Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

masterthief
Vagy On/off

masterthief
Asszem option-ban 2-szer kell lenyomni a graviti-t enabled²/disabled a disabled az a megbénít.

Grr1234
SimpleNativeTrainerrel mit kell megnyomni ahhoz, hogy kikapcsolja a gravitációt?

masterthief
Happy New Year Niko Bellic! XD

wollnerd
kösz a segítséget!
B.U.É.K. MINDENKINEK!!!!<#wave>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

crackyS
Rettentõen válogatósak, itt találsz róluk részletes leírást, hogy ki-mit szeret.

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

masterthief
1. Minden nõnek megvan a kedvenc helye. 2. Van amit nem szeret. 3. Ha megijed, vagy fél az már 1 rosszul sikerült randi. 4. Michelle sosem fog behívni, még ha fejtetõre állsz akkor sem. Kb a játék 1/3-ánál megtudod miért is és hogy õ kicsoda valójában. Inkább menj el kurvázni, vagy Night Club-ba, vagy a neten vannak csajok akikkel fel lehet venni a kapcsolatot. Most nem jut eszembe a csajnak a neve, de az egyik a játék elejétõl elérhetõ, Pattanj a netre és jelölgess csajokat.

wollnerd
Srácok!
Amikor másodszor hívtam meg, Michelle-t, showba vittem. Amikor kérte Niko-t hazavinni, A játék ajánlotta "Szerencsét próbál" & "elköszöni" elsõt választottam mégis mérges volt Niko-ra!
Miért? Show miatt vagy azért mert sokat ütköztem?
Ezt azt küldit másodszor csináltam, mert elsõben véletlenül betettem a trainerrel 2 gegszer vezetõt és rájuk lõttem így elbasztam a küldit. be is töltöttem a elõzõ mentést, de kudarc óta el is tûnt Michelle háza!
Miért volt mérges Niko-ra Michelle?
El is vesztette a nõt?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

masterthief
Mielõtt bemész rakd el a fegyvert!

crackyS
az miért van, hogy bemegyek a fegyver boltba, és rögtön rám lõ az eladó?

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

wollnerd
A belvárosban nagyon nagy a forgalom! (középsziget)<#gonosz3>
Egyszerûbb és gyorsabb metróval menni!<#vigyor>

wollnerd
Igen tudok róla, vagyis majdnem mindenrõl. 😄
Itt vannak a trainer összes "képességei" videóban:
Simple Native Trainer - All features part 1
Simple Native Trainer - All features part 2
Van/Volt part 3 is de a youtube letiltotta a videót!
Rohadt Youtube!!!<#violent><#boxer><#gonosz3><#levele>

masterthief
Van benne 1 csomó "képesség". Autót lezárni, kinyitni a csomagtartót, motorháztetõt, hátsó ajtókat, megültetni, belsõ világítás, hozzátenni a kocsikhoz kisebb szépítõ darabokat mint pl: hátsó spoiler, légbeömlõ stb. a színezés elég jó, mert van ez a flip-flop festés (+réteg más színû festék ami a fény hatására látszik ás igen mutatós. Fekete festésre narancs színû réteg igen látványos) Nikonak tudod változtatni a haját, a gyalogos közlekedését pl, Niko úgy szalad mint ha dagi lenne, minden karakter animációját ki tudod próbálni magadon. Fel tudsz gyújtani embereket, rongybabává tenni õket és összeesnek az utcán, kocsikat felrobbantani mind ezt 1 gombnyomásra.

fery02
Haladnod kell picit a fõ küldetésekben, mert rögtön a legelején még nem tudsz taxiba utasként utazni, de késõbb majd jelzi a játék, ha lehet majd.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

wollnerd
Húúúú, de kövér lett Niko!<#idiota>
Simple Native Trainerrel lenyomod a F3-at, és a Car options-nál válsasztod a Under Car Neon ligth paranccsal bekapcsolod és a Set Neon ligth Color-val választani tudod a színeket.

Az lenne a kérdésem hogy ezt hogy tudom elõhívni?
http://www.youtube.com/watch?v=lHIA2r2kMBk (2:00 percnél látható)

masterthief
Ha pedig csak az F gombot nyomod hosszan, és ül valaki a taxiban Niko kirángatja onnan és beül. XD

E-gombbal füttyentesz neki és utána hosszan F-gomb.
wollnerd
Hogy száljak a taxiba???
Úgy tudom, nyomva kell tartani a F gombot de Niko mindig csak lopja a taxit!
akármelyik irányból próbálom mindig lopás történik!
Mi a taxiba szállás parancsa? :S

lolSL
hívd fel az otp kártyás vonalát és kérdezd meg hogy wtf van

Megpróbáltam késõbb is, de megint ezt írta ki. Otp azt írja h. du. 5ig lehet tranzakciót folytatni! Nemértem :S 😞
bakvarnyu
nem vonja le kétszer

Engem akkor amikor elõször behelyeztem a GTA4 telepítõ DVD-jét a meghajtóba, ne törõdj vele, nyomj rá a jobb alsó sarokban lévõ "kockás" gombra majd indul a telepítés... vagy a játék.
steam ezt írta ki mikor meg akartam venni:

Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.

Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After reviewing the information below, if you believe your card has been declined in error please try your purchase again.

