54919
-
#11661 Akkor ez már nem a küldetés nélküli beta? -
#11660 Lol mit kaptam mailben :))
Szia kedves GTA 4 rajongó!
A GTA 4 PC-re megjelenését november közepére jósolták
de már megjelent a FULL azaz a teljes telepíthető verzió
amely már fel is lett törve azaz elkészült a bárki számára játszható verzió.
Webcím: http://www.gta4download.eu
További kellemes szép napot!
Kíváncsi vagyok hányan ugrottak rá. Én meg sem néztem az oldalt. -
#11659 Nem rosszból írtam...De nem fogok magyarázkodni. Mellesleg mindenki egyénkét értelmezi a dolgokat a világban. Így te is. Most pl. tévesen ;)
Csak arra akartam rámutatni hogy érdekel a sorsa a game-nak. Tök mindegy milyen platformon fut. Pc, Box...stb. Nem mindegy? A játék a lényeg. Ezért is járok szívesen ide mert, értelmes emberek vannak itt.
Ha hencegni akartam volna hidd el nem a GTA 4-el tettem volna. Abból már régen kinőttem. Mellesleg ha félreérthető volt az írásom, én kérek elnézést.
Off vége. -
#11658 szerintem nem lesz csúszás. emlékeim szerint egyik résznél sem volt még PC-s verzió esetében.
ráadásul nem engedheti meg magának a R*! az egy dolog, hogy az EA nemrég nem vette meg, de egy esetleges csúszás újabb esést okozna a részvényeik árában, és lehet egyből lecsapna rá -
#11657 Előbb végig kell olvasni és értelmezni a hozzászólás egészét, és akkor nem fetrengünk szívrohammal a székben
Amúgy szerintetek mennyit fog késni különböző indokokra hivatkozva? ("Az orrom előtt ment el a busz ezért 2 hónapot késünk a megjelenéssel") -
#11656 már megijedtem hogy késik a gém de közbe rájöttem hogy csak a konzoloshoz képest mondjátok :D -
ldavid #11655 7 hónap szerintem közelebb áll egy félévhez, mint egy teljes évhez (és az előző 8 hónapokhoz képest még jobban is járunk most) -
#11654 nem biztos -
#11653 Aljas dolog hogy a PC csak egy év mulva jön ki grrrr. -
#11652 " vicces hogy kijátszottam már, de legalább úgy figyelem itt visszapörögni a napokat mint ti :D
Na, hát meg kell adni a módját annak ha egy GTA-ra vár az ember :)"
miért neked ezt jólesik olvasni?pff -
#11651 Pont most akartam írni, hogy hogy repül az idő, nemrég még 100 egynéhány volt, most meg már csak 59. -
#11650 42
mi ez számháború? -
#11649 59 -
#11648 elmegy az hamar, nemrég még 100 felett voltunk -
#11647 üdv sikerült először kipróbálnom a játékot és azt kell, hogy mondjam SZUPER!Minden úgy van ahogy olvastam grafika szép elképesztő miket lehet csinálni.Most már 100%, hogy megveszem! Csak az a 60 nap... -
#11646 De számodra belekötni a dolgokba annál érdekesebb :) -
#11645 kijátszani 1 játékot érdekes lehet... -
#11644 Azám! :) Egyik örök favorit, ha nem a legnagyobb.
Dj Skyline: A vicces hogy kijátszottam már, de legalább úgy figyelem itt visszapörögni a napokat mint ti :D
Na, hát meg kell adni a módját annak ha egy GTA-ra vár az ember :) -
#11643 A Deus Ex ütős cucc, ebből is látszik :D -
#11642 Ha az álmoknál tartunk nekem nem a játékot megelőzően voltak hanem utána. A Deus Ex-el esett ez meg velem. Sokszor álmodtam róla. :)
On: Valóban pörögnek a napok, és most hogy kicsit böngésztem a pc-s képeket, nagyon szépek! Nem panaszkodhattok :) -
#11641 Anno nekem a GTA SA-val voltak ilyen álmaim:D -
#11640 hát durva :D -
#11639 gáz, ha már azzal álmodtam hogy meghozza a futár a csomagot, rövid snitt és eszeveszetten játszom vele? utána felébredtem :cx -
#11638 már "csak" 2 hónap :D a 100 valahányhoz képest ezt már fél lábbal is :) -
#11637 Megint kerek nap van. Comeooon, come-ooooon! -
#11636 Bazz szted valaki játszott már itt a pc-s verzióval?? -
#11635 én a ctrl+alt+del módszerrel szabadultam meg a gonosztól... XD -
mikiking #11634 dce,nyomkodd az entert,hagyd rajta az ujjad,és jo érzékkel kilépsz pár másodpercen belül -
#11633 wááá ebből ki se lehet lépni... XD -
#11632 Letölthető tartalom -
mikiking #11631 hát ez egy elég buzis video... de én tényleg kérdeztem hogy mi az -
#11630 Itt 1 leírás! -
mikiking #11629 mi az a DLC ????? -
#11628 Az nem 100%. '00% ha MINDEN megvan, mondom, MINDEN :) -
#11627 href.hu a barátod, egyébként meg ezt miért ide? :) -
#11626 Linket nem lehet beszurni rendesen, mert van benne egy szogletes zarojel:
http://live.xbox.com/en-GB/profile/Achievements/ViewAchievementDetails.aspx?tid=%09];dh-o0%01%07&compareTo=Rince+Art -
#11625 No kerem, egeszen pontosan 15 perce sikerult kiporgetnem a jatekot 100%-ra. Emellett 45 achievement-et sikerult megszerezni az 50-bol (gyakorlatilag a legnehezebb 5 multi-achi-t kiveve megvan minden, de azok mar tul grindolosak szamomra, meg a multi sem nyerte el a tetszesem tulsagosan, igy azokat teljesen nyugodt szivvel hagyom ki :).
;dh-o0%01%07&compareTo=Rince+Art]Achievements Page
Igy teljesen kiporgetve (joval tobb mint 100 ora jatekidovel) a velemenyem az, hogy a GTA IV egyertelmuen az ev jateka, 11/10! Olyan magasra rakta a lecet, amit nagyon nehez lesz leverni!
Tukon ulve varom a DLC-t! -
#11624 -
ldavid #11623 nyitottam neki egy külön topicot -
ldavid #11622 jah, sorry, csak lent néztem a platformokat, ott meg nincs PC
azért fura, hogy a Take2 oldalán még nem volt megemlítve