Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a csökkentett mód az micsoda? :S
Van egyébként Stalin ruha is Niko-nak. Ja meg Hitler ruha és arc XD Meg néger Niko. Találtam olyanokat hogy fogtam a hasam a röhögéstõl.
Nálam fekete öltöny + usánka.
fúúú téleg
nemtudtam mi a film címe
Behind The Enemy Lines
nemtudtam mi a film címe
Behind The Enemy Lines
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Na, vettem öltönyt Nikolai-nak, plusz van rajta egy szemüveg, nagyon orosz-bérgyilkos hangulatú. 😄

Esetleg próbáld meg csökkentett módban indítani a játékot. Majd keresek valami megoldást, hátha van. Nekem még nem volt ilyen hogy leállítsa a futtatást, csak olyan hogy töltött a végtelenségig. Vagy esetleg videókártya driver újabb verzióját felrakni. Nekem olyan van pl: mióta felraktam a patch-et és a magyarítást, hogy nincs betöltõ képernyõm. Csak felül a Social Club rubrika és a kiírás "Betöltés-fõszál teljesítve" és fekete a képernyõ, zene megy. Minap vettem észre a Spark IV-ben hogy nincs meg a "loadingscreens wtd.tmp" fájl és még 1 másik.
Ettõl vannak jobbak is csak nem a legújabb patch-re. Még van olyan is ami több mint 4Gb. ( Realism IV, ENB Series, Extreme Graphic Enhancemet, Graphic Tweak) Nekem ez a Visual IV bõven elég lenne, de nem tudom mit hogyan kell másolgatni-berakni stb. Csak úgy nem állok neki telepítgetni hasznos infó nélkül, nehogy elbarmoljak valamit.
Nincs hibaüzenet, másik palit mutat, mint amit én keresek, majd 2-3 mp múlva levelezéssel kidob.....Azért nem értem, mi a baj, mert már egyszer végigvittem, azóta csak videókártyát cseréltünk egy kb 2x jobbra!!
Hogy szebben nézzen ki. illetve a színek és textúrák is szebbek ahogy láttam képeken és videókon.
Letettem mindent minimumra, de sajna most sem jó. Még mielõtt a Lyle Rivas fejét mutatná, egy másik emberét mutatja, majd kidob, és annyit mond, hogy hibát észlelt, ezért megállította a futtatást.. Valami más ötlet esetleg?
Köszi elõre is!!
Köszi elõre is!!
http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/script-mods/2115
Ugyan ezt használom. Jó szerencsét és sok marhulást!XD
Ugyan ezt használom. Jó szerencsét és sok marhulást!XD
Sziasztok! Most én kérnék egy kis segítséget! A Visual IV 1.7.3-at akarom felrakni de nem tudom hogy kell telepíteni.(1.0.7.0 patch-re nem találtam más grafika modot csak ezt) Asiloader-em van fent. FileCheckFix-et melyiket szedjem le hozzá? És tovább hogyan kell mindezt telepíteni? Nem sûrûn moddingolok és még ilyen téren kezdõ vagyok.
Ha ilyen fagyás elõfordul, vagy nem tölt be akkor igen! Mindent minimumra állíts, ha kész a küldi akkor visszarakhatod a graf beállítást. TBOGT-ban van még ilyen a ketrecharcnál, mikor vége a fight-nak a kijáratnál meg kell ölni a csávót és csak tölt és tölt és...
Vlala! Ez komoly? Errõl mit lehet tudni? Van vmi link?
Egyébként help légyszi! Újra elkezdtem a GTA IV-et (3-adjára) magyarosítással, és a Brucie-nak a Search and Delete küldetését nem tudom megcsinálni! Belépek a rendõrségi számítógépbe, beírom a Lyle Rivas nevet, és keresi, megtalálja, de utána rögtön kidob a játékból. Ezt kb. 10-szer megcsinálta. Tegyem le a felbontást minimumra? Jó lenne ha tudnátok segíteni, mert Brucie-nak ez az elsõ küldetése, és jó lenne végre megcsinálni.
Egyébként help légyszi! Újra elkezdtem a GTA IV-et (3-adjára) magyarosítással, és a Brucie-nak a Search and Delete küldetését nem tudom megcsinálni! Belépek a rendõrségi számítógépbe, beírom a Lyle Rivas nevet, és keresi, megtalálja, de utána rögtön kidob a játékból. Ezt kb. 10-szer megcsinálta. Tegyem le a felbontást minimumra? Jó lenne ha tudnátok segíteni, mert Brucie-nak ez az elsõ küldetése, és jó lenne végre megcsinálni.
A pacth 7 mit javít? mit csinál?
Szerintem újrarakhatná a windowst is.
(mikor mondjuk el neki, hogy szar a gépe?)
(mikor mondjuk el neki, hogy szar a gépe?)
Köszi mindkettõtöknek!
Ha eredetit van,akkor a Live-on keresztül fel fogja magát patchelni...
amúgy meg azt hiszem az utolsó mindig magában foglalja az elõzõket is..
amúgy meg azt hiszem az utolsó mindig magában foglalja az elõzõket is..
csak a legfrissebb kell, az amit a fejlécben is láthatsz
Sziasztok!
Most rakom fel a GTA4-et. a kérdésem az lenne, hogy a pacth-eket egyesével fel kell raknom mind a x darabot? Sorrendbe?
mennyi van belõlük, mi a sorrendek és hol tudom letölteni azokat?
Most rakom fel a GTA4-et. a kérdésem az lenne, hogy a pacth-eket egyesével fel kell raknom mind a x darabot? Sorrendbe?
mennyi van belõlük, mi a sorrendek és hol tudom letölteni azokat?
VGA kártyád driver-ének a frissítése esetleg még ami szóba jöhet...
Mit csináljak hogy ne szaggasson a játék annyira? A grafikai beállításokkal már játszottam. Elõre is kösz!
PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900
lehetne jobb (sokkal), de tökéletest nem lehet csinálni
Az ilyet szimplán csak fantasztikusnak hívják. 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Nem, az új epizód a GTA: Középfölde lesz.
Sziasztok!
Tegnap frissítette nálam a GTA EFLC alatt a live saját magát, az újraindítás óta pedig, ha bejelentkezek, kifagy totál a játék. Valaki tud errõl valamit?
totál nem vágom mit baszhatott el
Tegnap frissítette nálam a GTA EFLC alatt a live saját magát, az újraindítás óta pedig, ha bejelentkezek, kifagy totál a játék. Valaki tud errõl valamit?
totál nem vágom mit baszhatott el
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
az ilyet machinima-nak hívják, általában játékokból készült kisfimek
dehogy,csak a GTA4 van egy kicsit átmodolva
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
ldavid ezt most nem igazán értem xD
Mi ez a Mariós cucc?? Új GTA??
Lemaradtam vmirõl?? 😄
Mi ez a Mariós cucc?? Új GTA??
Lemaradtam vmirõl?? 😄
a Mario tesók durvúlnak <#idiota>#idiota>