54919
-
#10373 bocs, de mit értesz most "op" alatt? moderátor? Shadow figyelgeti a topikot, de ő sem lehet itt 24 órás ügyeletben :S -
#10371 Én sem. Amelett vagyok, hogy vegye át egy op a topikot, és ne kimélje a banhammert. Minek ide konzolos kép, meg vidi? Akit érdekel, az átmegy a konzolos totyikba. Aki meg pc-s, és nem érdekli, itt marad. -
#10367 én nem. -
#10366 200+ üzenet, MIND OFF!!! hát gratulálok! :)
volt már zárva a topik, aztán lett pár üzenet, akkor megörültem hogy bejelentették, nem így volt. E3 után kivettem favból (hiszen kb. ugyan ilyen volt a topik), bejelentés óta megint ott van. és most jön a lényeg: nyugodtan be lehetne zárni mindig, amikor nincs új infó, mert így értelmetlen az egész. értelmetlen, hiszen a lényege az lenne, hogy megbeszéljük a híreket.
ha egy normális topikban azt látja az ember hogy egy nap alatt termelődött több száz hsz megörül, mert azt gondolja hogy történt valami. hát itt ennek nyoma sincs.
2 nap múlva GC. ott bemutatják a sajtónak a PC verziót (linkeltem a hírt, elveszett az sok off között...), ha lesz valami megbeszéljük, 2 nap rend. utána megint elkurvul az egész, követhetetlen lesz, ergo értelmetlen.
én a megfontolt, ésszerű zárás mellett vagyok! -
mikiking #10356 hát ez elég lol :D -
#10354 flémkeltés, majd panaszkodás, hogy miért nem beszélnek a GTA-ról- -
#10353 ne túlozz! az utóbbi 2 órában kb. 3 GTA-s hozzászólás született -
#10352 flam,spam,off, kb 90%-ban, a maradék 10% meg a játékról szólt. kb ennyi -
#10351 semmi érdekes... szokásos viták, beszélgetés mindenről, ami nem gta stb... :D -
#10350 504 új üzenet...
valaki leirná hogy mi történt? -
#10344 tudtommal még nem ez szerepelt itt, mielőtt szerkesztetted volna... amúgy meg te KIJAGEC*VAGY ?:) -
#10337 sztem is ez a variáció van -
moralosan #10336 Még annyi ehhez, hogy a "kid"-et többesszámba kellene tenni ahhoz, hogy értelmes legyen a te verziód.
[befejeztem ] -
mikiking #10335 na az is lehet ..... -
moralosan #10334 [akkor off ^^]
Túl hosszan mondja, hogy "four", és le is viszi a hangsúlyt, szóval szerintem csak annyit mond, hogy ez nem a GTA 4, haver.. -
mikiking #10333 igy..vagy lehet 14-15évesekre gondolt -
Miskolc88 #10332 amúgy szeretnek a kisgyerekek (7-8 évesek ) GTA-zni,mivel szét lehet verni benne egy csomó embert :DD
-
Szabi1991 #10331 szeptember 24.-én kiderül hogy mit mond :D -
mikiking #10330 hát példáull..... ez nem a grand theft auto a gyerekeknek.....(gyereknek)
vagyis hogy a gta hugyosoknak van.... -
moralosan #10329 Ennek sok értelmét nem látom btw. -
#10328 Szerintem is azt mondja! -
mikiking #10327 vagy this isnt grand theft auto for kid... és az más -
moralosan #10326 Pontosabban:
- This isn't Grand Theft Auto 4, kid...
- You're right. I'm a lot more fun! -
#10325 grand theft auto four? XD -
Szabi1991 #10324 OFF is, meg nem is :DD
0:09-től figyeljetek arra amit mond... :)
[center] -
#10323 -
#10322 az, h a shitpécén semmi nincs szabványositva, nem a shitbox hibája ;)
nameg, h shitgamerek nem értenek a dologhoz és nem képesejk bekonfigolni.... az sem... mert ugye eddig a gta3 ota minden gta ment több kontrollerrel (értsd: kormány+bill+egér / autoaim on/off ) is...
szal csak halkan, amihez nem értesz ;) -
moralosan #10321 Én így játszom a SA-szal, a kérdés, hogy az új enginenek mekkora beleszólása van ebbe. -
#10320 Amúgy itt nézz körül:
Vírusos topikok az SG-n (mármint nem a topikok vírusosak, hanem csak ezzel a témával foglalkoznak.) -
#10319 Influenza, vagy Sality NAO?
egy kis on: Kormányom soha nem lesz ezért marad a gémpad két analóg karral 12 gombbal (valami Manta-t néztem ki a "Víz"-nél.). Remélem azal el tudom irányítani majd a játékot. -
#10318 egy kis off. nem tudjátok melyik topikba forduljak vírus problémával? -
#10317 hát san andresaba lehetett bill, egér kormány komboval játszani. -
#10316 A Pc egyik előnye hogy szinte mindent használhatsz mindennel kombinálva :) -
#10315 Akkor majd kiderül hogy gémpaddal mennyire irányítható. Amúgy itt most auto-aim, van vagy assisted-aim? És gondolom az egyik (ha 2 is van) analóg karral lehet irányítani a célzókát.
Másik kérdés ha már eszembe jutott: Ugye analóggal lehet szabályozni a gázt, a kormányzást is lehet ugyan így fokozatosan? -
#10314 vagy épp kormánnyal... bill + kormány kombó sztem nem lehet de majd kiderül... mivel sztem shitboxon erre a funkcióra nem volt szükség ezért nem tudjuk -
#10313 Szerintem nem:O) -
#10312 Felmerült bennem egy érdekesnek látszó kérdés:
GTA 4-ben lehet egyszerre a bill+egér párost és egy gémpadot használni? Tehát egy olyan szituésönt lehet elképzelni hogy mondjuk Niko-val osztom az áldást az utcán bill+egér-el majd kocsiba pattanok, felkapom a gémpadot és onnantól azzal furikázom.
Vagy ez is ilyen: "Csúz jór kántrollőr" játék? -
#10311 jahXD -
#10310 de miattam :D
idáig én offoltam mindig de leáltam és kész :D -
#10309 nemmiattadnincs:D