Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmm.. vicces dolog ez a hozzáállás a grafikához.. mármint én megértem azt is, akinek nem tetszik, elvégre ez még mindig nem az a szint, amit össze lehetne téveszteni a valósággal. persze hozzá kell tenni, hogy aki ismeri a gta sorozatot, az jól tudja, hogy a játék ettõl függetlenül hihetetlen élményt fog nyújtani, sokkal különlegesebbet, mint mondjuk egy csillivilli autósjáték, de attól még ami tény az tény. kiváncsi vagyok, hanyadik konzolgenerációra jelennek meg majd olyan játékok amik TÉNYLEG egy az egyben úgy fognak kinézni, mint egy film, vagyis mint a valóság.. ottvan a granturismo sorozat, az éppen aktuális résztõl mindig be vagyunk fosva, aztán eltelik 2 év, és már "gagyinak" tûnik. valószínûleg lesz egy szint, aminél már nem lehet majd tovább menni, így a látványvilág nem "avul" majd el.. de lehet az már PS8, meg xboxAsdasd lesz <#nemtudom>

bocs a szóf*sásért
lery voltam<#nevetes2><#nyes>

http://lery.freeblog.hu

mins1 már látom dávid megelözött 😊)a feketéröl van szó , lekaptam a bs-t és ugy csináltam képet
enjoy a semmi XD

én ezen a fekete hapsin és Niko-n kívûl senkit nem látok

pedig ki van kockázva az egész
ha más nem, fényképezd a hivatalos oldalon lévõ flash-rõl

vagy esetleg nem róla van szó?
Attila8805
Van egy olyan érzésem hogy ez wmp-bõl van😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

lol, ennyit rég röhögtem hsz-eken mostanság, köszi minden érintettnek <#worship> <#hehe>

ProGabe
bsplayerben nyomsz egy p-t,meg elõtte benézel a beállításokba hogy hova mentse
ha csak simán nyomsz egy print screent nem menti le a videóból a képet...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Amúgy ! a 35. másodpercbe felvillan 1 kép ott állitsátok meg és feltûnik egy csávó ... nagyon gyorsan kell a pause , különben annyi.
<#crazya><#hehe>

XuChi
Aztaaaa. Micsoda graf. Végre fekete a fekete és nem fakult ki a sok mosástól. Ez Új?? 😄😄

ez tiszta vicc , kifényképezem , beillesztem , elmentem , de ha kilépek a progibol és megnyitom a képet akkor csak ez a feketeség van ..copjon le...

Muki100
Jobbnál jobb dolgok derülnek itt ki 😄

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

bertino
😄DDDDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Grove4
Ezt még én se láttam!!!!!!!!!!!!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ez hulye

aztaaaaaaa 😊

mivel már tényleg nemtok betelni a trailer-el 😊 ezért igen sokszor megnézem 😊) kiszedtem belõle 1 képet ...remélem még nem nagyon lett felfedezve , én legalábbis nem láttam

Egy újabb hír! (http://gtaplace.hu)
A GTA4 trailer 2 feliratozva!!

igen
hen-tes
A létrás dolog tuti? :o

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

ProGabe
nagyon jó elemzés,grat (Y)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

írtam egy rövid trailer elemzést, melybõl kiderül többek közt a Central Park játékbeli neve is <#vigyor4>
JaSoN HuNTeR
szerintem is ilyeneket a konzolosokhoz tegyetek...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Oké! Bocs. Csak betettem!

ez a konzolos topicban biztos több embert érdekelne
A Yahoo! Games, Grand Theft Auto 4 oldalán érdekes információra bukkantunk. Az oldalon az Xbox360 és PlayStation 3-as verzió külön-külön szekcióval rendelkezik, és mindegyik szekcióban leírják, hogy részletesen mit várhatunk a játéktól. Nos, a "Platform-specific informations" (Platformtól függõ információk) részen a következõ adatok szerepeltek:

Playstation 3:

ESRB: Not Yet Rated (Besorolás alatt )
ESRB Descriptors: Action Adventure (akció, kaland )

Number of Players: 1 (játékosok száma)

Supported HD video output: 720p, 1080i, 1080p (támogatott HD video kivitel)
PS Network Compatible: No (PlayStation Hálozati kompatibilitás: nincs)

Xbox 360:

ESRB: Not Yet Rated (Besorolás alatt )
ESRB Descriptors: Action Adventure (akció, kaland )
Number of Players: 1 (játékosok száma)

Ez még ugyan nem biztos, mivel az Xbox360-ra készülõ verzió minden bizonnyal tartalmazni fogja a beígért multiplayer funkciót, viszont sokkal kevesebb információról tudunk a játék ezen konzolra készülõ verziójáról. De az a bizonyos "PS Network Compatible" sor sokat számíthat a játékosoknál. Amint hivatalos információkra teszünk szert, értesítünk titeket!

