Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy érdekes információt közölt az Official Xbox Magazine amerikai szerkesztõsége az aktuális elõzetesükben. A srácok a demóban egy Broker mellet parkoló Admiral kocsit akartak ellopni, és közben körbejárták az autót. Amikor a csomagtartóhoz értek, megjelent egy felirat a bal felsõ sarokban, miszerint ha megnyomod az Xbox kontroller LB gomját, akkor kinyílik a csomagtartó (PlayStation-ön ez az L1 gomb). Az elõzõ GTA részekben is volt ilyen, de sajnos csak az átvezetõ videókban láthattunk ilyet, viszont a GTA:IV-ben már mi magunk is kinyithatjuk a csomagtartót...

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

december/január - bejelentés,
május/június - megjelenés 😊
Sziasztok!Engem is érdekelne,hogy mkor jelenik meg PC-re a játék!Köszi
rotator
Szerintem lesz.

Soldiers
Mert eddig nem írtak hogy PC-re lesz e csak Xbox 360-ra meg PS 3-ra

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Soldiers
szerintetek kifogják adni PC-re??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Web mester

Kmarha
A kettõ váltogassa egymást mint azokon a legördölõ reklámtáblákon 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kandurex
Banner:

Akkor szavazás: marad a mostani Laci féle, vagy #573,

Mi legyen?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TothLaci
#573 😊

#570 Éppen henyélek 😛

#568: Köszi! 😉 Bár mostanság az oldal szerkesztésével is henyélek, mivel nem akarok túl sok infót olvasva megtudni a játékról >> Én akarom meglátni, milyen is lesz 😊
tessék ez "jogtiszta" xD
Kandurex
csak akkor jelölöm meg a forrást, ha copyright -os cuccról van szó.

Kmarha
Nem, nem mondtad, de azt sem hogy honnan szerezted! 😄 Kezdõ hiba, majd kinövöd 😄 (hozzátartozik a netetiket irt és iratlan szabályaihoz)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kandurex
De ne má, egy szóval nem állítottam, hogy én csináltam...félrebeszéltek.

Akkor szépen kérünk, csinálj SG edition -t, 😊

Kmarha
Ez Kandurex betegsége 😊 Már a Screenshoot játékokról topicban is olyan képekkel dobálozott amihez semmi köze nem volt 😄D

De majd eleget piszkáljuk azt odairja a lopott dolgokhoz hogy: "Bocs, tudom hogy lopott, de nem tom mit csináljak?!" szöveget 😊 a Photoshop topic mintájára 😊

rotator
Jó az oldal és a logó is! 😊

TothLaci
... illet volna megkérdezni elõtte. Talán kiadtam volna egy SG editiont is.
a játék mikorra várható 2008 eleje?

egybekent mikorra tervezik a kiadasat? Oktoberre?

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

biztos kiadjak pcre. A rockstar nem akar eldobni magatol egy csomo penzt!!!

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

Kandurex
<és...?>

watto
eggyet értek

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

bertino
nem tudom elképzelni a GTA-ról, hogy ne adná ki PCre a cuccot
ugy vannak sztem vele, mint NFSnél, hiába a konzolok hírverése a PC kiadást sztem nem bojkottálják

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

watto
vazze!
ez se fog menni a radeon 9600XT-men XD

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

de pont egy oldalról kellett lenyúlni?
DJ Skyline
off:
jó a logod, tetszik 😄 <#eljen>
on

Kandurex
hm...ennek örömére módosítottam egy kicsit bannert, majd, ha valaki jobbat csinál, cseréljük 😉

remélem nem ilyen lesz a logó, mert ez az eddigi legbénább
fery02
Jóvan, hülye voltam 😛
Bocsi mindenkitõl, én is azt hittem, hogy az számít ingame-nak, ha igen, van HUD, meg stb. De tényleg, miért nem bírnak olyan képeket is kidobni. Engem az ilyenek jobban érdekelnek például. Jó, lehet hogy van, de keresni kell ilyen képeket 😛

