54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • DJ Skyline
    bocs, de mit értesz most "op" alatt? moderátor? Shadow figyelgeti a topikot, de ő sem lehet itt 24 órás ügyeletben :S
  • Dante73
    Én sem. Amelett vagyok, hogy vegye át egy op a topikot, és ne kimélje a banhammert. Minek ide konzolos kép, meg vidi? Akit érdekel, az átmegy a konzolos totyikba. Aki meg pc-s, és nem érdekli, itt marad.
  • bertino
    én nem.
  • ProGabe #10366
    200+ üzenet, MIND OFF!!! hát gratulálok! :)

volt már zárva a topik, aztán lett pár üzenet, akkor megörültem hogy bejelentették, nem így volt. E3 után kivettem favból (hiszen kb. ugyan ilyen volt a topik), bejelentés óta megint ott van. és most jön a lényeg: nyugodtan be lehetne zárni mindig, amikor nincs új infó, mert így értelmetlen az egész. értelmetlen, hiszen a lényege az lenne, hogy megbeszéljük a híreket.

ha egy normális topikban azt látja az ember hogy egy nap alatt termelődött több száz hsz megörül, mert azt gondolja hogy történt valami. hát itt ennek nyoma sincs.

2 nap múlva GC. ott bemutatják a sajtónak a PC verziót (linkeltem a hírt, elveszett az sok off között...), ha lesz valami megbeszéljük, 2 nap rend. utána megint elkurvul az egész, követhetetlen lesz, ergo értelmetlen.

én a megfontolt, ésszerű zárás mellett vagyok!
  • mikiking
    hát ez elég lol :D
  • kuci06
    flémkeltés, majd panaszkodás, hogy miért nem beszélnek a GTA-ról-
  • elitehun
    ne túlozz! az utóbbi 2 órában kb. 3 GTA-s hozzászólás született
  • DJ Skyline
    flam,spam,off, kb 90%-ban, a maradék 10% meg a játékról szólt. kb ennyi
  • FZoleee
    semmi érdekes... szokásos viták, beszélgetés mindenről, ami nem gta stb... :D
  • Firerock
    504 új üzenet...
    valaki leirná hogy mi történt?
  • FZoleee
    tudtommal még nem ez szerepelt itt, mielőtt szerkesztetted volna... amúgy meg te KIJAGEC*VAGY ?:)
  • Pepsi Twist
    sztem is ez a variáció van
  • moralosan
    Még annyi ehhez, hogy a "kid"-et többesszámba kellene tenni ahhoz, hogy értelmes legyen a te verziód.

[befejeztem ]
  • mikiking
    na az is lehet .....
  • moralosan
    [akkor off ^^]

Túl hosszan mondja, hogy "four", és le is viszi a hangsúlyt, szóval szerintem csak annyit mond, hogy ez nem a GTA 4, haver..
  • mikiking
    igy..vagy lehet 14-15évesekre gondolt
  • Miskolc88
    amúgy szeretnek a kisgyerekek (7-8 évesek ) GTA-zni,mivel szét lehet verni benne egy csomó embert :DD
  • Szabi1991
    szeptember 24.-én kiderül hogy mit mond :D
  • mikiking
    hát példáull..... ez nem a grand theft auto a gyerekeknek.....(gyereknek)
    vagyis hogy a gta hugyosoknak van....
  • moralosan
    Ennek sok értelmét nem látom btw.
  • Grove4
    Szerintem is azt mondja!
  • mikiking
    vagy this isnt grand theft auto for kid... és az más
  • moralosan
    Pontosabban:

- This isn't Grand Theft Auto 4, kid...
    - You're right. I'm a lot more fun!
  • Pepsi Twist
    grand theft auto four? XD
  • Szabi1991
    OFF is, meg nem is :DD

0:09-től figyeljetek arra amit mond... :)
    [center]
  • akyyy
  • arty
    az, h a shitpécén semmi nincs szabványositva, nem a shitbox hibája ;)

nameg, h shitgamerek nem értenek a dologhoz és nem képesejk bekonfigolni.... az sem... mert ugye eddig a gta3 ota minden gta ment több kontrollerrel (értsd: kormány+bill+egér / autoaim on/off ) is...

szal csak halkan, amihez nem értesz ;)
  • moralosan
    Én így játszom a SA-szal, a kérdés, hogy az új enginenek mekkora beleszólása van ebbe.
  • Magiszter
    Amúgy itt nézz körül:

Vírusos topikok az SG-n (mármint nem a topikok vírusosak, hanem csak ezzel a témával foglalkoznak.)
  • Magiszter
    Influenza, vagy Sality NAO?

egy kis on: Kormányom soha nem lesz ezért marad a gémpad két analóg karral 12 gombbal (valami Manta-t néztem ki a "Víz"-nél.). Remélem azal el tudom irányítani majd a játékot.
  • elitehun
    egy kis off. nem tudjátok melyik topikba forduljak vírus problémával?
  • akyyy
    hát san andresaba lehetett bill, egér kormány komboval játszani.
  • Synit HUN
    A Pc egyik előnye hogy szinte mindent használhatsz mindennel kombinálva :)
  • Magiszter
    Akkor majd kiderül hogy gémpaddal mennyire irányítható. Amúgy itt most auto-aim, van vagy assisted-aim? És gondolom az egyik (ha 2 is van) analóg karral lehet irányítani a célzókát.

Másik kérdés ha már eszembe jutott: Ugye analóggal lehet szabályozni a gázt, a kormányzást is lehet ugyan így fokozatosan?
  • Pepsi Twist
    vagy épp kormánnyal... bill + kormány kombó sztem nem lehet de majd kiderül... mivel sztem shitboxon erre a funkcióra nem volt szükség ezért nem tudjuk
  • Máté94
    Szerintem nem:O)
  • Magiszter
    Felmerült bennem egy érdekesnek látszó kérdés:

GTA 4-ben lehet egyszerre a bill+egér párost és egy gémpadot használni? Tehát egy olyan szituésönt lehet elképzelni hogy mondjuk Niko-val osztom az áldást az utcán bill+egér-el majd kocsiba pattanok, felkapom a gémpadot és onnantól azzal furikázom.

Vagy ez is ilyen: "Csúz jór kántrollőr" játék?
  • cicai
    jahXD
  • Pepsi Twist
    de miattam :D

idáig én offoltam mindig de leáltam és kész :D
  • cicai
    nemmiattadnincs:D