Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morvaigaben
Köszi szépen a gyors választ! 😊

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Bence94
nem lehet átkonvertálni de ha mondjuk felvettél egy jelenetet és kezdesz egy új projektet és csak simán beilleszted az egy részt és elmented akkor megkapod video formátumba.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

morvaigaben
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy a rögzített videókat, csak játékon belül lehet megtekinteni, vagy átkonvertálható-e valahogy a kapott .cli fájl (ha ez az egyáltalán 😄) ?

A válaszokat elõre is köszönöm!

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

DAFFANGER
Azt hogyan lehet beállitani ne ilyen gyorsan hirtelen forduljon a kocsi azaz a kormány nincs valami megoldás rá?Amugy ez az egy bajom van a játékkal mert amugy nagyon király a game.

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

doxadmin
C-users- felhasználóneved- app data-local-rockstargames- savegame legalábbis nálam itt van win 7 alatt.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

hali! légyszi segítsetek újra szeretném tenni a játékot de sehol nem találom a mentéseimet,mindenhol kerestem szinte meg ahol írták is a C:/Dokument. Settings/Application Data/rockstar games mappában sem találom,mert ott csak az user music meg egy videos mappa van bennt!
vki help!
DAFFANGER
Ja igen na ez az akkor köszi szépen.

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

The Protector
talán a motion blur-ami neked nem tetszik.a P-betût nyomd meg és azzal kapcsolod ki.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DAFFANGER
Azt nem tudjátok miért van hogy fullon megy a játék de valamiért az élek vagyis élsimitás vagy nemtom pedig az is fel van rakva olyan mintha minden pixeles lenne tehát nem szép sima a grafika ez nemtom mitöl van igaz laptopon nyomom de nem tudom mi lehet a megoldás hogy tiszta szép legyen a kép fullon van de olyan mintha 800*600-ba menne😄
Ötlet?

az csak az alapjátékhoz jó, az episodes-hoz nincs
Van olyan cucc az EFLC-hez amivel meg lehetne oldani, hogy ne kérje a DVD-t minden indításnál? idegesíitõ...
Nem tudom a itt a banner alatt a kis gomb arra mutat-e, de ha igen és van a másikhoz is akkor szóljatok már légyszi...köszönöm
belapeter
Köszi,de már végleg unistalloztam.
Majd megveszem vmikor és nem lesz baszakodás...
Köszi..

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

faq-ban van hibaüzenet lista
DAFFANGER
Hát ez Lol én még ilyennel nem találkoztam<#idiota>De hátha tud itt valaki segíteni mi lehet a gond.

belapeter
Sziasztok.
Erre van megoldás? :/

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

bakkerman
na faszán megy a gém,elõször 1280 highon próbáltam a cuccost(1.07 után),ott forgalomban,és tûzharcban lement gyakran 25 FPS alá,de átlagban hozott olyan 30-34-et(frapsal),kikapcsoltam a frapsot,akkor azért stabilabb lett,20 percenként gondolkodott egy kicsit a gép,olyan 3 mp-re belassult ha gyorsan mentem az autóval,visszatettem mediumba,ott stabilan nem esik le 35 alá az fps,nem lassult sehol,tökéletesen játszható! 1024-ben nem próbáltam még,valszeg abban is megfogom,nagyon király game,nem is tudom hogy lehettem meg nélküle majd 2 évig 😄D Teljesen más élményt ad mint a SA,sokkal életszerûbb,a város meg gyönyörû,felhõkarcolók stb....Autók nagyon sokfélék,még kajak élmény vezetni is benne 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hungary27
nincs arra megoldás h feltettem a modern cars 6 ot és elindul a játék és kidob tálcára hiba hangal. de nem ir semmit :s pls help me
már megoldottam😊 rájöttem h mit hogy kell😊 téll könnyû, most már nem lesz gondom, köszi h segítettél
most próbáltam, de úgysem jó...nem tudom miért:S az "A" és a "D" vel is csinálom meg amikor kéri akkor az egérrel is, de egyszerûen nem értem. melyik betûket használjam? az idegesít hogy mindig eljutok 3/4ig, és ellök, és vissza esik a felére az egész, ha valaki tudja írja meg nekem, köszi
Kureszka
Sziasztok!

Bocs, hogy nem olvasok vissza, de nem tudtok valami megoldást a kamerára?Valami "fixálót"? Elég ratyi ahogy "követi" az autót. Köszi

Gigabyte P43-ES3G, Core 2 Duo E7500, AC Freezer 7 Pro, 4096 MB DDR 2 Kingmax 1066Mhz, Gainward Geforce GTS 450 GS, Maxtor 160 Gb,Logitech Formula Force EX,

masterthief
Ha R betût ír ki akkor JOBBRA, ha L betût ír ki BALRA !Egyszerû mint a pofon, Jól kell idõzíteni a táncritmust és körbeér a rózsaszín karika. mozgasd a karaktert jobbra balra körbkörösen ahogy a ritmust érzed, és mikor kiírja hogy R. akkor jobbra, ha L left akkor balra .ERlég wgyszerû megcsinálni. és lesz 1 tuti köröd a carátnõdnél. Sok csajt lehet így felszedni.

