54919
-
#48847 Találtam 1 kis érdekességet. Gondolom ismerős a név Katt Williams omedy Show-ból. Every day I'm Hustlin itt van eredetiben, amiről animálták a fellépését Nézzétek meg, nagyon jó! http://www.youtube.com/watch?v=kLDitGAUrno -
#48846 Ezt meg is válaszolom magamnak, 10 ilyen küldetés van, bocsánat! -
#48845 Amúgy a Lost and Damned-be, mikor telefonon vállalhatunk motor lopós munkákat, azoknak egyszer vége lesz vagy végtelen számba lehetne akár gyűjtögetni motorokat.
Mert ha nem lesz vége, akkor dehogy foglalkozom én velük +600-é. :D -
#48844 Hát ezek aztán nem semmi bukások, főleg az volt a jó amikor a feje a padkán koppant:) -
#48843 Kijátszottam pár hete magyarítva is csak úgy spontán eszembe jutott ez a téma, mikor elkezdtem a Lost and Damned kiegészítőt.
Arra már nem igazán emlékeztem viszont, hogy véresen komoly volt-e a helyzet, mikor még nem érkeztünk meg, de azért azt nem gondolnám, hogy akár ki is akarták volna nyírni. -
#48842 Mint kiderült a játékból, Romant sakkba tartották a hitelezői. Ha nem léptünk volna közbe akkor valószínűleg kinyírták volna. Az csak hab a tortán hogy Nico kiutazott Liberty city-be és segítséget nyújt az unokatestvérének, és . a dolgok nem teljesen úgy sültek el ahogy Nico és Roman elképzelte. Mind a ketten a Nagy Amerikai álmot keresték, de ennek az álomnak vannak bizonyos feltételei, mégpedig a pénz hajszolása bármelyik formájában. Nos mivel Roman tartozott, Nico-nak nem volt más választása hogy , kivakarja a ganéjnól kedvenc rokonát, ezért sajátos módon intézte a dolgokat. (ha egyébként magyarítva játszod, akkor ez világossá válik számodra). -
ldavid #48841 ezen szerintem felesleges fárasztod magad :) -
#48840 Amúgy ti nem gondolkoztatok el azon, hogy vajon Roman rosszabbul járt-e így velünk, mint ha mondjuk nem jöttünk volna Liberty City-be?
Mert szegényt eléggé sok bajba sodortuk, de lehet akkor se lett volna jobb, ha nem jövünk be a képbe, mert már alapból úgy indul a játék, hogy jó sok szarban van, mindenféle védelmező, segítő nélkül. -
#48839 Fasza videó, vannak benne nagyon látványos dolgok, de mintha néhol hekkelve lenne benne a fizika. Legalábbis nálam reálisabban működik.
De összességében nagyon jó válogatás. -
#48838 Sziasztok.
Készítettem egy kis összeállítást a bukásaimról:
GTA IV Funny Fails
Köszi ha megnézed :) -
#48837 És te ezeket a kódokat tudod?
Mert a Google-vel nem találtam olyan oldalt amin azok is rajta vannak. -
#48836 Így van! Apc-hez és ejtőernyőhöz van cheat is, de azt csak küldetésen kívúl érdemes használni szórakozás céljából különben blokkolja az achievement-eket.. -
#48835 Hát kösz lehet ki kell játszani a játékot a tank és a helikopterek megjelenéséhez. -
#48834 Az alapban nem lesz benne, csak a DLC-ben. Nem tudom miért nem találod a helyén, de pl: ha kijátszod akkor az a haverod amelyiktől tudsz kocsit kérni tud APC-t is hozni neked. A másik amelyiktől a fegyvereket veszed, annál van ejtőernyő a csomagtartóban. A helikopternek is a helyén kellene lennie. -
#48833 Hát engem csak a single érdekel.
