Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Azok nem lesznek benne, viszont kapsz teljesen új árnyékolás rendszert, textura és memória tuningot és egy pár új grafikai beállítást.

[merlinw.org]

Falkon
Eddig is így frissített és mindig jó volt. Most nem tudom mi lelete ezt a ................ !

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

tommygear
érdekes nekem jó és persze mindenkinek 😊
Falkon
Milyen balfasz? Gyökér le legyél már! Beléptem a játékba ott kérdezte hagyom e frissíteni , hagytam azóta is szar!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

tommygear
attól mert te balfasz vagy másnak lehet h jó lesz
tommygear
miért lennének?
ilyne hülyeséget már megint...
Falkon
Ne rakd fel. Amióta felraktam elb*szta az egész játékomat.

Barrett 50 Cal
Hello!
Lenne egy kérdésem.Ha felteszem a GTA IV-re a legújabb patch-t,akkor benne lesznek azok az új cuccok,amik az Episodes from Liberty City-be<#kerdes>

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

És hogy én ennek mennyire örülök, hogy egy jó 10 perces küldetést nem kell újrakezdeni 3x😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

MerlinW
A melegbárban kell 2-3x megtáncoltatni az egyetlen lányt hiba nélkül.

[merlinw.org]

tommygear
de ezt a csoportos táncot hogy kell elõhozni? megakarok csinálni egy achit amihez kéne, de nekem sose adja be... várni kell vagy mi? nekem mindig csak 1 emberrel lehet táncolni
fery02
Köszi a válaszokat a nehézséget illetõen! Örülök neki, mert pl GTA IV-ben szükség van azért valamilyen szintû ügyességre, hogy fõküldetések közben meghalljunk, (fõleg ha rendõri körözésünk sincs).

Amúgy olyan érdekes, ugye a legfapadosabb rész az a legelsõ, felülnézetes GTA, de ott mégis 1 pisztoly lövéstõl már ki is feküdtünk. Ezt tetúzte még, hogy ott célozni rémálom volt, míg mindenki célirányosan lõtt felénk.

Na, abban volt kihívás, 3D-s GTA-k hozzá képest már kutaf@szok nehézségre. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

MerlinW
Vannak nehezebb a küldetések, viszont több a checkpoint, már küldetések közben is vannak, nem csak az elejükön.

[merlinw.org]

MerlinW
A játék kézikönyvében (steam esetében digitális) le van írva, hogy mit kell csinálnod Live-al. Ott van a FAQ is a fejlécben. Ha pedig nem eredeti a játék, irány a warez topik😊

[merlinw.org]

Én san andreasban a stuntplane-t imádtam... mással nem is közlekedtem😄

Jajjbazdmeg
Alapjáraton... offline profilt akar csinálni nem?
Akkor... valszeg nem eredeti a játékat...
akkor...ne itt keresse a segítséget

bakvarnyu
Én bírtam a San andreast, csomó eszement dolog volt benne amin lehetett röhögni (pl poroltó, rakéta stb), remélem ebbe is lesz,1 hét múlva végre kipróbálhatom.

tommygear
mit értessz kihívás alatt? nehezebbek e a küldik? nehezebbek, de ezek se megoldhatatlanok, de nagyobb a kihívás mint a 4ben volt sztem
fery02
Vannak már itt, akik végig játszották a DLC-ket. Azokban van-e már kihívás egyjátékos kampányt illetõen?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Nem tudom a FAQ minek van ott felül? Senki nem látja?

DeerHunter01
<#eljen><#eljen>

\"Erről van szó!\"

Én se akadtam el hogy elmondjam profilt csináltam!!!
DeerHunter01
Azért a profilkészítésnél nem akadtam el.<#idiota>

\"Erről van szó!\"

tommygear
segítettünk neki, de nem ért belõle
ezek után mit foglalkozzunk vele? segítsd neki akkor te ne csak a szentbeszédet nyomasd
Nembaj,azért vagyunk hogy segítsünk egymásnak,nem lehurrogni kell a másikat.Te is béna voltál az elején nem?

