Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

komoly elég egy live-os játék, hogy lehessen a többivel is multizni?:o

tomo05
akkor elég ha csak ezt a 6osat felteszem?vagy sorba rakjam?

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

n3whous3
hát jóhogy a legújabbat, abban volt mindenféle optimalizálás

púúúúú

n3whous3
mi a hibaüzenet?

amúgy lehet, hogy verzió probléma, az újabb patcheknél még nem mûködik egy régi spark

púúúúú

tomo05
Hali!Holnap teszem fel a gémet és azt akarom kérdezni hogy melyik patch-et tegyem fel??Haverom csak a 4eset tette fel és azt mondta, hogy mûködik rendesen.
Köszi a választ!!!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Az miért van hogy leszedem a sparkIV-ot de nem iditja el valami hibaüzenetet ir ki!!
n3whous3
én nem mondtam egy szóval sem, hogy nem töltöttem le ezt-azt. Csak azt, hogy itt szinte mindenkinek eredeti van, aki tolja online és elég sokan vagyunk, mint a listából látszik. És a topik hozzászólás nagy része "belõlünk" áll. Azért, mert bántja a szemed, hogy itt vagyunk sokan, akiknek eredeti van, még nem kéne olyanokat bepofázni, hogy

"csak õ fúdevagány hogy van egy azaz 1 eredeti játéka amit ráadásul anyu vett neki és most arra veri minden nap,ez az egy öröme van hogy"

itt kurvára senki nem azért mondja, hogy eredetink van, hogy ezzel dicsekedni akarjunk, hanem azért, hogy felfogják a többiek, hogy nem tudunk warezos problémákban segíteni. Menj esetleg picsogni konzol topikokba és meglátod hogy elküldenem a vérvörös francba, ha warezpistázol. Ott mindenki ilyen, mi még ahhoz képest normálisan válaszolunk (elõször), hogy fáradjon át a delikvens warez topikba.....

púúúúú

tomo05
jólvan elég a vitából!ezt máshol intézzétek légyszi!

Firerock
én nem ilyen stílusba beszéltem hozzád te ostoba!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
nem kell kamuzni,amúgyse érdekel senkit hogy mennyi és milyen játékod van,szóval abba leheth agyni a nagyképû dumát
majd akkor járhat az arcod hogyha még életedben nem tölöttél le egy játékot,filmet stb-t

n3whous3
engem te ne puszilgass te buzifejû

púúúúú

n3whous3
te laceenak válaszoltál, aki vlalát osztotta, tehát rá értetted az egészet

amúgy meg saját pénzbõl vettem, amit munkából kerestem, te meg sejtésem szerint egy kicsit távol állsz ettõl a léttõl.

púúúúú

Firerock
Egy rossz szót nem szóltam felé
a te ostoba hozzászólásodra(#46502) válaszoltam pubi

Firerock
1.Normális Ember nem cigányozik látatlanba
2.Semmit sem tudsz rólam úgyhogy maradj csendbe
3.Nem érdekelnek a szánalmas önreklámjaid
4.Puszi!

n3whous3
amúgy meg esetleg nézd már meg hány éves lala te igénytelen, aztán találj ki frappáns visszapofázásokat

púúúúú

n3whous3
te meg azzal dicsekedsz, hogy akkora cigány vagy, hogy kamu seriallal tudod tolni

púúúúú

Firerock
de
csak õ fúdevagány hogy van egy azaz 1 eredeti játéka amit ráadásul anyu vett neki és most arra veri minden nap,ez az egy öröme van hogy

tomo05
Hali!Holnap teszem fel a gémet és azt akarom kérdezni hogy melyik patch-et tegyem fel??Haverom csak a 4eset tette fel és azt mondta hogy müxik rendesen.

SiteDisagner
Sziasztok! Végigjátszottam a játékot, aztán már egyéb elfoglaltságokat keresek, szóval olvastam, hogy van ez a Native Trainer, próbáltam úgy csinálni ahogy írtátok, de hibaüzenettel kidob. 1.0.0.4 a verzioszamom és az 5.7-es native-val probalkoztam, de nem sikerult. Természetesen a fõkönyvtárba helyeztem az .asi fájlokat és bemásoltam az asiloadert is, minden exe rendszergazdaként indulna, de mégse semmi:S a segítséget elõre is köszi!

