Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert akárhány videót néztem soha nem láttam igazi emberárnyékot.
nem gyogyóm ez nekem hanem csak kíváncsi vagyok.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
púúúúú
Nekem már nincs benne ez az esti autólámpás árnyékvetülés! <#wow1>#wow1>Hová lett?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
púúúúú
amúgy ide is felmásznak egy idõ után
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
és igen,az általad összekoszoltat és a talált autókat is le lehet mosni az autómosóban
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
TDU NICK:anudis0000[hun]
le akarod mosni,vagy össze akarod piszkolni?
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
berczely: hát sztem az elsõ legyen amit az ötletgazda adott, robbantásos kép ill videó
igaz ebbõl ezer meg ezer van xfire oldalán, de csináljunk magunk 😄
de nem,rendesen lehet vele menni,dudálni,stb
😄😄
egy kicsit megpörkölve van a gémben xD
ez milyen kocsi?

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
de akkor bevetem az egeret is!!
én is nyomtam mindent össze visza meg ütemre is de felidegesített ezért elövettem a shotit és szííítdurrantottam a biztonsági õröket meg aki még az utamba kerül😄
majd írok sikerült e megcsinálni kösz a segítséget!!!!!
lehet hogy hülyeség amit írtam de nekem így sikerült
valaki help!!
jó a szerkód ;D
az ilyenek miatt tart ott az nvidia, ahol tart.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
kapsz egy pirospontot!😄
C:\Users\n3whous3\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\Settings
valami ilyesmiben keresd, azon belül meg a settings.cfg lesz szerintem amit törölni kell, a többit nem kéne, legalábbis a serial.dat-ot tuti ne töröld.
púúúúú
.jpg)