Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Leo 1991
Dimitri legyilkolása az a verzió,amelyiket te mondod

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Leo 1991
ne hajóval menj hanem jobb oldalt a fal mellett kell lennie egy kross motornak,azzal kövesd és a híd elõtt majd lesz egy fa ugrató,lendületbõl hajts rá és utána már csak be kell szállni a helikopterbe

Hali!
Van egy kis problémám.remélem tudtok segíteni:S
egy küldetésben meg akadtam (a vége fele mikor Dimitrit kell megölni,hajóval érjem utol a helikoptert Mikor megjön
Jacob :D nem értem akárhányszor probáltam nem érem utol egyszerüen mégha repülnék se tudnák oda menni :D
Vmi ötlet vagy ezzel szenvednem kell?
Elõre is thx.
Leo 1991
ok
már megvan kösz

Mûködik az, csak a Saját fórumokban van, tehát reghez kötött.

Leo 1991
hello

a warez topic nem mûködik,mert oda lenne egy kérdésem

ffxi
Sajnos profilhoz kötött :( Megvettem és nemtok jácani vele :@

Fákjúal!

Piloss
pedig már van 4GB-os 5970 is ,szerény 400k forintért <#idiota>

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

grebber
Nem is várom fõleg nem 2 magos procival.2GB-os VGA kell ehhez + erõs 4 magos proci.

Next PC upgrade: 2022

Bence94
8800 gt-vel ne várd, hogy fullon menjen! 1gb-os karival pedig már szépen lehet fullon játszani.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

hja, arrol megfeledkeztem, h ad egy linket a hotfixhez, de ammeg nem jó, az is rinyál valamit, már nem rémlik...
Hali, bocs h offolok, de a "games for win live" topikban nem naon jár-kel senki, már volt fenn a program, de most nem akar elindulni, mivel valami hotfixet hiányol az xp-hez, a windows elvileg stimmel...frissített meg egyebek,biztos járt már valaki hasonló cipõben,

adjatok már tanácsot jó rég nem gta-ztam:)

köszike
grebber
Csak tudnám mire gondoltak amikor ezt a pc-s portot csinálták.Minden maxhoz 2GB-os VGA kell legalább.Olyan meg alig van.(Jó van sok suttyó 2GB-os amin disznek van a kettõ ,de azok szart sem érnek.)
Brutál 2GB-os csak 100ezer fölötti HD 5870 meg az 5970.Olyat meg majd akkor ha 50 ezerért utánnam dobják <#banplz>

Majd 2012-ben már lesz rá gépem remélhetõleg.

ENB series.
Viszont nincs az a gép, amivel rendesen el lehetne hajtani, ha ilyen szintre hozod vele a grafikát... képeken jól mutat, de játszani kevésbé jó.
grebber
Ezt a Realistic modot honnan lehet letölteni??
Vagy melyik ez? Mert csak realism modokat találok!

masterthief
Szívesen! Azért majd írj vissza, hogy sikerült-e.

ffxi
Ok, köszi szépen

Fákjúal!

masterthief
Elb@sztam http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=390264

masterthief
Találtam neked mentéseket! Remélem mûködni fog a dolog!mentések

ffxi
Én mindent csináltam. Újrakezdtem a gémet, lelõttem, ütöttem, uninstall stb... Már csak az marad, h vki vigyen át nekem. Különben nem fárasztnám itt a népet :)

Fákjúal!

MaxPayne
hiába próbálkozok már napok óta nem tudom feltenni az 1.0.7-es patch-et mert miután feltettem és elindítanám azt írja hogy a Sorszám (5367) nem található a DLL-ben (xlive.dll) hiába tettem újra a live-t is nem segített... mit tegyek?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

masterthief
Ezzel én is találkoztam, csak a lépcsõn ragadt be Playboy X. Én tettem 1 kört a fickó körül és már jött is utánam. Lehet bele kéne rúgni vagy megütni, lökni hátha képes lesz elmozdulni a helyérõl. Én sajnos nem tudok mentést küldeni, mert csak 2 mentésem van, de ezek már a játék vége felé vannak! Automatikus mentésre vagyok beállítva.