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Lacee86
Nem azért, de nem arról volt szó, h elég egy másik LIVE-os játék kódja is a multihoz, vagy ez már nem így van?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Piloss
<#nevetes1>

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Nem, ez így van, a multihoz kell az eredeti. Ennyit meg lazán megér a szórakozás. (mondom én, akinek eredeti játéka van, csak az internet nincs bekötve, azért nem multizik - remélem, nem volt túl átlátszó a kifogásom.)

<#hehe>

n3whous3
Ha nem vetted volna észre, legtöbbünk aktív a liveon is + mondtuk is, hogy menjenek innen a warez pisták rinyálni. Aki ebben a topikban akítv, annak 90%, hogy eredetije van.

púúúúú

Lacee86
"Itt mindenki eredetivel játszik." -> Ez a mondat kb. annyira igaz, mint hogy egyetlen pap sem él szexuális életet. <#hehe>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

n3whous3
<#gonosz1>

púúúúú

Falkon
<#hehe><#eplus2>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Nem kéne egyébként 3-szor beírni majd válaszolnak.
2 megoldásod van:1.Megveszed a játékot
2.Warez Topic.
Itt mindenki eredetivel játszik

MerlinW
Metéld körbe magad.

[merlinw.org]

Sziasztok.
Tegnap megszereztem a gta 4-et,de amikor játszok és például nekimegyek a kocsival egy másik kocsinak, a kép elkezd rázkódni.
Mit csináljak?
Nem tudom, de felesleges. A lényeg a kocsiban megvan, takarítani meg úgyse tudnak. 😊

Sziasztok.
Tegnap megszereztem a gta 4-et,de amikor játszok és például nekimegyek valaminek a kocsival a kép elkezd rázkódni.
Mit csináljak?
MerlinW
Kérdezd meg a warez topikban

[merlinw.org]

n3whous3
elvileg ugyanúgy lehet belepakolni újakat. Gondolom arra gondolsz, az alap kocsik ugyanúgy benne vannak C:

púúúúú

HEMAXXI
csáó a kocsik jók a gta 4 episode from liberty cityhez? mármint a gta 4 sima kocsijai

TDU NICK:anudis0000[hun]

Poén, humor-vagy talán nem tudod mi az?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Fönix19
Játékba,GTA4-vagy talán nem tudod mi az?

REPS0L
😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

n3whous3
hát ha anyukád megengedi, vigyed

púúúúú

Fönix19
Sziasztok.
A K****t-fel lehet vinni a Lakásomba?

Sziasztok.
Tegnap megszereztem a játékot,de amikor például:ütközök,és a kép elkezd rázkódni és nem hagyja abba.
Mit tudok ez ellen csinálni?
Yusuf egy igazi cigányXD Jaja ahogy mondtad... mindent ellop... és ami kegyetlen... mindent aranyba önt😄 De rohadt nagy arc... õ volt a legszimpibb mellékszereplõ... aztán persze Tauni😄

Amúgy most vittem végig... fantasztikus volt ez a 2 kieg😊 Lassan végig kéne vinnem az alap 4et is😄

Amúgy a legjobb az egészben, hogy ugye összekapcsolódik a 3 történet... mind3 fõhõs egymás ellen dolgozik... de mégsem tudod utálni egyiket sem, mert mindhárom pozitív antihõs😄

Ezek a Kibbutzok már csak ilyenek. Tipikus norbiápdét család.
A kiegben is vannak durva jellemek:
A motorosban ott van Ashle,az enyhén szétcsúszott exbarátnõ (én bírtam), Stubbs és inasa (no comment), a Tonyban az elõbb említett Mori, Margot (szintén exbarátnõ), vagy például a megszállott Yusuf, aki bármit megvehetne, de inkább mindent ellop, mert az nagyobb poén...

GTAIV- ben nem gondoltam volna, hogy lesz a Brucie-nál irritálóbb ember...
Hát most rá kellett jönnöm, hogy a tesója 2x is túltesz rajta😄

Falkon
Na sikerült elindítani! Végreeeeee 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

n3whous3
<#wow3>

púúúúú

n3whous3
<#wow3>

púúúúú

MerlinW
Az viszont már tuti hogy nem a javítás hibája. Itt szinte mindenki 1.06-al játszik.

Valami el lett keffentve. Telepítsd újra.

[merlinw.org]

Falkon
De el se indul!

MerlinW
Nyomd meg a beállításokban az "recommended" gombot, fogadd el, indítsd újra a játékot, majd úgy növeld a grafikai beállításokat, hogy zöld maradjon a memóriaszámláló.

[merlinw.org]