Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Van egy kis problémám.remélem tudtok segíteni:S
egy küldetésben meg akadtam (a vége fele mikor Dimitrit kell megölni,hajóval érjem utol a helikoptert Mikor megjön
Jacob :D nem értem akárhányszor probáltam nem érem utol egyszerüen mégha repülnék se tudnák oda menni :D
Vmi ötlet vagy ezzel szenvednem kell?
Elõre is thx.
a warez topic nem mûködik,mert oda lenne egy kérdésem
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Next PC upgrade: 2022
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
adjatok már tanácsot jó rég nem gta-ztam:)
köszike
Brutál 2GB-os csak 100ezer fölötti HD 5870 meg az 5970.Olyat meg majd akkor ha 50 ezerért utánnam dobják <#banplz>#banplz>
Majd 2012-ben már lesz rá gépem remélhetõleg.
Viszont nincs az a gép, amivel rendesen el lehetne hajtani, ha ilyen szintre hozod vele a grafikát... képeken jól mutat, de játszani kevésbé jó.
Vagy melyik ez? Mert csak realism modokat találok!
Fákjúal!
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Fákjúal!
Van 1 bugom, azóta sem oldódott meg. Feltöltöttem a mentésemet. Vigye át nekem vki ezt a küldit. köszönöm szépen.
mentés
Fákjúal!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Lenne egy olyan kérdséem, hogy szerintetek melyik a legjobb car pack mod?
Még annyi, hogy ha felrakom, akkor elõ fog jönni a csak egyforma kocsikat látok efektus?
Elõre is köszi!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Ott találsz cracket.Nem csak ehhez,hanem minden játékhoz.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
[merlinw.org]
Kell a Microsoft .NET Framework 3.5 is nézd meg a Windows frissítéskezelõ naplóját, telepítve van-e
[merlinw.org]
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tõlem\"