Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeerHunter01
igen, de egy poénnak jó lett volna 😄
a szamurájkard is

\"Erről van szó!\"

tommygear
úgyis mindig más kocsival mész meg otthagyod a picsába ha látsz egy jobbat vagy ha szétlövik, nem nfs ez HALÓ
DeerHunter01
azért pl. a Gay Tonyban Lopez nem volt szerintem rászorulva hogy autókat lopjon(tudom,ez a játék lényege), de egy két egyedi autót jó lett volna VENNI

\"Erről van szó!\"

tommygear
de a grand theft auto-hoz(autólopás) hogy jön a kocsi vásárlás?
DeerHunter01
pedig mekkora lett volna venni egy jó kis egyedi sportkocsit a netrõl 😄
vagy a reklámba is ha megtudtuk volna venni a szamurájkardot...kár hogy ezeket kihagyták

\"Erről van szó!\"

Tûzkárra nem, de a Yellowstone vulkán kitörése esetén, vagy a Katrina visszatérésénél térítésmentesen kicserélik neked egy Infernus-ra. Persze csak ha a sárga parkolóhelyen állsz <#vigyor>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

tommygear
nem lehet csak rendelni tudsz az egyik haverodtól is kiviszi neked a helyszínre
n3whous3
<#sir>

púúúúú

Nem, nem lehet. Fel kell törni,odavinni a ház elé a sárga téglalapba, akkor elmenti, és ott lesz, bármikor mész is vissza, amíg el nem viszed.
(tényleg, ha odaviszek egy autót, felrobbantom, elmegyek, és visszajövök, megjavítják? Kisebb horpadásokat javítanak, de tûzkárra is vonatkozik a "garancia"? Ezt ki kell próbálnom.)

n3whous3
gay tonyban asszem már lehet, bár azt még nem kezdtem el, tlad-nél tartok C:

púúúúú

n3whous3
miért kell caps lockal írni bizonyos szavakat neked KUKORICA LONGHAUL? Amúgy nem unalmas minden hónapban új reget csinálnod? A stílusodból egybõl rájöttem, hogy te vagy az.

púúúúú

Brucie kereskedése.
Érdemes megnézni, hogy miket hirdet az interneten, és ebbõl mi van a telephelyén.
A múltkor véletlenül behajtottam a telephelyre egy égõ autóval, és lenulláztam szerencsétlen kolléga vállalkozását, de úgy tûnik, jó biztosítója van: húsz perc múlva minden autó új volt a telepen.

A városban, hirdetéseken érdemes a telefonszámokat nézni, pl. a ZiT! nagyon hasznos. 😊

Lord Myn
Nem lehet venni autókat (meg, ugye, minek is?). Az internetes számok közül az egyik jó lesz, de csak késõbb kell majd egy küldetéshez.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Fönix19
Sziasztok.!
Alderney City-ben van az AUTO Eroticar-nevü Autó szalon.Ott lehet venni kocsikat?Mer az interneten vannak autok de a TELEFONSZAM nem jó.Vagy mit kell csinalni:?

HEMAXXI
csáó az hogy lehet hogy a sparkIV miér nem müködik nem indul el win 7 alatt lehet hogy az episod from liberty city miat?

TDU NICK:anudis0000[hun]

Falkon
Nincs mit! <#wink>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

zsíííír, király köszi Falkon, amit te küldtél azzal nekem is megy 😊) Még1x köszi, huhúú

Falkon
Ennek örülök! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

én most próbálom, eddig kajáltam :d

n3whous3
rakj fel valamilyen patchet és az lesz.

púúúúú

SiteDisagner
Na! Amit Falkon berakott ugy tökéletes ahogy van. Amik voltak fajlok ömlesztve beledobtam a GTA4 fõmappába, nekem 1.0.0.4 a verziom. Annyi h a Launcher.exe-m ugy van beallitva h rendszergazdaként inditsa, nem tudom ez modosított e barmit is, de igy betöltötte a mentésemet is, nem fagyott ki elõtte. Egyelõre kezelni nem tudtam a numpaddal, de ahogy nyomogattam össze vissza valamiket bedobott, szoval tuti mukodik.

