Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Hardver probléma, valószínûleg túlmelegedés. Lehet VGA, memória és processzor.

[merlinw.org]

MerlinW
Azért írják, mert régi a cikk és akkor még az 1.0.4 volt a legfrissebb. A videó elején írja hogy 1.0.4.0-án fut.

[merlinw.org]

MaxPayne
még mindig nem jó 😞 egyszerûen felteszem a patchet és nem indul a game.

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

doxadmin
xlive.dll-nek games for windows live kell. Keress rá tedd fel és mennie kellene.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

MaxPayne
hmmm még mindig nem jó... szal akkor mi lehet a gond? felteszem az 1.7-es patchet és nem megy a játék? kiírja hogy 5346 vagy valami sorsám nem található xlive.dll-ben de ha nem teszem fel a patchet megy agame de jó lenne feltenni a magyarítást is de nincs patch nem megy amagyarosítás

MaxPayne
ok sorry utánna néztem a Faq-ban mi az a WS10

WS10
XNetStartup failed - Please re-boot your system and/or re-install the game

de már vagy 4x telepítettem újra a játékot :S

MaxPayne
most meg azt írja... GTA4 Fatal Error: WS10 ez mi?

MaxPayne
miért van az hogy felteszem a játékot majd felrakom a az 1.0.7.0-ás patch-et és me, indul a game mert azt írja hogy az xlive.dll-ben nem található valami 5304 de ha nem teszem fel a patchet akkor meg nem tudom a magyarosítást feltenni patchet nem teszem fel akkor megy de ha nincs patch nincs magyarosítás... 😞 mi legyen?

doxadmin
Nekem 1x volt ilyen, bár nem lekapcsolt hanem újraindult. Kiderült hogy a videokártyám 1ik ventilátora leállt, és egy kicsit bemelegedett.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Hali
Nekem olyan problémám lenne hogy megy a játék egy kb 20- 30 percet és után a gép lekapcsol teljesen!
pedig a legfrissebb patch van hozzá és fenn van a magyarítás is!
http://frontvonal.web4.hu/cikk/gta-iv-fps-nezetbol
Itt azt irják hogy legyen fent a legfrissebb patch és azt már fel is raktam.Innen letöltöttem mindent,csak nem irják sehol hogyan kell telepiteni.
MerlinW
Csak 1.0.4-re megy fel, de elég használhatatlan, sok értelme nincs. Inkább telepítsd az 1.0.7-es javítást, sok mindent javítottak.

[merlinw.org]

Hali mindenkinek.Én most telepitettem fel és fut is minden rendesen.Abban kérnék egy kis segitséget,hogy hogyan lehet feltelepiteni a belsõ nézetes módot.
Sikerült megcsinálni. Abban szeretnék segítséget kérne még hogy ezt a gondot hogyan szüntessem meg: KLIKK Ugyan az mint a videón csak nem ennyire drasztikus. Tehát az Árnyékok Vetülése ki van kapcsolva és nem is engedi állítani. Van erre megoldás?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

bertino
pofonegyszerû.

sehogy.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

red bull
sziasztok megvettem az eredeti játékot viszont a kérdés az lenne hogy hogy tudok 1.4 es patchel liveozni? mert amikor ugye bejelentkezek a fiókomba és utánna majd a live ba kiirja hogy updateeljem a verziót és felteszi az 1.0.7.0-t

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Eddig nem sokan jelentkeztek... Valaki segíthetne.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Sziasztok ezt szeretném megcsinálni: Hogyan oldhatók fel a grafikai korlátozások? Leírás a FAQ ban van de nekem sehogy nem akar összejönni se a memória korlát feloldása se a grafika feloldás. Valaki csinálta már hogy mûködik?

sziasztok!
vki segítsen abban hogyan tudom behozni az egész térképen minden olyan helyet ahová be tudok menni légyszi!
nekem csak kevés látható
köszi elõre is!
Clark23
Nekem 4Gb van és mégis szaggat. Nincs ötlet?

jana4
igen, nekem is jó volt vele csak a probléma az volt hogy kevés a ramom. (jelenleg)

Tinman
Srácok! Erre a durva popup problémára mi a megoldás?

Nagyon szépen megy a játék 1 GB VRAM van, de hiába tolok fel minden maxra, ahogy forgatom a kamerát látni, hogy elõttem pakolja ki a textúrákat, igaz gyorsan de elég lelohasztó :-(

Vagy ez a Cache Booster erre is jó?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Clark23
Sziasztok!

Tudnátok abban segíteni hogy újra elkezdtem játszani a gta-val de akár hova állítom a felbontást és egyebeket akkor is szaggat a játék. A gépem simán megvan az ajánlott követelményeknek és mégis szar. Videókártya drivert frissítettem. De minden hiába.

Okés,

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MerlinW
Attól még régi😊 1.0.4-es javítással megy csak, az pedig valamikor decemberben jött ki.

