Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
de én inkább azt mondom hagyjuk a francba majd megoldják a Rockstar-nél, elvégre ez (is) a dolguk... <#idiota>#idiota>
amúgy szerintem a MS hülyeséget csinál eleve HDD nélkül nem is kellet volna kiadni egy dobozt sem
és visszatérve a lapra, itt is 2 lehetõség áll fenn: vagy lejáratás némi valóság alappal, vagy simán kamu
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Különben én is elképzelhetõnek tartom, hogy a játék futtatásához kell majd legalább 20 GB-os HDD, de nálam nem jelentene gondot, rajongója vagyok a játéknak.
Gondolkozom azon is, hogy lehet, hogy PlaySation3-at kéne mégis csak megszereznem, de nagyon drága, és ha most lenne Blu-Ray íróm, akkor sem érnék vele szinte semmit. De nem tagadhatjuk viszont le, hogy Sony most jól megoldotta, elõretör a beépített Blu-Ray meghajtóval, illetve ne feledkezzünk meg arról sem, hogy PS3 az egyik legolcsóbb Blu-Ray lejátszó 😊
Most már csak az hiányozna, hogy Microsoft bejelenti, hogy hamarosan megjelenik a "Xbox580" beépített HD-DVD leolvasóval, és akkor teljesen le is mondtam róla. A jelenlegi állás szerint nem kell új pc, inkább Xbox360, de látszik, hogy a játékoknak is egyre nagyobb a helyigényük, és éppen ezért jobb a PlayStation3, de arra meg úgysem lesz pénzem, így ott tartok, hogy lemondok a játékról, úgyis már csajozni kéne, az érdekesebb mégis csak, mint a virtuális világ 😊
no comment, nem kell minden hülyeségnek bedõlni, pláne nem úgy, hogy a Gamestar c. nagy "hírû" portál tudósít..
na nehogymár ne férjen el 8 és fél gigán..
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
amúgy kiváncsivagyok mit agyalnak ki erre San Diego-ban az illetékes srácok, de szerintem két dolog elképzelhetõ egy GTA4 light (no HDD) edition, vagy egy csökkentet minõségû X360 verzió /esetleg valami kurwa jó tömörítés/ de bárhogy is alakul, mindenképpen érdekes dolog lesz
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Hmm, talán nem. A Microsoft már jó ideje fejleszt egy fejlesztõkörnyezetet, ami egységes PC (Vista) és XBOX360 alatt. Pár hónapja egy tesztet csináltak vele: kb. 1,5 nap alatt "átkonvertáltak" egy elég nagyvolumenû játékot PC-re XBOXról.
Persze ehhez az is kell, hogy ebben írják meg a játékokat.
Egyébként meg már van tapasztalata a R* nak átírásban, szóval enélkül is gyorsabban megy a dolog, mint az "átlagfejlesztõknél".
púúúúú
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Vice City 2003. 05. 12.