Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
mert a raktárig követem ott vártam rá 3x vagy 4x vagy 10 percet és ül az autoba és nem történik semmi
köszi a segitséget
nem buzival kell menni, a buzi testõre vagy és erre alapoz
NAgyon tetszik a lost and the damned de mennyi a játékideje?
A másik kérdés h a balled gay tony-ban egy buzival kell lenni vagy neki kell dolgozni?És ott mi a fõ sztori szál és mire épít rá a kieg?(úgy ahogy a másik a motoros bandázásra).
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Amúgy máskor télleg ne lõjj le játékban poénokat, nem jó szokás.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Remek GTA rész volt ez is... és végre nem az autókról szólt... kb alig autóztam benne... csak ha muszáj volt, vagy taxiznom kellett😄 Állandóan chopperre pattantam, üvöltött a rock n roll plusz a mélynyomóm😄
Szerencsétlen Johnny fiú... nagyon rá járt a rúd a végére:/
Amúgy... azt nem értem... ezt a Ray-t miért nem ölte meg Johhny? Meg sem fontolta...
Vagy róla majd Niko gondoskodik a fõ storyline-ban?
Lehet tényleg végig kéne vinnem azt is😄
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Az eflc-ben van elsimítás?
<#papakacsint>#papakacsint>
Na és még a Ptach-t sem engedi feltenni valamiért :/
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Most tettem fel a DD 10.04-et.
Akkor kezdhetem elûrõl.. -.-
Vagy nem kell?
Beállítások minimumon ,akkor is ilyen.
Na nézem magát a Drivert hoyg jó-e lett.
Ha nemjó,akkor mégleszedem az 10.04-es CCC-t is.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
(A lag egy g-vel íródik😊 Az más tészta, hogy hálózati asszinkront jelent az informatikában, tehát offline nem lag-olhat semmi, max akadozhat😊)
[merlinw.org]
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Úgy néz ki hogy lagg mentes,de a kép az ilyen .

Sziasztok.
Régen,mikor kijött szar kártyám volt,feltettem iszonyatosan akadt,és nem volt út,ház stb ,csak lámpaoszlopok.
De azt megoldottam valami kis programmal,mert itt a fiúk segítettek.
De most van egy 5770-em,és ki szeretném próbálni ezzel is.
De lehet hogy megint lesz olyan "nincs út,ház stb " dolog.
szaggat ?
amúgy elég csak az utolsó patchet felrakni.
banner alatt megtalálod.
\"Erről van szó!\"
A segítségeteket kérném.
Feltettem az alapjátékot,és nem tudom mit tegyek fel hogy gond nélkül mennyen.
Aztán ha beválik,akkor megveszem. Olyasmire gondolok hogy patch, vagy valami más javítás,és hogy milyenek vannak belõle,és hogy sorba az elsõ patchtõl kezdve fel-e kell tenni mindent.
Köszi szépen ha valaki segít.
Ha igen hol lehet letölteni, nem találom sehol a gombot! 😄
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)