Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Október 16

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Mikor jelenik meg?

fery02
Volt már soxor, csak visszakéne olvasni 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Mikor lesz már egy olyan hsz hogy:

LESZ A GTA IV PC-RE! ?!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

bertino
majd ingame-et mutass inkább, ilyen rendert bármikor tudnak csinálni 😛

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Az igaz, hogy a jó grafhoz kell a nextgen konzol, de a konzolgyártóknak nem a gépekbõl van a pénze, hanem a játékokból...

Egyébként nekem meg tökmind1, hogy milyen konzolra jön ki, PC-re legyen, és holiday😊

ott a pont! nem értem mit nem lehet ezen megérteni
Casper007
Szerinted ha kiadnák XBOX-ra meg PS2-re, akkor ki venne 360-t meg PS3-t? Épp ez a lényeg! Az új, szédítõen szép játékokat csak az új gépekre adják ki, mivel így a játékos rákényszerül, hogy vegye meg az új gépet, ez haszon. Más kérdés, hogy a GTA IV elég szép játék lesz, nem hiszem, hogy az elõzõ generációs konzolok képesek lennének futtatni. PC-t pedig mindig lehet fejleszteni, szóval a GTA IV jönni fog PC-re, én azt mondom.

Hello World!

Grove4
Szerinted azért mondják hogy új generációs GTAIV (nextgen) mert kiadják PS 2 re? Nextgen konzolokra fog jönni (PS3,Xbox360), és esetleg PC-re.Nem PS2.Amúgy teljesen más grafikai engine lesz benne mint az SA-ba.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

rotator
Épp ezért érdemes minden létezõ platformon kiadni...

Miért ne bírná,butított grafal (kiadják monnyuk a sünandrás szintjén)...Én úgytudom hogy még a ps2-re is kifog jönni...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Grove4
A PS2 nem bírna a gamet!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

OK, de azért egy GTA nagyobb név, jóval többet visznek belõle mint egy Spidey játékból
rotator
Miért, van olyan játék, ami megjelenik az összes playstationre (pl. Spider-Man 3).

1. ki mondta hogy nem lesz PC-re?
2. PS2-re jóhogy nem lesz akkor minek a PS3?
3. nekik mindenképpen megéri
Balazs15
a kurva anyjukat a rokstarnak ne hogy legyen pc-re..de még ps 2 re se.....CSAK XBOX360+ ps3 :@:@ ez azéé felháborito valahol...nemtom hogy ez nekik mennyire fogja megérni...

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

rotator
Amikor egy játék történetét spoilerezik, azt még megértem, na de a feature listát? 😊

bazs1
ne nézz videókat akkor

Kandurex
Mondjuk ahhoz képest, hogy pár hónap múlva kint van a játék, na nem PC -n, szinte semmi információk nincs róla, de még kép és videó is alig van 1 - 2...szal, nem panaszkodhatsz,.

Bár, ha nincs nextgen konzolod akkor októberben minden meglepetést lelõnnek a PC -sek elõl.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TothLaci
Számomra csak az a baj, hogy nem lesz annyira így érdekes a játék. Például: Azt tudjuk, hogy San Andreasban több érdekesség van, mint Vice City-ben. De amikor elindítottam a Vice City-t, sokkal érdekesebb volt számmra, mint a SA, mivel nem olvastam, és nem láttam ingame videókat a játékról. SA-nál már nagyon sok videót megnéztem, nagyon örültem neki, hogy mi minden benne lesz a játékban, aztán amikor futattam, szinte mindent tudtam a játékról, nem igazán láttam már újdonságot, de a küldetések nagyon tetszettek.

Ezekkel az infógyûjtésekkel, rengeteg ingame videó megnézésével csak elveszem azt az élményt magamatól, amit nem lenne szabad.
és miért baj az ha kiderül? az újság sem azért írja hogy titokban maradjon..
TothLaci
Nagyon sok mindent beígértek GTA: San Andreasnál, de úgylátszik, hogy lesz olyan dolog, amit ebben a részben valósítanak meg.