sziasztok! a GTA IV kiegészítõben a The Ballad of Gay Tony, van az elején a "T" jelnél egy táncos feladat, és 3/4 eljutok a karikába a csíkig, de utána mindig visszaesik, és az a kérdésem h melyik gombokat nyomkodjam v milyen modszerrel?? köszi
xblades
Hogy tudok offline modot inditani a Grand Theft Auto Episodes from Liberty City kiegészitõben?
( az alap játékban sikerült már játszom de a kiegészitõ nem hasonlit rá)

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

masterthief
Javaslom hogy nézd meg itt,http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ Ez sem olyan biztos progi, de azért kb meg tudja saccolni melyik játék hogy fut a gépedeb.8egyébként ez a hivatalos gépigényeknek megfelelõen adja ki a felmérést, de nem biztos hogy pontos számítást készít. én is jártam úgy, hogy minimalis gépigényt sem érte el az összevetése, és max grafon futott a game. tehát ez csak 1 saccolási értékû progi, de azért érdemes kipróbálni.)

masterthief
Azt még elfelejtettem, hogy a legújabb path-et töltsd le (ha nem eredeti) vagy Live-n keresztül frissítsd! Több lesz az Fps, és szebbek a texturák.

Nekem Asus Extreme AX300-am van.Nem tudom hogy milyen játékokhoz jó.Valaki tudna ajánlani valamilyen játékot?......Szerintem ez a grafikus kártya nagyon szar.Nem tudom ha volna 1-2 GB RAM-om nem is volna rossz.
masterthief
Szia4 A grafikai korlátozász fel lehet oldani. ha van a könyvtárban commandline. txt írd be ezeket:-norestrictions -nomemrestrict-novblank Ha nincs commandline.txt akkor hozz létre 1-et., vagy a GTAIV Launcher.exe elérési útvonala után írd be ugyan ezeket. Így már tudsz állítani a grafikai beállításokon, megjelenés minõségén.

hungary27
feltettem a modern car 6 ot és elinditom a játékot belép és leob tálcára valami hibahang és semmi más mi lehet a probléma?
DAFFANGER
Hali!A grafikát hogy lehet beállitani hogy ne kis felbontásban legyen mert egyböl arra rakja nem értem pedig elvileg mennie kéne nagyobb felbontásban és eredeti a játék megvettem de nem nagyon merek belenyulni ilyen beállitásokba.köszi a segitséget elöre is

hungary27
hogyan lehet vissza nézni trükköket?D:
Nuclearity
nem mindent erõszakkal kell megoldani 😄

Így van!

Bementem és bedobtam egy gránátot a kórterembe😊 és csak masszív vérengzés után tudtam kijönni ( most már tudom, hogy a gépet is ki lehet kapcsolni😊

Megoldás a problémámra?
Hasonlat <#eljen>

Ez az, amikor Pegorinonak kellene megölni a nevelt fiát a kórházban?

Hali!

Kb. 60%-nál tartok és nem jön több küldetés, a végigjátszás szerint kéne kapnom egy telefont, de nem jön. legutoljára kinyirtam az olasz csóka korházban fekvõ volt testõrét asszem..azóta csak forgolódok a városban, mint kezdõ buzi a gõzfürdõben. Segitene valaki?
cserélj nicket, vagy szokd meg, mást nem tehetsz
SL
ezhülye... takarodj már innen. nem csak nicknév lopós vagy hanem idióta is.

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

bakkerman
meg ugye 8-10 giga ram,meg kétmagos VGA

lolSL
4/6 magos processzort fõleg

Megtudnátok mondani hogy mit vegyek figyelembe a GTAIV gépigényénél?
masterthief
Tudsz vele mit kezdeni. Ha megsérülsz költheted kajára, üdítõre, vásárolj Little Jacob tól fegyvereket, menj helikoptertúrára, nézelõdj a távcsövekbe, szórakozz a barátaiddal, barátnõiddel, kurvázz, festesd át az autód stb. ezekkel valamennyire fogy a pénzed. Ha nagyonsok pénzed van, megmurdelsz elég borsos áron engednek ki a kórházból.

ffxi
50%-nál tartok a játékban, van vagy 400k-m. És mindig azt hajtogatja Belic, hogy pénz kell. Van dögivel, tudok mit kezdeni vele? Így kezd unaémassá válni lassacskán :S

Fákjúal!

bakkerman
jaja,tervben van

fery02
Nálam nem veszik össze a virtuális meghajtókkal.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Nagyon nem ártana még plusz 2 GB memória.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Shiwo
Hali !

1 kérdés:

Ha jól tudom, az eredeti játék nem szereti a virtuális meghatjókat. Van ere megoldás ? Például yasu-val megoldató a dolog ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

bakkerman
mennyi az a sokáig? nekem ami kell,és lassan jön,arra tudok várni akár 1 hetet is,a lényeg hogy lejöjjön...

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

sziasztok valaki tudja hogy hogyan birom megszerezni a gta 4 et mert letölteni lebirom csak nayon lassu az internetem és sokáig tart leszedni ha valaki tud valami megoldást akkor irjon
bakkerman
1.07-et akkor rápakolom 😊 nah kiváncsi leszek!

lolSL
fog menni tûrhetõen csak tedd rá a legújabb patchet is