54919
-
n3whous3 #48264 nem ez a hiba, ami nálam volt
amúgy a 9.1-es ati amivel játszottam gta-t, csak az volt bugmentes. -
newc22 #48263 Akkor melyik drivernél van az a hiba?! Mert nálam néha eltűnnek a textúrák de rövid időn belül visszajönnek! Egy ATI videokarim van köszi a helpet! -
Sponnyabob #48262 Lehet hogy már volt de azért megmutatom: egyik küldi közekén egy szemét halomban találtam egy nagy lila műf@szt.
http://kephost.hu/share-077C_4C5836DD.html
Nem igazán tudtam eldönteni mi ez úgyhogy gondolom ez az aminek látszik.
-
#48261 csak letöltöd és futtatod,fél óra alatt megvan,és nem kell semmit buherálnod vele és emellett még számos előnye is van az SP2-nek -
Knabb #48260 Nem nem, legál, tiszta mint a hó, csak éppenséggel nem az enyém a gép és nemigen repesnének tőle ha én elkezdenék rajta kontárkodni az OSel vágesz? -
SL #48259 és ha dvd-ről a setup.exe-vel telepítenéd? -
Ledezma #48258 igen van Service pack 3 , akár melyikre kattintok nem csinál semmit nem hoz be semmit.. -
SL #48257 XP Service Pack 3-ad van? Valamelyik gombra reagál? -
Ledezma #48256
csá ! megvettem a játékot és ezt írja ki akármelyikre megyek nem hoz be semmit valaki tudna nekem segíteni hogy mivan vele ? -
Jossua #48255 megvan köszi ! -
#48254 Ha van 3-4GB memóriád, 3Ghz vagy afeletti 2 magos, esetleg 2,6Ghz vagy afeletti 4 magos procid, és még úgy is előjön a hiba, akkor a Windows van összegányolva, vagy terhelve. Játék előtt minden futó alkalmazást bezárunk.
Ha nincs a fentieknek megfelelő géped, akkor együtt kell élned a hibákkal, esetleg csökkenteni a grafikus beállításokat, felbontást.
Csak összehasonlításképpen:
Nálam a lent írt masinával 1.0.7-es javítással, 10.7-es driverrel, 1680x1050, magas beállítások mellett mondhatni stabil 30-40fps-al fut a játék, extura problémák nélkül, W7x64-en. -
#48253 FAQ-ban minden le van írva. -
Jossua #48252 kicsit felvilágositasz ?:) hol ez a file ?? lehet javitani az állitáson az fps-en is ? -
donoki #48251 melyik az a driver? -
n3whous3 #48250 :S :D
melyik fajta textúrahiba? Tudsz adni képet, amin ez látszik? Meg milyen vga pontosan? Gondolom mondjuk nvidia, mert atiból nem voltak ezek a nem megszokott méretű memória modulos kártyák :D
atiból még tudnék segíteni egy bizonyos textúra gond esetén, mert arra van egy konkrét driver verzió amin egy konkrét hiba nem jön elő -
ratgab #48249 NEm nyert 768 mb-s videókártya, és a textúrahiba még mindig tart XD -
n3whous3 #48248 ebbe lehet írni pár olyan parancsot, amit még lefuttat gta iv az indításkor és be tudsz kézzel ezt-azt állítani
egy nagy részét nem is lehet már játékon belül
nézd meg a readme.txt-t a játék mappában, ott egy lista, hogy mi mire van -
Jossua #48247 Srácok mi ez a ,,Commandline,, file amit te igy modositgatok vagy mi ?Miért jó ez?
-
n3whous3 #48246 igen
512 megás videokártya -
#48245 textúra problémára cacheboosteren kívűl van más megoldás? -
#48244 kifagyos hiba már mindegy mer felakartam rakni a patch 1.0.7.0t de elrontotta és már el se indult hibát ir ki a legelején -
#48243 olyan gondom van, hogy raktam be kocsikat és valamelyiktől kifagy(hat) mer kifagy smp60 vagy smpa60 nem is tudom pontosan melyik hibával. van valami progi amivel kitudnám deríteni mi vagy melyik autó a hiba forrása?
másik: hogy lehet kinyitni a kocsi ajtaját csomagtartóját motorháztetejét, indexelni... ?
válaszotokat előre is köszönöm -
BIZ0906 #48242 Semmi gond. -
#48241 ja ezt elolvastam megcsináltam csak elfelejtettem átjelentkezni az volt a baj bocsi -
BIZ0906 #48240 FAQ
"Hol találom a mentéseket?
Az offline mentéseket a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games mappában találod.
Ahhoz, hogy bejelentkezés nélkül is tudj menteni, egy offline profilt kell létrehoznod, ehhez nyomd meg a Home billentyűt játék közben.
Ha újratelepítetted a Windowst, és a korábbi mentéseidet szeretnéd használni, vissza kell másolnod a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games és
C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive mappákat (a rejtett fájlokat láthatóvá kell tenni), majd játék előtt kiválasztani a korábbi profilodat (Home billentyű).
Részletesebb leírást itt találsz."
Használd már a szemed!!!
Kezd el a játékot és ha valami gebasz van a gépel akkor a leírtakat kell kimenteni és ugyan oda vissza másolni! -
#48239 azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan kell berakni mentést mert nem sikerült a dokumentum..gtaiv\savegames
légyszi ne azt irogassátok hogy olvasd el a faq mer az nem sokat segített e térben. offline profilom van de soha nem játszottam még vele úgy hogy küldetésre mentem volna. előre is köszi -
newc22 #48238 Köszönöm! -
#48237 Nálam ezek vannak:
-norestrictions
-nomemrestrict
-forcehighqualitymirrors
-notimefix
-noprecache
-reflectionresolution 2048
-noswapdelay
-dx10
-novblank
-renderquality 4
-fullspecaudio
-
#48236 Ennyi elég (nálam legalábbis):
-norestriction
-nomemrestrict
-availablevidmem "4.5"
-percentvidmem "100"
-fullspecaudio
-reflectionresolution 2048 -
newc22 #48235 Akkor csak a better city textures van fent? Meg gondolom nálad is egy commandline, hogy jobban fusson..... -
#48234 nv gtx260, és 1.0.7.0- es patch. -
newc22 #48233 Egy 4 magos Phenom X4 925, 2 giga Ram és 1 gigás 5750es Atim van!
Továbbá még a Better City Textures Modot 1.7es patchet használok!
A Commandline így néz ki:
-norestrictions
-novblank
-nomemrestrict
-availablevidmem 100
-forcehighqualitymirrors
-notimefix
-noprecache
-reflectionresolution 2048
-shadowresolution 2048
-fullspecaudio
-noswapdelay
-dx10
Utánna néztem,de konkrétan nem derült ki miket is tettél fel. Amúgy Maxtreme 0,81 ENB, Enviroment 5 fent van neked?! Mert nálam nem ilyen szép a grafkó pedig minden fel van húzva és néha pixel hibás is villog vagy csak egyszerűen eltűnik pár textúra. Köszi a nagy segítséget kipróbálom a lenti beállításokkal....
-
#48232 Milyen procid, mennyi RAM-od és milyen VGA-d van mennyi memóriával?
Maxtreme a memóriából ítélve Nvidia-t és minimum 1.0.6-os javítást használ.:) -
newc22 #48231 Köszi utánna nézek! :) Amúgy milyen videokártyád van Ati vagy Nvidia?! És melyik patch van fent nálad?! -
#48230 Már párszor kitárgyaltuk, olvass vissza...
-
#48229 1. WAREZ topik... WAREEEEZ topik
2. Patch-elni lehet a warezt is. Javítások nélkül ez a játék egy zsák szemét. Minimum az 1.0.6-ot tedd fel.
3.Trainer a Google első találata. Csak be kell írnod hogy gta 4 native trainer -
newc22 #48228 Ja és milyen grafikai beállításokat használsz azt is írd le légyszi! Millió thxxxxxxxxxxx! -
newc22 #48227 Az miért van hogy néha eltünik az út vagy egyes ajtók nem jelennek meg a hiba csak pár pillanatig van aztán visszajön minden erre nincs valami bugfix program?! 1.7 es patch van fent! MAXTREME milyen modok vannak nálad fent mert piszok szép a grafika! Előre is köszi az infókat! -
coolcar #48226 Valaki mondja meg, hogy lehet használni a Cache Booster-t? -
#48225 Ismét 1-2 kép tőlem a topik színesítésének érdekében :)