Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
gondolkozz egy kicsit léccives
nyilván nem engedték volna -programozásban- a játékaik modolását, ha nem tetszene nekik ?
nyilván meggátolhatták volna, hogy multiplayert/autokat/városrészeket/akármiket modoljanak a GTAk nagy részébe

akkor most számolgass te is egy kicsit

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

rotator
Õket igen és õk adják ki a játékot, lehet számolgatni.

Ja ok leesett 😄
Szerintem unalmas biztos nem lesz, amikor kiderült hogy kisebb lesz a SA területétõl akkor is azzal érveltek hogy sokkal változatosabb, és jobban kidolgozott lesz. Meg szerintem eddig sem volt ilyen gond.

Õ meg valaki akibõl több nem látszik:
TothLaci
Ez sajnos így van. A GTA: SA magyar szinkront sem engedték meg! De én mindenesetre készítem a saját módosításomat.
bertino
a moderek nem a játék fejlesztõk kedvében moddolgatnak... kutyát se érdekli szeretik-e a modolásokat vagy sem

nm, félreértettél 😊 én nem az eltévedésröl beszéltem , hanem , hogy ne legyen majd uncsi mindig a város , érted.

rotator
Hááát, én úgy hallottam, a Take Two nem nagyon szereti, ha belenyúlnak a játékaikba.

ha lesz (és miért ne lenne), gondolnak a modderekre is, eddig is elég fontos dolog volt
DJ Skyline
én nem váltok, ha nem lesz PC-re, akkor ez van, ha meg lesz, akkor öröm a köbön! pláne akkor, ha megmarad a játék modolhatósága, bár az új grafika láttán kételkedem ebben, szerintem felhagynak a megszokott .dff, .txd-s, gta3.img-s megoldással, de kitudja!

nem képkocka, sima screenshot, nincs a trailerben

Ragnar360: Thx! ami a kiút keresgélést illeti, én majdnem biztos vagyok benne hogy egy párszor mindenki el fog tévedni.. 😄
ldavid , megnéztem a honlapod , nagyon jó . Egyébként remélem , h a R*-os srácok jól oldják azt meg amitöl én már félek , pl a területeket , mert az SA-ban mekkora királyság volt már a városok közt szaladgálni ...meg a vidék varázsi is ott volt a TOPPON , bízok a srácokban és remélem , nem lesz olyan érzésem majd , h jajj "hol van már a kiút ebböl a betonrengetegböl" 😄DD

Eddig én is PC-s voltam, de szerintem váltok konzolra.
Azért is akarok váltani, mert a GTA4 elõbb jelenik meg X360-ra és a grafikája is szebb lesz egy kicsit.

Yoda001
na ja 😄

http://9gag.com/gag/5135249

Hát , felhozhatjuk a témát a grafról szerintem , én mint összes GTA-t végigtoló legtöbbet 100%-ra stb. Azt mondom , hogy a GTA feelinget a grafika is adta , hogy miért ? Nagyon laza ,egyedi stílust képviselt és jól fel lehetett használni a készitöknek ezt a világ megjelenitésében stb stb.....A graf-al összekapcsolható az animáció , ami talán a GTA-kban a legszebben/legjobban megalkotva . Tökéletesen illik a grafhoz, nagyszerû karakter,objektum mozgások voltak jenen , de ezt ti is tudjátok . Mindenesetre erre a képre azt mondom , h jó , szép , de a kézzel nem vagyok megelégedve : túl világos Nico arcához képest ...elétrnek ,textúrái is furák , az újjak "bordázottsága" is kicsit frusztráló , na mind1 😊)

rotator
Érdekes, itt milyen jól ki van dolgozva a kézfeje, miközben a múltkori képen még csak az õsidõket idézõ téglatestek voltak az ujjai...

Yoda001
látta valaki ezt a képkockát?

Köszi, remélem.

Pretorian
😄
Az handheld, ennyi erõvel a GBA-s GTA-t is ide vehetnénk, az sem jelent meg PC-re, és tök más sztorija volt, mint a GTA 1-2-nek...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Yoda001
az ott egy fogkefe, niko meg kinyitja a száját, hogy megmossa<#banplz><#banplz>

szerintetek õ egy borbély és Nikot készül megborotválni? xD
kóperatív, story-hoz kapcsolódó multi lesz benne, gondolom x360-on live-os
#851 vki ehhez , vmit ? 😊)

az még egy jódarabig nem is lesz, de valami ilyesmit képzelj el (csak területek, földrajzilag)

Firerock
térkép vna már?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

quack
TDU-val csak pc-n játszottam, ott nyilván nem tölt sokat mivel fel van installálva nem pedig a lemezrõl megy...
360-at meg nem csak a gta miatt érdemes venni, Dead Rising, Mass Effect, PGR, splinter cell, Ace Combat, stb. szinte minden mûfajban van egy pár kitûnõ vagy annak igérkezõ exkluzív játék, vagy nem exkluzív de csak konzolra jön (pl. guitar hero, új sw játék, meg ha jól látom az új civilization is)...plusz egy csomó játéknál fos a billentyûzettel való irányitás, de még gamepaddal sem olyan jo mint x-en, (kiévtel mondjuk pont a gta, szerintem nagyon igényesek a pc portok, mondjuk be is baszna ha nem lenne az, ha egyszer 10 honappal kesobb jon ki 😊 ) gondolok itt sportjátékokra többek közt

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

LCS, VCS.