[merlinw.org]

Pc gurun van,onnan másoltam ide

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MerlinW
Újabb verzióról nem lehet korábbira ugrani hibák nélkül, ahhoz újra kell telepíteni a játékot.

[merlinw.org]

kill3r21
1.0.4.0 patch után nem látszanak a menüpontok, tud erre vki valami megoldást?
MerlinW
Semmi változás nem lesz, csupán a nevek változnak marketing/cégarculat javítása miatt. No meg minél kevesebb név van, annál kevésbé zavarodik össze a vásárló. A HD6000-es sorozat idén jön minimális változtatásokkal. HD5 gyártástechnológia némi teljesítménynöveléssel és pár új funkcióval.

A VGA-k Radeon és FirePro Graphics nevet kapják, a CPU-k a Vision-t

[merlinw.org]

ez már több, mint egy éves cucc
bertino
ráncigáld meg egy kicsit a cpu-t.

ViniSoundz
Hú én nagyon mérges vagyok. Volt egy 8600gt-m amivel épp hogy ment a GTA4 de mindig betelt neki a memója így 20 perc után már nagyon akadt.

Most vettem egy HD5670est nem olyan régen - többet nem nagyon akartam rááldozni - és épphogy megy medium beállításokkal. 2,6ghz-en tolom a Core2duo-t mellette 2G ram. Lehet kevés a ram. De ami a legjobban bosszant, hogy multiban mindig nagyon akad. Nálatok nem? mikor fordulok fõleg, pl a Ballad of Gay Tony-ban nagyon akad a multi. Fent van pedig az új pöccccs is.

Ha tudtok vmi tanácsot, írgyátok 😊
Nincs többé ATI

Az AMD ejti az ATI márkanevét. A változás nem érinti a videokártyákat, de meglehetõsen drasztikus lépésnek tûnik.
Év végétõl ugyanis az ATI GPU-k neve AMD Visionre módosul. Szerencsére a Radeon elnevezés megmarad, valamint az anyavállalat arról is megnyugtatott minket, hogy a korábban megjelent kártyák neve nem fog megváltozni a meghajtóprogramokban. Mit is mondhatnánk még? Isten veled, ATI!

A modot a videó YouTube oldalán lehet letölteni. Jó szórakozást!

A darkl3ad3r névre hallgató megszállott idõvel és energiával nem spórolva elkészített egy modifikációt, melynek köszönhetõen a Grand Theft Auto IV FPS-é válik, ezzel egy új perspektívából bemutatva Liberty City szépségét --- de ez még nem minden! A srác az alkotását kiegészítette egy Time Sync moddal is, mellyel valós idõben játszhatunk, tehát ha hatvan percünk van eljutni valahova, akkor valóban egy óránk van erre, összességében tehát a lehetõ legéletszerûbb GTA-élmény áll elõttünk.

Nagyon tetszik a game, csak egy dolog zavar, de az nagyon: a vezetés. Nincs valami megoldás arra, hogy a kamera rendesen (gyorsabban) foduljon a kocsi után?
Elõre is köszi.

ffxi
Nem megy 😞 scripthook-t a legújabbat nem találom. Ami kezeli a 1.0.7.0 patch-et.

Fákjúal!

MerlinW
gtamods, kilométeróra letölt, asiloader letölt, scripthook letölt, bemásol, játszik.

[merlinw.org]

ffxi
Hogyan tudok km órát berakni?

Fákjúal!

MerlinW
1280 medium/high-al mennie kellene. 1.0.7-es javítást telepítsd, ha még nem lenne fent.

[merlinw.org]

iceshark
az mitõl lehet, hogy még az elején Vlad küldetése között ahol ivant kell elkapni az építkezésen, fel kéne mászni a létrán (nyomjak F betût manjd w-s a fel le mászás) semmit nem csinál az F betûre, átraktam máshova semmi, nem akar létrára mászni Nico barátom, inkább elrohan 40m-re beszálni egy kocsiba 😉 természetesen eredeti a game...de elég hiányosság ha nem fogok tudni egy létrán sem felmászni 😞 valami ötlet?

littleNorbi
Maximum felbontás, és a többi extra alacsony... De ha leveszem minimumra a felbontást, akkor jobb, de még mindig nem tökéletes...

a mentésed szaródott el szerintem, ha van régebbi, használd azt
ffxi
Segítsetek már! Újra felraktam a játékot de akkor is megakad itten.

Fákjúal!

MerlinW
Milyen beállítások mellett?

[merlinw.org]

littleNorbi
Hello!
MSI CX620-as laptoppal próbálta vki a játékot ? Nem tudom miért, de nálam olyan furcsán akad, pedig a rendszerkövetelményt kielégíti...

valaki nem tudna egy jó car packot ?

hát nem mükszik:S tud valaki olyat ami müködik?

üdv az lenne a kédrésem hogy 1.0.6.0 hoz van car pack? ezt találtam "Mods_cars_for_GTA_IV_PC_by_seba8..exe" ez müködni fog?

bertino
ja.