54919
-
#49891 Kemény! Nézd meg az összeset. Ne csak a Ben buja-sat van még több is. Ben buja-tól még a Red Dead Redemption Bloopers sorozatot is. Asszem 3 van. -
#49890 aha, de a warez topicban kell segítéget kérni a többi kis kalóz barátodtól, és nem a fizető vendégeket zargatni itt. -
ronaldo86 #49889 és akkor most mi van h nem eredeti???....ugyanúgy kell evvel is játszani mint az eredetivel!!!!!!!!! -
#49888 http://tinyurl.com/26pf6cd -
#49887 valaki a #49855-höz? -
#49886 nem eredeti ? es akkor mit keresel itt ? :D -
#49885 akkor meg kéne venni. steamen fél óra múlva a 2 kiegészítővel 2500-ért utánad dobják. -
ronaldo86 #49884 de ez nem eredeti..és érdekes h mikor először telepítettem nem kért semmi aktiválást!!..még tegnap játszottam vele..csak modok miatt elbaszódott -
#49883 aktivalni az eredeti jatekot meg johogy kell. -
#49882 gecijó volt ez :D -
ronaldo86 #49881 újra dobtam a játékot..most meg indítanám a social clubbal..azt írja h aktiváljam..:S..pedig azelőtt nem csinált ilyet!!! -
#49880 -
#49879 OK, kösz.
Amúgy mi a véleményetek az Ultimate Textures v2.0-ról?
üdv -
#49878 Okok, majd meglesem. -
#49877 minimum 9 van -
#49876 Valahol meg kell hogy legyen. Nekem is offline profilom van, de megvannak a mentések. -
ronaldo86 #49875 ott sincs..nekem a GTAIV mappában csak User Music és Videos van....offline profilt csináltam!! -
#49874 Köszi szépen! -
#49873 Mivel repültél át? És összesen nem csak 3 híd van?:D Annyira emlékszem kb:D -
#49872 én is pont annyinál járok. probáltam átrepülni hidak alatt de volt olyan amin nem lehetett 9-et megcsináltam asszem kb. -
#49871 C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\Rockstar Games\GTA IV\Savegames
Így keresd! -
ronaldo86 #49870 de nekem nincs a my documents/rockstar games/GTA IV-ben a savem..az nembaj?akkor is megmarad? -
#49869 segítség csajozáshoz -
#49868 Love Meet weeboldalon (rózsaszínű oldal) Ott belépsz a female(nők) ablakba és ott válogathatsz. Nem mindegyiket lehet elhívni randizni, de van jópár csaj akikkel döngethetsz, Majd sms-ben és e-mailben értesítenek. -
#49867 Neten, hogy tudok szerezni csajt?:D -
#49866 A mentések megmaradnak. Mikor uninstallálod rá is kérdez hogy szeretnéd-e a mentéseket meghagyni. előtte a modokat amit leszedtél azt tedd 1 külön mappába, majd ha megint modolni akarsz akkor megmaradnak. Majd arra vigyázz amit az előbbírtam, és így nem lesz baj ha valamelyik járgány nem fér össze a patch-el. -
#49865 persze, hogy megmarad.
ha lemented elotte. -
ronaldo86 #49864 és ha újrarakom a savem megmarad? -
#49863 Már nem. Neten találsz csajokat, vagy menj el kurvázni, vagy night Club-ba. -
#49862 Akkor az lesz a gond. Remélem az eredeti fájlokból készítettél biztonsági másolatot, mert ha nem akkor újra kell rakni a játékot. így jártam én is. Nem mindegyikből készítettem másolatot és ugyan így kidobott. Az a gond hogy rengeteg autónál nincs leírva hogy melyik patch-ez jó. Nálam valamelyik nem volt kompatibilis az 1.0.7.0-s patch-el. Bár én hangokat is beraktam, reális autókörtöket, fegyvereket, ruhákat, több vért, izomautó hangokat több féle kocsihang, effekteket stb. így hogy nem volt bizt másolatom megszívtam, és újra kellett rakni. -
#49861 Jah, akkor az a kiegben van. Akkor még nem lényeg...
Amúgy akkor Michelle-el nem lehet felvenni a kapcsolatot már sehogy? -
ronaldo86 #49860 de..raktam egy pár új autót.. -
#49859 Nem raktál be új autókat vagy valamilyen mod-ot? -
#49858 Szerintem te a TBOGT bunyós küldire gondolsz. Moma's Boy. Abban van ketrecharc. -
ronaldo86 #49857 hello...az lenne a problémám h tegnap még ment a játék és most meg akarok játszani és miután betölti a savet..ott áll Nico és egyszer csak kidob..mi lehet a baj???előre is kösz a válaszokat!! :S -
#49856 Kate McReary -
#49855 A helikopterek hol vannak pontosan? Algonquin(középsziget) legdélibb részén sem találtam. talán a Bohan-nál vannak? -
#49854 Ja, igen. És akkor vele többet nem is lehet talalkozni? Ill. ki is volt Kate? Vagy a story-hoz van kötve, hogy a vegen kivel tudjam tartani a kapcsolatot? Roman kuldiket nem tudok vallalni mert ugye ot megoltek:S -
#49853 Én most csináltam meg az összes Brucie-s autós lopos küldit, meg a little jacob-os küldiket. Most tartok így 68.75%-nál. A köv a Brucie-s autoversenyek lesznek. Anno beszeltek itt sokan valami bunyos kuldirol, ahol vedekezni kellett, és az nagyoin nehezen ment par embernek. Az melyik kuldi? -
#49852 Michelle volt ügynök