54919
-
ledoka #50858 problémám van :S el akarom indítani a játékot de ezt írja ki igaz nem csak ennél a játéknál volt ilyen de most már unom és ezzel a játékkal nagyok szeretnék játszani
a probléma ez: A "0x00000000" címen található utasítás a "0x00000000" memóriacímre hivatkozott. A memóraterületen nem végezhető el a következő művelet: read"
kösz a segítséget előre is -
roblox #50857 az jo ha a video kártyánál a memoria mérete 1024 és a memória típusa GDDR5?
Nekem a mag orajele az 550MHz
és a memória orajele 1000MHz ez most jo vagy rossz?
ja és az összes memória sávszélesség 64,0 GBájt/s? és ez mit jelent?
-
rumkola #50856 4 mag kell, majdnem duplázódik az fps a 2 maghoz képest.... -
#50855 GTA IV 4 magot kíván. Még én sem játszom vele, mert tapasztalatból tudom mennyit ér neki még egy gyengébb 4 magos proci is. Inkább várok.
Eleget nyomtam már vele amúgy is, majd ha komolyabb procim lesz, újra előveszem (meg a gta-t is :D). -
#50854 Nekem is ATI karim van, mennyire érdemes húzni, hogy tartósan bírja? -
#50853 Az a GHz-MHz. Az órajel mértékegysége. Ezt lehet növelni, de elég tapasztaltnak kell lenni ahhoz hogy biztonságosan be lehessen állítani. Oda kell figyelni rá, különben megsül a proci ha nem nézzük a hőfokot.stb. Nézz be IDE itt kérdezhetsz bátran! A videókártyánál egyszerű a dolog (nekem ATI kártyám van, azt tudom hogy kell. Catalyst Controll Centerben van egy Overdrive tuning alkalmazás, amit ha bekapcsolsz, vagy felhúzod automatikusan vagy saját kezűleg állítod be az értékeket. Ha teljesen felhúzod és nem sokáig bírja a kártya akkor sincs gond mert visszaáll az alap értékre az órajel. akkor kézileg addig próbálkozol ameddig lehet, amíg bírja a kártya.) -
roblox #50852 mi az az ora jel és hogyan kell átálítani?elmagyarázza valaki?
-
roblox #50851 köszzönöm -
#50850 Ha értesz a processzor biztonságos tuningolásához akkor emeld meg az órajelet. Esetleg a videókártya órajelét is felhúzhatod, de a graf beállítást hagyd minimumon. Patch-et meg elég ha az utólsót felrakod. 1.0.7.0 Más tippem nincs. Esetleg kérj segítséget a hivatalos Support oldalon. -
roblox #50849 köszi a tippet. de miért szaggat akkor is ha teljesen leveszem a grafikát vagy ez tökmindeggy?mert nekem ez a rész tetszik a legjobban és direkt erre lett a gép megcsinálva de csak evvel a játékka szaraksz asszem inkább letörlöm. de azért kössz a segítséget -
#50848 Ez a mód jó az EFLC-hez is? -
#50847 Bőven elég a 2 mag. Az órajel számít sokat. -
#50846 Ha elég magas a processszor órajele, akkor "szinte" hibátlanul megy rajta. Videókártyának nem kell brutál nagynak lennie, de legalább 3.0 shader modell-es legyen. Másrészt függ mennyi Ram van a gépbe és szinte minden összetevőjétől. Az ASUS Gamer laptopomon hibátlanul fut, de már az asztali gépemen már beszaggat néha, de az jóval gyengébb is. -
#50845 4 mag kell -
#50844 Menni megy patch-ek nélkül is (legelőször úgy játszottam ki az alapot is és a DLC-ket is. Aztán a magyarítás és moddingolás kedvéért raktam fel a patch-et.) de ha felrakod azért sokkal jobb. -
roblox #50843 miért van az hogy egy 1024es videokártyánál és egy 2 magos procinál akad a játék? mást mindet visz csak ezt a sz**t nem?miért van ez? -
DIESEL DOG #50842 Szvsz épp ellenkezőleg de mindegy... -
#50841 Valakinek megy rendesen a javítások nélkül ?
