54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • bakkerman
    most megint bemásoltam az alap razoros cracket,most csak sima fekete dos-os ablak,és semmi töltés,nem indul....bocsi,hogy ide írom,nem a warezba,de 2 napja még lazán játszottam vele :S
  • bakkerman
    fatal errort ír....amikor indítanám a gémet,feljön a razoros ablak,aztán fatal error
  • DAFFANGER
    Igen elég az utolsó patch nekem is így lett jó én is sorba feltettem öket elöször de ugy nem ment most ujra az egész és csak az utolsó patch és megy is magyarositással együtt.
  • bakkerman
    felraktam auto packot a gémhez,erre szétbaszta a játékot :S újraraktam,a razorost,és most akkor csak rakjam fel az 1.07-et?
  • fery02
    Igen, az a GPS, de az nem figyelmeztet biztonsági övre, az valami kocsiba beépített cucc.
  • morvaigaben
    Mert olyanokat mond, hogy "in 100 yards turn left" "please make a u turn" stb
    Arra már nem emlékszem hogy figyelmeztet-e :D
  • fery02
    GPS mióta figyelmeztet arra, hogy nincs bekapcsolva a biztonsági öv? :D

Amúgy tényleg van ilyesmi a játékban, de gőzöm sincs, hogy hogyan lehet kivenni.
  • morvaigaben
    Az a GPS :D
    Asszem ki is lehet kapcsolni, valahol a hangoknál nézelődj.
  • xblades
    Ki tudja hogy lehet kivenni a játékból a nyugati autó tipusokban a pityegéses jelzéssel egybekötöt nő vagy férfi hangot ami olyan mintha arra figyelmeztetne mint a valóságban hogy nincs bekapcsolva a biztonsági öved a kocsiban?
  • fery02
    Pár kép, akik nem néznék a screenshot-ok topik-ot. :)

Ha igény van rá, a továbbiakat ide is berakom képekbe, link helyett.
  • fery02
    A játék elejétől fogva használom: 100% Checklist ;)
  • masterthief
    Ne a régi patcheket rakd fel. Elég a legutólsót az 1.0.7.0-át. Live-n keresztül is lehet. Ez az üzenet azt írja hogy, nem sikerült másolni 1 fájlt a rendszerre ami fontos a GTA 4 megfelelő futtatásához, klikkelj a részletekre, és látogass el a www. rockstargames.com oldalára.
  • adamq01
    sziasztok! mostrakom föl a játékot elkezdtem fölrakni 1.0.1.0 től a patcheket és 1.0.4.0 nál mindíg ki ír vmi errort h néhány fájlt nem tud bemásolni :S

One of the exacted files failed to copy to your system.
    This file is required in order to run GTA IV correctly.
    To show the error, please click Show Details or visit www.rockstargames.com/support for the further instruction.

Nincs semmiféle Show Details....
    Nem tudjátok mi lehet a gebasz?
  • morvaigaben
    Amerikai favágók
  • DAFFANGER
    Tudtok egy jó modot a gta 4-hez melyik a legjobb?
  • DAFFANGER
    Ez mi?
  • Vlala #48911
    Ez melyik játék is tulajdonképpen?
  • melfoy

• morvaigaben
    Ecsém 10 hsz-el alattad tettem fel ugyanezt.
    Olvass vissza! :P
    #48896-7
  • masterthief
    A videó szerkesztővel amit készítettem videókat, milyen progival lehetne megnyitni? Total video converterrel nem működik a dolog. Van valami más?
  • masterthief
    Addig kell nyomkodni gyorsan amíg be nem száll a helibe. KB 10-15mp alatt fel kellene tudnia kapaszkodni,
  • Piloss
    a drogháborúkból csak 25-öt kell megcsinálni,a versenyből meg elég 3 is
  • Piloss
    igen,biztos

