Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
május/június - megjelenés 😊
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Akkor szavazás: marad a mostani Laci féle, vagy #573,
Mi legyen?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
#570 Éppen henyélek 😛
#568: Köszi! 😉 Bár mostanság az oldal szerkesztésével is henyélek, mivel nem akarok túl sok infót olvasva megtudni a játékról >> Én akarom meglátni, milyen is lesz 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Akkor szépen kérünk, csinálj SG edition -t, 😊
De majd eleget piszkáljuk azt odairja a lopott dolgokhoz hogy: "Bocs, tudom hogy lopott, de nem tom mit csináljak?!" szöveget 😊 a Photoshop topic mintájára 😊
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
ugy vannak sztem vele, mint NFSnél, hiába a konzolok hírverése a PC kiadást sztem nem bojkottálják
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bocsi mindenkitõl, én is azt hittem, hogy az számít ingame-nak, ha igen, van HUD, meg stb. De tényleg, miért nem bírnak olyan képeket is kidobni. Engem az ilyenek jobban érdekelnek például. Jó, lehet hogy van, de keresni kell ilyen képeket 😛
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
a játék is rendereli a dolgokat, csak sok mindent prerenderelt formában látsz. És az összes kép, ami megjelent, látszik, hogy in-game, vagyis a játékból lett kiszedve, nem elõre beállították és 3dsmax-ban kicsit növelték a poly sámokat meg jobb effekteket raktak rá. Az a vonatos kép elég jó példa az in-game-re, mivel ha megnézed egy bizonyos sugarú körben látsz mindent normálisan, még 2 autó is van lennt, a háttérben a város felhõkarcolóinak, víznek meg miegymásnak meg egy elmosott képét látod csak.
Ugyanez megfigyelhetõ a hidas képnél is, hogy ami közelben van, teljes kidolgozottságban jelenik meg, de a pár100 m-re lévõ dolgok elmosódnak, kb a hid második felétõl a játék motorja nem számolja az árnyékokat, nem spawnol semmi ott...etc.
Már máshol is volt ugyanez a vita, hogy sokaknak az az ingame, amikor látod a hudot, meg vki rohangál vagy autózik, sokan elvannak tévedve. És ha vki olvasgatja a híreket, teszteket, akkor már réges rég tudhatná, hogy a trailerben látható grafika jócskán változott, és szebb lett, és ezt olyan emberkék írták, akik már játszhattak a játékkal.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
egyébként a rockstar mindig értett hozzá hogy mit lehet feláldozni az egyes modellek részletgazdagságából hogy az egésznek ne vesszen el a stilusa és az a hatása hogy minden stimmel és frankó..optimizálás😉
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
ezek mind az újságíróknak bemutatott "demó" verzióból vannak
amúgy itt az összes kép
am van konzolos gta topik nem?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
púúúúú
végülis írni bármit lehet, a HUDos kép sztem még mindig hihetõbb, minthogy : "nesztek ingame kép"
😊
a külföldi magazinok szerint pedig futás közben még jobban néz ki
és ezt mibõl állapítottad meg ? 😊
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"