54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • masterthief
    Találtam 1 kis érdekességet. Gondolom ismerős a név Katt Williams omedy Show-ból. Every day I'm Hustlin itt van eredetiben, amiről animálták a fellépését Nézzétek meg, nagyon jó! http://www.youtube.com/watch?v=kLDitGAUrno
  • fery02
    Ezt meg is válaszolom magamnak, 10 ilyen küldetés van, bocsánat!
  • fery02
    Amúgy a Lost and Damned-be, mikor telefonon vállalhatunk motor lopós munkákat, azoknak egyszer vége lesz vagy végtelen számba lehetne akár gyűjtögetni motorokat.

Mert ha nem lesz vége, akkor dehogy foglalkozom én velük +600-é. :D
  • xblades
    Hát ezek aztán nem semmi bukások, főleg az volt a jó amikor a feje a padkán koppant:)
  • fery02
    Kijátszottam pár hete magyarítva is csak úgy spontán eszembe jutott ez a téma, mikor elkezdtem a Lost and Damned kiegészítőt.
    Arra már nem igazán emlékeztem viszont, hogy véresen komoly volt-e a helyzet, mikor még nem érkeztünk meg, de azért azt nem gondolnám, hogy akár ki is akarták volna nyírni.
  • masterthief
    Mint kiderült a játékból, Romant sakkba tartották a hitelezői. Ha nem léptünk volna közbe akkor valószínűleg kinyírták volna. Az csak hab a tortán hogy Nico kiutazott Liberty city-be és segítséget nyújt az unokatestvérének, és . a dolgok nem teljesen úgy sültek el ahogy Nico és Roman elképzelte. Mind a ketten a Nagy Amerikai álmot keresték, de ennek az álomnak vannak bizonyos feltételei, mégpedig a pénz hajszolása bármelyik formájában. Nos mivel Roman tartozott, Nico-nak nem volt más választása hogy , kivakarja a ganéjnól kedvenc rokonát, ezért sajátos módon intézte a dolgokat. (ha egyébként magyarítva játszod, akkor ez világossá válik számodra).
  • ldavid
    ezen szerintem felesleges fárasztod magad :)
  • fery02
    Amúgy ti nem gondolkoztatok el azon, hogy vajon Roman rosszabbul járt-e így velünk, mint ha mondjuk nem jöttünk volna Liberty City-be?

Mert szegényt eléggé sok bajba sodortuk, de lehet akkor se lett volna jobb, ha nem jövünk be a képbe, mert már alapból úgy indul a játék, hogy jó sok szarban van, mindenféle védelmező, segítő nélkül.
  • fery02
    Fasza videó, vannak benne nagyon látványos dolgok, de mintha néhol hekkelve lenne benne a fizika. Legalábbis nálam reálisabban működik.

De összességében nagyon jó válogatás.
  • Ryder62
    Sziasztok.

Készítettem egy kis összeállítást a bukásaimról:

GTA IV Funny Fails

Köszi ha megnézed :)
  • xblades
    És te ezeket a kódokat tudod?
    Mert a Google-vel nem találtam olyan oldalt amin azok is rajta vannak.
  • masterthief
    Így van! Apc-hez és ejtőernyőhöz van cheat is, de azt csak küldetésen kívúl érdemes használni szórakozás céljából különben blokkolja az achievement-eket..
  • xblades
    Hát kösz lehet ki kell játszani a játékot a tank és a helikopterek megjelenéséhez.
  • masterthief
    Az alapban nem lesz benne, csak a DLC-ben. Nem tudom miért nem találod a helyén, de pl: ha kijátszod akkor az a haverod amelyiktől tudsz kocsit kérni tud APC-t is hozni neked. A másik amelyiktől a fegyvereket veszed, annál van ejtőernyő a csomagtartóban. A helikopternek is a helyén kellene lennie.
  • xblades
    Hát engem csak a single érdekel.
    A SWAT Tankot is You-Tube-on láttam meg a helikoptereket is, de nekem a 40. küldetés környékén még egyik sem jelent meg ott ahol a videón volt.:(
  • xblades
    Hát kár de kösz. Én a You-Tube-on látam hogy van benne de azt nem hogy az alapban nincs, igy kicsit meglepödtem amikor kiugortam a helikopterből és hiányzot valami a hátamról, nem egy létfontoságú dolog de azért jól jött volna.:)
  • Nuclearity
    nem tudom, hogy single be megjelenik-e de multiba csak spawnolni lehet (hálistennek) bár a vérpistik mégsem smappolgatják és lövöldöznek, számukra szorakozás a massziv spawn ami következtében kifagy mindenki igy szétcseszve a szervert -.- (valóban nagyon vicces lehet...)
  • fery02
    Nem lesz benne ejtőernyő.
  • Bravoman
    Tud valaki segíteni abban, hogy hogyan tudom az ENBseries SSAA-ját aktiválni? Beállítom az ini fájlban, szépen meg is csinálja a 3840*2160-as felbontást, csak az a baj, hogy nem kicsinyíti vissza a képet normál méretre, így csak a kép jobb felső negyede látszik a képernyőn.

