Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

crackyS
Michelle volt ügynök

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

pisztácia
Azt az optionsba kell beállítani, grafikai beallitasoknal a 3ik csik.
Amúgy a story után Kate-el már nem lehet találkozni, vagy beszélgetni? Ennyi volt vele a kapcsolat? Tudom hogy ügynök meg átverte Niko-t, de én taliznek meg vele, mert szimpi volt😄

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

hungary27
100% forgalamt hogy kell berakni trailerrel?
wollnerd
De, az vagyok.
de inkább én felhasználói programot vagyok képes kitanulni mint egy hatalmas játékot ahol számtalan lehetõség van, hogy azt se tudom néha hogy mit csináljak Liberty Cityben! Remélem, érted.
Na, mind1. elõvettem a Túlélési kézikönyvet abban szó van a multiról.
A tolakodásért meg elnézést kérek!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

bertino
te nem az a "szetnezek egy szoftverben, hogy jobban megismerjem" tipusu szamitogep felhasznalo vagy, igaz ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

wollnerd
A multit hogy kell használni pontosan? Azt hogy a multiba a teló segítségével tudok belépni, de legalább a multi menüjébe tudtam belépni. Szóval kihaltnak tûnik a Multiplayer.
A játékosok melyik multi módot használják legtöbben/leggyakrabban?
A válaszokat elõre is köszi!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Grr1234
Megnyomod még egyszer be kapcsolja.

wollnerd
De így az egész trainert kapcsolja ki!
Így a menüt sem tudom megnyitni!

freestyle666
ez teljesen relatív, mivel egyrészt valakinek bekapcsol az másnak kikapcsol.

Mercedes E320 kaszinó rójál

Grr1234
Talán RAlt + RCtrl + E

wollnerd
Le lehet tiltani a trainer gombparancsait?
Tehát azt akarom hogy opciókat ne lehessen bekapcsolni billentyûzet gombjaival.

masterthief
hajók
helikopterek: Annihilator, Maverick ........ Trainer Spawn car-nak a végén vannak Num 6-ot nyomkodd hogy a többi jármûvet beadja

fery02
100%

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

wollnerd
Nevük?
Mert azt hiszem hogy mindegyiket kipróbáltam.

masterthief
Trainerben a Car Spawn opcióban.

Helikopter Második sziget legalja!

wollnerd
Hol találhatok helikoptert és hajót?
Vagy hogy tudom ezeket elõhívni a trainerrel?
Köszi!

masterthief
Amiket felsoroltam azok vannak. Nézd meg és teszteld. Az hogy fog-e szaggatni valamelyik a gépeden, nem tudom. Ki kell próbélni, ha nem válik be töröld.

masterthief
Sok van. De a legtöbb 1.0.4.0 patch-hez van. Pl: Visual IV, Realism IV, ENB Series, Extreme Graphic Enchancement, Envioroment Graphic. Nekem ami bevált és jó az 1.0.7.0 patch-ez is, az a Sapphire Graphic Mod és az Extreme GFX Iv (beta 1)

Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni, youtube-on néztem videókat pl ezt: http://www.youtube.com/watch?v=svETP_DDgUc&feature=related hogy tudnék én is ilyen grafikát elérni. proci: 3.11 GHz, 2.0 GB RAM, XP-m van, ATI display adapter (0x68F9) 1GB Pixel Shader version 3.0 Vertex Shader version 3.0, AMD Phenom(tm) II X2 550 Processor. most 1024x768 (60hz)-s felbontásban játszok, így is néha szaggat. Esetleg van valami progi hozzá? elõre is kösz😊
jana4
Üdv.
Most melyik grafikai módok a legjobbak szerintetek?
Kérlek írjátok le.
üdv

masterthief
A TLAD Január végén lesz kész.

Én amióta harmadjára is elkezdtem végigvinni, azóta magyarosítva csinálom, és így sokkal élvezhetõbb. Angol nyelven volt azért pár mondat amit nem értettem, de így tényleg nagyon fasza. Az EFLC-nek lehet tudni h mikor lesz meg a magyarosítása?
masterthief
Most legutóbb 98,...%-nál jártam. A TBOGT az már keményebb mert méri az idõt, számolja a sebzést, fejlövést, autó sérülését stb.

masterthief
XD Nem tudom miért esett össze. Netet akkor fogod tudni elérni, mikor Brucie felrak a homokosok oldalára XD mert 1 buzi csókától kell elvenned a tartozást, vagy lelõni. és találkát kell vele összehoznod.

wollnerd
A nettezést hogy lehet elérni a trainer használata nélkül?
Amikor tainerrel netteztem a lakásban és mikor kijelentkezem Niko összeesett mintha elütötték volna! 😄
Miért?

