Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nyilván nem engedték volna -programozásban- a játékaik modolását, ha nem tetszene nekik ?
nyilván meggátolhatták volna, hogy multiplayert/autokat/városrészeket/akármiket modoljanak a GTAk nagy részébe
akkor most számolgass te is egy kicsit
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szerintem unalmas biztos nem lesz, amikor kiderült hogy kisebb lesz a SA területétõl akkor is azzal érveltek hogy sokkal változatosabb, és jobban kidolgozott lesz. Meg szerintem eddig sem volt ilyen gond.
Õ meg valaki akibõl több nem látszik:

Ragnar360: Thx! ami a kiút keresgélést illeti, én majdnem biztos vagyok benne hogy egy párszor mindenki el fog tévedni.. 😄
Azért is akarok váltani, mert a GTA4 elõbb jelenik meg X360-ra és a grafikája is szebb lesz egy kicsit.
Az handheld, ennyi erõvel a GBA-s GTA-t is ide vehetnénk, az sem jelent meg PC-re, és tök más sztorija volt, mint a GTA 1-2-nek...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
http://9gag.com/gag/5135249

360-at meg nem csak a gta miatt érdemes venni, Dead Rising, Mass Effect, PGR, splinter cell, Ace Combat, stb. szinte minden mûfajban van egy pár kitûnõ vagy annak igérkezõ exkluzív játék, vagy nem exkluzív de csak konzolra jön (pl. guitar hero, új sw játék, meg ha jól látom az új civilization is)...plusz egy csomó játéknál fos a billentyûzettel való irányitás, de még gamepaddal sem olyan jo mint x-en, (kiévtel mondjuk pont a gta, szerintem nagyon igényesek a pc portok, mondjuk be is baszna ha nem lenne az, ha egyszer 10 honappal kesobb jon ki 😊 ) gondolok itt sportjátékokra többek közt
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Egyébként tökmindegy mire jön ki. Sok mindenkinek kell új dolgot vennie ahhoz, hogy tudjon vele játszani. 😄
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Persze, mert aki motorozik az csak úgy tud vezetni mint ahogy neked a tv-ben azt beadták! Laikus!
Test Drive Unlimitednek programindításkor egy egész szigetet kell betöltenie gyakorlatilag, amisztem cseppet nagyobb, mint ebben a város lesz
mégse tölt többet 20mp-nél (ebbe beleértendõ, amíg belép a gameba az introkon keresztül, plusz felcsatlakozik az európai szerverre
ott egy enter, hogy belépés, 2 mp (ha ezt töltésnek lehet nevezni)
onnantol nem tölt sehol, csak mész, csak mész...
Meg az öreg Salvatore Leone Las Venturasban, a kaszinós balhéknál...
Tök zsír lenne, ha mondjuk Tommy Vercetti úgy döntene 20 év után, hogy kicsi az õ királysága Vice Cityben, és feljönne terrorkodni LC-be...olasz-orosz gangwar...raj...
Komolyan mondom, ez az elsõ olyan játék, amelyik egyre inkább arra sarkall, hogy vegyek egy 360-at, persze nyilván csak az exkluzivitás miatt. Gears of War annyira nem fogott meg, Oblivion van PC-re, Lost Planet is jön hamarosan...de erre a játékra nem tudnék hónapokat, vagy még többet várni...
a falra felrajzolt csávó szerepelt a GTA3-ban 😊
egyébként szerintem nagyon szép, belsõ részek is jónak tûnnek, ha ezt tényleg megcsinálják úgy hogy nem lesz töltés a városban, meg nem is fog akadni akkkor gratulálok (mondjuk lesz egy durva beolvasási ideje az tuti <#wilting>#wilting> )
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
meg persze megvesszük eredetibe stb 😊)
u.i. remélem olyan multi lesz benen , v akár coop-ba ökörködhetunk v 4-5 en verjuk egymast stb stb ...csak legyen Live benne (remélem hamrosan erröl is jon némi info , mert eddig csak az volt ,h kisebb multi lesz benne )
összhatás:ütni fog<#eljen>#eljen><#buck>#buck>
Spread De Love!
láma kérdés:LEssz Pc-re is??és ha igen akkor mikor?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
360,vajon miért? 😊 (brightnesst felhúztam)
Binco,gondolom mindenkinek ismerõs
ezt a nevet jegyezzétek meg,még biztos találkozunk vele
SA-ba ígérték,hogy láthatunk majd az utcákon bûncslekményeket,valaki elköt egy kocsit,lelõnek valakit,esetleg valaki agyonrúgja a másikat egy kosárpáján miközen Nico éppen arra jár a trailer közben 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ahogy leírtátok, amit észrevettetek utána újra a képeket és a trailert megnézve én is megtaláltam ezeket.
Ez a játék majd nagyon odavág...
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"