Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ACER Aspire 5738ZG
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Ugye, nem kapcsoltad be a Sleep Mode-t?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bõven elég lett volna a párbeszédeket lefordítani.
[merlinw.org]
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
púúúúú
Nem követem a topikot. Van hír/várható idõpont már a 4. rész magyarításának megejelnésérõl?
3P
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
amikor az IVMP-be belépek akkor kiirja hogy retiring info és utánna lefagy
a sok kicserélt kocsi lehet a baja?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha nem, akkor 1.06-os patch, az kiszedi 😊
Emberek mi lehet a baj?Elindítom a játékot bead egy CMD-s ablakot (azt a fekete bigyót) nincs beleírva semmi picike töltés után:
"A(z) RGSCLauncher hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük. Az adatok , melyekkel éppen dolgozott ,valószínûleg elvesztek."
Eredeti játékom van
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Ezt szeretem a steames játékokban... windows reinstall után nem kell õket újratelepíteni😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
én mondjuk gta iv kieget is azért vettem meg részben, hogy ne kelljen letölteni
púúúúú
[merlinw.org]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
vagy lehet ,hogy a városban sok az ujságos <#circling>#circling>
Sakkoo.......Baszkiiii
azt szeretném kérdezni, hogy van-e olyan progi ami csökkenti a traffic-ot?
Bármikor elhagyhatod, otthonfelejtheted, ha át akarod vinni haverhoz... elkallódhat a cd kulcs
A steameset bárhol el tudod érni és a cdkulcs is oda van írva neked😛
Nah szóval két rockstar logót követõ leállás után ezt kapom:
Problémaesemény neve: BEX
Alkalmazásnév: EFLC.exe
Alkalmazásverzió: 1.1.2.0
Alkalmazás idõbélyegzõje: 4bda136c
Hiba – modul neve: EFLC.exe
Hiba – modul verziója: 1.1.2.0
Hiba – modul idõbélyegzõje: 4bda136c
Kivétel – eltolás: 004b3fe0
Kivételkód: c0000409
Kivételadatok: 00000000
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: e930
További információk 2: e930c3ae2793aa157ec28a97703bb423
További információk 3: 2310
További információk 4: 2310acf763d292c9e3c9e570a71434ba
Orosz oldalakon írt egy srác a megoldásról eflc_multicrack_fixed.rar -t kell felrakni. De az én eredeti verziómra nem akarom. Sõt nem is értem miért kellene.
Nekem az IVMP-hez kellenek a petcek az egyik régebbi verzió el is indul de amikor belépek azt írja ki hogy retirinig info és utána lefagy.
Talán a sok kicserélt kocsi lehet a gond??
ha a c ++ 2005 öt telepítem akkor meg nem írja ki, csak nem indul el nem csinál semmit. A legújabb ati driverrel a 2008-as verziót rakja fel.
[merlinw.org]
Megvettem a gta eflc-t, de már egy napja csak szarakodok vele. Steam. Elõszõr letöltött elindítanám de a két rockstar logó után kilép gta 4 hiba ennyi... tovább sehogyse jutottam. Mivel fenn régebben fenn volt a warez-es. Meg már a gép is megérett egy újratelepítésre (win 7 x64) Újra raktam így minden oké lesz gondoltam, megint letöltõdött indítanám de seculaunch hiba.
Láttam, hogy volt hasonló problémátok de a megoldást nem írtátok, vagy csak nekem nem volt egyértelmû. Jól jönne egy megoldás😄
köszi
1.04-ig sikerült a pechelés tehét az 1.01-et az 1-02-t az 1.03-at sikerült de amikor fel rakom az 1.0.0.4-et akk azt irja ki hogy a xlive.dll-ben az 5365 sorszám nem található
mi lehet a gond?
az IVMP-nek nincs olyan verziója amely az 1-03-as petchel ismeg?
Tegnap megvettem a gta 4 eflc-t, este letöltõdött és ma leültem játszani de a két rockstar logó után kilép gta4 eflc mûködés közben leállt üzenettel.
( Régebben fen volt nem eredetiben de elõtte leszedtem, viszont állandóan annak a winlive accjával akar belépni. Azt kitöröltem, de akkor is ugyan ez a hiba.)
púúúúú
MSN: [email protected]