Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Lenne egy kérdésem.Ha felteszem a GTA IV-re a legújabb patch-t,akkor benne lesznek azok az új cuccok,amik az Episodes from Liberty City-be<#kerdes>#kerdes>
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Amúgy olyan érdekes, ugye a legfapadosabb rész az a legelsõ, felülnézetes GTA, de ott mégis 1 pisztoly lövéstõl már ki is feküdtünk. Ezt tetúzte még, hogy ott célozni rémálom volt, míg mindenki célirányosan lõtt felénk.
Na, abban volt kihívás, 3D-s GTA-k hozzá képest már kutaf@szok nehézségre. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Alapjáraton... offline profilt akar csinálni nem?
Akkor... valszeg nem eredeti a játékat...
akkor...ne itt keresse a segítséget
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ezek után mit foglalkozzunk vele? segítsd neki akkor te ne csak a szentbeszédet nyomasd
\"Erről van szó!\"
Bementem a Hercules klubba... elkezdtem táncolni egy lánnyal és utána jött egy ilyen csoportos gombnyomogatós táncjelenet... azt a sok ratyit, ahogy rázta mögöttemXDXDXD
Mi az Istenért frissítette magát ez a gyökér, ha saját magát b*szta el?
pofonegyszerû logika az egész.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
énis másfél hétig nyomtam egyfolytában, ki se kapcsoltam a gépet addig, te is tedd ezt megéri jó game
\"Erről van szó!\"
\"Erről van szó!\"