54919
-
cserewarrior #48807 Sziasztok! Ezt azután írja ki hogy felraktam a 1.0.7.0-ás patchet. Ha rákattintok erre:http://socialclub.rockstargames.com/legal - Akkor ezt írja ki: "An error occurred while processing your request."
Beírom a jelszavam,felhasználó nevem és semmi. Nem indul a játék.
Valami tipp?
-
#48806 Helló mindenkinek lenne egy kérdésem :D letöltötem egy kocsit és a Readme-jegyzettömbbe van a handling meg a vehicles.ide-fáj.... na az a probléma hogy nem tudom megnyitni az ide-fájlt valaki nem tud segíteni ?
elöre is meg kösszöném :D pls help -
vasziszdasz #48805 A minimum csak arra elég hogy el lehet indítani. Ez meg is történt. -
Ledezma #48804 csá
szaggat a játék pedig megvan a gép igény hozzá nemtudja valaki miért van ez ? -
#48803 OK! Köszi az infót! -
#48802 Ja, én is figyeltem. Gondolkodom is rajta, hogy megvegyem-e. Szerintem ennél olcsóbban már nem fogják adni. Így is 50% árengedmény van, annál többet nem nagyon szoktak adni. Sőt, talán még nem is volt rá precedens. Viszont az mindenképpen érdekes, hogy a IV most 3990Ft, a San Andreas, ami meg nem is első kiadás, az meg 4490Ft. -
#48801 Olyat úgy tudsz közelharc alatt, hogy egész végig folyamatos jobb egér gomb lenyomva tartás közben (ekkor ugye befogja a célt folyamatosan) figyeled az ellen mozgását és mikor látod, hogy ütni készül, gyorsan nyomsz egy Space-t, amire elhajolsz majd abban a pillanatban nyomkodni kezded a bal egérgombot és helyzettől függő animációkban kivégzi az ellent (érdemes kipróbálni a dolgot késsel meg baseball ütővel is:)). -
#48800 Nem. -
#48799 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az a hiba, hogy ha autos modot teszek be, akkor mindig ugyan azok a kocsik - 3-4 fajta - jelennek meg, orvosolható már valahogyan?
Csak mert nagyon tetszenek a modos kocsik, de úgy nagyon nem az igazi. :) -
ldavid #48798 a galaxisnál most 5k helyett 4-ért adják online -
#48797 5. Van 2 rejtett sportkocsi benne. Az egyik 1 Lamborghini (Infernus) amit küldetés során ajándékoznak neked, illetve 1-et el kell lopnpd.(nem árt rá vigyázni hogy el ne vesszen mert többször nem találsz ilyet, hacsak véletlenül nem látsz valahol. Én miután mebthetetlenül lezúztam nem is láttam többet). A másik egy Subaru Impreza (SultanRS) ami a 3. városrész feloldása után tudsz lenyúlni, annak viszont fix helye van.(mindig megtalálod ugyanott) Versenyre elhív Brucie és ha megnyered neked adja a haverja Porsche-ét. -
#48796 1. 15 órától a végtelenségig, rajtad áll.
2. Van
3. Két befejezésről tudok
4. Nem
5. Keresel. ahogy minden GTA-ban a játék előrehaladtával oldódnak fel többnyire. 20% körül már majdnem mind elérhető. -
DeDy #48795 Üdv.
Pár átfogó infóra lenne szükségem.
1, Mennyi a játék végigjátszási ideje kb.?
2, Van bármi súlya a döntéseinknek, egyes feladatokban? későbbi új küldetés (pót) más befejezése a játéknak? ( pl Vladot megölöd nem ölöd meg.
3, Van egyáltalán több befejezés?
4, Lehet itt is változtatni a karaktert mint a korábbi gta-kban? ( elhízni, kigyúrni )
5, Motorokat, jobb kocsikat hogy lehet találni? Kb 1-2 motort, (robogót pl 1x ) láttam eddig meg sport kocsit, azok is ugyanolyanok voltak. Vagy csak akkor majd ha feloldódnak a városrészek? ( gazdagabb pl. ) -
#48794 Nemrég láttam 1 videót amiben Niko elég magasat rúg, meg ilyen Chuck Norris féle pörgőrúgást alkalmaz pár egyénen XD. Azt hogy lehet megcsinálni? Akárhogy kombózok nem jön össze. Vagy az csak 1 mod, -
brendon566 #48793 rendben,
még annyi hogy mi az az xlive ? -
djsnake #48792 sziasztok srácok van egy kis gondom van ez a lcpd mod a rendörös az lene a kérdésem hogy amikor a számitogépet használom miért irja ki anem csatlakozhato az adatbázishoz van rá valami más dolog hogy lehet használni a rendörségi autoba a leptopot meg a beszéd kodokat hová kell irni valaki légyszi segitsen megkérem!