Sorry ha valaki már olvasta ezt a hírt!

Pretorian
Áhh...úcccse dolgozom holnap...ma...hanem Driverezek otthon békességben és szeretetben, miközben mindenki más húzza az igát az 50 fokban...hehe...<#vigyor2>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

ha inkább alunnál ilyenkor és nem röhögnél, többet érnél el vele <#vigyor2>

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Pretorian
Szerintem senki nem haragudott meg, majd beh*gyoztam a röhögéstõl, amikor olvastam a kommented, komolyan... ahogy ilyen félhivatalosan elõadtad...<#vigyor><#vigyor2>

"Hölgyeim és uraim, kedves játékostársaim, egy több napos kutatómunkát követõ exclusive Rockstar North interjú után van szerencsém bejelenteni, hogy a képen látható ismeretlen személy nem más, mint
Unbekannt, a hírhedt Unsichtbar jobbkeze, Unbeweglich másodunokatestvére."

Hahahhhh...b*szarok beh*gyozok.......hahahh....bocs...

Pretorian
Tényleg, igazad van, keverem. 😊

red bull
Jó akkor sorry mindenkitõl, én egy jobb képet mutattam az "Ismeretlenrõl" (#898)

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

rotator
Ez asszem Vitray volt. 😊

Pretorian
Hahahahh...

"A kis Penalty rúgja a büntetõt..." /Knézy/

Ez kb. olyan volt...

Unbekannt... <#vigyor2>

szucsy89
hehh még én is elhittem volna, nem tok németül😊
hen-tes
<#wilting>
Azért köszi

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Drephis
lol :>

help

rotator
<#vigyor>

ProGabe

Muki100
Mivel látom hogy német oldalról szedted a képet, szeretném ha tudnátok
Unbekannt = ismeretlen <#taps>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

red bull
Akirõl beszéltél egyépként hogy felbukkant egy ismeretlen személy a játékban, kicsit utánna néztem az õ neve: Unbekannt

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

rotator
Hopp! 😊

azért ez a videó sem lett hibátlan, ez a háztömb (a helikopter mögött) pl. csak úgy felbukkan a semmibõl xD
dehogy is! A Most Wantedet is feltörték mert vannak új autók hozzá 😊

ProGabe
úgy mint az ea:úgy lekódolják vagy mittomén miket csinálnak a fájlokkal,hogy késõbb nem lehet hozzájuk nyúlni érdemben

rotator
Használd az agyad. Hogyan gátolták volna ezt meg utólag? Na ugye. Itt most arról van szó, hogy a moddolási lehetõség sosem volt prioritás náluk. Ennyi!

ProGabe
amennyiben avi-t töltöttek fel,de ez amúgy is hang volt,ráadásul imeemrõl,szal kellett valami encoder

Drephis
thx!

help

flv-re azt ajánlom hogy csak simán nevezd át .avi-ra és jó lesz 😉

köszi szépen 😊) isteni zene 😛
már látom elõre , h fekszek az ágyban , fülemen a headset és közben megyek vmi szép verdával és döngetem benne ezt 😛P (mármint boxon 😉 )

u.i. anno az SA-t is boxon toltam 100%-ra és nagy móka volt benne az a kis coop mód 😊) haverokkal elszórakoztunk rendesen 😊))
-távirányításu bomba kocsira feldob mikor nem figyel 😄D- na kocsiba be , én vezetek ,csutka speednel kocsibol kiugrás , és bumm 😊) persze õ meg benne volt .. 😄D stb stb.

tegnap nekem a wmv lejött aránylag gyorsan, de nem nagy dolog szerintem
ProGabe
vért izzadtam (flv leszedése,normálisan átkonvertálás) de végre megvan,ennek örömére meg is osztom veletek:

The Boggs - Arm in Arm (Shy Child Mix)

és van egy trailer-elemzés,7-8 perces,nagyon lassan szedi,ezért még én sem tudtam megnézni
KATT
(letöltésvezérlõ ajánlott)