Piloss

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

SL
FSpofon=FSpofon2=lolSL mostmár leállhatnál...

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

masterthief
Melyik küldetés? Milyen bug? Írd le mi történik, hogy nem tudod megcsinálni, vagy dobj fel 1 képet.

lolSL
kicsit körülményes a mentésekkel baszakodni ebben a játékban, live profilhoz van kötve stb

ffxi
Senki? 1 nyamvadt küldit kell megcsinálni. Annyira azért nem unalmas a játék :) Eredetim van.

Fákjúal!

MerlinW
A "mósön blört" kikapcsolhatod a P billentyûvel.

[merlinw.org]

ViniSoundz
Elsõ lépésként át kell menni a warez topikba.
ViniSoundz
Ti melyikkel toljátok multiban? Sima GTA vagy az EFLC-vel? MErt nekem pl multiban sima GTA4 sokkal jobban megy. EFLC-vel meg mikor fodulok, közben a kikapcsolhatatlan mósön blúr közben beakad mint a franc és idegesít, akármilyen graphics-on van .
füstöl a motorháztetö és össze visza mozog a kép ezzeé mit kell csinálni hogy meg szünjön?
ffxi
Lécí segítsetek!!

Van 1 bugom, azóta sem oldódott meg. Feltöltöttem a mentésemet. Vigye át nekem vki ezt a küldit. köszönöm szépen.

mentés

Fákjúal!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

fery02
Ez jó volt!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

bertino
:D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Igazad volt borg mert most fel tudtam telepiteni.
A bolygók együttállása most nem kedvez az installálásnak.
Nekem windows vista home premium om service pack 1 van és nem tudom fel telepiten mi lehet a gond? lécci segitsetek.
fery02
Igen, elõ fog jönni.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

berczy
Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdséem, hogy szerintetek melyik a legjobb car pack mod?
Még annyi, hogy ha felrakom, akkor elõ fog jönni a csak egyforma kocsikat látok efektus?

Elõre is köszi!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

MaxPayne
köszönöm

The Protector
gamecopyworld.com
Ott találsz cracket.Nem csak ehhez,hanem minden játékhoz.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

MaxPayne
ahaaaa akkor ott a gond.. nincs craack hozzá... tudsz mellékelni valamilyen formában? vagy link... elõre is köszi

masterthief
Nem elég a patch, 1.0.7 crack is kell hozzá (ha nem eredeti)

MerlinW
Mondom, hogy a Windows Update része, nézd meg benne (start menü, windows update). Egyébként a Microsoft oldalán is megtalálod.

[merlinw.org]

MaxPayne
tudsz mellékelni olyan .Net keretrendszert amit fel tudok rakni win7-re mert amiket találtam nem emnnek fel mert elindítom a telepítõt és nem történik semmi. Próbáltam a kompatibilitást megoldani de úgy sem mûködik.

MerlinW
Telepítsd újra a Live-ot és töröld a játék könyvtárából az xlive.dll-t.
Kell a Microsoft .NET Framework 3.5 is nézd meg a Windows frissítéskezelõ naplóját, telepítve van-e

[merlinw.org]

MaxPayne
nekem is win 7 van fent annyit ír ki hogy Gta 4 Fatal error: WS10 de patch nélkül pedig megy szal azt nem értem a patch mit ront el a játékon...

doxadmin
Eredeti game? Pl tesómnál eljátszotta az eredeti játék, hogy xp alatt nem indult el, ellenõrzi a lemezt vagy mi és kész. Még a feladatkezelõbe se jelenik meg semmi. Win 7 alatt meg szuperül fut magyarítással patchel mindennel együtt.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tõlem\"

MaxPayne
van valakinek valami tippe miért nem megy a game ha felteszem az 1.0.7-es patch-et?