Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piloss
háháá nekem meg nem <#hehe>

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

tommygear
de ezt ki kérdezte? :)
háháá az új gépemen fut fullon a gta4 <#hehe>

DeerHunter01
de<#idiota><#idiota>
FAIL :D

\"Errõl van szó!\"

berczely
Kérdezni?
Felrakni nem azt akartad írni?<#idiota>

DeerHunter01
Kikéne írni bannerba, hogy elég csak az utolsó patchet megkérdezni mert kurva unalmas mindig ugyanazokra a kérdésekre válaszolgatni.

\"Errõl van szó!\"

MerlinW
Ugye te most csak szívatsz minket?

[merlinw.org]

Vki nem tudja, h lehet-e multiban vhogy gyalogolni billentyûzettel?

megnéztem egy youtubos videot,hogyan kell peccselni játékon belül!ahogy elindította felugrott egy ablak hogy akar-e frissiteni!na nálam nem jön ilyen elõ!viszont meg ha játékon kívül rakom fel megöl mindent!
n3whous3
mikor bejelentkezel a liveba, akkor kiírja neked, hogy le szeretnéd-e szedni. Elvileg minden peccsnél úgy is volt a dolog, hogy nem is engedett téged bejelentkezni tovább aztán multira, amíg fel nem raktad.

púúúúú

Met
Most megint megpróbáltam vagy 20x és a faszom ki van vele.

Valaki nem akarja megcsinálni?:)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

masterthief
Az lenne a kérdésem hogy, miként lell pathelni a GTA4-et? Az összes patchet fel kell rakni vagy elég a legutólsót? Eddig még nem használtam pathet hozzá, de nemsokára kész a magyarítás és kell hozzá majd.<#banplz>

És azt le tudnád írni ,hogyan tudom leszedni játékon belül?mert nem nagyon találom!thx elõre is
n3whous3
Nem kell mást felrakni. A legjobb amúgy úgy felrakni a modot, hogy bejelentkezel livera a játékon belül és majd ott letöltõdik.

púúúúú

Akkor úgy érzem csak kikéne próbálnom csak ahoz vissza kell tegyem az XP-t mert nekem sehogy se akar mûködni windows 7-en. :S

Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25

Új sztori, új karakter, új lakás, néhány új jármû, új fegyverek, galamb helyett sirályt kell lõni - mi kell még? :)

Üdv! origi gta4-nél ha felrakom az 1.0.6.0át akkor le kell szednem a social clubbot vagy nem?
mert ha leszedtem utána nem indult a game!thx
A gta 4 kiegészitõbe annyi az újdonság h új sztori meg karakter?Más mind ugyan az mint a gta 4-be?

Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25

Hogy is van ez a modding?
Honnan tudja a játék, hgy belenyúltam a handling.cfg-be? Karakterszámra ugyanaz, egyelten számot írtam át benne.
A dátumot is nézi?

Az agyamra megy, hogy mindig felborul a Smartom. :)

A celebrinator? Nézd meg a weblapját, érdekes dolgokat ír :)

A levegõben is tudod magad irányítani.
W-vel gyorsabban, S-sel lassabban esel. A többi már csak az egér kérdése.
Nem ördöngösség, meg lehet csinálni.

Met
Hogy kell elkapni azt a buzit akit kilökök a helikopterbõl? (Gay Tony)
Egyszer sikerült elkapni ( a 20 pórálkozásból) a víz felett 1 méterrel persze megmurdelt.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Te választod:

Lost and Damned - Igazi szelídmotoros csóró huligán szerepét játszod... tele dögös r'n'r-al és összetartó motoros haverokkal

Gay Tony - Siker, pénz, nõk, csillogás... és egy hatalmas bukás:D

Én nem tudom melyik tetszett jobban nekem... mind2 nagyon jó volt... kezdd a Lost-al... a Gay Tony talán több újdonságot nyújt... azt érdemesebb utána.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

caprine
Nagyon szépen köszönöm! Így 1. vagy 2. alkalomra már össze is jött és megvan a 100%!!!!

THx

AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....

masterthief
Jobb klikk a GTA4 Launcher exe ikonra, Tulajdonságok és a Cél mezõbe a GTA4 Launcher exe után szünet-norestricktions-nomemrestrict-novblank Alkalmazás Ok. Így már tudod állítani a grafikát, felbontást stb. Beállítod a neked megfelelõ grafikát nyomsz egy Space-t rákérdez és Yes!

SL
fúúú én vagy fél órát szívtam vele :D

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Sikerült megcsinálni a helikopteres hajóst! Köszi a helpet, egér nélkül ment elsõre!

SL
rak újra a windowst <#idiota>

Balazs15
igen arra gondolok....mit értesz néhány méter alatt???tegyek egy vonalzot a monitorra???:Dmert ennek a f*sz berninek sztem nem min1 h mien messze vagyok mert futhatok mögötte akárhogyan akár mien messziröl rögtön berinyázik h haza akar menni és missio nem sikerült:d...ekkor szegény bernie mindig kap tölem egy felövést már századjára

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

én nemvettem észre hogy lehet választani mert el akartam skippelni az intót, ha van, mondom és akkor autamikba TLATD-ra mentem rá.
caprine
Bernie küldetésére gondolsz? Néhány méterrõl követni kell, majd az alagutban megtámadják 1 fatestápóloval, és jön a robogós üldözés a parkban.

AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....

Poén. Alapjáték, Bucie e-mailes mellékküldetései: Lopj el egy Sabre GT-t.

Odamentem egy Zombie bobberrel, az autót épp igazoltatják... Mindegy, beültem, elmentem, a két fakabát üldözõbe vett, de nem a saját autójukkal, hanem a motorral... épületes látvány.

Mindegy, melyikkel kezded.

Balazs15
császtok

Elakadtam abba a küldetésbe mikor elkell mennem egy csákoval futni a közeli parkba..:S azt hogyan kell megcsinálni??ha pont mögötte megyek ugyse jo ha nem megyek neki semminek az se:D...ha nem megyek le a járdárol az se megelözni meg hiába elözöm mert akkor megáll és elkezd tornagyakorlatokat csinálni.....Vki segitsen már mit kell csinálni mert már nagyon felidegesitett:D

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

n3whous3
omg már mi a rákért kéne elõször azt?

amúgy szvsz inkább a tlad-vel told. Az korábban játszódik kicsit, a gay tony az a gta iv kb vége felé. És egyébként is, a finomabb falatokat mindig a végére kell hagyni C:

púúúúú

nem lehetne Gay Tony-val kezdeni? vagy elõtte le kell nyomni a Lost and the Damned-et?
Origo game 1.0.4.0 peccsel tökéletesen mûködött! Aztán felraktam a
no dvd filet,ugy is ment! Ma feltoltam az 1.0.6.0-át és azota nem indul
origi dvd-vel sem!nem lehet hogy a no dvd kever be valamit?inditásnál miért jön
be a social club ablak mikor azt elvileg az 1.0.6 leszedi?a peccs után hogyan indul amugy
a game akinél indul?thx
Tehát: nyitottam egy új jegyzettömböt,oda beírtam egymás alá
-norestrictions
-nomemrestrict

Itt csesztem el vmit?
Igen,csak itt
Most próbálkozok a lapozófájllal is kicsit játszadozni <#szomoru1>
Azért köszi
Commandline.txt.

Remélem, csak itt írtad el.

Sziasztok.
Az a problémám, hogy nem tudom a felbontást átállítani 800*600-ról még 1024-re sem. A játék simán elindult, de így élvezhetetlen a game. Commandlive.txt-t csináltam a benne foglalt 2 sorral -norestrictions
-nomemrestrict de semmit sem segített. Vkinek 5let?
win7 van fent,2 giga ram,elvileg a videokari és proci is bõven megfelelõ.
razor verzió
FSpofon
vidd vissza a boltba és cseréltesd ki
.

Arab money

n3whous3
<#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>

púúúúú

az origi dvd-vel is csak ez az ablak jön fel bármire nyomok nem indul el!pls help?
na feltoltam az 1.0.6.0 ás patchet indítanám a játékot ,de csak egy (login in to social club)-os ablak jön fel!
mi a teendõ?thx
MerlinW
Határozottan érdemes.

[merlinw.org]

Üdv!Felraktam az eredeti gta4et+1.0.4.0 peccset+a no dvd file-t!Melyik peccset érdemes felrakni az 1.0.6 vagy az 1.0.7et?Mûködni fog utána is rendesen a játék vagy elöjön ez az xlive.dd hiba?thx
w77d
cseszhetem én a külön indítással, nem emgy.... majd megpróbálom, hogy egy meghajtóra rakom a kettõt...

Az egyik otthoni gépemen 2004 óta van fent az XP, semmi baja nem volt soha.
A másikon, ami új, most WIN7 van fent, az még csak 1 hónapos (mint maga a gép is) de egyelõre nem úgy néz ki, mint amit havonta kéne majd újratenni.

Trojan meg rootkit sincs egyiken sem, annál azért jobban le vannak védve.
Igaz, a régi gépre egyszer rákerült egy, ami az Adobe Reader sebezhetõségét használta ki, de kb 3 perc alatt le lehetett szedni.
SL
és ha netalántán rámegy egy szép kis trójai amit leírtani a rohadt életbe nem fogsz tudni akkor mit csinálsz? cseszel rá egyet és majd mondod: óh majd újrarakom 3év múlva... nekem is fent van egy ubuntu de az nekem is már 2 éve van fent mert persze az nem szokott oly gyakran bebuzulni mint a windows.

FSpofon: te meg fogd be a pofád újreg szar mert te fele annyit se értesz hozzá mint én :]

MerlinW
Én általában telepítem a Windows-t mikor új gépet veszek, és ugyanaz marad rajta amíg el nem adom. Az elõzõ masinán is 3 éves XP volt, és kutya baja sem volt. Júzer error, ha te 3 havonta telepítesz. W7-et is csak egyszer telepítettem eddig. A Linuxom pedig lassan 5 éves:)

[merlinw.org]