Egyébként tökmindegy mire jön ki. Sok mindenkinek kell új dolgot vennie ahhoz, hogy tudjon vele játszani. 😄
Kit--Kat
baloldalt a motor meg a Vice City borítóján

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Persze, mert aki motorozik az csak úgy tud vezetni mint ahogy neked a tv-ben azt beadták! Laikus!

mert ez egy 360 fokban forgatható kijelzõs mobil 😊
bertino
miért lenne ?
Test Drive Unlimitednek programindításkor egy egész szigetet kell betöltenie gyakorlatilag, amisztem cseppet nagyobb, mint ebben a város lesz

mégse tölt többet 20mp-nél (ebbe beleértendõ, amíg belép a gameba az introkon keresztül, plusz felcsatlakozik az európai szerverre
ott egy enter, hogy belépés, 2 mp (ha ezt töltésnek lehet nevezni)

onnantol nem tölt sehol, csak mész, csak mész...

Pretorian
Nekem azért hiányozni fognak a GTA-k ban megszokott kameók, mekkora király volt, amikor Donald Love felbukkant a Vice Cityben, vagy éppen Ken Rosenberg a San Andreasban...hogy a Néma Srácról ne is beszéljünk, akit "késõbb" mi magunk alakítottunk a GTA 3-ban...
Meg az öreg Salvatore Leone Las Venturasban, a kaszinós balhéknál...

Tök zsír lenne, ha mondjuk Tommy Vercetti úgy döntene 20 év után, hogy kicsi az õ királysága Vice Cityben, és feljönne terrorkodni LC-be...olasz-orosz gangwar...raj...

Pretorian
A "falra felrajzolt csávó" El Burro, és már a GTA 2-ben is szerepelt.

Komolyan mondom, ez az elsõ olyan játék, amelyik egyre inkább arra sarkall, hogy vegyek egy 360-at, persze nyilván csak az exkluzivitás miatt. Gears of War annyira nem fogott meg, Oblivion van PC-re, Lost Planet is jön hamarosan...de erre a játékra nem tudnék hónapokat, vagy még többet várni...

Pretorian
Senki, de mivel az eddigi összes GTA epizód megjelent PC-re, valami azt súgja, ez is meg fog.

quack
ki állítja ezt pontosan?

a falra felrajzolt csávó szerepelt a GTA3-ban 😊

egyébként szerintem nagyon szép, belsõ részek is jónak tûnnek, ha ezt tényleg megcsinálják úgy hogy nem lesz töltés a városban, meg nem is fog akadni akkkor gratulálok (mondjuk lesz egy durva beolvasási ideje az tuti <#wilting> )

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

én ""jelbe emiatt is veszek boxot 😛
meg persze megvesszük eredetibe stb 😊)
u.i. remélem olyan multi lesz benen , v akár coop-ba ökörködhetunk v 4-5 en verjuk egymast stb stb ...csak legyen Live benne (remélem hamrosan erröl is jon némi info , mert eddig csak az volt ,h kisebb multi lesz benne )

Szép képek, végre egy kicsit jobban kivan dolgozva minden!!! Nemhiába a rockstar nem ea games.

N1ggA
ja ez kérdés volt 😊

Spread De Love!

szucsy89
huh megnéztem én is a trailert nekem nagyon bejön, fõleg az hogy mostmár odafigyeltek a készítõk egy csomó apróságra is, sokkal élethûbb lesz a játék, és még a grafikus motort is lecserélték természetesen, ezzel is javul az összkép(fõleg a karakterek kidolgozása tetszett).

összhatás:ütni fog<#eljen><#buck>
állítólag PC-n is esz 2008tól <#nyes><#oooo>
N1ggA
csakezzel a fehér bajszos sráccal lehet majd lenni szivesebben lennék feketével 😊

Spread De Love!

Pretorian
A Liberty Eye-t tuti a London Eye-ról mintázták, és ha megfigyelitek, benne vannak azok a nagy vörösesbarna sokemeletes lakóházak, amelyek Staunton Islanden vannak pontosan Asuka háza mellett a GTA 3-ban.

rotator
Addig ezt szerintem kár megkérdezni is, amíg nem jön ki a konzolokra.

Firerock
császtok
láma kérdés:LEssz Pc-re is??és ha igen akkor mikor?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ProGabe
akkor jöjjön még ez-az 😊

360,vajon miért? 😊 (brightnesst felhúztam)

Binco,gondolom mindenkinek ismerõs

ezt a nevet jegyezzétek meg,még biztos találkozunk vele

SA-ba ígérték,hogy láthatunk majd az utcákon bûncslekményeket,valaki elköt egy kocsit,lelõnek valakit,esetleg valaki agyonrúgja a másikat egy kosárpáján miközen Nico éppen arra jár a trailer közben 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Pretorian
PS3-ra és 360-ra tuti. de a PC-s verzióról még semmit sem tudni...

Pretorian
Az elsõ az, tuti.

Le a kalappal elõttetek. Szépen elemeztétek a trailert olyan dolgokat vettetek észre, amit mások nem tudnának!<#eljen>
Ahogy leírtátok, amit észrevettetek utána újra a képeket és a trailert megnézve én is megtaláltam ezeket.
Ez a játék majd nagyon odavág...

hát ez a 2. trailer nem sdok mindent árult el , de kedvcsinálónak naggyon üt!!!!!!

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

ok, igazad van ez lehet, de tényleg elég furcsa a xD
ProGabe
"For ten years,I've been searching"

vagy

"For ten years,I've get searched",de ez így nagyon helytelen,dehát nem angol Nico 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.