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

bírom a nagy veszekedéseket, hogy in-game vagy renderelt :-)
a játék is rendereli a dolgokat, csak sok mindent prerenderelt formában látsz. És az összes kép, ami megjelent, látszik, hogy in-game, vagyis a játékból lett kiszedve, nem elõre beállították és 3dsmax-ban kicsit növelték a poly sámokat meg jobb effekteket raktak rá. Az a vonatos kép elég jó példa az in-game-re, mivel ha megnézed egy bizonyos sugarú körben látsz mindent normálisan, még 2 autó is van lennt, a háttérben a város felhõkarcolóinak, víznek meg miegymásnak meg egy elmosott képét látod csak.
Ugyanez megfigyelhetõ a hidas képnél is, hogy ami közelben van, teljes kidolgozottságban jelenik meg, de a pár100 m-re lévõ dolgok elmosódnak, kb a hid második felétõl a játék motorja nem számolja az árnyékokat, nem spawnol semmi ott...etc.

Már máshol is volt ugyanez a vita, hogy sokaknak az az ingame, amikor látod a hudot, meg vki rohangál vagy autózik, sokan elvannak tévedve. És ha vki olvasgatja a híreket, teszteket, akkor már réges rég tudhatná, hogy a trailerben látható grafika jócskán változott, és szebb lett, és ezt olyan emberkék írták, akik már játszhattak a játékkal.

Kit--Kat
Arra vagyok kiváncsi, hogy végre öltek-e 1 kis minimál energiát az autók törésébe.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

_Atti_
kicsit is értenél az egészhez látnád hogy nem renderelt..
egyébként a rockstar mindig értett hozzá hogy mit lehet feláldozni az egyes modellek részletgazdagságából hogy az egésznek ne vesszen el a stilusa és az a hatása hogy minden stimmel és frankó..optimizálás😉

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

gondolom a Rockstar-nál dolgozod hogy 100%-ra tudod hogy render.....
ezek mind az újságíróknak bemutatott "demó" verzióból vannak

amúgy itt az összes kép
akyyy
képzeld, régen a ps2 is nextgen volt:|
am van konzolos gta topik nem?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

fery02
Nyugi, renderelt képek, bár biztos hasonló lesz játék közben is.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

ThugEdge
nem vagyok nagy gta fan,de ezek a képek(is) rohadt meggyõzõek,ez uraim nextgen gta lesz,csak úgy hassít majd 360-on<#nevetes1>

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Kandurex
Új képek: (hardwired)

Yoda001

http://9gag.com/gag/5135249

n3whous3
LEhet, hogy így lesz. Mindenesetre a fejlesztõk mondták, hogy folyamatosan javítják.

púúúúú

rotator
Az nem olyan biztos. Rengeteg játék van, ahol a fejlesztési fázisban sokkal szebb a grafika, mint a véglegesben, mert bár az engine tudná, de nem sikerül a kiadásig élvezhetõ sebességre optimalizálni még a legbikább hardveren se. Úgy meg kevesen merészelnek kiadni játékot, hogy nem létezik olyan hardver, amin elfutna. 😊

n3whous3
???

púúúúú

jackoneill90
<#mf2><#vigyor1><#gunyos1><#beka3><#ejnye1><#alien><#alien2><#bee1><#merges3><#ravasz1>

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

n3whous3
És a Rockstar legújabb bemutatóján kiderült, hogy még jócskán fejlesztés alatt áll a grafika. Tehát ennél csak szebb lesz.

púúúúú

bertino
jolvan
végülis írni bármit lehet, a HUDos kép sztem még mindig hihetõbb, minthogy : "nesztek ingame kép"

😊

hivatalos infók szerint a képek és teaser trailer is ingame.
a külföldi magazinok szerint pedig futás közben még jobban néz ki
rotator
Talán rendernek már gyengének találta a grafikát. 😊

bertino
ez ingame ?
és ezt mibõl állapítottad meg ? 😊

az ingame meg a gameplay teljesen ugyanaz, esetleg ritkább esetekben az ingame-t mondják olyan videókra(a játékból) is amik a játék motorjával készültek, de ez a kép semmiképp sem ingame ez renderelt lesüt róla.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

mellesleg ez ingame, amire gondolom hogy te gondolsz (látszik a HUD stb..) az gameplay