A javítások csak rontják a grafikát,de az igaz hogy ugy rendesen megy -
#50840 3X több ember :) -
#50839 Nem kevés szerintem. De lehet több embert is hozzáadni a játékba pl: Simpla Native Trainer segítsébével, vagy a More Liberty City Mod-al. -
#50838 Van egy file(mód) amit ha bemásolsz akkor 3x több ember lesz az utcán. Szerintem sok ember használja. -
El Deloro #50837 Még nincs ugyan meg a játék, de csak nekem tűnik úgy, hogy kevés a járókelő a játékban? -
#50836 Ja4 Már régebben is felfedeztem. Biztos jó! De már szénné van moddolva a GTA-m. XD De azért lehet berakom. -
#50835 Ezt Ti tudtátok????
Ezzel a módszerrel lehet belüről nézni a metrózás közben!!!!
-
#50834 Szia! Keresd meg pl: Zeller-t! (Zeller HUN)Ö útba tud igazítani! Én is próbáltam volna vele és csapatával játszani, de a fene enné meg, mindig közbejött valami! -
#50833 Hol szoktatok amúgy játszani mert nem nagyon találkoztam itt senkivel? Vagy van olyan, hogy összeröffen a csapat egy estére?? -
#50832 Hy all! Légyszi vegyetek fel a Gamertag listára. Nevem: tomo5750 Kösziii -
#50831 Szívesen! -
#50830 Minden megszerezhető. Akár a küldetések közben, akár a fő szál befejezése után. A Driving Mr. Bellic trófeához pedig kérj munkát Roman-től. Taxival pár embert el lehet vinni a megadott helyre. Továbbá kérj pár ingyen fuvart Roman-től. És vidd el pár helyre szórakozni vagy kajálni. Azért nem árt ha a Roman Respect 100%-on van. -
sanyiute #50829 köszönöm uram -
#50828 Arra lennék kíváncsi, hogy ha most csak a fő küldetésekre koncentrálok, hogy beleférjek a 30 órába, akkor a 60% elérése után még az összes többi trófea is megszerezhető?
Gondolok itt a barátokkal való jó kapcsolatos achikra, vagy a véletlen találkozásokra, barátnős achira.
Vagy, ha a fő küldetések alatt ezeket nem teljesítem, akkor később már nem is tudom majd?
És vajon a Driving Mr. Bellic trófeát miért nem kapom meg? Pedig a menüben a Roman like mellett már 81% van, Romannak meg elég 60%. Vagy valahogy hívni kell a taxit a telefonnal és csak akkor kapom meg?
Köszi -
#50827 Köszi szépen!!
Akkor szedem a kieget (steam) inkább! -
#50826 nem, nem kell az alapjáték. :) -
#50825 Sziasztok!!
Ha telepítem a Grand Theft Auto 4 and Episodes From Liberty City ,akkor kell hozzá a sima játék is???
Vagy elég csak ezt??
Választ előre is köszi!! -
figure85 #50824 Van még egy lehetőség. Ha nagyon lusta vagy, vagy nincs rá időd, vagy türelmetlen (megfelelőt kéretik aláhúzni és és 3 példányban kinyomtatni :D), akkor lehet, használni még erre a Simple Native Trainert----> Szigorúan csak abban az esetben ha ezzel nem multizol, és csak időt szeretnél spórolni vele. benne van az összes random karakter, galamb, ugrató kocsi... De csak időhiányba szenvedőknek. Ha ilyennel találkozok veled akkor nagyon de nagyon durci leszek avagy south park kiadásban Bús Panda leszek.
De inkább használd a térképeket. -
#50823 Tessék itt 1 térkép a random karakterekről! Random karakterek lelőhelyei -
#50822 küldetések Nézd meg az 5.-et is. A 2 végkifejlet nem sokban tér el egymástól. Valamelyik ismerősödnek meg lell halnia sajnos. -
#50821 OK, tehát akkor nagyjából csak az utolsó döntésem befolyásolja meredeken a történetet.
Hány befejezése van a játéknak? -
figure85 #50820 Nagyon semmi, maximum annyi, hogy azokkal nem találkozol majd később (ill. igen), random karakterként.
Illetve, ha a plaboyx-et megölöd akkor megkapod a házát, meg az utcsó küldetés előtt melyik ajánlatot fogadod el.
Ez dönti majd el, hogy melyen vége lesz a játéknak.
Sanyix vagy itt az oldalon is találsz térképeket
Vagy ez a link
GTA IV térkép
-
sanyiute #50819 srácok van valahol olyan térkép ahol meg mutatja merre vannak a Random karakterek? akikkel összelehet futni?