54919
-
#50174 Nem biztos hogy mindig a legfrissebb driver válik be. Milyen videókártyád van? Gondolom ATI. -
#50173 Legfrissebb van fent! -
#50172 Gondolom. Nem szoktam multizni. Mennyivel megy gyorsabban mint az airtag? -
Borg #50171 Csodálatos, a fordítás is. -
#50170 Amugy ha multiba versenyezni akarok a golfautoval vagy mi volt helyette ezt teszi be?:D jol elvernem oket -
#50169 Ennek örülök! -
Sikerult elsore -
#50167 frissíts vga drivert -
#50166 SzevasztoK! Feltettem megint a GTA-t. + az 1.7es patch-et! Azt mondták hogy nem lesz olyan hogy később jelennek meg a tárgyak, meg a fák nem lesznek átlátszóak:D:D Nekem ezek még mindig megmaradtak, villódzik az egész, olyan mintha nem érne semmit az anistropic szűrő!:D Mondjuk az igaz hogy sokkal optimalizáltabb lett. Gépem is meg van hozzá amúgy:D -
#50165 ja persze. Az az autonak a fájla. Megnyitod a Spark IV-et Klikk a Browse ablakra. a sor alján (Common/data/models/cdimage arra klikk a nagy ablakban pedig a vechiles.img. arra klikk ott van az Airtag wft airtag wtd. azokat elmented az export-al (ez lesz a biztonsági másolat, bárhova rakhatod a mappát amiben tárolod) utána klikk az import-ra (ekkor rakod be az új járművet) és kiválasztod a letöltött F1 fájlt, ez is airtag wft, airtag wtd) ha ezek bent vannak, kékszínű betűkkel jelzi akkor mind a kettőt kijelölöd klikk a Rebuild utána klikk a Save ablakba. Ezzel bent is van a játékban a kívánt jármű. Ha esetleg kidobna a játék vagy lefagyna az azt jelzi, hogy nem kompatibilis az új jármű a játékon lévő patch-el. Akkor visszamásolod az eredeti wft, wtd fájlokat, és visszakapod az eredeti járművet. Ha ilyet tapasztalsz nézz más F1-es kocsi után, vagy keress olyat amit be lehet tenni az airtag helyére. -
#50164 Hat erdekes mert egy WTF es egy WTD fajlt toltott le -
#50163 -
#50162 Lehet hogy ha jól megy minden, hétvégére kiadják a TLAD magyarítását! -
#50161 Tessék itt van az egyik újabb!
Spark IV -
#50160 Melyik patch van felrakva? Mindegyikhez van Spark IV. -
#50159 Nem szedtem még le az F1-es kocsit (nekem Airtug helyén Gocart van) De a Readme-ben le van írva minden, vagy a letöltés helyén. Lehet hogy a texturát is le kell cserélni. Ha a letöltött fájlban benne van az új textura (általában png vagy jpg kiterjesztésű fájl) A Spark IV-ben megnyitod a lecserélni kívánt Airtug-ot a View ablakban és berakod a letöltött fájl textúráját és mented. Ilyen textúra cserével csak ruha esetében találkoztam eddig. Továbbá át kell írni a Handling. dat , Vechile ide, és a Carcols. dat-ot. Előtte ezekről ajánlott biztonsági másolatot készíteni. -
#50158 Csak hat az a gond hogy nem talaltam az en GTAmhoz valo SparkIV-t:( csak 1.0.6.0hoz van -
#50157 én még arra nem jöttem rá mindig, hogy azt a csoportos táncot hogy kell a gay tonyban csinálni :D -
#50156 Forma1-es auto telepitesnel ezt irja:
1.use sparkiv to browse vehicles.img and replace the files, rebuild and save the archive.
2.browse gta4/common/data and open the following files with texteditor, replace the lines for 'airtug' with these
Vagyis nem eleg ha siman kicsereled a fajlokat? -
#50155 Gecc... nagyon jó el van készítve! -
#50154 A discoban van olyan is mikor a megfigyelő szobába behív a navigátor kiscsaj és le...op vagy jól megdugod. -
#50153 Közben nyomd a Jobb egérgombot(célzás) ha látod hogy üt akkor gyorsan space és elhajol. Ha megnyomod a Bal egérgombot(támadás) akkor vagy ütéssorozatot visz be vagy pőrgőrúgást (R) (Chuck Norris XD) Ha baseball ütő vagy kés van nála akkor elveszi és jól ellátod a baját. XD Nem árt gyakorolni. Sima GTA IV-ben is lehet. -
#50152 Igen nekem is jobban bejön a TBOGT. Van egy kis vice city beütése is.
Amúgy hogy kell harcnál védekezni? nyomom a space-t ahogy írtja, d csak ugrál:D
Ja meg a disco-ba, a tánc után, kár hogy nem mutat semmit, csak a WC ajtót:( -
#50151 ez nem semmi -
#50150 ez egy dlc csomag az tartalmazza, mégpedig ez
-
#50149 és ezt le kell tölteni vagy mi? -
#50148 thx -
#50147 vagy multi? -
#50146 dehogy, a gay tony-ba vannak ilyenek -
#50145 ez valami mod h igy kijelzi vagy mi? -
#50144 -
#50143 XD Huncut vagy! XD Még a héten beszélek Mazur-al hátha kiköhögi az infót! XD -
#50142 megjelenési dátumot kérünk az rdr-re -
#50141 No meg a sok sex ami a TBOGT-ban van. XD -
#50140 De igen szebb! Főleg ha valamelyik graphic modot felteszed. Nekem jobban bejön a sztori is, meg az egész játékmenet pörgősebb akciódúsabb, mulatságosabb mint a TLAD. Majd figyeld pl Yusuf Amir-t. Azon a palin befosol.XD -
#50139 :D:D okok. Amúgy sztem szepp a grafikája a TBOGT -nak, mint a gta 4-nek. Vagy nem? -
#50138 Még nem jelent meg a magyarítás, majd 31-én fog. Én csak letesztelem hogy az első patchel (1.1.1.0) működik-e. (Konyak a másodikkal készítette el, de a kérésemre átküldte az anyagot hogy próbáljam ki az első patchez is) És MŰKÖDIK!!! :d Nagyon ott van, jó lett. Még csak az első küldit vittem végig, mert többre nem volt időm. Nemsokára itt lesz 31.-e, addig tartsatok ki. -
#50137 base jump -
#50136 mi az a ejtőernyő? -
#50135 Köszi
Megjelent a magyarítás a kieghez?
És a TLAD-ben, miért vesztünk össze Billy-vel???