Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nektek nem szokott fagyni az EFLC?
Nekem egy idõ után kifagy,a monitor beáll készenlétre és csak a reset segít,
10.4-es catalystem van,fent vagy a patch hozzá és win 7 az oprendszerem.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
#46004: na ezt majd kipróbálom
Lehet Faggioval vezetni a Lostot a bandaháboróba. Igaz, elég hülyén néz ki, de próbáljátok ki, megéri. 😊😊😊
egy rakás sz@r a magyar posta, hogy õszinték legyünk.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Patch-et lehet felrakni??Ha igen melyiket érdemes??
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha tudnátok segiteni örülnék neki mert tele a hócipöm a játékkal!!Ha már háromszor nem telepitettem ujra akkor egyszer sem!!Arrol lenne szó ha berakok egy vagy esetleg két autot a játékba akkor nem lehet mást látni játék közbe az utakon csak egymillio taxit meg rendört illetve egyfajta autot de abbol is rengeteget!!!Valami megoldás van erre??!
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Új op. rendszer van a gépemen (Windows 7) és az egész játékot újra kellett telepíteni, és a problémám az hogy semmilyen scriptet meg semmlyien mentést bemásolom a fájlokat és nem történik semmi, pedig ugyanazt csinálom ami le van írva meg ami az XP-n jó volt. A kérdés az hogy mit kéne feltelepíteni, átírni vagy valami a mentés berakásával és srciptekkel. Esetleg ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
jólogó btw! <#eljen>#eljen>
nekem a 1.0.4-es patch elcsszte a játékomat.
azt bírja h telepítsem újra
újratelepíteni viszont nem akarom
mit tegyek?
http://sunclan.sokoldal.hu GTA IV,CS 1.6,TrackMania United Forever,ETS
Akkor így jártam, remélem megérkezik a termék, mert ha nem akkor szépen bemutatkozott a zavvi.com nekem, de lehet nem is õk, hanem a Magyar Posta... :S
Na jó nem vészmadárkodom, befejeztem.
GET OVER HERE!
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
púúúúú
(tök jó, a navigáció még ki is írja, hogy kifelé mész Sutherlandból)
Milyen gépen van ilyen grafika?
UPC alaplap, HBO videókártya... <#vigyor1>#vigyor1>
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Nekem van egy fura problémám amit nem tudom hogy kéne megoldani.
Az van hogy EFLC-ben a TLaD-n zajos a kép,(szemcsés) ellenben a TBoGT-al amiben semmi baj nincs.
Kérlek segítsetek.