Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A csatahelikoptert hol találom, majd?
Tankot akkor kapsz, ha kivégezted az ötven madarat, de onnantól bármikor elérhetõ.
Csakúgy, mint a csatahelikopter.
Az a sárga autó és a Tank mindig ott fognak állni? Az "Y" helyén?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
púúúúú
A probléma az, hogy a két game ugyanoda ment. Nemcsak a játékállást, a beállításokat is.
C:\Users\ <<név>> \Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\Settings mappából próbáld meg kivenni (ne dobd el, hátha kell még) a setings.cfg-t, és úgy próbáld.
Nem szólnék én semmit erre a mentési rendszerre, ha legalább a két játékot egymásra lehetne telepíteni (lévén 70%-ban ugyanaz), és nem kellene 30 gigát elhasználnom arra, hogy két Liberty City legyen a vincsimen.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Mert sehogy sem enged be 😞
Weboldalra simán belépek de a progiba nem enged 😞
Next PC upgrade: 2022
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Meg csak 334 MB-ot használok fel az 1GB-ból.
A csikoknál, minden felénél van. A RAM Usage 66%
A CPU Usage45%
Nem értem mi lehet a baj.
púúúúú
Moddolva szeretnénk haverommal GTAIV-t játszani, és most nem látjuk egymás szerverét... Eddig mindig láttuk, most felmoddoltuk mind2en, és nem találja a másik szerverét semelyikünk... Még azt is megpróbáltuk, h visszaállítjuk a dolgokat, de már úgysem... Van erre valami megoldás?
Nekem nem steam-esen van meg, és elég zavaro hogy minden egyes inditasnal be kell tennem a cd-t. :S
Valaki aki tud segitsen pls, kösz
És még így is harmadjára sikerült csak😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
[merlinw.org]
Google it!
[merlinw.org]
púúúúú
2. Játékmenet hasonló
3. Ugyanaz a grafikus motor
púúúúú
A ketrec harcoknál, hogy lehet a kést/fa testápolot elvenni az ellenféltõl. Láttam videokon, hogy lehet, 1X sikerült is csak nem tudom, hogy <#beka3>#beka3> Elméletileg a space-el kellene, de azzal mindig csak blokkol, szóval valami kombináció lesz.
AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Köszi.