Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
Azt tényleg kiadják Pc-re nem? Mármint a GoW-ot. Meg a nagy konzol exkluzív Lost Planet is készül Pc-re.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Kandurex
Szerinted mennyit hozna egy Gears of War, ha kihoznák PC -re? Azt is csak úgy röptetik kifele PC -re, szinte már holnap meg is jelenik <#ravasz1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

a csávó keze kicsit benne van a hamburgerben........lehet h. a készítõk belesütötték, fincsi lehet😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Grove4
nem hiszem hogy a GTA 4-nek Crysist aázó grafikája lesz,de nem is ezért szeretjük.Ha meg olyan grafja lesz akkor a R* valamit nagyon tud.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Mindenki a Crysis-ért van odáig. Lehet, a GTA4 még szebb lesz, tovább csiszolnak a graf. motoron.

Gerbill
Ez azért kicsit túlzás. A gta-khoz képest szép, de nem egy Crysys. Persze erõs gép kell hozzá, de biztos, hogy nem a gépigény miatt nem készül Pc-re.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Kmarha
szerintem nézd ezt: fél év munkájával át lehet a consolos játékot irni pc-re, és így kiadva szinte megduplázható a játékból nyert bevétel. Akkor meg miért ne adnák ki PC-re is, 1 év várakoztatás után? Addig a PC-s rajongók lerágják a körmüket is és mindent kifizetnének, csak hogy õk is játszhassanak a GTA4-el!

eddig lényegében csak olyan játék volt consolon és pc-n nem, aminek az irányítása vagy játékmenete teljesen feleslegessé vagy lehetetlenné tette az átírást, vagy csak mert nem az a subkultúra rendelkezett pc-vel, melyeknek azon játékokra igényük van (teszem fel a tucatszámra kiadott consolos street fighter féle verekedõs játékok)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

bertino
nem gyengén... nasa gép is kevés lenne hozzá...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Grove4
Gondolom ez azért nincs így mert nincs bejelentve rá!Szerintem kicsi az esélye hogy lesz PC-re.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Kandurex
Take2 egy dologba megy bele, a "több pénzbe"

Kandurex
😊 5-6 hónap múlva jelenik meg a nexgen konzolokra, szted, ha PC -re is release lenne aznap, akkor, nem lenne már rég 50X bejelentve, kitapétázva vele a fél internet?!

Grove4
Nem, a Sony elvesztette az exclusivitást ezzért minden bejelentett platforma egy idõben jön szóval ha lesz pc-s verzió akkor egy idõben fog jönni szerintem.

lehet hogy a MS ezt csinálja más játékokkal, de a Take2 kizárt hogy ebbe belemenjen
JaSoN HuNTeR
2008ra lesz nyugi...Mivel 2007ben jön Konzolra...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Kandurex
jóval szkeptikusabban állok a megjelenéshez..., mind a Sony, mind a Pihe - Puha részérõl kemény csengetés van az exluzívitásért, jóval több, mint az elõzõ részért, szerintem PC -re, 2010 elõtt nem kell rá várni

(bár a pihe-puhának érdeke lenne a megjelenés, pl. Vista miatt, de lsd. Gears of War, ha kell visszatartja a Pihe)

mivel a San Andreas-t is 2004 Decemberében jelentették be és 2005 Júniusában jött ki, a mostani is évvégére várható
Kandurex
jah, csak még mindig NINCS bejelentve pc -re 😞(

Kmarha
Tessék olvasgatni!

Jó lesz ez, nagyon jó!!!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

és ki mondta hogy lesz más is?
tomas10
de olvastad csak ez a város lesz bene teljesbe

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

és nem ekkora lesz mert ez csak egy feltételezhetõ forma az igazi NYC térképének alapján
Kmarha
teljesen mindegy, 1david ugyanezt linkelte be 2 hozzászólással lejebb, url beszúrással! 😊

Drephis
mi az istenért nem lehet url beszúrásával csinálni???<#wilting>
szét húzta a topicot

help

tomas10
jaj elnézést ez a jó link http://maps.google.co.uk/maps/ms?client=firefox-a&ie=UTF8&oe=UTF-8&channel=s&q=&hl=en&z=11&t=k&om=0&msid=116339968853131059653.00000112044897dc3d997&msa=0

tomas10
http://www.videobomb.hu/video/Magyar_expedicio_Csernobilban_20052006 ekkora lesz a gta 4 és még nincs bene a kompozás

Nem rossz

lehetséges térkép (valami ilyesmi lesz)
[HUN]FaTaL
lol

http://goo.gl/gd6Zi5

red bull
😞...Ps3 emulátor...Annnyi...

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

bertino
eddig se lehetett

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

red bull
Akkor nem lehet tudni hogy lesz-e pc-re?...Ne má...

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Drephis
hát bejelntve nincs pc-re de kitudja...

help

Web mester
Várjunk csak egy másodpercet, ez GTA 4 PC-s topic? Lesz PC-re???

Web mester
Ezt már rég belinkeltem.

red bull
Thx amugy.

red bull
XD<#idiota>

Kmarha
ok, az esküt megjegyeztük! 😄

egy teaser videó született majd egy hónapja

más: már San Francisco-ban is nyomják a reklámot
red bull
Esküszöm ha nem lessz PC-re felkötöm magam...Nekem nagyon tetszik a sítlusa ( közbe találtam egy két linket ahonnan az infókat szerzem), és szerintem nem nagy gond ha nem lesznek benne repcsik meg helikopterek...Elég jónak néz ki igy a képekrõl...De ki tudja hogy mi lessz a valóság..Nem de?..Valami videó is lessz róla pénteken...Vagy már volt?...Nem tom...

red bull
Opp thx...Am errõl a gamerõl valami képek vagy hírek vannak hogy mikor dobják ki...stb?

Drephis
jobb fölül sárga csillag

help

red bull
Amugy hogy lehet itt az sg nél valamien topikot a kedvencekhez rendeni?

Elvileg lesz.
Vszínüleg lesz.
red bull
Ez lesz PC-re, vagy ne is álmodjak róla? :S

se videó, se semmi de ha érdekel az az újság akkor itt leszedheted
n3whous3
Ahha.

púúúúú

rotator
Nincs fent, akkor már belinkeltük volna. 😊

n3whous3
<#pardon1> Onnan vettem az infót...

A videó érdekelne. Csak az újságírók nézhették meg, nincs fenn valahol a neten?

púúúúú

rotator
Lásd #229!