A SWAT Tankot is You-Tube-on láttam meg a helikoptereket is, de nekem a 40. küldetés környékén még egyik sem jelent meg ott ahol a videón volt.:( -
#48832 Hát kár de kösz. Én a You-Tube-on látam hogy van benne de azt nem hogy az alapban nincs, igy kicsit meglepödtem amikor kiugortam a helikopterből és hiányzot valami a hátamról, nem egy létfontoságú dolog de azért jól jött volna.:) -
#48831 nem tudom, hogy single be megjelenik-e de multiba csak spawnolni lehet (hálistennek) bár a vérpistik mégsem smappolgatják és lövöldöznek, számukra szorakozás a massziv spawn ami következtében kifagy mindenki igy szétcseszve a szervert -.- (valóban nagyon vicces lehet...) -
#48830 Nem lesz benne ejtőernyő. -
Bravoman #48829 Tud valaki segíteni abban, hogy hogyan tudom az ENBseries SSAA-ját aktiválni? Beállítom az ini fájlban, szépen meg is csinálja a 3840*2160-as felbontást, csak az a baj, hogy nem kicsinyíti vissza a képet normál méretre, így csak a kép jobb felső negyede látszik a képernyőn.
Mi lehet erre a megoldás? A videokártya GTX460. -
#48828 Bocsi APC SWAT Tank érdekelne hogy miért nem jelenik meg nekem?
És ha felteszem a Dlc-ek akkor az alap játékban is megjelenik az ejtőernyő? -
#48827 én -
#48826 Tudja valaki mi az oka hogy nekem nem jelent meg az ATC tank a középső szigeten?
És a helikopterek sincsenek a leszálló pályákon. Amiket a You-Tube -on láttam. -
#48825 Kösz a választ.
-
#48824 Rá lehet érezni.
Emlékszem, hogy annak idején, mikor az achievementre utaztam direkt, csak nagyon sokára sikerült megszerezni.
Most pár hete csak úgy mindenféle gyakorlás nélkül egyből dobtam turkey-t (annak idején még youtube-on is utánanéztem, hogy mások pontosan kb milyen pozícióban álltak be). :) -
#48823 Gondoltam, pedig igazán megoldhatták volna, mert hülyén néz ki két ugyanolyan ikon egymás mellett. :) -
#48822 Hhi!
Dobott már valaki valaha 300-at bowling-ban?
Nekem sikerült! :) -
#48821 jah... -
#48820 ez van. -
#48819 eléggé láma megoldás.... -
#48818 Csak akkor lehet ugrálni a két játék között, ha mindkettőt LIVE-on vásároltad meg. -
#48817 Csak kíváncsiságból kérdezem, de a DLC-k telepítése után nektek is csak az új ikonnal indulnak a DLC-k?
Mert a sima GTA IV exe-jével indítva, ha a DLC-k valamelyikét választom ki indításkor, akkor továbbra is a LIVE ugrik be, hogy vegyem meg őket. -
#48816 Mod-ról nem tudok, de van 2 tipp. 1. Neten vannak térképek, ezeket nyomtasd ki és mindig kéznél vannak (Google jó barát) 2. A jétékban bármelyik internet kávézóban írd be ezt a címet www.whattheydonotwantyoutoknow.com itt is elérhető minden. (ha végeztél a fő küldetésekkel ezt meg is kapod E-mail-ben. -
#48815 Hello
Az után érdeklődőm hogy a pc verzióhoz van olyan mod ami a térképen megjeleniti a páncélok és egészségügyi táskák helyét?
És ha igen honnan tudom letölteni? -
cserewarrior #48814 Offline nál bepörgeti a lemezt és nem csinál semmit ... :( -
#48813 Én mindig Play offline-t nyomok. 1.07-et használom természetesen. 1.06 óta nincs szükség Social-ra az egyszemélyes játékhoz. -
cserewarrior #48812 Nem jó ha cancel-re nyomok. A weboldalon be tudok jelentkezni...
Már ujraraktam, és hogy felrakom a patchet akkor ezt csinálja :S -
#48811 Ha nem akarsz online játszani, csak nyomj egy cancel-t. Egyébként valamit elírtál. Jelentkezz be a weboldalon, ha ott jó, akkor csak a szerver rendetlenkedik. -
cserewarrior #48810 Akkor ezt írja ki... De bevagyok jelentkezve Social clubon...
-
cserewarrior #48809 Úgy sem indul... -
Ledezma #48808 Play (Offline)