DeerHunter01
Istenem....ha valaki már ott elakad hogy csináljon magának egy profilt akkor mirõl beszélünk ?

\"Erről van szó!\"

Hagyd a fenébe ,nem érdemes itt veszõdni velük.Normális segítséget úgyse kapsz itt.Szerintem keress másik fórumot ahol értelmesebb emberek vannak.Itt csak a fikázás megy állandóan,meg aki nem profi azt leugatják folyamatosan a bunkók.Errõl ennyit! Téged is lehordtak látom...

Ez kegyetlenXD
Bementem a Hercules klubba... elkezdtem táncolni egy lánnyal és utána jött egy ilyen csoportos gombnyomogatós táncjelenet... azt a sok ratyit, ahogy rázta mögöttemXDXDXD

Falkon
Ezt nem értem! Felraktam az 1.0.4.0-s patch-et, elõjön a Social nagyba beírom az e-mail-t , jelszót , le okézom, tölt és nem történik semmi ! Elõjön újra az a szar social.

Mi az Istenért frissítette magát ez a gyökér, ha saját magát b*szta el?

köszi tommy gear ha nem lesz más akkor azt csinálom de majd megkérdezek valakit ismeröst vagy nemtom hátha valaki játszott vele mert itt nem nagyon segitenek azért köszi!!
tommygear
akkor viszont fogyatékos vagy nemtudok mást mondani
bertino
nem szar, csak nem nõttél fel hozzá eléggé.
pofonegyszerû logika az egész.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ha a játékkal foglalkoznál akkor olvasnád mi a problémám te nagyon okos gyerek, ezen már rég tul vagyok amit javasoltál, nem találtam a problémámra megoldást azért irtam ide, de nem tudtam hogy ez egy vetélkedö

tommygear
hát ja :S
énis másfél hétig nyomtam egyfolytában, ki se kapcsoltam a gépet addig, te is tedd ezt megéri jó game
De ez igy nagyon szar hogy alapbol neml ehet menteni a játékba !!!
tommygear
akkor mutass képet róla vagy vmi
Basszus sajnálom hogy nem értem csak most kezdtem vele játszani.Addig ejutok hogy rámegyek a Create New Profil-re és ott megadtam mindent el is fogadom meg beirom a cimem meg monden de utánna valami Xbox-os hülyeséget ad be!!!!
tommygear
töröld le a játékot, komolyan ha már itt elakadsz akkor mit akarsz?
DeerHunter01
a játékban nincs amúgy mentési lehetõség , egyhuzamba kell végigvinned, énis 1 héten át ki se kapcsoltam a gépet csak gta-ztam egybõl mikor hazajöttem

\"Erről van szó!\"

Huu gyerekek nekem ez igy magas letudná valaki lépésröl lépésre irni utánna nemzaklatlak titeket tovább!!!!
DeerHunter01
Create New Profil...adja magát.

\"Erről van szó!\"

bertino
fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bocsi ha idegesitelek ezzel de bemegy az ágyam hoz bejön a mentés és ez a Live valami hülyeség kiirja hogy Create New Profil meg Use Exiting Live Profil itt melyikre mennyek gondolom az elsö hogy ott lehet regisztrálni ???? Mert rámegyek a másodikra ott meg valami cd Key kell neki????
Beállni mögé. Jön a videó.

tommygear
de sztem a warez miatt nem megy tovább neked, mert ezt még a hülye is megtudja csinálni
tommygear
hát ezt nem fogod hetekig, ez rövidebb de tartalmas nem mint a san andreas a 150 unalmas és idegesítõ küldetéseivel
tommygear
van 1000+1 végigjátszás az interneten beírod keresõbe a küldetés nevét és megnézed, nekünk is ugyanannyi idõ lenne megnézni mint neked
DeerHunter01
csinálsz egy offline profilt ha nem multizol, ha meg igen akkor egy onlinet .

\"Erről van szó!\"

de kell ez a live valami be kell regisztrálni vagy csak simán oda mek??
DeerHunter01
házadban az ágyhoz odamész és ott.

\"Erről van szó!\"