigenye?? Mert nekem ha minden le van véve kb 20 FPS-em vani, amin játszhatatlan... KB a patch mennyivel növelné meg?

pisztácia
köszi szépen.