54919
-
#49167 Néz meg a leírást, sokat segít. http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=392973 -
#49166 Van pl olyan hogy special god mod. Csak próbálgasd bőszen a beállításokat. -
#49165 Most még azt kérdezném, hogy bekapcsoltam a god mode-ot, mégis megöltek a rendőrök:S hogy tudok örök életű lenni? -
#49164 Szuper!!
Köszi szépen!!! -
#49163 mármint az a trainer főmenüjébe. Mert a car setupba vagyok:S -
#49162 Num 0 val tudsz kilépni a főmenübe. Ha a főmenüből is ki akarsz lépni F4. Ha a menüben akarsz még lépegetni akkor Num 6 visza Num 4. -
#49161 Na siker. A játékban, f3-al előjott a menu, bele is léptem a car optionsba, de onnan hogy tudok visszalépni a fomenube? -
#49160 Ok, bemásoltam az asiloaderes fájlt, meg a két patch fájlt a main könyvtárba, Most mit csináljak? -
#49159 Már leírtam hogy a GTA IY főkönyvtárba. Nyugi nekem is az 1.7-es patch van fent. -
#49158 Ja, és nekem az 1.7es patch van fent. -
#49157 hova kell kicsomagolni a két rar-t? -
#49156 Na jó megprobalom akkor. Lezsedtem a loadert meg az SNT modot. -
#49155 Az Asiloader kezel egy csomo dolgot. Modok aktiválásához kell. Szedd csak le és bontsd ki. http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/tools/1976 -
#49154 jó hát én ezt meg nem csinálom:D nekem bonyolult...
nincs valami olyan trainer amit csak elinditok es örök életet ad? meg lőszert? -
#49153 Mi az az asiloader?:S csak a módot szedtem le:S -
#49152 Leszeded ugye a SNT modot és az Asiloadert. Kibontod a GTA IV főkönyvtárba és kész. Ha az EFLC-be is be akarod teddi, akkor oda is kibontod az Asiloadert, és be kell másolni még tladtrainer ini, tladtrainer asi, tbogttrainer ini, tbogttrainer asi fájlokat (értelemszerűen az EFLC főkönyvtárba. Egyébként van róla egy rakás video youtube-on a letöltéstől a telepítésig. http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/script-mods/2115 http://www.youtube.com/watch?v=Uahsfe4WQ7o -
#49151 Esetleg adnal linket hozza? Köszi, -
#49150 Leszedtem, de ez hogy működik? nincs exe fájl:S felül kéne írni az eredeti fájlokat?:S -
#49149 Sziasztok!Skacok azt hogyan lehet,hogy ugye beteszek zenéket de azt mondjuk változatosan játsza le?Mert én kb beraktam 20 mp3-om zenét és mindig ugyanazt a 2-öt játsza csak pedig fel is ismerte öket a keresöbe ki is irta 20/20.Van valami rádióbeállitás ott kell?Valami rádió ,szekvencia,keverés meg még valami nektek hogy van?Elöre is köszi a választ!Üdv mindenkinek további szép napot!:) -
#49148 Nincs! Javaslom neked is a Simple Native Trainert. Nem csak örök élet, de iszonyat gyors futás, és hatalmas ugrás is van benne. + végtelen lőszer, EFLC-ből a fegyverek stb. -
#49147 trainerrel meglehet csinálni.azt ne kérdezd melyikkel mert már nagyon rég használtam ill még régebbi verzión... -
#49146 Üdv!
Van olyan cheat a játékhoz, hogy örökéletem legyen? Csak 6 csillag mellett akarok hülyülni a városba:D -
Noodlee #49145 Köszönöm -
#49144 Nekem az van, mediumon szépen fut.Ha jól tudom nem egy ütőképes kártya ma már, meg aránytalanul drága is (volt?), de ehhez elég. -
#49143 Kell hozzá patch, a letöltésnél mindig ki van írva melyikkel működik. Bár az újabb verzióknél működik mindegyikkel. Letöltöd a Simple Native Trainert és az Asiloadert, majd ezeket kibontod a GTAIV főkönyvtárba. Mikor elindítod a játékot nyomd meg az F3 billentyűt és a Num Lock billentyűt amivel bekapcsolod a trainert. Ezután bal oldalt megjelenik a menüje és mókázhatsz kedved szerint. Közben én is rájöttem a feltett kérdésemre (én voltam figyelmetlen :) Ja és az EFLC-vel is működnek az újak. -
Noodlee #49142 Biztos én vagyok a suta, de nem tudom beüzemelni a trainert.
A hotkeyek nem működnek. Fel kell tenni hozzá még valami extrát? -
#49141 Elég. -
Vlala #49140 Vedd a zene hangerejét nullára :) -
#49139 lenémítod és az ugymarad -
#49138 Pont ezt írtam az előbb én is. Az én kérdésemre is tudnél esetleg válaszolni? -
Borg #49137 A trainer inijében asszem eleve be is állíthatod, hogy off legyen. -
Noodlee #49136 Mert idegesít, hogy minden alkalommal x-et kell nyomnom :P -
#49135 Visszatérve a Simple Native Trainer-hez lenne 1 kérdésem. Az objektumokat amit lerakok (NUM 5) melyik gombbal tudom mozgatni-forgatni? -
#49134 Tedd fel a Simple Native Trainer v6.2 vagy régebbit. Van olyan funkciója, hogy bárhol elmentheted az autóidat, átalakítva stb.(pl: neon, car god mod, spoiler, belső világítás, minden ajtó-ablak nyitva, illetve lezárva lopásbiztos módon) A rádiót le lehet tiltani, illetve be lehet kapcsolni hogy a telefonon szóljon. -
#49133 ha zavar a rádió akkor játék közben nyomj x-et -
Vlala #49132 Garázs kicsi sincs, az egyetlen hely, ahol megmaradnak a leparkolt autóid, a menedékeid előtt lévő sárga téglalapok. Ebből viszont tényleg nem ártana nagyobb, mert ha kettőnél több autót, motort hozok magamnak, az egyiket tuti, hogy ellopják reggelre.
Miért törölnéd ki? -
Noodlee #49131 Tud valaki olyan modot, amelyikkel nagy garázsom lehetne?
Ha kitörlöm a játék könyvtárából az összes rádió adót, akkor nem dob hibát a játék? -
#49130 Ezt a modot ENB Series 0.077a ismeri/használja valaki??
Az érdekelne nem lehet valahogy beállítani hogy 1920*1080ba fusson ténylegesen??
Mert ugye van az a buzi szorzó azt a game 80% nem is látszik mert lelog a képről.
-
Morgolodo #49129 Valaki átállította a Windows Live régióját magyarra? Érdekelne, hogy probléma mentes volt-e az átállás? -
#49128 köszi!
igen arrafele volt, ide bújt :)