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

SiteDisagner
Nekem a scripthook fájlra rámenve kiirja

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

erre valaki? sehogyse lehet megnézni a játék verziószámát?

SiteDisagner
Megnézem, köszi!

Falkon
Na én ezeket raktam be!
Ezt én csomagoltam össze , próbáljátok meg!

Falkon
Kihagytam : ScriptHook.dll , trainer

lehet a verzió probléma a baj, hol tudom megnézni, hogy melyik verzióm van?

okés, most próbálgatok ezt-azt, meglátjuk mi lesz

SiteDisagner
donoki - vagy akárki más- ha sikerul megoldani ezt a problémát, kérlek írjátok már le. én is folyamatosan probalkozom meg utana olvasok de idaig nem mukodott:S

Scripthook nem volt bent? Most kiszedtem, de hibát írt ki az indításkor, de mégis elindult, de így se mûködik a tréner.. nemtom miért nem :o

hm, nekem is bent volt most, és kifagy miután betöltötte a mentésem :/

Falkon
Nekem bent volt : FileCheckFix, FileCheckFix.asi , dsound.dll , Trainer.asi , asilog

nekem filecheckfix nélkül kifagyott a játék, most megnézem azzal

Jajj basszátok meg de rohadt unalmas már ez a warez dolog...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

SiteDisagner
Nekem van asi loaderem is (ez a scripthook.dll vagy mi) plusz tainer fajlok és kifagy:S

filecheckfix? azt nem írja, azt hol találom?

óó az asilódör maradt le

Falkon
Kell hozzá még a FileCheckFIx meg az asiloader!

Ez a Native Trainer hogy mûködik? Most bemásoltam a trainer.asi+init és a scriphook.dll t a gta4 mappájába, és nem akar megnyílni a játékba F3-mal, valamit kihagytam/eltévesztettem volna?

Falkon
Most az nem volt kérdés ! 😄DDDD

n3whous3
lefekszel te vele anélkül is szívesen <#idiota><#idiota><#idiota>

púúúúú

n3whous3
a patchek mind kompatibilisek voltak eddig a mentésekkel, nem lesz gond

púúúúú

Lacee86
Te ki a francról beszélsz? Én nem céloztam senkire, csak emlékeztem, h régebben volt róla szó, h így is mûködik a multi... Amúgy nem kell senkinek sem tömjéneznie magát, mert mondjuk van eredeti játéka, mert biztos h amellett van 56 warez is, ezenkívül nem mindenki engedheti meg magának h 10E Ft-os játékokat vegyen. Mivel azonban van warez topik, a kifejezetten warezos kérdéseknek valóban ott a helye. Aki ide ír ilyen jellegû kérdést, vagy finoman át kell küldeni oda, vagy egyszerûen nem válaszolni neki. Amúgy meg ne mondja nekem senki, h ide kizárólag az ír akinek eredetije van, mert lefexem Kiszel Tündével 2x...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Ha felfrissítem a játékom újabb patchre, akkor elveszhet az elmentésem? És ha ilyen modokat rakok bele?
Ez a native trainer hogy mûködik?

és ha felrakom a 1.0.5.0-ás patch-et akkor van rá esély hogy jó lesz??
n3whous3
jah akkor az már más tészta, esetleg másold ki a hibaüzenetet amit ír, ha beírod googlebe, tuti lesz találat fórumokra, ahol ugyanilyen hibával írt valaki kérdést, hogy "mi lehet az"

púúúúú

Amugy én patchet se raktam fel és ugy se müködik a sparkIV!!
Nem tudom elég kicsire letömöriteni bocsi!!
tomo05
Köszönöm uram! 😊

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

n3whous3
elég az utolsót, nem szoktak soha olyat csinálni (max akkor kijelzik), hogy külön az új patch és minden megelõzõt fel kéne rakni. Ilyet utoljára rég láttam, de akkor is jelzik, hogy visszamenõleges patch (1.0-ról), vagy elõzõrõl (pl. 1.5). Asszem Boiling Point volt ilyen, de leginkább azért, mert kurva nagy patchek voltak 😄

púúúúú