100% eléréséhez (PS3) de ez vonatkozik PC-re meg XBOX-ra is!!!
>>>Klikk<<<
Multisak nehezek!:S

pisztácia
Ínnyee..😄:😄 hát akkor van feladat bõven😊 Mennyi volt itt a fórumon a legmagasabb %?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

masterthief
Hú! rengeteg dolog van a 100% eléréséhez.
Barátaid, nõid 100%-ig viszonyuljanak hozzád. El kell vinni szórakozni õket stb.
Ellenfelek ellen nyerni billiárdban, dartsban és minden minijátékban.
Hidak alatt nem is tudom hányszor átrepülni helikopterrel.
Minden autóversenyt megnyerni.
Mindegyik véletlen karakternek teljesíteni a küldetést.
Brucie-val elmenni helikopterezni, motorcsónakázni.
Roman-nál taxi fuvarozást vállalni.
Little Jacob-tól fegyvereket venni.
200 galamb kinyírása.
50 ugrató teljesítése.
6 csillagos körözést megúszni élve.
Minden nõt felszedni a neten akit lehet.
Legalább 2 sziget között átmenni taxival, úgy hogy végig csak nézelõdsz.
stb.

pisztácia
Hát csak annál tudtam megnézni, mert az alap játékot végigvittem. Amúgy, hogy lehet növelni a %-ot? Miket kell csinálni? Nekem most 64.25%-nél van.

masterthief
Minden videónál kifagyott? A kis emberke ikon az véletlen karakter. Azoknak is kell teljesíteni küldetést.

masterthief
Most próbáltam ki a legújabb grafikai mod-ot. Extreme GFX IV Még béta verzió, de nagyon szép. Szép égbolt, még jobb visszatükrözõdés, szebb színek, sötétebb árnyékok. Ha valakit érdekel próbálja ki. Jó a 1.0.4.0-1.0.7.0 patch-hez és az EFLC-hez is.
Extreme GFX IV (beta 1)

pisztácia
jaaa, nekem akkor mindig kifagyott eddig. Más skinnel voltam, és a térképen néha van egy kis ember ikon. Oda mentem, elkezdõdött a videó, és kifagyott a game:S

masterthief
Vágott jelenet, átvezetõ videó. Ami minden küldetés elején van.

pisztácia
Mi az a cutscene?

masterthief
Játszd el ugyanezt Nikoval. Vált ás nyanyára. A cutscene biztos érdekes lesz XD

pisztácia
xDDD na igen, kiegekkel még nem játszottam, most arra gyûjtök, hogy meg tudjam majd venni.

masterthief
TBOGT-ban szórakoztam még azzal, hogy öregasszonyt beraktam Louis helyére és lementem ketrecharcolni. XD Meg a Club-ba táncolni. Azon már nagyon röhögtem mikor a csajjal bementem a mosdóba és ott elkezdte döngetni XD

masterthief
XD Kapcsold be még a Speed up-ot is.

pisztácia
na majd azt is kiprobalom😊) köszi
amúgy amit irtam alagutas öruletre,, nekem arrol a Daylight cimû film jut eszembe mindig😊))

masterthief
BÚÉK! Igen én szórakoztam azzal is. De az faszább amit pár sorral lejjebb írtam. Híd végére (lejtõre) henger alakú objektum, arra rámpa, 100% forgalom, aztán csak úgy potyognak lefele az autók egymásra. És BOOOOMMMM! XD

masterthief
Tényleg! Most esett le hogy összekevertem Katie-val.<#falbav> Igazad van! Michelle-t meg lehet húzni.

pisztácia
ÜDV!

Elõször is BUÉK mindenkinek!
Azt próbálátok ki a simple native trainerrel, hogy mentek valami nagy autóval, pl kamion, vagy busz, vagy pénzszálllító, menjetek be az alagútba ami a 3.ik szigetre visz át, nyomjétok optionsba föl maxra a forgalmat, és szépen car speedup-al menjetek vegig max sebességgel a zsúfolt alagúton😄😄😄 Na az nagyon durva, a kocsik ugy repkednek, hogy beszaras😄😄😄 nagyon nagy, ezt probalja ki mindneki, és multkor csak ezzel jatszottam 1 oran at😄😄

Be lehet menni fegyverrel, csak ne fogd rá az eladóra. Azt az elõzõ részekben is lövöldözéssel honorálták.
"Michelle sosem fog behívni, még ha fejtetõre állsz akkor sem."

??? 2. alkalommal már meg lehet rakni, függetlenül attól hogy CIA-s.
masterthief
Sikerült kikapcsolni?

masterthief
Ilyen hamar? Én amíg úgymond "fiatal fénykoromat" éltem délelõtt 10-11-ig buliztam stb.(khm) Addig éld ki magad míg lehet4 XD

sanyiute

Grr1234
Nekem már megvolt... 😄

masterthief
Aztán hogy-hogy itt vagy fent, ahelyett hogy buliznál? Nekem nyomós okom van hogy itthon üljek, mert el van törve a bordám, így inkább nem mentem sehova.