54919
-
n3whous3 #47864 meg ne warezt használjál -
Szabi1991 #47863 még az elején járok de sztem elég jó lett.. jó van 1-2 fura mondat.. de niko se perfekt angol.. nemcsoda hogy magyarul se az :p -
#47862 thx ...tényleg ez volt a gond :) -
Newreg345 #47861 Töltsél le patchet és akkor majd kinyílik. -
#47860 Vki tudna segíteni?
MIkor Vladnak el kell lopni az első kocsit, elviszem a kijelölt helyre de nem írja és nem is mutatja hogy hova kell beállni. Egyik garázs ajtó sem nyílik ki. (csak egy van nyitva jobb oldalt de oda nem jó) -
FLATRONW #47859 Van a játékban olyan beállítás, hogy kanyarodásnál a kamera is automatikusan forduljon és ne az egérrel kelljen azt irányítani? -
#47858 igen,tudom.én is azért raktam föl hogy értsem a sztorit -
#47857 Arra bőven jó hogy aki nem ért angolul annyira az megértse a történetet! -
#47856 na fent van a fordítás,és hát a minősége......
magyartalan mondatok,nyakatekert szavak,és az Ú betű helyett gyakran Ű látható
azért még adok neki egy esélyt -
n3whous3 #47855 Láttam egy kisebb részletet pár hónapja arról , hogy egyik jelenet hogy volt fordítva.
Ha az úgy volt, akkor szvsz kezdhetik is elölről, mert ez egy vicc lesz. -
#47854 Intel Core i7 980X Extreme Edition(6x 3,33ghz)+ 4X Crossfire HD5970 OC
Szóval: ami eszi a vga-t az az éjszakai árnyékok(nálam is ki van kapcsolva+ az árnyékok minősége(a medium bőven elég kivéve ha nincs 5830ad vagy jobb)de a low is még tűrhető...de fpras-el teszteld állíts a view distance-en meg a többin ami már nem olyan vram evő mint a 4es és előtti patch-eknél. meg hát a texture qualiti ami hát sokat levesz bár ha 1gb os a karid akkor jó! -
#47853 kösz majd kipróbálom :)
valaki tud valami működű fps növelőt? -
SL #47852 játék közben nyomj egy "p"-t. -
#47851 sziasztook
homályos a kép, hogy lehet fixelni? -
ldavid #47850 a linkek gomb alatt is meg lehet találni -
wednes #47849 És tényleg működik a STEAM-es verzióval minden gond nélkül. -
#47848 bszn! -
wednes #47847 Na akkor én is kipróbálom. -
#47846 Nekem elindult! Még magától megadta a helyes telepítési helyet is steam mappa stb.! -
Robi546 #47845 Hello all!!!
Na már megtaláltam hogy hova kell tenni a save game-t csak most meg be teszem a C/users/felhasznalonevem/appdata/local/rocstargames/gtaIV/save games-ba és aztán elindítom a játékot aztan start game és aztán tolti es Start New Game tehát elejetol kezdem akkor meg es nincs benne a save game akkor mi lehet a baj???? :SSS plss segitsetek nagyon megkoszonem ! -
wednes #47844 Na ne mááár. :(:(:(
Most le kell warezolni? Ahhh...Azt se tom van e stabil verzió belőle, örültem EDDIG, hogy ezzel nem kellett foglalkoznom. -
#47843 Sajnos a steam-es verzió nem indul a magyarítással :( -
Szabi1991 #47842 #47827 -.-" -
#47841 Gyoh nagyon jó magyarul!
Nemrég vettem meg szépen el is kezdem elölről hogy értsem nagyon kíváncsi vagyok a történetre! -
#47840 tudsz küldeni linket? -
Aaron1212 #47839 Valaki segíteni légyszives.
A gta san andreasban mikor az összes területet elfoglalom a liláktól és sárgáktól akkor miért van az hogy megcsinálom az utsó küldit az első szigeten és mire visszamegyek a vrrosba akkor mindenhol lila van?
Mit csináltam rosszul? -
#47838 Már tölthető a magyarítás :-) -
#47837 forditasra varni ?
ahelyett, hogy inkabb tanuljon az egyen egy kis idegen nyelvet, ami kesobb talan hasznara is lesz ?
igy is van, minek.
user fail.
nem #47836-ra, ugy altalaban a temahoz hozzaszolva. -
Szabi1991 #47836 ez tény, nem árt.. de teljesen más érzés magyarul játszani akkor is.. :) -
ldavid #47835 jó én tudom, nem azért írtam a te neved -
#47834 Ezermillió helyen leírtam már.Munkámhoz nem kell a függőségem miatt (sokat gépezek semmi más nem érdekel) meg nem fogok megtanulni angolul.
Bízok a magyarítókban.Eddig úgy tűnik nem hiába!Nagyon sokat segítenek nekünk akik nem tudnak angolul.Le a kalappal előttük mindezt ingyen. -
ldavid #47833 ezt az olyanokkal értesd meg, mint grebber :) (no offense) -
RYO21 #47832 Én kb megértettem miről szól a sztori. A subtitles segítségével.
Amúgy elég nekem a magyaron kívűl még 4 nyelvet tanulni. -
vasziszdasz #47831 Inkább meg kéne tanulni külföldiül. -
ldavid #47830 hogy az is megértse, aki nem ért más nyelven (mindig van rá igény) -
vasziszdasz #47829 Minek az? -
#47828 Én meg végre végigvihetem elsőre.Ezt vártam már amióta mondták magyarítják.
Most remélem gyorsan befejezik a Resi 5-öt is és mehet a 7. végigjátszás. -
Szabi1991 #47827 úgy legyen
akkor kereshettem elő a telepítőlemezt.. magyarul is ki kell még 1x játszani legalább.. :D -
#47826 Weblapjukat nem ismered ezek szerint!
"Fordítás... 100% Kiadásig hátralévő idő max 48 óra.." -
Majestic01 #47825 Vki tudja mikor jön mar a magyarositas?