Mi lehet erre a megoldás? A videokártya GTX460.
  • xblades
    Bocsi APC SWAT Tank érdekelne hogy miért nem jelenik meg nekem?
    És ha felteszem a Dlc-ek akkor az alap játékban is megjelenik az ejtőernyő?
  • Piloss
    én
  • xblades
    Tudja valaki mi az oka hogy nekem nem jelent meg az ATC tank a középső szigeten?
    És a helikopterek sincsenek a leszálló pályákon. Amiket a You-Tube -on láttam.
  • xblades
    Kösz a választ.
  • fery02
    Rá lehet érezni.

Emlékszem, hogy annak idején, mikor az achievementre utaztam direkt, csak nagyon sokára sikerült megszerezni.
    Most pár hete csak úgy mindenféle gyakorlás nélkül egyből dobtam turkey-t (annak idején még youtube-on is utánanéztem, hogy mások pontosan kb milyen pozícióban álltak be). :)
  • fery02
    Gondoltam, pedig igazán megoldhatták volna, mert hülyén néz ki két ugyanolyan ikon egymás mellett. :)
  • berczy #48822
    Hhi!

Dobott már valaki valaha 300-at bowling-ban?
    Nekem sikerült! :)
  • Nuclearity
    jah...
  • bertino
    ez van.
  • Nuclearity
    eléggé láma megoldás....
  • MerlinW
    Csak akkor lehet ugrálni a két játék között, ha mindkettőt LIVE-on vásároltad meg.
  • fery02
    Csak kíváncsiságból kérdezem, de a DLC-k telepítése után nektek is csak az új ikonnal indulnak a DLC-k?

Mert a sima GTA IV exe-jével indítva, ha a DLC-k valamelyikét választom ki indításkor, akkor továbbra is a LIVE ugrik be, hogy vegyem meg őket.
  • masterthief
    Mod-ról nem tudok, de van 2 tipp. 1. Neten vannak térképek, ezeket nyomtasd ki és mindig kéznél vannak (Google jó barát) 2. A jétékban bármelyik internet kávézóban írd be ezt a címet www.whattheydonotwantyoutoknow.com itt is elérhető minden. (ha végeztél a fő küldetésekkel ezt meg is kapod E-mail-ben.
  • xblades
    Hello

Az után érdeklődőm hogy a pc verzióhoz van olyan mod ami a térképen megjeleniti a páncélok és egészségügyi táskák helyét?
    És ha igen honnan tudom letölteni?
  • cserewarrior
    Offline nál bepörgeti a lemezt és nem csinál semmit ... :(
  • MerlinW
    Én mindig Play offline-t nyomok. 1.07-et használom természetesen. 1.06 óta nincs szükség Social-ra az egyszemélyes játékhoz.
  • cserewarrior
    Nem jó ha cancel-re nyomok. A weboldalon be tudok jelentkezni...
    Már ujraraktam, és hogy felrakom a patchet akkor ezt csinálja :S
  • MerlinW
    Ha nem akarsz online játszani, csak nyomj egy cancel-t. Egyébként valamit elírtál. Jelentkezz be a weboldalon, ha ott jó, akkor csak a szerver rendetlenkedik.
  • cserewarrior
    Akkor ezt írja ki... De bevagyok jelentkezve Social clubon...

• cserewarrior
    Úgy sem indul...
  • Ledezma
    Play (Offline)