54919
-
#48465 meg a telefonos cheat kódok, -
#48464 esetleg a simple native trainer,abban van ilyen -
#48463 erre tényleg semmi??? szeretnék pár kocsit bármikor elérhető formában tudni.... -
The Title
The next GTA is likely to be called "Grand Theft Auto V" (or "Grand Theft Auto 5"). In the past, some titles have taken the form of Grand Theft Auto followed by the name of the setting (e.g. Grand Theft Auto: Vice City and Grand Theft Auto: San Andreas) but this is because Vice City and San Andreas formed a trilogy with GTA III, and both were essentially expansions of the GTA III story. Former CEO of Rockstar Games Terry Donovan admitted that this was the plan from the start: "It was really important for us to do this trilogy. A fictional New York in a contemporary setting, Miami in the '80s, and a '90s Cali - that was the trilogy. That was the plan from a long time ago," he told Game Informer.
There has been no indication that GTA IV will be the same, however. Rockstar's Dan Houser told the Official PlayStation Magazine in 2007 (about a year before GTA IV's release) that they'd yet to make up their minds, saying: "To be honest with you, we haven't yet figured out if this [GTA IV] is going to be leading onto another bunch of games or not. We are just focusing on this at the moment."
Estimated Release Date
Rockstar North has been busy with several projects in 2010. They made a large contribution to Red Dead Redemption, and they're also currently working on a new PS3 title called Agent. Since Agent has been announced and GTA V has not, one would assume that Agent is Rockstar's priority. We should get a clearer idea of when to expect GTA V once the release date for Agent is announced. GTA V should be released no later than 2012.
Platforms
It is likely that GTA V will be developed and released simultaneously for Xbox 360 and PlayStation 3. The PC version will arrive 7-8 months after the console release, as has been the case in the past.
(gtav.net) -
#48461 ez odáig oké, de egy gta nak sem volt a boritoja csak fekete, ráadásul ha megnézed Grand Theft Auto V egy az egyben a 4 irás csak a IV böl kivették photoshoppal az I-t és odatolták a V-t :D -
Extraneous #48460 Köszönöm a választ, akkor ezek szerint újra kell telepítenem. Elég lett volna ha elmondod ezt a legelején. -
#48459 nemtudja valaki hol találok olyan modot ami kicsit mássá szinesebbé teszi a térképet? -
#48458 pedig... -
#48457 a ballad of gay tony-hoz nem tud valaki működő car spawnert?? -
#48456 kamu... -
Csokis #48455 Swedish Online Retailer Lists Grand Theft Auto V! PC-re is! -
#48454 valahogy meg lehet oldani, hogy be lehessen kapcsolni az élsimítást?
enbseries nem rossz, de túl sokat tud :) -
#48453 99%ban azért, mert egy frissítéssel a rockstar lehetetlenné tette a warezolóknak, hogy tudják használni E betűvel a computert, ezáltal tovább haladva a történetben.
ha nagyon szeretnéd elhitetni velünk, hogy nem warezolsz, fogod és max ujrapakolod a game-t, ha a hiba továbbra is fennáll a hiba az ön készülékében van.
vagy máshol... -
Extraneous #48452 Nem barátom nem fáradok át a warez topicba, mert nagyon is eredeti a játékom! Gondoltam azért gta 4 topic, hogy ha valami problémám van, akkor utánakérdezhessek, hátha valaki tudja a megoldást.
Akkor felteszem mégegyszer a kérdést: Miért nem tudom használni a számítógépeket a játékban? A főküldiket kb 40%-ig vittem végig, és addig tudtam használni, most meg hiába nyomogatom az e billentyűt, semmit nem csinál.
Valaki légyszíves segítsen! Köszi -
#48451 Közbe kiderült, hogy a save-ban van vmi mod bibi :S Előlről kellett kezdenem a gémet :( Nem vészes végül is, nem csináltam túl sok mndnet. de akkor is picit idegesítő. Pont a save-ban beépült a mod? -
#48450 kössz ez jó -
#48449 Akkor ott vannak a gamecopyworld-ös cuccok
(Ezért jó a Steam:)) -
#48448 nem jó mert az eflc mappában nincs olyan amit felül lehetne írni -
#48447 Az alapjátéké szerintem ugyanúgy jó hozzá. Mondjuk miután megjelenés után rögtön jött a törés, mindig is volt hozzá. -
#48446 van már vmi értelmes no dvd launcher az episodes-hoz? -
#48445 Better City textures -
#48444 Helloka!
Az alap GTA4-rol lattam képeket a Screenshotok topikban és ott sokkal élesebbek voltak a színek. a srác azt írta hogy ~8GB-os textura pack van fent neki (kérdeztem tőle hogy mi a neve de eddig még nem válaszolt).
van nekem is egy Ultimate textura packom de az csak 4GB, esetleg nem tudjátok hogy mi lehet annak a neve amit ő használ?
köszike! -
#48443 Steam-es verzióm van. Sztem legújabbat tölti le v. auto frissítés van. -
donoki #48442 nekem is volt ilyen, azt hiszem a peccselés megoldta.. -
#48441 1. legujabb javítást telepítsd
2. törölj a főkönytárból minden asi, dsound.dll, scripthook, stb fájlt
3. töröld az alábbi registry bejegyzéseket:
[HKEY_CLASSES_ROOT\.wft]
[HKEY_CLASSES_ROOT\.wtd]
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.wft]
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.wtd]
Elvileg ezután el fog indulni. -
#48440 Uninstall és újra fel tettem a játékot és aakor is :(
-
kitt2000 #48439 SEGÍTSÉGET KÉRNÉK!
Meg kell keresni a rendőrségi adatbázisba a LYLE RIVAS címét de nem találja és hiba jelez és kilép!
Valaki tudna egy PC mentést linkelni!
Előre is köszönöm a segítséget! -
Morgolodo #48438 Ez nálam nagyon bejött, kössz. -
donoki #48437 msn betűtípusra jó, igen :D -
n3whous3 #48436 ja, biztos azért viccelődik vele a fél világ :) -
#48435 Comic Sans is -
n3whous3 #48434 tahoma egy teljesen korrekt betűtípus -
Jossua #48433 szevasztok valakimár kiprobálta azt a modot amivel tankolni lehet a kocsiba ?:) -
#48432 Nem értem mi a kiakadás ezen :D Ha vki Tahoma betűtkészletet használná, akkor is belinkelnéd ezt a képet sztem. -
n3whous3 #48431 -
#48430 Képregényeken nőttem fel.
FSpofon: aha értem -
Ironman2 #48429 Muszáj volt ezt? -
n3whous3 #48428 Te jó isten, neked comic sans a rendszer fontod? -
PunkZoli #48427 majd ha megtanulsz helyesen írni akkor leugathatod -
Ironman2 #48426 Muszály neked minden topikba beugatni?