Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
amúgy lehet, hogy verzió probléma, az újabb patcheknél még nem mûködik egy régi spark
púúúúú
Köszi a választ!!!
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
"csak õ fúdevagány hogy van egy azaz 1 eredeti játéka amit ráadásul anyu vett neki és most arra veri minden nap,ez az egy öröme van hogy"
itt kurvára senki nem azért mondja, hogy eredetink van, hogy ezzel dicsekedni akarjunk, hanem azért, hogy felfogják a többiek, hogy nem tudunk warezos problémákban segíteni. Menj esetleg picsogni konzol topikokba és meglátod hogy elküldenem a vérvörös francba, ha warezpistázol. Ott mindenki ilyen, mi még ahhoz képest normálisan válaszolunk (elõször), hogy fáradjon át a delikvens warez topikba.....
púúúúú
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
majd akkor járhat az arcod hogyha még életedben nem tölöttél le egy játékot,filmet stb-t
amúgy meg saját pénzbõl vettem, amit munkából kerestem, te meg sejtésem szerint egy kicsit távol állsz ettõl a léttõl.
púúúúú
a te ostoba hozzászólásodra(#46502) válaszoltam pubi
2.Semmit sem tudsz rólam úgyhogy maradj csendbe
3.Nem érdekelnek a szánalmas önreklámjaid
4.Puszi!
púúúúú
csak õ fúdevagány hogy van egy azaz 1 eredeti játéka amit ráadásul anyu vett neki és most arra veri minden nap,ez az egy öröme van hogy
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
púúúúú
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
2 megoldásod van:1.Megveszed a játékot
2.Warez Topic.
Itt mindenki eredetivel játszik
Tegnap megszereztem a gta 4-et,de amikor játszok és például nekimegyek a kocsival egy másik kocsinak, a kép elkezd rázkódni.
Mit csináljak?
Tegnap megszereztem a gta 4-et,de amikor játszok és például nekimegyek valaminek a kocsival a kép elkezd rázkódni.
Mit csináljak?
púúúúú
TDU NICK:anudis0000[hun]
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Tegnap megszereztem a játékot,de amikor például:ütközök,és a kép elkezd rázkódni és nem hagyja abba.
Mit tudok ez ellen csinálni?
Amúgy most vittem végig... fantasztikus volt ez a 2 kieg😊 Lassan végig kéne vinnem az alap 4et is😄
Amúgy a legjobb az egészben, hogy ugye összekapcsolódik a 3 történet... mind3 fõhõs egymás ellen dolgozik... de mégsem tudod utálni egyiket sem, mert mindhárom pozitív antihõs😄
A kiegben is vannak durva jellemek:
A motorosban ott van Ashle,az enyhén szétcsúszott exbarátnõ (én bírtam), Stubbs és inasa (no comment), a Tonyban az elõbb említett Mori, Margot (szintén exbarátnõ), vagy például a megszállott Yusuf, aki bármit megvehetne, de inkább mindent ellop, mert az nagyobb poén...
Hát most rá kellett jönnöm, hogy a tesója 2x is túltesz rajta😄
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Valami el lett keffentve. Telepítsd újra.
[merlinw.org]