Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
WS10
XNetStartup failed - Please re-boot your system and/or re-install the game
de már vagy 4x telepítettem újra a játékot :S
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Nekem olyan problémám lenne hogy megy a játék egy kb 20- 30 percet és után a gép lekapcsol teljesen!
pedig a legfrissebb patch van hozzá és fenn van a magyarítás is!
Itt azt irják hogy legyen fent a legfrissebb patch és azt már fel is raktam.Innen letöltöttem mindent,csak nem irják sehol hogyan kell telepiteni.
[merlinw.org]
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
vki segítsen abban hogyan tudom behozni az egész térképen minden olyan helyet ahová be tudok menni légyszi!
nekem csak kevés látható
köszi elõre is!
Nagyon szépen megy a játék 1 GB VRAM van, de hiába tolok fel minden maxra, ahogy forgatom a kamerát látni, hogy elõttem pakolja ki a textúrákat, igaz gyorsan de elég lelohasztó :-(
Vagy ez a Cache Booster erre is jó?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tudnátok abban segíteni hogy újra elkezdtem játszani a gta-val de akár hova állítom a felbontást és egyebeket akkor is szaggat a játék. A gépem simán megvan az ajánlott követelményeknek és mégis szar. Videókártya drivert frissítettem. De minden hiába.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
[merlinw.org]
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
[merlinw.org]
A VGA-k Radeon és FirePro Graphics nevet kapják, a CPU-k a Vision-t

[merlinw.org]
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Most vettem egy HD5670est nem olyan régen - többet nem nagyon akartam rááldozni - és épphogy megy medium beállításokkal. 2,6ghz-en tolom a Core2duo-t mellette 2G ram. Lehet kevés a ram. De ami a legjobban bosszant, hogy multiban mindig nagyon akad. Nálatok nem? mikor fordulok fõleg, pl a Ballad of Gay Tony-ban nagyon akad a multi. Fent van pedig az új pöccccs is.
Ha tudtok vmi tanácsot, írgyátok 😊
Az AMD ejti az ATI márkanevét. A változás nem érinti a videokártyákat, de meglehetõsen drasztikus lépésnek tûnik.
Év végétõl ugyanis az ATI GPU-k neve AMD Visionre módosul. Szerencsére a Radeon elnevezés megmarad, valamint az anyavállalat arról is megnyugtatott minket, hogy a korábban megjelent kártyák neve nem fog megváltozni a meghajtóprogramokban. Mit is mondhatnánk még? Isten veled, ATI!
A darkl3ad3r névre hallgató megszállott idõvel és energiával nem spórolva elkészített egy modifikációt, melynek köszönhetõen a Grand Theft Auto IV FPS-é válik, ezzel egy új perspektívából bemutatva Liberty City szépségét --- de ez még nem minden! A srác az alkotását kiegészítette egy Time Sync moddal is, mellyel valós idõben játszhatunk, tehát ha hatvan percünk van eljutni valahova, akkor valóban egy óránk van erre, összességében tehát a lehetõ legéletszerûbb GTA-élmény áll elõttünk.
Elõre is köszi.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
MSI CX620-as laptoppal próbálta vki a játékot ? Nem tudom miért, de nálam olyan furcsán akad, pedig a rendszerkövetelményt kielégíti...