-
ldavid #48791 de ha megvan a száma, elég átírni egy hsz permalinkjének az URL-jét - nem link de jobb, mint lapozni ;) -
#48790 Legfrissebb XLive, XP-hez SP3 telepítés.
Legközelebb linkeld a hozzászólást, vagy írd be megint a bajodat, mert nem buli 100 hsz-t visszakeresni. -
brendon566 #48789 sziasztok, 48687-re tudna valki megoldást esetleg? -
#48788 nem -
#48787 szoval bármilyen lives koddal játszhatok bármit multiban? :) -
#48786 nem. -
#48785 1.07 a legjobb - gyorsabb, szebb, kamera javítások, több beállítási lehetőség, nincs több szívás a Social Club-bal, stb.
1.04 egyetlen előnye, hogy módosíthatóbb. Emellett lassabb, bugosabb, nem lehet vele multizni, instabilabb.
Én is hallottam olyat, hogy a WinXP jobb, mint a Win7, de ettől még hülyeség. -
#48784 Azt hallottam, hogy 1.0.4.0-s patch a legjobb. De nekem steam-es verzióm van és az egyből a 1.0.7.0-s patch-re update-el. Jelenleg 1.0.7.0-s patch van, lehet visszafelé update-elni? -
#48783 Hozz létre offline profilt. Új profil létrehozása és a felhasználási feltételek szövegében valahol van egy link az offline profilhoz. -
Ironman2 #48782 Amúgy meg a FAQ-ban is le van irva minden. -
Ironman2 #48781 Venned kell egy eredeti live-os játékot,és annak a kulcsával tudsz játszani a Gta4-el.Regisztrálni kell a Live-on,nem tudom hogy engedélyezve van-e már Magyarország,ha nem akkor fake névvel,és irányitószámal kell regisztrálni.
Itt van egy videó ami elmagyarázza részletesen a procedurát:
Hogyan regisztrálj az Xbox Live-on
Párszáz forintért lehet már venni eredeti Windowa Live-os játékot.Nézegessél a Cd Galaxis-on. -
#48780 sziasztok
meg uj vagyok itt
azt szeretnem kerdezni hogy miert nem tudom lementeni a jatekot
azt irja hogy nem vagyok bejelentkezve
es ha bejelentkezek akkor ker valami Product Key-t
azt leszedtem egyet a netrol es nem megy
mit tegyek hogy tudjam jatszani rendesen?
elore is koszi -
SL #48779 hogy te mekkora egy idióta vagy.... -
#48778 gta 4 es kulcsot más játékban?
nem csak én hagynáltam/om, revoke-onlni azért nem revokeoltam sose mert ált formázással ment el a játék, namost ált akkor formázok mikor már rendszerbe sem tudok belépni (pl tegnap.) -
#48777 más játékban nem használtad a kulcsot? -
#48776 bocs a dupla posztért. de a poén amugy az, hogy beaktiválni beaktiválja a játék, de a live nem enged tovább... -.- -
#48775 ennyi nem lehet hiszen én pénzt adtam ki nekik, szal valamit kezdeniük kell vele, majd temperamentumos leszek... :) kaptam auto reply-t 72 ora és válaszolnak... -
SL #48774 majd novemberben. -
#48773 akkor fail és pech.
ennyi. -
SL #48772 szart se ér mert azt fogják visszaírni, hogy írjon a Microsoft-nak, hogy aktiválják újra a cdkeyt. Microsoft meg arra fog hivatkozni, hogy a Live nem érhető el Magyarországon. -
#48771 irj a rockstar supportnak. -
#48770 hmm, nagy gondom van, tegnap szétszált a windowsom és vitte az 500 gigámat... ma ujra raktam, felraktam a játékot, beaktiváltam minden faszás, logolok be a livera, és kapok egy üzenetet, hogy a kodom elérte a maximális felhasználtságot, irjak be másikat (mintha lenne...) és v submitolok vagy new key re kattintok. ha submitolom az aktuálist nem enged belépni ugyanezzel az üzenettel... ha new keyre kattintok liven behozza a gta oldalát h vegyem meg (megint...)
namost ilyenkor mit lehet tenni? megvenni megint nem fogok az 100... és poén is lenne hiszen egyszer már fizettem érte, a kodomat csak én használom, arrol meg hogy most éppen formáznom kell nem én tehetek, viszont játszani szeretnék még -.-
elöre is köszi -
#48769 Sz*rd le:) Ha nagyon zavar, szólj a moderátor topikban, a személyeskedés banánt érdemel a szabályzat szerint. Na nem mintha az sokat jelentene egy alregnek. Úgyhogy szerintem sz*rd le:) -
SL #48768 FSpofon=FSpofon2=lolSL csakhogy tudd rám akar hivatkozni, hogy lolSL én vagyok.