csak simán kattintsál rá,föl fog települni magától
  • szala
    Sziasztok,
    Kis segítség kéne :) Ott tartok a GTA4 ben, ahol Pegorinót kell motorral üldözni, eljutok a helikopterre ugrásig, viszont hiába nyomkodom a space t, leesik, próbáltam nyomkodás közben irányító gombokat is nyomkodni, de semmi, nyomkodtam, lassabban, gyosabban, de mindíg leesik, mi a trükk :)?
    Köszi előre is
  • alfaboooy
    senki sem tud segíteni?
  • DAFFANGER
    Biztos?És akkor az utolsó ez az patch v1.0.7.0?Ezt hogyan kell feltenni mert van benne 4 fájl ilyen Title updateböl 2-ö meg valami media meg egy txt fájl ezeket hova kell másolni vagy csak simán rákattintok a Title updatre az asztalon vagy?Bocsi ha hülyeségeket kérdezek de még most vettem meg ugye nemrég és nem tudom még ezeket.Köszi elöre is.
  • Piloss
    elég lett volna felrakni az utolsót
  • DAFFANGER
    Srácok nekem meg leírná valaki hogyan tette fel a patcheket?Mert én feltettem az elsöt utána ment is a játék ma felraktam a többit de valamiért nem akart elindulni sajnos mindig a social clubbos képernyö jött be ha a play-re ha az offline-ra mentem.Nem tudom valaki találkozott-e ilyennel.Tehát a patchekröl kérnék segitséget mert az a FAQ-ba nincs a többit elolvastam.Köszönöm.
  • alfaboooy
    sziasztok! megint lenne egy kérdésem :) annyi h a The ballad of gay toniban végigvittem a fő küldetéseket a melléküldetések között, a drogos feladatok, abból megcsináltam 52 feladatot, és abból mennyit kell, meg szint úgy van verseny feladat is, abból mennyit kell? 1 csináltam abból, de ugyanoda visszatette az újabb feladatot, és csak kérdezem h abból mennyi van? köszi szépen
  • morvaigaben
    Köszi szépen a gyors választ! :)
  • Bence94
    nem lehet átkonvertálni de ha mondjuk felvettél egy jelenetet és kezdesz egy új projektet és csak simán beilleszted az egy részt és elmented akkor megkapod video formátumba.
  • morvaigaben
    Hali!
    Olyan kérdésem lenne, hogy a rögzített videókat, csak játékon belül lehet megtekinteni, vagy átkonvertálható-e valahogy a kapott .cli fájl (ha ez az egyáltalán :D) ?

A válaszokat előre is köszönöm!
  • DAFFANGER
    Azt hogyan lehet beállitani ne ilyen gyorsan hirtelen forduljon a kocsi azaz a kormány nincs valami megoldás rá?Amugy ez az egy bajom van a játékkal mert amugy nagyon király a game.
  • doxadmin
    C-users- felhasználóneved- app data-local-rockstargames- savegame legalábbis nálam itt van win 7 alatt.
  • kingtomi
    hali! légyszi segítsetek újra szeretném tenni a játékot de sehol nem találom a mentéseimet,mindenhol kerestem szinte meg ahol írták is a C:/Dokument. Settings/Application Data/rockstar games mappában sem találom,mert ott csak az user music meg egy videos mappa van bennt!
    vki help!
  • DAFFANGER
    Ja igen na ez az akkor köszi szépen.
  • The Protector
    talán a motion blur-ami neked nem tetszik.a P-betűt nyomd meg és azzal kapcsolod ki.
  • DAFFANGER
    Azt nem tudjátok miért van hogy fullon megy a játék de valamiért az élek vagyis élsimitás vagy nemtom pedig az is fel van rakva olyan mintha minden pixeles lenne tehát nem szép sima a grafika ez nemtom mitöl van igaz laptopon nyomom de nem tudom mi lehet a megoldás hogy tiszta szép legyen a kép fullon van de olyan mintha 800*600-ba menne:D
    Ötlet?
  • ldavid
    az csak az alapjátékhoz jó, az episodes-hoz nincs
  • brendon566
    Van olyan cucc az EFLC-hez amivel meg lehetne oldani, hogy ne kérje a DVD-t minden indításnál? idegesíitő...
    Nem tudom a itt a banner alatt a kis gomb arra mutat-e, de ha igen és van a másikhoz is akkor szóljatok már légyszi...köszönöm