54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • masterthief
    Tényleg! Most esett le hogy összekevertem Katie-val. Igazad van! Michelle-t meg lehet húzni.
  • pisztácia
    ÜDV!

Először is BUÉK mindenkinek!
    Azt próbálátok ki a simple native trainerrel, hogy mentek valami nagy autóval, pl kamion, vagy busz, vagy pénzszálllító, menjetek be az alagútba ami a 3.ik szigetre visz át, nyomjétok optionsba föl maxra a forgalmat, és szépen car speedup-al menjetek vegig max sebességgel a zsúfolt alagúton:D:D:D Na az nagyon durva, a kocsik ugy repkednek, hogy beszaras:D:D:D nagyon nagy, ezt probalja ki mindneki, és multkor csak ezzel jatszottam 1 oran at:D:D
  • vato loco
    Be lehet menni fegyverrel, csak ne fogd rá az eladóra. Azt az előző részekben is lövöldözéssel honorálták.
  • vato loco
    "Michelle sosem fog behívni, még ha fejtetőre állsz akkor sem."

??? 2. alkalommal már meg lehet rakni, függetlenül attól hogy CIA-s.
  • masterthief
    Sikerült kikapcsolni?
  • masterthief
    Ilyen hamar? Én amíg úgymond "fiatal fénykoromat" éltem délelőtt 10-11-ig buliztam stb.(khm) Addig éld ki magad míg lehet4 XD
  • sanyiute
    sanyiute
  • Grr1234
    Nekem már megvolt... :D
  • masterthief
    Aztán hogy-hogy itt vagy fent, ahelyett hogy buliznál? Nekem nyomós okom van hogy itthon üljek, mert el van törve a bordám, így inkább nem mentem sehova.
  • masterthief
    Vagy On/off
  • masterthief
    Asszem option-ban 2-szer kell lenyomni a graviti-t enabled²/disabled a disabled az a megbénít.
  • Grr1234
    SimpleNativeTrainerrel mit kell megnyomni ahhoz, hogy kikapcsolja a gravitációt?
  • masterthief
    Happy New Year Niko Bellic! XD
  • wollnerd #49797
    kösz a segítséget!
    B.U.É.K. MINDENKINEK!!!!
  • crackyS
    Rettentően válogatósak, itt találsz róluk részletes leírást, hogy ki-mit szeret.
  • masterthief
    1. Minden nőnek megvan a kedvenc helye. 2. Van amit nem szeret. 3. Ha megijed, vagy fél az már 1 rosszul sikerült randi. 4. Michelle sosem fog behívni, még ha fejtetőre állsz akkor sem. Kb a játék 1/3-ánál megtudod miért is és hogy ő kicsoda valójában. Inkább menj el kurvázni, vagy Night Club-ba, vagy a neten vannak csajok akikkel fel lehet venni a kapcsolatot. Most nem jut eszembe a csajnak a neve, de az egyik a játék elejétől elérhető, Pattanj a netre és jelölgess csajokat.
  • wollnerd #49794
    Srácok!
    Amikor másodszor hívtam meg, Michelle-t, showba vittem. Amikor kérte Niko-t hazavinni, A játék ajánlotta "Szerencsét próbál" & "elköszöni" elsőt választottam mégis mérges volt Niko-ra!
    Miért? Show miatt vagy azért mert sokat ütköztem?
    Ezt azt küldit másodszor csináltam, mert elsőben véletlenül betettem a trainerrel 2 gegszer vezetőt és rájuk lőttem így elbasztam a küldit. be is töltöttem a előző mentést, de kudarc óta el is tűnt Michelle háza!
    Miért volt mérges Niko-ra Michelle?
    El is vesztette a nőt?
  • masterthief
    Mielőtt bemész rakd el a fegyvert!
  • crackyS
    az miért van, hogy bemegyek a fegyver boltba, és rögtön rám lő az eladó?
  • wollnerd #49791
    A belvárosban nagyon nagy a forgalom! (középsziget)
    Egyszerűbb és gyorsabb metróval menni!
  • wollnerd #49790
    Igen tudok róla, vagyis majdnem mindenről. :D
    Itt vannak a trainer összes "képességei" videóban:
    Simple Native Trainer - All features part 1
    Simple Native Trainer - All features part 2
    Van/Volt part 3 is de a youtube letiltotta a videót!
    Rohadt Youtube!!!
  • masterthief
    Van benne 1 csomó "képesség". Autót lezárni, kinyitni a csomagtartót, motorháztetőt, hátsó ajtókat, megültetni, belső világítás, hozzátenni a kocsikhoz kisebb szépítő darabokat mint pl: hátsó spoiler, légbeömlő stb. a színezés elég jó, mert van ez a flip-flop festés (+réteg más színű festék ami a fény hatására látszik ás igen mutatós. Fekete festésre narancs színű réteg igen látványos) Nikonak tudod változtatni a haját, a gyalogos közlekedését pl, Niko úgy szalad mint ha dagi lenne, minden karakter animációját ki tudod próbálni magadon. Fel tudsz gyújtani embereket, rongybabává tenni őket és összeesnek az utcán, kocsikat felrobbantani mind ezt 1 gombnyomásra.
  • fery02
    Haladnod kell picit a fő küldetésekben, mert rögtön a legelején még nem tudsz taxiba utasként utazni, de később majd jelzi a játék, ha lehet majd.
  • wollnerd #49787
    Húúúú, de kövér lett Niko!
    Simple Native Trainerrel lenyomod a F3-at, és a Car options-nál válsasztod a Under Car Neon ligth paranccsal bekapcsolod és a Set Neon ligth Color-val választani tudod a színeket.
  • cola
    Az lenne a kérdésem hogy ezt hogy tudom előhívni?
    http://www.youtube.com/watch?v=lHIA2r2kMBk (2:00 percnél látható)
  • masterthief
    Ha pedig csak az F gombot nyomod hosszan, és ül valaki a taxiban Niko kirángatja onnan és beül. XD
  • Baxo
    E-gombbal füttyentesz neki és utána hosszan F-gomb.
  • wollnerd #49783
    Hogy száljak a taxiba???
    Úgy tudom, nyomva kell tartani a F gombot de Niko mindig csak lopja a taxit!
    akármelyik irányból próbálom mindig lopás történik!
    Mi a taxiba szállás parancsa? :S
  • lolSL
    hívd fel az otp kártyás vonalát és kérdezd meg hogy wtf van
  • Baxo
    Megpróbáltam később is, de megint ezt írta ki. Otp azt írja h. du. 5ig lehet tranzakciót folytatni! Nemértem :S :(
  • bakvarnyu
    nem vonja le kétszer
  • DIESEL DOG #49779
    Engem akkor amikor először behelyeztem a GTA4 telepítő DVD-jét a meghajtóba, ne törődj vele, nyomj rá a jobb alsó sarokban lévő "kockás" gombra majd indul a telepítés... vagy a játék.
  • Baxo
    steam ezt írta ki mikor meg akartam venni:

Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.

Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After reviewing the information below, if you believe your card has been declined in error please try your purchase again.

MOST HA ÚJRA PRÓBÁLKOZOM NEM VONJA LE A LÓVÉT MEGINT??? (NEM TUDOM, HOGY MOST EGYÁLTALÁN LEVONTA-E) ja és lovém van fent!

Most szoftvera, hogy itt a gta ilyen akciósan és nemtom megvenni...
  • Büdös Bohóc
    küldtem is már első nap egy mailt a mod@sg-re, hogy adjanak hg jogot, mert meg kell állítani a förtelmet ott :D
  • Büdös Bohóc
    majd befejezik
  • Bogdogege
    Nem kell törölni így hamarabb meglesz az 500-ik hsz , bohóc megkapja a házigazda jogot és törli a felforgató elemeket
    Igaz ehhez az is kell ,hogy bejelentsék ,hogy lesz Red Dead Redemption Pc-re .
  • pisztácia
    Kicsit rossz a megfogalmazás, ezért elnézést:)
  • pisztácia
    Üdv!

Én is Boldog és Sikerekben gazdag új évet kívánok mindenkinek!
    Viszont valaki nem segítene abban, hogy látom a steam-en 8 euró a complete pack. Nekem sajnos már nincs cash a kártyámon, de ha valaki segytene abban, hogy megveszi ajándékbe, én átutalnám neki a pénzt, vagy személyesen átadnám neki a pénzt. Persze megadnám a mobil számot is. Tudom ez így kicsit meredek, meg hogy ma már jobb senkibe se bízni, de én tényleg nem vernék át senkit, és eléggé jól jönne ez az akció. Ha valaki elhiszi, hogy nem verném át, és segítene, az pls írjon PM-et, és ott megbeszélnénk mindent. Köszönöm a segítséget
  • masterthief
    Boldog Új Évet Kívánok minden kedves fórumozónak!
  • freestyle666
    ókés zsókés!!!!
    ténylegkösszi mindenkinek!!!!!