Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Erről van szó!\"
vagy a reklámba is ha megtudtuk volna venni a szamurájkardot...kár hogy ezeket kihagyták
\"Erről van szó!\"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
(tényleg, ha odaviszek egy autót, felrobbantom, elmegyek, és visszajövök, megjavítják? Kisebb horpadásokat javítanak, de tûzkárra is vonatkozik a "garancia"? Ezt ki kell próbálnom.)
púúúúú
Érdemes megnézni, hogy miket hirdet az interneten, és ebbõl mi van a telephelyén.
A múltkor véletlenül behajtottam a telephelyre egy égõ autóval, és lenulláztam szerencsétlen kolléga vállalkozását, de úgy tûnik, jó biztosítója van: húsz perc múlva minden autó új volt a telepen.
A városban, hirdetéseken érdemes a telefonszámokat nézni, pl. a ZiT! nagyon hasznos. 😊
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Alderney City-ben van az AUTO Eroticar-nevü Autó szalon.Ott lehet venni kocsikat?Mer az interneten vannak autok de a TELEFONSZAM nem jó.Vagy mit kell csinalni:?
TDU NICK:anudis0000[hun]
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Ezt én csomagoltam össze , próbáljátok meg!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
púúúúú
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ez a native trainer hogy mûködik?
púúúúú
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
púúúúú