MOST HA ÚJRA PRÓBÁLKOZOM NEM VONJA LE A LÓVÉT MEGINT??? (NEM TUDOM, HOGY MOST EGYÁLTALÁN LEVONTA-E) ja és lovém van fent!

Most szoftvera, hogy itt a gta ilyen akciósan és nemtom megvenni...
Büdös Bohóc
küldtem is már elsõ nap egy mailt a mod@sg-re, hogy adjanak hg jogot, mert meg kell állítani a förtelmet ott 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
majd befejezik

Bogdogege
Nem kell törölni így hamarabb meglesz az 500-ik hsz , bohóc megkapja a házigazda jogot és törli a felforgató elemeket <#hehe>
Igaz ehhez az is kell ,hogy bejelentsék ,hogy lesz Red Dead Redemption Pc-re .

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

pisztácia
Kicsit rossz a megfogalmazás, ezért elnézést😊

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Üdv!

Én is Boldog és Sikerekben gazdag új évet kívánok mindenkinek!
Viszont valaki nem segítene abban, hogy látom a steam-en 8 euró a complete pack. Nekem sajnos már nincs cash a kártyámon, de ha valaki segytene abban, hogy megveszi ajándékbe, én átutalnám neki a pénzt, vagy személyesen átadnám neki a pénzt. Persze megadnám a mobil számot is. Tudom ez így kicsit meredek, meg hogy ma már jobb senkibe se bízni, de én tényleg nem vernék át senkit, és eléggé jól jönne ez az akció. Ha valaki elhiszi, hogy nem verném át, és segítene, az pls írjon PM-et, és ott megbeszélnénk mindent. Köszönöm a segítséget

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

masterthief
Boldog Új Évet Kívánok minden kedves fórumozónak!

freestyle666
ókés zsókés!!!!
ténylegkösszi mindenkinek!!!!!
<#love12>

Mercedes E320 kaszinó rójál

masterthief
akkor további jó játékot, és ha segítség kel, gyere és kérdezz bátran, mi majd segítünk!

masterthief
<#taps>

freestyle666
nem ,annyuka lebeszéllt róla, inkább vett nekem újat, a bóltba!!! nagyon kedves volt velem, karácsonyi ajándék útólag mondta õ
én csak single be tolom.
de tényleg kösszönöm midenkinek, rendesek vaggytok, hogy póbáltattok segíteni, mondtam neki is hogy nézze meg itt milyenrednes mindneki h segítenek nekem, de inkább vett újjat!!!!
További jó játszást!!!!

masterthief
Igaz nem ide tartozik, de a Red Dead Redemption Pc-re topikot nem kellett volna elindítanod, mert ahogy látom ez csak 1 Pc vs Konzol harc lett. Egyébként sokat röhögtem rajta, csak azt sajnálom hogy beír feleslegesen egy csomó barom, akit nem is az izgat hogy kijön, hanem csak arcoskodik és kötözködik. Azt mondom, ha már kijött akkor indítsunk el egy újat, ahol normális egyének, kultúráltan beszélgetnek illetve segítenek egymásnak, mint itt. Hiszen egy fórum, topik errõl szól, nem pedig egymás csesztetésérõl. (azért a "Troll" bélyeget nem kellett volna 😄)

Grr1234
Mûködött a CillitBang?

freestyle666
hello beló jó reglet minden kedves tagnak!!!
már megoldodótt a problémám, kösszi minden kinek a segíttszséget!!

Büdös Bohóc
fent van itt a topikban egy link a no-dvd crackhez. És ez nem illegális hack, gondolom valami óriási nyomásra meg kérésre készítette el a védelmi mechanizmust programozó cég egy csapata, mert sokan unták berakni.

Mi volt emögött a történet? Már nem emlékszem.

bertino
az orrod elott van minden nap a no-dvd.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

masterthief
Ilyet még nem láttam! Biztos KOCKA nyelven ven XD

Grr1234
Én láttam már. Csak nyomkodtam a gombokat, aztán egyszer elindult a telepítés. <#hehe>

wollnerd
Ezt ti láttátok már? Ez ugrik be elõször, mikor behelyezem a GTA4 DVD-t:

Mi ez a fura szöveg? Mi fene akar lenni?? ( csak érdekel)
Egyébként nincs vmi No-DVD exe crack amivel multi is mûködik?
kicsit nehéz kivennem a DVD-t a tokból......... Félnék hogy eltörne.

Nu 9 euroért megvettem én is 😊 A steamen keresztül automatikusan letölti a patchet ?Ill ha ki akarom irni dvdre azt hogy tudom megtenni majd?Csinálni kel l1 backupot v letölti a telepitö dvdt?
A mai iskolákban nem tanítanak már helyesírást?

kösz 😊)
masterthief
Én is azt írtam neki, hogy SNT-t használja.

Firerock
simple native trainer

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

irányjelzõt lehet használni??...meg motorházat,csomagtartót kiynitni..ah a videõkban??....ha lehet akk hogyan?? 😊
masterthief
Milyen progi? XD Ha a FAQ-ra gondolsz az itt van a bannerben. Azt olvasd át. A legújabb patch-et a Live-n keresztül el tudod érni. (ha reedeti a game9 Ha warezos akkor annak megfelelõt tölts le és telepítsd. No de pontosan mit ír ki a patch-re hivatkozva,

Piloss
akkor már engem is, szépen kérlek😊

gamertag: Piloss

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)