Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
B.U.É.K. MINDENKINEK!!!!<#wave>#wave>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Amikor másodszor hívtam meg, Michelle-t, showba vittem. Amikor kérte Niko-t hazavinni, A játék ajánlotta "Szerencsét próbál" & "elköszöni" elsõt választottam mégis mérges volt Niko-ra!
Miért? Show miatt vagy azért mert sokat ütköztem?
Ezt azt küldit másodszor csináltam, mert elsõben véletlenül betettem a trainerrel 2 gegszer vezetõt és rájuk lõttem így elbasztam a küldit. be is töltöttem a elõzõ mentést, de kudarc óta el is tûnt Michelle háza!
Miért volt mérges Niko-ra Michelle?
El is vesztette a nõt?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Egyszerûbb és gyorsabb metróval menni!<#vigyor>#vigyor>
Itt vannak a trainer összes "képességei" videóban:
Simple Native Trainer - All features part 1
Simple Native Trainer - All features part 2
Van/Volt part 3 is de a youtube letiltotta a videót!
Rohadt Youtube!!!<#violent>#violent><#boxer>#boxer><#gonosz3>#gonosz3><#levele>#levele>
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Simple Native Trainerrel lenyomod a F3-at, és a Car options-nál válsasztod a Under Car Neon ligth paranccsal bekapcsolod és a Set Neon ligth Color-val választani tudod a színeket.
http://www.youtube.com/watch?v=lHIA2r2kMBk (2:00 percnél látható)
Úgy tudom, nyomva kell tartani a F gombot de Niko mindig csak lopja a taxit!
akármelyik irányból próbálom mindig lopás történik!
Mi a taxiba szállás parancsa? :S
Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.
Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After reviewing the information below, if you believe your card has been declined in error please try your purchase again.
MOST HA ÚJRA PRÓBÁLKOZOM NEM VONJA LE A LÓVÉT MEGINT??? (NEM TUDOM, HOGY MOST EGYÁLTALÁN LEVONTA-E) ja és lovém van fent!
Most szoftvera, hogy itt a gta ilyen akciósan és nemtom megvenni...
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Igaz ehhez az is kell ,hogy bejelentsék ,hogy lesz Red Dead Redemption Pc-re .
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Én is Boldog és Sikerekben gazdag új évet kívánok mindenkinek!
Viszont valaki nem segítene abban, hogy látom a steam-en 8 euró a complete pack. Nekem sajnos már nincs cash a kártyámon, de ha valaki segytene abban, hogy megveszi ajándékbe, én átutalnám neki a pénzt, vagy személyesen átadnám neki a pénzt. Persze megadnám a mobil számot is. Tudom ez így kicsit meredek, meg hogy ma már jobb senkibe se bízni, de én tényleg nem vernék át senkit, és eléggé jól jönne ez az akció. Ha valaki elhiszi, hogy nem verném át, és segítene, az pls írjon PM-et, és ott megbeszélnénk mindent. Köszönöm a segítséget
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
én csak single be tolom.
de tényleg kösszönöm midenkinek, rendesek vaggytok, hogy póbáltattok segíteni, mondtam neki is hogy nézze meg itt milyenrednes mindneki h segítenek nekem, de inkább vett újjat!!!!
További jó játszást!!!!
Mercedes E320 kaszinó rójál
már megoldodótt a problémám, kösszi minden kinek a segíttszséget!!
Mercedes E320 kaszinó rójál
Mi volt emögött a történet? Már nem emlékszem.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mi ez a fura szöveg? Mi fene akar lenni?? ( csak érdekel)
Egyébként nincs vmi No-DVD exe crack amivel multi is mûködik?
kicsit nehéz kivennem a DVD-t a tokból......... Félnék hogy eltörne.