54919
-
#50818 Hol találok valami leírást magyarul, ami pontosan elmondja, hogy mik a következményei az egyes döntéseimnek? Pl, hogy kit ölök meg és kit hagyok életben. -
#50817 már csak a régi mentésem nem tölti be -
#50816 naagyon köszi életre kelt... -
anorche #50815 Töltsd le ezt (szerintem ez nem számít wareznek): http://www.mediafire.com/?f30lfv55esm5t8p -
#50814 üdv
lenne egy problémám,feltettem a játékot (eredeti) honapokig nem nyultam hozzá gondoltam játszom egyet,install,,feltettem a 7 es patch et ,utánna a magyarositást,utánna a no dvd patc et..gondoltam játszom,,ikon katt....semmi...program files ikon katt üzenet : A sorszám (5365) nem található a DLL-ben ( xlive.dll).??????????? ez most mi? legutobbi emlékeim szerint simán játszottam hibaüzenet nélkül..Mi erre a megoldás? köszi a válaszokat -
#50813 Ha 100 körül lenne, az egy életre elég lenne. :D
Szerintem biztos kevesebb, de pontosan én sem tudom mennyivel. Ha egyáltalán van ilyen korlátozás, hogy meghatározott számban telepíthetjük csak fel.
Úgy emlékszem korrektebb a helyzet GTA IV-nél. -
#50812 nem, de 1 idő után elfogy a használati lehetöséged (olyan 100 körül) -
#50811 Helló...
Felraktam haverom gépére még régebben az eredeti GTA IV-et, internetje nem volt, szóval, a revokos dolog ott nem szükséges igaz? Mivel nem tud csatlakozni hogy elfogadja. Elvileg.
És én is feltettem 2x ugyanarra a gépre nálam, revokolnom kellett volna?
Üdv -
sanyi49 #50810 Dvd-n van. Köszi a segítséget, de már annyiszor újratelepítettem, hogy már nem szarakodok vele tovább. Köszi még egyszer. -
#50809 Hali! Jövő héten megveszem havertől a gta iv-ét és az lenne a kérdésem hogy csak social klub-ra regelt fel akkor nekem fog működni a multi mert azt mondta xlive-ra nem regelt?
Köszi a választ! -
figure85 #50808 Én meg tudom, hogy érted.
Egyébként egyre több helyről halon én is hogy egyik napról a másikra nem akar elindulni a GTA IV. Főleg Steames verziók de volt ami DVDs volt. -
#50807 Értem én. :) -
figure85 #50806 Annyiban baj, hogy ha lenne, vagy lett volna hibám okosabb lennék, és talán jobban tudnék neki talán segíteni vagy vele együtt hisztizni, hogy miért szarakszik ez a game. -
#50805 Az neked baj, hogy nincs olyan hibád? :D -
figure85 #50804 IE 9-nek annyi köze van hozzá, hogy felülír egy két filet ami miatt nem hajlandó elindulni a játék. Esetleg még megnézheted, hogy nem-e a tűzfal blokkolja az indulást. Steames? Mert ha nem próbáltad a NoDVD elindítani?.
Illetve meg kéne próbálni a legfrissebb Marketplacet (Game for Windows) klienst feltenni.
GFW
Az a baj, hogy nekem nincs ilyen hibám (vagyis ami volt ilyen azt amit korában leírtam azzal megjavult.). -
#50803 Nos ehhez annyit tudok hozzáfűzni hogy 2 gépemen is XP van.1. Laptop, azon régi ATI driver van (XP-hez tényleg nincs friss driver, Mobility vga-hoz) de tökéletesen fut szaggatás nélkül. 2. Asztali Pc, azon 10.4-es driver van (az újabbak kb fél óra után bemondták az unalmast, és ez maradt ami jól működik) és azon is jól teljesít a GTA IV. Igaz valamivel gyengébb a konfigja mint a laptopnak, de még így is élvezhető. Sztem érdemes lenne azt a tápot megnézetni hátha probléma van vele. Azért nem árt a vinyót is szemügyre venni. Ámbár ahány féle konfig, annyi féle működésbeni zavar léphet fel a játék igénybe vétele során. No meg ahogy írta, hogy kattog a vga működés közben, az tápgyanús kissé. Na de erre vannak a szakemberek akik át tudják alaposan nézni. -
Sponnyabob #50802 A szaggtásról annyit hogy szerintem érdemes lenne megnézni hogy a vga, alaplap és minden egyéb aminek kell driver a legfrissebb van-e fenn legyen az hang driver vagy hálózati driver mindenből a hivatalos oldalakról a legfrissebb drivereket illetve egy WIN7 beszerzését, mert azért akárki akármit mond egy win7-en sokkal jobban megy a játék mint XP-n plusz win7-hez sokkal újabb driverek lehetnek. Legalább egy próbát megér mert akármilyen hülyén is hangzik nekem pár éve a Stalker Shoc a webkamera drivere miatt ment szarul, mert összeakadt a hang driverrel és valamiért az egész játékot elb@szta. -
anorche #50801 És az osztálytársamnak is én raktam fel ugyanazt a verziót és neki nem szaggat (ugyan az a proci, nvdia geforce gt 220 1 gb, 2gb ddr 3 ram alaplapot nem tudom). -
sanyi49 #50800 Nagyon hasonló a sztori nálam is, a winchesteren és tápon kívül minden cserélve lett, 2gb ddr3-as 1333Mhz ramra, gigabyte GeForce 210 1gb GDDR2 videókártyára Intel E5700 3Ghz procira. Eredeti a játék és így is nekem is minden low-on és 1-en van, mégis kanyarodásnál, meg üldözéseknél szaggat mint állat, de én is végig fogom kínlódni. -
anorche #50799 Akkor érdemesebb megvennem a játékot eredetibe, mint egy új tápot? És a nagyon kicsi gépigényű the sims 3 is szaggat 600x800 felbontáson (igaz, az is torrent) -
#50798 tört szar jóhogy nem viselkedik ahogy tervezték -
anorche #50797 Van egy Nvidia Geforce gt240 1gb videokártyám, egy amd atlon 2 x2 250 3ghz proci és 4 gb ram. Elméletileg mennie kellene a gta 4 nek rajta, de a legrosszabb grafikán is szagat. Nagyon érdekelne hogy miért?
