Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Olyan kérdésem lenne, hogy a rögzített videókat, csak játékon belül lehet megtekinteni, vagy átkonvertálható-e valahogy a kapott .cli fájl (ha ez az egyáltalán 😄) ?
A válaszokat elõre is köszönöm!
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
vki help!
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ötlet?
Nem tudom a itt a banner alatt a kis gomb arra mutat-e, de ha igen és van a másikhoz is akkor szóljatok már légyszi...köszönöm
Majd megveszem vmikor és nem lesz baszakodás...
Köszi..
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Erre van megoldás? :/

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Bocs, hogy nem olvasok vissza, de nem tudtok valami megoldást a kamerára?Valami "fixálót"? Elég ratyi ahogy "követi" az autót. Köszi
Gigabyte P43-ES3G, Core 2 Duo E7500, AC Freezer 7 Pro, 4096 MB DDR 2 Kingmax 1066Mhz, Gainward Geforce GTS 450 GS, Maxtor 160 Gb,Logitech Formula Force EX,
( az alap játékban sikerült már játszom de a kiegészitõ nem hasonlit rá)
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Bementem és bedobtam egy gránátot a kórterembe😊 és csak masszív vérengzés után tudtam kijönni ( most már tudom, hogy a gépet is ki lehet kapcsolni😊
Megoldás a problémámra?
Ez az, amikor Pegorinonak kellene megölni a nevelt fiát a kórházban?
Kb. 60%-nál tartok és nem jön több küldetés, a végigjátszás szerint kéne kapnom egy telefont, de nem jön. legutoljára kinyirtam az olasz csóka korházban fekvõ volt testõrét asszem..azóta csak forgolódok a városban, mint kezdõ buzi a gõzfürdõben. Segitene valaki?
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Fákjúal!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
1 kérdés:
Ha jól tudom, az eredeti játék nem szereti a virtuális meghatjókat. Van ere megoldás ? Például yasu-val megoldató a dolog ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC