Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez nem tudom mi...de kell hozzá formatálás? ... és ha nem akkor mi ez?
- az árnyékok nagyon megfektetik, vegyél vissza minõségbõl/számosságból és segíthet
- a reflekciókat sem érdemesmaxra rakni, ha lassú
- detail distance-ot nyugodtan lejjeb lehet húzni észre sem fogod venni a különbséget, de õ igen
- hdd-det defragmentáld le mondjuk perfectdisk-kel, smart replacement és agressive free space consolidation (meg elõtte egy offlien boot defrag)
- a nagy részletesség procaigényes is, vehicle density-t húzd le 50 alá
- új patch-csel gyorsabb amúgy is
NÁLAM van 55-60 FPS fullon, néha még így is leesik 45 alá. Akkor számold ki nálad mennyi lesz a konfigkülönbségbõl adódóan. 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"Erről van szó!\"
Megcsináltam mindent amit kell :regiztem,letöltöttem dolgokat.
De amikor a telefonba arra akarok menni hogy multiplayer akk azt írja:You cannot access multiplayer with
modified files.You must restore the original files in order access multiplayer.
Mit csináljak?A választ elõre is kössz<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
újra kell tennem a rendszert, de szeretném a gta mentéseit kimásolni majd vissza. milyen könyvtárakat kell kimásolni?
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
az eflc-ben be lehet állítani a kormány pedál szettet valahogyan mert nekem nem megy!! valami rémlik hogy a gta4-ben le kellet valamit tölteni hozzá hogy jó legyen vagy vmi ilyesmi...
segítsetek!!<#buck>#buck>
kösz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
annyi megjegyzésem van nekem ehhez, hogy szvsz a fadein/fadeout effektet oda ne rakd be, ahol közeli események történtek egymás után, tehát pl a klubos résznél.
púúúúú
GTA IV MAFIA DEBT
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
http://bf2s.com/player/swy/
http://bf2s.com/player/swy/
[merlinw.org]
púúúúú
mi ez a pangás ma?😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Amúgy erre az árnyék dologra: tök jó lenne, ha akkor is lenne legalálbb valami minimális árnyék, mikor föntrõl látjuk a várost (mert ilyenkor egyáltalán nincs semminek, max nekünk). Legalább a nagyobb épületek vethetnének valami árnyat (az se érdekel, ha nagyon ratyi minõségben, csak legyen valami). Mert így elég sivár a város pl helikopterezve (oké, a táj részletgazdagsága sokakat kárpótol azért gondolom).
De pl elég csak széthajtani a játékhoz kapott széthajthatós külsõ dobozt is (ami nekem azóta is kint díszeleg kihajtva az asztal sarkában), ránézni a városra és odaképzelni, hogy ha azok a bszomnagy felhõkarcolók árnyékot is vetnének, de pompásabbnak tûnne az összkép 😊).
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!