Az autólopás elvileg tényleg bonyolult lesz, hasonló, mint a valós életben, elvileg már ki is van dolgozva. Egyébként gondolkozok rajta, hogy mi lenne, ha télig egyetlen GTA-s hírt sem tekintenék meg, mert akkora a GTA-s lapok között a konkurencia, hogy szinte minden kiderül a játékból, amit a magazinokban leírtak. Lehet, hogy én maradok a GTA-nál, de hírek helyet folytatom a régi kerékvágásomat. Lehetséges, hogy újra el kezdek módokat fejleszteni a régebbi GTA-s játékokhoz. Szerintem jobban megérné...
rotator
Vagy Mátrixot...

"kikerülhetjük az ellenfél lövéseit"

Nna, ezek is túl sok ninja-filmet láttak! 😊

peeter22
Egy jó "bézból" ütõ minden ajtót kinyit.<#eplus2>

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Kandurex
"melyet kiszemeltek csupán nyitott ajtóval vár majd rátok... itt mostmár sokkal komolyabb módszereket kell alkalmaznunk az autóba való bejutáshoz, valamint annak elindításához."

ezt már régebben is ígérték, de mindig az van, hogy minden kocsi ajtó nyitva..:pp

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

"Lehetséges hogy a játékban buszozhatunk majd. A szerkesztõk állítása szerint, mikor Niko közel ment a busz idõbeosztási táblájához, egy kis ikon jelent meg, ahol jobban megvizsgálhatta azt.

Mikor Niko elõvesz egy távolharci fegyvert, akkor a kamera a vállára helyezõdik, majd megjelenik egy célkereszt a képernyõ közepén. Lehetõségünk van manuális célzásra, valamint arra hogy bemérjük célpontjainkat a fegyverrel, eközben persze különbözõ mozdulatokat is végrehajthatunk, mellyel kikerülhetjük az ellenfél lövéseit.

A játék részletességét erõsíti az is, hogy mikor a járdán haladunk karakterünkkel, és egyfajta rácson haladunk át, a rácsfokok között beszûrõdõ napfénynek köszönhetõen láthatjuk hogy mi van alattunk.

Nem tudni még hogy milyen szerepet kap majd, de Philip Glass, aki a trailer zenéjét is komponálta, kapcsolatba hozható a játék zenéjével is.
Az eddigi GTA epizódokban látottaknál sokkal bonyolultabb lesz a különbözõféle jármûvek eltulajdonítása is.. Tehát ne számítsatok arra, hogy egy autó, melyet kiszemeltek csupán nyitott ajtóval vár majd rátok... itt mostmár sokkal komolyabb módszereket kell alkalmaznunk az autóba való bejutáshoz, valamint annak elindításához."

Gerbill
Küldheted😄

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

fery02
Hogy mit szeretnél? Nem igazán értelek, meg azt se, hogy most mit kötözködsz.

Drephis
lol :/

help

Balazs15
ps1???1"'"'Á"Ép loerklg------------------

Dehogy nincs csak elõbb szólj hogy az vicc akart lenni.
ps2-n se lesz szal.........

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

bazs1
ok, úgyis csak 657mb xD
(ték)

Nekem mobilra va meg, ha kell valakinek elküldöm galambpostán😉

kuci06
nekem az izs jó!!44 küldd el plz emailben!444 Vagy msn-en!!
xD

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

bazs1
nekem sajnos csak psx-re van-.-

Casper007
Na, volt itt már minden. Meg van-e már valakinek PS2-n a GTA IV? XD

Hello World!

bazs1
ps2?

Balazs15
remélem lesz pc-n a game..ha nem akkor ps2 emulátorXD

bertino
ahogy elnézem neked viszont van a felkiáltójelekhez 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Web mester
Látom nincs érzéked a viccekhez.

fery02
Nem kell mindent komolyan venni... Sõt, ebben a topicban mostanában már szinte semmit sem szabad komolyan venni 😄

bazs1
a play-ben 6nak írták, erre célzott

ezt komolyan mondod? <#wilting><#lama>

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Hogy lenne már GTA 6 amikor még csak 4 van.Egy kicsit rosszul irtad.
Web mester
Ezt az szart akkarod letölteni, amikor már a GTA VI van???

King of Roads
<#lama><#banplz><#wilting><#bdead><#csodalk><#guluszem1><#conf><#falbav><#fejvakaras>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

<#hehe>

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^