Pontosan ugyan úgy szagat mint a régi ati 256 mb videókártyán, 2 gb ramon 2ghz proceszoron.
Minden átlet cserélve a gépben, kivéve a wincseszter és a táp. Emiatt hiszem azt hogy valamelyik okozza a szaggatást, és szerintem a táp. És még azt is hozzá tenném, hogy a régi és az új videókártyám miközben játszok kattog. Osztálytársam gépében Nvdidia geforce gt 220 van és az nem, és hiába gyengébb a vidókártya és 4 gb helyet csak 2gb ram van a gépében és ugyanolyan proceszor, neki nem szaggat. A játék torrentes, 1.7 patch van rajta, és még az sem lehet hogy túl meleg a gép, mert 5 óra gta 4 után (szaggatva is de azért végigviszem) a proci/videókártya csak kb. 40 C -
sanyi49 #50796 Igen, eredeti.
Már letöröltem, újraraktam, újra megpróbáltam a patch-t, és ugyan úgy rossz. IE-nek mi köze van a játékhoz? Egyébként 8-as van fent. Jogtiszta Win7 Ultimate-t használok.
Kipróbáltam a kompatibilitási üzemmódokat(xp sp3,vista sp1,2) is, de úgy sem sikerült működésre bírni. :/ -
figure85 #50795 Gondolom eredeti.
A legújabb patch leszedi a régi social clubot és ezt )eszi fel, ezzel nincs is semmi probléma, az viszont, hogy utána nem indul már másnál is láttam. Próbáld letörölni (persze előtte revokolni a serialt.), majd újratelepíteni. IE9 Beta/RC ne legyen fent csak a IE8 (win 7ben ne legyen letiltva. és ne legyen kapcsolat nélküli üzemmódban). Valamint a legújabb javítások (Spkröl nem is beszélve de gondolom tudod XP sp3 vista sp1).
Illetve lehet, hogy megoldás, ha kompatibilitási üzemmódban futtatod a játékot. -
sanyi49 #50794 Üdv!
A napokban megvettem a sima GTA4-et. Felraktam az 1.7-es patch-t, de telepítés közben letörli a social club-ot, amit meg sem tudok akadályozni. Mikor íg indítanám a játékot bejön egy social club-os ablak(katt a képért) és bármire klikkelek felpörög a lemez, tölt a gép, de végül semmi sem történik. Hiába rakom fel újra a social club-ot ott belépek és rámegyek, hogy play erre bejön ugyan ez az ablak. Itt is belépek, de hiába kattintok a play-ra, bármelyikre semmi nem történik.
Valaki tudna nekem segíteni? -
#50793 Köszi a segítséget, közbe sikerült már megoldanom :) Először asi fájlok nélkül kell indítani, utána lehet csak berakni őket, és máris jó lesz. -
#50792 Elég a legutolsót. -
#50791 Ha patchelem a játékot, felkell raknom összes patchet (legrégebbitől a legújabbig)
vagy csak elég a legutolsót? -
#50790 Nem a megfelelő Asiloadert raktad fel! A hibaüzenet pedig az, hogy az Asiloader nem támogatja csak az 1.1.1.0 EFLC patchet. Szedd le a legújabbat, ami jó az 1.1.2.0 -hoz. -
#50789 Sziasztok! Nem tud valaki véletlen valami megoldást arra, hogy miért nem működik az ASI Loader (dsound.dll)? Az EFLC 1.1.2.0 van fent, és amikor indítanám, ezt írja ki mindig: Unsupported exe, only 1.1.1.0 is supported.
Pedig működnie kéne ezzel a patch-el is, mert látom hogy multiban is csomóan pl. trainerrel tolják, amihez ez kell. :/ -
#50788 Lehet! Még nem próbáltam ki én sem. Holnap felrakom és leírom róla a véleményem. Majd kiderül mit produkál. -
#50787 Helló
Nem tudtok adni valamilyen GXT editort amivel tudom szerkeszteni a GTA IV nyelvi fájlait? -
Borg #50786 A videó alapján ez egy szar... -
danyr #50785 Ez milyen grafikai móddal lehet?
- Kép - -
#50784 Legelső ENB Series az 1.0.7.0 patch-ez!
First EBB Series 1.0.7.0 -
#50783 Ezen behaltam! XD
-
#50782 Revok-olni akkor érdemes ha 1 másik gépre akarod felrakni, vagy valami miatt újra rakod az Oprendszert.. Ha akarod akkor revok-olod, ha nem akkor nem. Ennek a multihoz van köze egyébként. -
Spice1 #50781 hulladék a videokártya,ill. a processzor,a ramnak elégnek kell lennie,mivel nekem is annyi van és megy stabilan,akadás nélkül -
#50780 Itt olvastam.
Valahol az 1. Hsz közepe táján van vastagon szedett betűkkel. Tehát akkor ez nagy butaság? Ha enélkül törlöm a játékot, akkor is újratelepíthetem akár 100x is, nem lesz semmi gond? -
#50779 Nem igaz! Hol olvastál ekkora baromságot? XD