Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
tudtok róla képet vagy videót adni?
mert akárhány videót néztem soha nem láttam igazi emberárnyékot.
nem gyogyóm ez nekem hanem csak kíváncsi vagyok.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

n3whous3
ezt a kérdést most nem értem, hát ez így van. Csak be kell kapcsolni azt az árnyék módot is, amirõl beszéltem, hogy a kocsi reflektorok is így vetítsék

púúúúú

n3whous3
azt külön le lehet tiltani a menübõl, sokat eszik, ha az be van kapcsolva.

púúúúú

berczely
Most jut eszembe!
Nekem már nincs benne ez az esti autólámpás árnyékvetülés! <#wow1>Hová lett?

The Protector
Van egyáltalán a játékban olyan árnyék ami tükrözi a valóságot?Itt most csak az emberekre gondolok.Hogy vki a naplementében sétál és vetül az árnyéka a földre(de rendsen).VAgy megállunk az utcán a kocsival a járdára reflektorozva és a gyalogosoknak odavetül az árnyéka a falra vagy a ház oldalára.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

n3whous3
ja akkor jól gondoltam C:

púúúúú

tommygear
robbanó töltet <#eplus2>
Ehhez lehet kapni sörétes, és robbanó lõszert is a játékban. A robbanó olyan, mintha tankkal lõnél, 2-3 golóbis lazán hazavág egy autót.

n3whous3
te én most toltam singleben és egyáltalán nem úgy lõtt ez a fegyó, mint multiban. Szimpla többsörétes nyomokat hagyott, semmi nyoma annak a nagy ütésnek, amit tud ez kenni multiban :C Mi a gond? Késõbb lesz másmilyen hasonló fegyver vagy mi.

púúúúú

tommygear
<#hehe> jön a medikopter 117 és egybõl leszed a daruról ^^

Piloss
akkor várd ki amíg jönnek a helikopterek 😄

amúgy ide is felmásznak egy idõ után

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

bakvarnyu
Na az ilyen eszement dolgok miatt birom annyira ezt a jatekot .

bakvarnyu
felmásztam az elõbb erre a darura, a yard itt képtelen eltalálni , csak lemászni nem tanácsos<#vigyor1> :

Piloss
te magad is össze tudod piszkolni,de attól függ hogy éppen merre vagy (pl a homokos partszakaszon hamar összejön)
és igen,az általad összekoszoltat és a talált autókat is le lehet mosni az autómosóban

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

HEMAXXI
hát azt tom hogy le lehet mosni csak kiváncsi vok hogy ha sokat megyek akkor koszosodik vag csak ha olyat találok ami kosuzos azt tom lemosni?

TDU NICK:anudis0000[hun]

Piloss
pontosan mit akarsz?

le akarod mosni,vagy össze akarod piszkolni?

az is jó 😊 csak ha valakinek kedve van rövid vidit is kivághat.. xfire-rel nem nagy cucc 😄

HEMAXXI
csáó abba tudna vki segiteni hogy koszosodik az auto?

TDU NICK:anudis0000[hun]

lol, sulinet

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

berczely
Én videót hagynám mert az macerás... képek mehetnek!

plz ne itt ketfájtoljatok már.. inkább beszélgessünk vmi normális témáról...

berczely: hát sztem az elsõ legyen amit az ötletgazda adott, robbantásos kép ill videó
igaz ebbõl ezer meg ezer van xfire oldalán, de csináljunk magunk 😄

berczely
Na én is benne vagyok ebben a képkészítõs versenyben!<#eljen>

Mi a téma?

Piloss
már énis megjelenés óta játszom,de most látok ilyet elõször😄

Piloss
jó,azt tudom,úgy néz ki mint egy normál rendõrautó felrobbanva
de nem,rendesen lehet vele menni,dudálni,stb

igazából ez így nézne ki:

😄😄
egy kicsit megpörkölve van a gémben xD

Máté94
Ott a neve😄
tommygear
<#wow2><#wow2>
égett szar 😄😄 ez miez te?😄 ilyet még nem láttam, ja de a kieggel még nem is toltam :p

Piloss
száguldozok a városban,erre szembe jön velem egy ilyen:
ez milyen kocsi?

n3whous3
installáld le, ha nem tetszik

púúúúú

Piloss
ha kijátszod 100%-ra akkor elvileg sokkal több lõszert kapsz,legalább is a GTA4-ben ez volt

Meg úgy alapból is vicces hogy 6 lõfegyver van nálunk, ez olyan reális dolog, tényleg így megy a valóságban is. 😊

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

A kiegben is ugyanolyan kevés lõszer lehet nálunk mint az alapjátékban? Megérteném a dolgot ha mondjuk súlykorlát lenne, de hogy +1 stukkerlõszer már nem fér be, közben 8 rakéta, meg 3 golyószóró még igen, az már komolytalan...

Piloss
akkor nyomogasd azokat,nekem át van állítva másra és azért írtam azt

megnéztem az instrukciót a legelején ott azt írja hogy a w,s,a,d billentyûket nyomogassam!!!
de akkor bevetem az egeret is!!
én is nyomtam mindent össze visza meg ütemre is de felidegesített ezért elövettem a shotit és szííítdurrantottam a biztonsági õröket meg aki még az utamba kerül😄
majd írok sikerült e megcsinálni kösz a segítséget!!!!!

Ilyennel tele van Bp.

Piloss
én ütemre nyomogattam a nyílbillentyûket,majd mikor kiírja hogy "hold" akkor az egyiket tartsad nyomva,majd amikor elkezd visszaszámolni akkor nyomogasd felváltva a zene ütemére a bal és a jobb egérgombot

lehet hogy hülyeség amit írtam de nekem így sikerült

a kiegészitésnél a ballad of...nál ez a boulvard baby rész nem nagyon megy hogy kell táncolni mert mindíg elbaszom !!
valaki help!!

ááá ez nagyon nagy kocsi 😄😄 miket szokott durrogni omg 😄 de az a baj kicsit meglövi rossz helyen valaki azt ég is 😄
jó a szerkód ;D

n3whous3
legjobb, amikor durran egy gecinagyot a kipufogó és még füstöl is 😄

púúúúú

bakvarnyu
megpróbálom megint beszúrni a legjobb kocsit <#vigyor1>

bertino
uhh, user fail.
az ilyenek miatt tart ott az nvidia, ahol tart.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

vénfarok
buzi vagy és kész.. menj és verd a farkadat a 9600as szarodra...

óóó jee, köszi szépen, zsírul megy megint 😊 és a mentések is megvannak 😛 <#eljen><#fogmosas>
kapsz egy pirospontot!😄

n3whous3
😄

púúúúú

tommygear
közben meg csak egy pofonos Pali
n3whous3
hagyd rá, azt hiszi õ a Jani.

púúúúú

n3whous3
win 7 alatt is és xp alatt is rejtett mappában van (xp alatt nemtom melyik rejtett mappa, talán a local settings)

C:\Users\n3whous3\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\Settings

valami ilyesmiben keresd, azon belül meg a settings.cfg lesz szerintem amit törölni kell, a többit nem kéne, legalábbis a serial.dat-ot tuti ne töröld.

púúúúú

DeerHunter01
Idézek: "Normális hozzászólást nem adtál idáig sehol sem."

Ez lenne a normális válasz ? 😊
Így mutatsz példát Janika ?

\"Erről van szó!\"